Pradedančiųjų darbeliai ir patarimai joms
| | |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 2:33 PM | Žinutė # 47 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
| uzsienete, antras var geriau pažiūrėk pamokėlę kaip lietuviškas raides padaryti čia., jei ne dabar tai ateityje pravers. O jei pasirenki raidelių tokią spalvą tai siūlau uždėti "outer glow". Fotošope, dešinėje po visais sluoksniais rasi mygtuką Fx, jį paspaudus rasi "outer glow" ten lentelėje pastumdyk slankiklius pažiūrėk kaip tau geriau. Po raidelėmis užsideda toks šešėlis ir raidelės geriau matosi, išsiryškina iš fono. Dabar jos labai neryškios ir susilieja su fonu, bus sunku įskaityti. Arba gali pritaikyti raidelėms stilių. Tik stovėk ant raidelių sluoksnio kai jį tvarkysi. Tik nepyk, aš noriu padėti, pastabos verčia tobulėti
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
uzsienete | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 2:37 PM | Žinutė # 48 |
pažįstama
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 515
Apdovanojimai: 8
Reputacija: 1
| Quote (Atile) Tik nepyk, aš noriu tau padėti buckiukas Nejuokauk...... ,as labai gerai jauciosi kad man kazkas pataria.....o pykti nera ko aciu Tau Dekui uz pamokele
|
|
| | |
uzsienete | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 4:27 PM | Žinutė # 50 |
pažįstama
| Dar vienas bandymas tik etikete sampanui...... . tik labai man dar sunku su rasymu , riekia praktikos
|
|
| |
pumpurelis | Data: Penktadienis, 2010-09-24, 7:51 AM | Žinutė # 51 |
forumo veteranė
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
| PRISIDUODU KRITIKAI AISKU SVEIKAI
|
|
| |
nerida | Data: Penktadienis, 2010-09-24, 7:55 AM | Žinutė # 52 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| pumpurelis labai grazi ideja galvyte sumazinciau kad daugiau jos matytusi
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
pumpurelis | Data: Penktadienis, 2010-09-24, 8:01 AM | Žinutė # 53 |
forumo veteranė
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
| nerida, o cia fonas ,kaip ja mazint as toki fona turiu ten viduriuka bumt istryniau,bet man su rasymu kazkaip kitaip noretusi,kad jos naturaliau atrodytu ,o kaip tie brush atrodo, Frea aciukas eisiu tuoj skype pajuungt
|
|
| | |
Atile | Data: Penktadienis, 2010-09-24, 8:17 AM | Žinutė # 55 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| uzsienete, etikėtė liuks tik man vis šriftas kliūna gal geriau rinkis kad ir paprastesnį bet kuris lietuviškomis raidėmis rašo. pumpurelis, va kaip gerai sugalvojai Quote (pumpurelis) ,kaip ja mazint as toki fona turiu ten viduriuka bumt istryniau, tai tu galvytę mažink ne foną, stovėk ant galvytės (ar fotkės) sluoksnio ir mažink už kampučių. Man irgi norėtųsi kad ji visa tilptų į viduriuką. Brushai man liuks žiūrisi ir rašymas man visai nieko.
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
raska | Data: Penktadienis, 2010-09-24, 8:22 AM | Žinutė # 56 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (pumpurelis) PRISIDUODU KRITIKAI AISKU SVEIKAI labai grazu ,bes super uzrasyta-Daug valgau
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
virginijak | Data: Penktadienis, 2010-09-24, 10:14 PM | Žinutė # 57 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Pumpuriuk pritariu mergytėm, darbelis super, ti reikia nuotraukytę trupučiuką pamažint, tik man dar užkliuvo "pyžaminės" (šiaip tai jos pižaminės, kiek aš žinau ), ar tu čia kad "prikolniau" būtų?
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| | |
uzsienete | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-30, 8:40 AM | Žinutė # 59 |
pažįstama
| Spalio menesi musu laukia labai daug gimtadieniu Tai sumaniau kiekvienam prie doveneles prideti sampano buteli.tai idesiu ir jums paziureti ir laukiu patarimi ka galiu pakeisti
|
|
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-30, 8:46 AM | Žinutė # 60 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| uzsieniete puiki etikete foniukas kiek neryskus pasididinus,gali dar pasibandyti su kokiu kitu fonu jei issisaugojai psd.o seip bendras vaizdelis tai graziai man atrodo-saunnuole
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
|