|
Pokalbiai apie saldžius darbelius
|
| |
| Sandrulia7 | Data: Antradienis, 2010-04-20, 12:04 PM | Žinutė # 137 |
 forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| kuge, šaunūs medeliai Aš daugiau savo nedėsiu, gėda ir rodyti 
|
| |
| |
| raska | Data: Antradienis, 2010-04-20, 12:13 PM | Žinutė # 138 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (Sandrulia7) Aš daugiau savo nedėsiu, gėda ir rodyti nu ciadabar kas? mergikes o kaip reikia saldainius tvirtinti kai pvz triufelai ,popieriukai zemyn.?
Rasos saldainių karalystė
|
| |
| |
| Sandrulia7 | Data: Antradienis, 2010-04-20, 12:14 PM | Žinutė # 139 |
 forumo senbuvė
| Quote (raska) mergikes o kaip reikia saldainius tvirtinti kai pvz triufelai ,popieriukai zemyn.? Aš asmeniškai palieku triufelinių popieriukus laukan, nes man taip gražiau Dabar kaip tik klijuosiu medeli, turiu 4 padaryti 
|
| |
| |
| Sandrulia7 | Data: Antradienis, 2010-04-20, 12:16 PM | Žinutė # 140 |
 forumo senbuvė
| Quote (kuge) Sandrulia7, Labai dėkoju už įvertinimą kuge, tu to verta!!!!!!!!!!!!! Dar norėjau tavęs paklausti, o kur tu plaušą perki ir kiek moki? O jei aš tavęs paprašyčiau man nupirkti ir atsiųsti?... Aš sumokėčiau, nes pas mane čia tai sunkiai gausi, o jei gausi, tai už saują plaušo mokėjau 5Lt. 
|
| |
| |
| raska | Data: Antradienis, 2010-04-20, 12:23 PM | Žinutė # 141 |
 forumo siela
| Quote (Sandrulia7) Dabar kaip tik klijuosiu medeli, turiu 4 padaryti Quote (Sandrulia7) Dar norėjau tavęs paklausti, o kur tu plaušą perki ir kiek moki? O jei aš tavęs paprašyčiau man nupirkti ir atsiųsti?... Aš sumokėčiau, nes pas mane čia tai sunkiai gausi, o jei gausi, tai už saują plaušo mokėjau 5Lt. as irgi to paties klausiu.Ir pas mus oaze plyta 5 lt kainuoja.Tai sake man is klaipedos po 2.5 lt atves
|
| |
| |
| Sandrulia7 | Data: Antradienis, 2010-04-20, 12:26 PM | Žinutė # 142 |
 forumo senbuvė
| Taigi mes laukiam atsakymų
|
| |
| |
| Atile | Data: Antradienis, 2010-04-20, 1:01 PM | Žinutė # 143 |
 forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (raska) mergikes o kaip reikia saldainius tvirtinti kai pvz triufelai ,popieriukai zemyn.? aš savo pirmąjį medį klijavau su triufeliais, popieriuku žemyn (foto yra)..tiesiog tepiau klijų ir lipdžiau kaip ir pailgus saldainius kad klijuočiau. Gavosi nevisai idealiai apvaliai, bet šeip nieko. Man labiausiai patinka pailgų saldainių medžiai, tik kai pabosta užsinori triufelių.
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
| |
| |
| Atile | Data: Antradienis, 2010-04-20, 1:03 PM | Žinutė # 144 |
 forumo siela
| Aš už plaušą berods 2,55 lt mokėjau..pakelis toks, būna įvairių spalvų..gal 100 gr..nežinau
|
| |
| |
| Sandrulia7 | Data: Antradienis, 2010-04-20, 1:03 PM | Žinutė # 145 |
 forumo senbuvė
| Quote (Atile) Man labiausiai patinka pailgų saldainių medžiai, tik kai pabosta užsinori triufelių. o man labiausia patinka mažų saldainiuku medeliai Tik ilgai klijavimas užtrunka
|
| |
| |
| kuge | Data: Antradienis, 2010-04-20, 6:44 PM | Žinutė # 146 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
| Quote (ausrotea) kuge, Tavo medeliai mane labai įkvepia... Jų grožis ir gausa Tai prašom gaminti ir demonstruoti - mėgstu grožėtis kitų darbu 
|
| |
| |
| kuge | Data: Antradienis, 2010-04-20, 6:55 PM | Žinutė # 147 |
 forumo tauškutė
| Quote (Atile) Kaip džiaugiuosi, kad tave sutikau savo kely. Tavo dėka išmokau medelius daryti ir aš Man malonu, kad jau tiek pasekėjų turiu - jaučiuosi kaip sena sena mokitoja Quote (Atile) O sakyk, kaspinėlius suriši iš juostelės ant vazoniuko, ar ten tokius perki? Dar matau ir priklijuota kažkas būna ant jų. Dabar turiu medelį padaryti - tai kai kaspiną gaminsiu - būtinai visą procesą nufotkinsiu. Kaspinus rišu aplink vazonėlį, patį bantuką atskirai, o dar ką nors į vidų įtubdau Quote (Sandrulia7) Aš daugiau savo nedėsiu, gėda ir rodyti Tik pabandyk, lupti gausi. Nustok ožiuotis ir marš prie darbo... Quote (raska) mergikes o kaip reikia saldainius tvirtinti kai pvz triufelai ,popieriukai zemyn.? Aš tai plokščia puse lipdau prie pagrindo. Tokiu atveju pasidarau didesnį rutulį - bet labai tokių gaminti nemėgstu, nors man jie labai gražūs... Quote (Sandrulia7) Dar norėjau tavęs paklausti, o kur tu plaušą perki ir kiek moki? O jei aš tavęs paprašyčiau man nupirkti ir atsiųsti?... Aš sumokėčiau, nes pas mane čia tai sunkiai gausi, o jei gausi, tai už saują plaušo mokėjau 5Lt. Aš perku floristikos parduotuvėj tokiais neperdižiausiais pakeliais. Va ir šiandien nusipirkau - tik jau mokėjau po 30,20 ( ankščiau mokėjau po 2,75 Lt) parašyk kokio reikia ir kur siūsti - nusiūsiu Quote (raska) as irgi to paties klausiu.Ir pas mus oaze plyta 5 lt kainuoja.Tai sake man is klaipedos po 2.5 lt atves Oazės nenaudoju ( taupumo sumetimais ir man nepatinka , kad ji trupa) Pagrindą darau iš žurnalų lapų Quote (Atile) Man labiausiai patinka pailgų Man irgi labiua pailgi patinka, o dar geriau miniukai Na va , atrodo jau į visus klausimus atsakiau, tikiuosi nei vieno nepraleidau
|
| |
| |
| raska | Data: Antradienis, 2010-04-20, 7:01 PM | Žinutė # 148 |
 forumo siela
| Quote (kuge) Oazės nenaudoju ( taupumo sumetimais ir man nepatinka , kad ji trupa) Pagrindą darau iš žurnalų lapų bet ta pilka oaze juk netrupa,o tuos zurnalu lapus vistiek kuom nors apvynioji?
|
| |
| |
| kuge | Data: Antradienis, 2010-04-20, 7:04 PM | Žinutė # 149 |
 forumo tauškutė
| Quote (raska) bet ta pilka oaze juk netrupa,o tuos zurnalu lapus vistiek kuom nors apvynioji? Man vistiek kažkojios dulkės eina, o žurnalų lapus suglamžau ir lipnia juosta apvynioju
|
| |
| |
| Atile | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 8:30 AM | Žinutė # 150 |
 forumo siela
| Quote (kuge) Dabar turiu medelį padaryti - tai kai kaspiną gaminsiu - būtinai visą procesą nufotkinsiu. Kaspinus rišu aplink vazonėlį, patį bantuką atskirai, o dar ką nors į vidų įtubdau Oi kaip liuks..Nufotkink jei nesunku..ir dar kitam forume esi pamokėlę įkėlus nufotkinus kaip ką darai, gal ir čia išeitų įkelti? Kuo daugiau tuo mergytėms aiškiau Quote (kuge) Man vistiek kažkojios dulkės eina, o žurnalų lapus suglamžau ir lipnia juosta apvynioju na man irgi gal net su žurnalu fainiau tą oazę prilieti ir kaip kuge sako dulkės eina..nors su ja gal paprasčiau. kuge, o tu plaušą perki tokį kaip mano prie darbo priemonių parodyta? (salotinis ir morkavas)
|
| |
| |
|