|
Pokalbiai apie saldžius darbelius
|
|
| raska | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 12:38 PM | Žinutė # 151 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
| Quote (Atile) na man irgi gal net su žurnalu fainiau o man ne.As nenoreciau nusipirkusi medeli ir suvalgiusi saldainius ten rasti popieriu,man su oaze tvarkingiau ,aisku cia tik mano nuomone. kas darote su saldainiais kregzdute tai parduotuveje iki jie db kainuoja 6.99 lt maximoje saldainiai arfa papiginti 9.99lt ai mano teta pradejo bumbulus daryti is polistirolo tai vieneto kaina buna apie 0.15 cnt.
Rasos saldainių karalystė
|
| |
| |
| Sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 12:49 PM | Žinutė # 152 |
 forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
| Quote (Atile) Aš už plaušą berods 2,55 lt mokėjau..pakelis toks, būna įvairių spalvų..gal 100 gr..nežinau Tai irgi nebrangiai sakyčiau Quote (kuge) Aš perku floristikos parduotuvėj tokiais neperdižiausiais pakeliais. o kiek medeliu papuosi su tuo pokeliu?
|
| |
| |
| raska | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 12:51 PM | Žinutė # 153 |
 forumo siela
| niu va as jau baigineju savaji,tik jums negalesiu parodyti ,nes fotiko neturiu.Nesiu savo kirpejei padovanosiu
|
| |
| |
| Atile | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 2:24 PM | Žinutė # 154 |
 forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (Sandrulia7) o kiek medeliu papuosi su tuo pokeliu? oi daug...4 papuošiau, manau dar tiek pat papuošiu, bet žiūrint ką darai...aš pvz tai tik į vazoniuką dedu kad gipsą paslėpti. Quote (raska) niu va as jau baigineju savaji,tik jums negalesiu parodyti ,nes fotiko neturiu.Nesiu savo kirpejei padovanosiu siūlau fotiką nusipirkti ri mūsų nebeerzinti Quote (raska) o man ne.As nenoreciau nusipirkusi medeli ir suvalgiusi saldainius ten rasti popieriu,man su oaze tvarkingiau Aišku tvarkingiau. O tu popierėlius nudraskai? Galima išimti saldainiuką ir atgal susukti tuščią. medelis lieka kaip naujas. 
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
| |
| |
| raska | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 2:32 PM | Žinutė # 155 |
 forumo siela
| Quote (Atile) siūlau fotiką nusipirkti ri mūsų nebeerzinti aha kai turesiu atliekamu pinigu butinai nusipirksiu ,nes paciai nervas ima .Katik antra padariau,o ana nunesiau ir padovanojau.Tik isejus is laiptines sutikau tokia moteriske tai kad ji aikciojo kad aikciojo sake oi kaip grazu issiklausinejo manes visko.Tai nuotaika net pakilo.Kai taip ivertina malonu.Ir mano kirpejai labai patiko.Vienu zodziu matyt kazka daugiau moku nei malti s...
Message edited by raska - Trečiadienis, 2010-04-21, 2:33 PM |
| |
| |
| Atile | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 2:46 PM | Žinutė # 156 |
 forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| raska, dabar ir kaimynės į tave kreipsis Moki daugiau bet malti s... moki labiausiai 
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 2:55 PM | Žinutė # 157 |
 forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| Quote (raska) Tik isejus is laiptines sutikau tokia moteriske tai kad ji aikciojo kad aikciojo sake oi kaip grazu issiklausinejo manes visko.Tai nuotaika net pakilo.Kai taip ivertina malonu nu kažkaip negalvojau ,kad tokia naivi esi ir tiki visų pagiromis
|
| |
| |
| raska | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 3:00 PM | Žinutė # 158 |
 forumo siela
| Quote (pumpurelis) nu kažkaip negalvojau ,kad tokia naivi esi ir tiki visų pagiromis Quote (Atile) Moki daugiau bet malti s... moki labiausiai butum tu arciau tai parodyciau tau ka dar moku
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 3:18 PM | Žinutė # 159 |
 forumo veteranė
| Quote (raska) butum tu arciau tai parodyciau tau ka dar moku nesigirk,kad ir kovos menus esi įvaldžius,pamatysit,dar kelios dienos ir ji prašys ,kad kokį skyrelį įkelt apie dzido ar karatė
|
| |
| |
| raska | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 3:20 PM | Žinutė # 160 |
 forumo siela
| Quote (pumpurelis) nesigirk,kad ir kovos menus esi įvaldžius,pamatysit,dar kelios dienos ir ji prašys ,kad kokį skyrelį įkelt apie dzido ar karatė matai kaip tu manes ,bijai pabegai is tenai
|
| |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 8:18 PM | Žinutė # 161 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
| Quote (Atile) kitam forume esi pamokėlę įkėlus nufotkinus kaip ką darai, gal ir čia išeitų įkelti? Tuoj surasiu ir įkelsiu, o su kaspinėlio darymu teks truputį palaukti, fotiką paskolinau ir rytoj tik pasiimsiu Quote (Atile) kuge, o tu plaušą perki tokį kaip mano prie darbo priemonių parodyta? (salotinis ir morkavas) Aha , tiksliai toks, bet jų toj floristikos parduotuvėj įvairių spalvų yra. Deja paskutinbį kartą kai pirkau - jau pabrangęs vietoj 2,75 Lt mokėjau 3,20 Lt Quote (raska) ai mano teta pradejo bumbulus daryti is polistirolo tai vieneto kaina buna apie 0.15 cnt. Tau pasisekė, tokie burbulai geriau už oazę. O aš kai iš zurnalo lapų darau tai viršų apvynioju folija ir vaizdelis suvalgius saldainius neblogas, be to kiek žinau kas saldainius suvalgo tai jų nenuplėšia nuo bumbulo, o popieriukus palieka - taip ir stovi pasišiaušęs medelis Quote (Sandrulia7) o kiek medeliu papuosi su tuo pokeliu? Kažkaip neskaičiavau, bet nemažai gal kokių 10 tai tikrai ( čia turiu mintyse mini saldainių medelius) didesniems šiek tiek daugiau reikia Quote (raska) butum tu arciau tai parodyciau tau ka dar moku Nebesigirk, nebesigirk - viską tu moki ir rodyti nereikia
|
| |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 8:31 PM | Žinutė # 162 |
 forumo tauškutė
| Vieną pamokėlę įkėliau , kaip dariau eglutę, dar įmesiu suradus paprasto medelio darymo pamokėlę
|
| |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 8:40 PM | Žinutė # 163 |
 forumo tauškutė
| Na, va ir kitą pamokėlę įkėliau
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 8:56 PM | Žinutė # 164 |
 forumo veteranė
| labai patiko man tos pamokėlės ir ta įdėja apie eglutę ,o aš kaip padariau medelį ir visi kai valgė tai tiesiog lupo ,po saldainį ,tai aš net neįsivaizdavau,kad juos išvynioja ,nu gerai ,kad įkėliai tą foto kur tik popieriukai likę,nes kai nuplėšė tai taip baisiiai atrodė ,gražus labai darbeliai
|
| |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 9:30 PM | Žinutė # 165 |
 forumo tauškutė
| Quote (pumpurelis) ,tai aš net neįsivaizdavau,kad juos išvynioja Galima gražiai išvynioti ir atrodo kad butų su saldainaias - mano mama gražiai susuko popieriukus tai atrodo, kad pilni , ir medelis gražus - saugo bobutė ant stalo pasitačiusi ir visiems giriasi
|
| |
| |
|