|
Pradedančiųjų darbeliai ir patarimai joms
|
|
| Krla | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:41 PM | Žinutė # 226 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Quote (pumpurelis) pažėk šone yra paveiksliukas pvz padarytas ir aišku bus [b]pumpureli,aha,dekui,jau aisku 
Message edited by krla - Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:41 PM |
| |
| |
| pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:45 PM | Žinutė # 227 |
 forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| Quote (krla) dekui,kad parodei,tikrai nezinojau tokio varianto:)juk savamoksle esu o kaip tu atradai ps ?
|
| |
| |
| Krla | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 11:06 PM | Žinutė # 228 |
 forumo senbuvė
| Quote (pumpurelis) o kaip tu atradai ps ? labai norejau graziu remeliu nuotraukoms,maciau kokiu graziu pilna internete,tai pirmiuosius diskus pirkau(nezinojau,kad galima prisisiusti nemokamai ),tada supratau,kad vien disku neuztenka tureti,kad reikia KAZKOKIO fotosopo susiradau,persisiuciau,ismokau isireminti,o paskui knisausi po ji ir ka nos nauja suzinodavau ka jis moka va tiek ir temoku:) bet man uztenka dirbtis,daug pamokeliu net i sasiuvini nusirasiau,kaip tikroje mokykloje is cia,tuoj isbandziau ir varneles uzsidejau,kad kursas isklausytas o kaip tu pradejai naudotis?kiek laiko jau dirbi?
Message edited by krla - Ketvirtadienis, 2011-02-10, 11:08 PM |
| |
| |
| pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 6:37 AM | Žinutė # 229 |
 forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| Quote (krla) o kaip tu pradejai naudotis?kiek laiko jau dirbi? net nezinau ar as juo moku iš vis naudotis įsirėmint galiu kelias foto užrašyt kažką ant foto ,na dar keletą nenkniekių žinau bet kažkaip man nesidėlioja ten tie paveiksliukai ,tingiu ar nemoku net nežinau teisybę pasakius,o gal reiktų praktikos
|
| |
| |
| Atile | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 10:17 AM | Žinutė # 230 |
 forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (krla) dekui,kad parodei,tikrai nezinojau tokio varianto:)juk savamoksle esu krla, tu šaunuolė kokių reta, tiek entuziazmo 
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
| |
| |
| Krla | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 12:30 PM | Žinutė # 231 |
 forumo senbuvė
| Quote (Atile) krla, tu šaunuolė kokių reta, tiek entuziazmo oj,aciu uz silts zodzius man fotografija dar nuo mazu dienu patiko,labai megau ir megstu fotografuoti,bet fotoaparatas manes bijo :chi:(ne fotogeniska esu).na patinka man su fotosopu dirbti,nors dauguma darbu ir lieka kompe,vistiek smagu uzsiimti :) kai ismokstu kanors,sugriztu prie darbu ir pagerinu.bet visada,paziurejus i kitus darbus,jie atrodo daug grazesni uz savo,ir galvoji:kai kitos tikros profes 
|
| |
| |
| Atile | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 1:21 PM | Žinutė # 232 |
 forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| krla, turi gyslelę tikrai man fotkinti irgi patinka, aš kur einu vis fotiką tempiuos bet tos fotkės neišskirtinės dėžutės nesi darius? gal maketų reikia?
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
| |
| |
| Krla | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 1:50 PM | Žinutė # 233 |
 forumo senbuvė
| Quote (Atile) dėžutės nesi darius? gal maketų reikia? atile,nesu dar dezutes bandziusi,bet manau greit bandysiu,keleta sablonu turiu,jei nesunku gali parodyti kokiu turi
|
| |
| |
| Krla | Data: Šeštadienis, 2011-02-12, 1:03 PM | Žinutė # 234 |
 forumo senbuvė
| sveikos,gal kas turite saldainiu dezutes sablona,noreciau pabandyti gimtadieniui.aciu
|
| |
| |
| Sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2011-02-12, 5:14 PM | Žinutė # 235 |
 forumo senbuvė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
| Quote (krla) sveikos,gal kas turite saldainiu dezutes sablona,noreciau pabandyti gimtadieniui.aciu krla, gal siu neturi A4 formatas 
|
| |
| |
| Sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2011-02-12, 5:16 PM | Žinutė # 236 |
 forumo senbuvė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
| o čia a3 formatu keletas 
|
| |
| |
| dafniele | Data: Šeštadienis, 2011-02-12, 11:18 PM | Žinutė # 237 |
 forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2973
Apdovanojimai: 11
| Sveiki.as tik pradedu mokintis dirbti su fotosopu bet nieko nesuprantu pvz pas mane nera to magic tool ar as cia ant tiek akla,ir dar nuesuprantu.saldainiu sablona atidariau kitam langelaim atidariau fona ir tempiu ta fot\na ant sablona bet sablono nepatosi gal kas pagelbes jei supratot apie ka as cia
|
| |
| |
| Krla | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 0:38 AM | Žinutė # 238 |
 forumo senbuvė
| Quote (Sandrulia7) o čia a3 formatu keletas didelis dekui sandruliai
|
| |
| |
| Krla | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 0:55 AM | Žinutė # 239 |
 forumo senbuvė
| Quote (dafniele) Sveiki.as tik pradedu mokintis dirbti su fotosopu bet nieko nesuprantu pvz pas mane nera to magic tool ar as cia ant tiek akla,ir dar nuesuprantu.saldainiu sablona atidariau kitam langelaim atidariau fona ir tempiu ta fot\na ant sablona bet sablono nepatosi gal kas pagelbes jei supratot apie ka as cia pabandysiu pagelbeti pirmiausiai MAGIC tool pilnai vadinasi MAGIC WAND tool,jis yra nuo virsaus 4(bent jau pas mane)kairiame sone. SALDAINIS. 1.atsidarai saldainio sablona. 2.atsidarai norima fona kitam lange.su RECTANGULAR MERGUEE TOOL (kvadratiniu) aptempi visa fona,tada eini EDIT -COPY. 3.sugrizti prie saldainio sablono.eini EDIT-PASTE.atsiranda tavo fonas.buna kartais labai didelis,tad jo ir nesimato arba labai mazas,kad padarytum reikiamo dydzio eini EDIT-FREE TRANSFORM.pasizymi linijos kur tavo fono krastai.tempadama uz kvadratuku(ant ju atsistojus pasidaro rodyklytes)ir tampaisi kiek reikia,pasididini ar pasimazini.jei nesimato saldainio sablono liniju,tada vadinasi fonas yra ant virsaus,reikia ji pakisti po sablonu-einame LAYERS-ARRANGE-BRING TO FRONT(dabar turetu buti sablonas ant virsaus o fonas po juo. tikiuosi atsakiau i klausima,jei kas netaip,gal kitos tada padetu 
|
| |
| |
| dafniele | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 3:08 PM | Žinutė # 240 |
 forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2973
Apdovanojimai: 11
| aciu,aciu,aciu
|