Pradedančiųjų darbeliai ir patarimai joms
| |
Atile | Data: Sekmadienis, 2010-09-19, 10:05 AM | Žinutė # 1 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
| Čia laukiame visų pradedančių mokintis su PS darbelių, kurie nori išgirsti kritiką, pagyrimus ir pastabas apie jų sukurtus darbus. Keliame tik darbus ir juos komentuojame, giriame, išsakome pastabas ir kritikuojame. Nepamirškite, sveika kritika padeda tobulėti. Visų kitų plepaliukų apie fotošopo pasaulį laukiame šiame skyrelyje esančioje temoje "plepaliukai apie PS".
|
|
| |
pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 6:34 AM | Žinutė # 2 |
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| nu cia mano pirmasis laikrastuko pusl turetu but bandziau kakza deliot bet man paciai kazko norisi nu truksta ziauriai ko bet nezinau ko
|
|
| | |
FREEJA | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:53 AM | Žinutė # 4 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3760
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 7
| man atrodo,kad fonas turetu but biski kitoks,kazkur maciau labai garzu ikelta,su princese toki prigesinta.Man noretusi kitokio fono,o siaip visumoje man grazu,gal tuos burbulus mazesnius daryk,arba dek i ta tokia kiap vinjete fotkes ir po apacia parasysi,kas ir kaip.
|
|
| |
pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:57 AM | Žinutė # 5 |
forumo veteranė
| Quote (FREEJA) man atrodo,kad fonas turetu but biski kitoks,kazkur maciau labai garzu ikelta,su princese toki prigesinta.Man noretusi kitokio fono,o siaip visumoje man grazu,gal tuos burbulus mazesnius daryk,arba dek i ta tokia kiap vinjete fotkes ir po apacia parasysi,kas ir kaip. maciau as ir ta faila su barbem nenoriu kop[int kazka bandau pati bet nezinau ka ,o del irasymo va ir laukiu patarimo keista atrodo tiek vietos nedaug gal man reikejo daryt ne ant a4 formato o paskui kelt nu zodziu , eilinis kartas bet frea kaip nors ismoksiu kada nors gyvenime gal anukam ka padarysiu
|
|
| |
FREEJA | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:00 AM | Žinutė # 6 |
forumo tauškutė
| taigi moki brusa padaryt,padaryk,koki foma prigesinta ,kad ir ta berbe su poniu ,kur pirmam puslapi yra.
|
|
| |
pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:06 AM | Žinutė # 7 |
forumo veteranė
| FREEJA, Quote (FREEJA) taigi moki brusa padaryt,padaryk,koki foma prigesinta ,kad ir ta berbe su poniu ,kur pirmam puslapi yra. kad man visai nesiziuri cia nieks as galvojau su brush papiest zvaigzdeliu ar fejervierku
|
|
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:11 AM | Žinutė # 8 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote (pumpurelis) bet patarimu tai rimtai laukiu is kiekvienos sirdele sirdele kuo daugiau nuomooniu tuo sveikiau Sveikos kritikos užsinorėjai? Gerai.... gausi Viršelyje man truputėlį tuštokas, aš paprastai įrašau pvz kažką tokio : PIRMADIENIS 2009 m. Birželio 23 d. Laikraštukas išleidžiamas kartą per metus. Tiražas: kiek norėsi – tiek ir gausi. Kaina: neįkainojama. 2010 Nr 1 arba antraštes to kas bus tame laikraštuke Dar galėtai tą klibartuką su prinsese padidint ir sumažint jo opacy ir padėjus ant to rausvo fono, naudot tą kaip pagrindinį foną būtų gal žaismingiau, arba kokių gėlyčių...
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Message edited by virginijak - Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:11 AM |
|
| |
pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:17 AM | Žinutė # 9 |
forumo veteranė
| Quote (virginijak) sumažint jo opacy ir padėjus ant to rausvo fono, naudot tą kaip pagrindinį foną būtų gal žaismingiau, arba kokių gėlyčių... cia ir frea tikriausia apie ta kalbejo bet nelabai suprantu ,kaip ta paveiksliuka visose pusl naudot kaip padaryt tarsi ta princese butu pablyskus tokia o kaip ja man isdidint per visa pusl ir mazint ta opaciti kiek mazint ,o ka dle brush gal kokiu det man ir tas pavadinimas nepatinka bet parsisiunciau sriftu bet nerandu kur isikelt nera pas mane tokio folderio sriftam o del sveikos kritikos tai tik sveikos noriu nes kartais per skaudi buna kai bandai ir nesigauna
|
|
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:18 AM | Žinutė # 10 |
forumo pleputė
| Quote (FREEJA) man atrodo,kad fonas turetu but biski kitoks,kazkur maciau labai garzu ikelta,su princese toki prigesinta.Man noretusi kitokio fono,o siaip visumoje man grazu,gal tuos burbulus mazesnius daryk,arba dek i ta tokia kiap vinjete fotkes ir po apacia parasysi,kas ir kaip. Va aš apie tai ir rašiau. Burbulus drąsiai gali daryt mažesnius , gražu būna įvairių dydžių. ir patarimas fotkę kai dedi, burbule nepadaryk jos "nukąstos" , geriau padidink foto ir švelniu dideliu trintuku trink ją, kad atrodytų, kad burbule atsispindi foto, o ne kad ant foto burbulas (tikiuosi supratai ką nors ir mano sapaliojimų)
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:23 AM | Žinutė # 11 |
forumo veteranė
| Quote (virginijak) Va aš apie tai ir rašiau. Burbulus drąsiai gali daryt mažesnius , gražu būna įvairių dydžių. ir patarimas fotkę kai dedi, burbule nepadaryk jos "nukąstos" , geriau padidink foto ir švelniu dideliu trintuku trink ją, kad atrodytų, kad burbule atsispindi foto, o ne kad ant foto burbulas (tikiuosi supratai ką nors ir mano sapaliojimų) virginija as zinok ir tryniiau ir isididinau su 27 berods triniau o gal dar ka reikejo padaryt
|
|
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:29 AM | Žinutė # 12 |
forumo pleputė
| Quote (pumpurelis) tarsi ta princese butu pablyskus tokia o kaip ja man isdidint per visa pusl ir mazint ta opaciti kiek mazint ,o ka dle brush gal kokiu det man visada patinka spinduliukai, bandyk kažką dėstyt, atrasi kas tau gražiau O mažint moki? Taip pat diodinasi (su rodyklyte). Opacy mažink tol, kol tau bus gražu. Pumpuriuk, mes patariam kaip mums iš pažiūros atrodo būtų gal geriau, bet tą tikrą variantą, gali atrast tik tu, turi žiūrėt, bandyt, dėstyt. Gali iš vis nesižiūrėt, kai padarysi, kaip sakom, žodžiu, nepabandžius negali žinot kaip gausis.
|
|
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:35 AM | Žinutė # 13 |
forumo pleputė
| Quote (pumpurelis) man ir tas pavadinimas nepatinka bet parsisiunciau sriftu bet nerandu kur isikelt gedaaa nera pas mane tokio folderio sriftam lelius Dėk valdymo skyde į šriftus, atsitas ir Ps Quote (pumpurelis) virginija as zinok ir tryniiau ir isididinau su 27 berods triniau Aš kalbu apie nuotrauką dideliam burbule - ji kaip nukirsta - apie dideliį trintuką šnekėjau tai - minkštą 200-300 px, nes turi. P.s. Antroji nuotrauka kiek patampyta, kai nuotrauką mažini ar didini, laikyk nuspaudus shrift mygtuką, didinsis (mažinsis) proporcingai
|
|
| |
pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:46 AM | Žinutė # 14 |
forumo veteranė
| Quote (virginijak) Dėk valdymo skyde į šriftus, atsitas ir Ps nu ten ir ieskojau bet neradau virginija o kokie tie spinduliukai issaugojau kaip tu sakei psd faila kad lengviau butu parodyk koki pvz tu spinduliuku
|
|
| |
FREEJA | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:48 AM | Žinutė # 15 |
forumo tauškutė
| pumpuriuk,tu paziurek pas save tike turi daug paveiksliuku,tikrai ka rasi.
|
|
| |
|