...
 Vestuvių laikraštukai - žurnaliukai - Page 4 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: katcia  
Forumas » SVEIKINIMŲ IR ŠVENČIŲ SKYRELIS - patarimai ir pagalba besiruošiant šventei » VESTUVĖS, MERGVAKARIS » Vestuvių laikraštukai - žurnaliukai (tai ką rašome laikraštukuose)
Vestuvių laikraštukai - žurnaliukai
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:20 AM | Žinutė # 46
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Geografija ir moterys:

Nuo 18–21 metų moterys panašios į Afriką ar Australiją. Viena jos pusė įsisavinta, kita laukinė, spinduliuoja natūraliu grožiu, vaisinga delta apsupta augalijos.
21–30 metų moteris panaši į Ameriką ar Japoniją. Jos pilnai įsisavintos, labai gerai išsivysčiusios ir atviros prekybiniams ryšiams ypatingai su šalimis, turtingomis grynais ir automobiliais.
30–35 metų jos panašios į Indiją ar Ispaniją. Labai karštos, atsipalaidavusios ir pasitikinčios savo grožiu.
35–40 metų amžiaus moterys panašios į Prancūziją ar Argentiną. Jos gali būti pusiau sugriautos karų, bet vis dar sugeba išlikti šiltomis ir lankytinomis vietomis.
40–50 metų jos kaip Irakas ar Jugoslavija. Jos pralaimėjo karą ir jas dažnai drasko praeities klaidos. Šiuo metu reikalinga globalinė rekonstrukcija.
50–60 metų moterys panašios į Rusiją ar Kanadą. Jos atviros, ramios, sienos beveik nesaugomos, bet žmones atbaido labai šaltas klimatas.
60–70 metų moterys panašios į Angliją ar Mongoliją. Su garsia ir šlovinga nugalėtojo praeitimi, bet, deja, be ateities.
Po 70 metų moterys tampa Albanija ar Afganistanu. Kiekvienas žino, kur jos yra, bet niekas nenori ten važiuoti.
Geografija ir vyrai:
15-70 metų vyrai panašūs į Kubą ar Zimbabvę – valdo organas....

 
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:20 AM | Žinutė # 47
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Bučinių horoskopas

Bučiuotis be abejo malonu, tačiau skirtingi žmonės skirtingai bučiuojasi. Pastebėta, kad zodiako ženklai turi tam tikras bendras savybes, tad jei žinote savo partnerio zodiako ženklą, dar net nespėję su juo pasibučiuoti, jau galite spėti, koks bus pirmasis bučinys.

AVINAS
Dažniausiai bučiniai būna greiti ir aistringi. Malonūs, tačiau prabėga tarsi akimirka. Vieną sekundę yra, o kitą – jau nebe.

JAUTIS
Dažniausiai bučiniai ilgi ir iš visos širdies. Jie gali tęstis amžinai, nes Jautis tikrai nepristigs idėjų, kaip dar galima pasibučiuoti.

DVYNIAI
Dažniausiai bučiuodamiesi kikena, šypsosi ir sako juokingas frazes. Taigi bučinys gali būti visai smagus, jei tik jums nekliudo tai, kad jį nuolat pertrauks dar vienas šypsnis.

VĖŽYS
Bučiniai šilti ir meilūs – taip ir siekia niekada nepaleisti ir laikyti glėbyje. Dažnai lėti, ilgi, bet nelabai įmantrūs.

LIŪTAS
Liūtai, tikri džiunglių karaliai, bučiuojasi kaip laukiniai: kandžiojasi, braižosi, o be to – tikisi už bučinį mažų mažiausiai aplodismentų. Puiku, jei aistra išreiškiama nepavojingai.

MERGELĖ
Labai subtilūs, sausoki, tad dažniau pastebimi dėl to, kad Mergelės priartėja prie veido, o ne dėl to, kad liečiasi lūpomis. Tokie bučiniai puikiai tinka žiemai – nenušalsite drėgnų lūpų.

SVARSTYKLĖS
Kartais labiau rūpinasi kvapu, sklindančiu iš burnos, o ne bučiniu. Na, bent jau žinosite, kad kai su jumis bučiuojasi Svarstyklės, iš jų burnos sklinda mėtų, o gal brangaus brendžio, kvapas.

SKORPIONAS
Bučinius dažniausiai praleidžia ir eina tiesiai prie… reikalo. Ką gi, kartais tokie “bučiniai” visai tinkami.

ŠAULYS
Dažniausiai bučiniai stebinantys ir spontaniški, tad norisi dar ir dar. Svarbiausia, kad po tokių bučinių neištintų lūpos.

OŽIARAGIS
Bučiniai dažniausiai atspindi stresą, patirtą per dieną. Taigi jei Ožiaragis patyrė sunkią dieną, galite tikėtis aistringų bučinių.

VANDENIS
Bučiniai drėgni, o bučiuojasi dažniausiai atmerktomis akimis, bet tai tikrai nereiškia, kad jūsų nemyli. Tiesiog, jiems patinka stebėti jus.

ŽUVYS
Bučiniai tokie, kad verčia pasijusti jus tarsi vatinėmis kojomis. Taigi svarbu tvirtai laikytis.

 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 6:59 AM | Žinutė # 48
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Humoristinis-erotinis moterų horoskopas

Avinas

Savimi pasitikinti, išdidi asmenybė. Siaubingai užsispyrusi, savo nuomonę laiko tiesa ir perša ją visiems likusiems, ypač artimiems draugams. Jei galvoja, kad tu – kretinas, iš karto tau tiesiai tą ir pasakys... Norint ją užvaldyti, reikia parodyti, koks esi valdingas, stiprus ir savimi pasitikintis. Atmink: ji nepakenčia skystablauzdžių ir visų, nesutinkančių su jos nuomone. Iš tikrųjų jos užkariauti nereikia, ji pati nori dominuoti. Gali būti, kad ji pasiūlys tau dalyvauti orgijoje kur nors parke. Labai mėgsta seksą. Lovoje gali elgtis taip iškrypėliškai, kad galėtų būti pavyzdys bet kokiam žudikui maniakui.

Jautis

Išskirtinai žemiška. Dievina pramogas, ypač būti su draugais. Jos nepaveiksi priesaika apie amžiną meilę. Su ja reikia būti paprastam. Tiesiog padarykite taip, kad jai būtų įdomu, padovanokite porą moteriškų niekučių, šiek tiek standartiško romantizmo. Tuomet ji bus jūsų. Svarbiausia, nereikia jos įkyriai įkalbinėti ir įtikinėti. Ji labai užsispyrusi. Vertėtų vadovautis laiko išbandyta strategija: geriau valandą pakentėti nei tris valandas įkalbinėti. Ji dažniausiai atrodo moteriška ir stilinga, kartais pakankamai protinga, tačiau per daug žemiška ir pernelyg besirūpinanti tavo įvaizdžiu. Lovoje elgiasi standartiškai, nemėgsta iškrypėliškų dalykų.

Dvyniai

Atrodo ji paprastai, bet iš tikrųjų yra tikra keistuolė. Gal jau pastebėjai, kaip keistai vaikiškai kartais „pasisuka“ jos smegenėlės. Jos charakteris nuolat keičiasi. Tai ji tave dievina ir vien pirštu pamojus puola tenkinti tave oraliniu būdu, tai nei iš šio, nei iš to išmeta tavo dantų šepetėlį kartu su tavimi. Jos seksualinės fantazijos gali užtemdyti Didžiojo Iškrypėlio šlovę, o kitą dieną ji gali pasakyti, kad miegoti su žmonėmis tas pats, kaip valgyti dvėselieną. Taigi patarimai nepadės: reikia elgtis, atsižvelgiant į situaciją. Lovoje nenuobodi.

Vėžys

Nuobodi svajoklė. Gana lengvai pasiekiamas objektas – pakanka nuolat kartoti, kokia ji nuostabi, protinga, žavi, vienintelė ir nepakartojama ir t.t. Sakyk, kad negali be jos gyventi, kad ji tau – kaip tyro oro gurkšnis, vienu žodžiu, pilk be sąžinės graužaties. Reikalas tas, kad turi galybė kompleksų, todėl greitai prie tavęs prisiriš. Nors ir nusibosi jai greitai, nes ji pati nežino, ko nori. Bet, jei tu ją mesi, ją kamuos gili depresija... Ji neatstos nuo tavęs dar porą metų: skambinės ir įkyrės visais įmanomais padoriais ir iškreiptais būdais. Ir nuolat inkš, kad tu iš jos pasijuokei ir pametei nekaltą mergaitę. Lovoje demonstruoja akrobatinius stebuklus, nes tai jau ne pirmas kartas... Ir netgi ne antras.

Liūtas

Diagnozė: didybės manija. Nuolat nerealiai kaifuoja nuo savo nerealumo. Viskas, ką gali padaryti: dovanoti jai smaragdus, pasaulinius kruizus, triskart per dieną jai nusilenkti, rėkti, kokia ji nuostabi, taip pat išsitatuiruoti jos vardą ant krūtinės. Tačiau, nepamiršk, kad prie jos kojų – krūva gerbėjų. Taigi tu – tik dar vienas egzempliorius, patvirtinantis jos nerealumą. Kita vertus, tu neturi jokios teisės į neištikimybę – tai jos, nemirtingos deivės ir pasaulio valdovės, privilegija. Norėdamas jai įtikti, turėsi nemenkai paprakaituoti, reikės nemenkos piniginės, daug laisvo laiko ir gerai išmankštinto liežuvio. O lovoje liūtės visai nieko sau, tačiau ir čia turėsi ją garbinti.

 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 7:02 AM | Žinutė # 49
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Mergelė

Frigidiška idealistė. Laukia savo princo ant balto arklio ir neatsiduoda, kol nemano, kad jo sulaukė. Nors gali būti kad netgi ir su savo princu neatsiguls. Visus žmones, išskyrus save, laiko visiškais niekšais, bet tai slepia ir vaizduoja labai mielą, žavią moteriškaitę. Mėgsta flirtuoti ir koketuoti su vyrais, bet paskutinę minutę visada juos palieka. Gali metų metus nesimylėti ir nesijausti nepatogiai. Jos seksualinius algoritmus visiškai kontroliuoja sveikas protas, todėl apeliuoti į jausmus ir tikėtis dūsavimų mėnulio šviesoje – tuščias reikalas. Vienintelis realus būdas su ja permiegoti – pirmoji povestuvinė naktis. Na, o norint ją vesti, prireiks dešimtis metų mielai ir romantiškai jai mergintis. Lovoje kiek pasyvi, bet ją lengva užvesti bet kokiam laukiniam iškrypimui.

Svarstyklės

Naminė mergaitė. Neįsivaizduoja savo gyvenimo be antrosios pusės, todėl išteka ir dažniausiai pakankamai anksti. Visaip rodyk jai savo rimtus ketinimus, kad neatrodytum panašus į tuos niekšingus vėjavaikius patinus. Ji labai kaprizinga. Jai patinka nuolat įsižeisti. Nors, jei ji tave myli, nustoja įsižeidinėti, netgi stengiasi užglaistyti visus aštrius kampus tarpusavio santykiuose. Ji, kaip ir jautis, žavisi bet kokia standartine romantika ir moteriškais niekučiais. Kartais staiga ima vaizduotis esanti tuo, kuo nėra, be to, labai nevykusiai – reikėtų ją palaikyti, kad nenuteiktum prieš save. Seksas jai paprastai greitai pabosta ir mylisi ji tik tam, kad neatrodytų frigidiška, nes yra labai priklausoma nuo kitų nuomonės. Lovoje dažnai nuobodi.

Skorpionas

Jai patinka seksas. Ji jo nori. Ji tai sugeba. Tai tiesiog jos gyvenimo tikslas. Tokios moteriškės paprastai užkariauti nereikia, ji tiesiog prieina prie tavęs ir sako: aš tavęs noriu. Ji mėgsta pokalbius sekso tema ir pasakoti apie savo „nuotykius“. Jūsų tolesni santykiai visiškai priklauso nuo pirmo karto – jei tu jos nepatenkinsi, tau nepavydės niekas. O jeigu patenkinsi, taip pat neverta pavydėti, nes ne kiekvienas „mučačo“ atlaikys 5 valandų „non stop“.

Šaulys

Romantiška tiesmuka kalė. Nemoka meluoti, atvirai pasakys, ką apie tave galvoja ir kaip tau geriau pasielgti žinomoje intymioje situacijoje. Kartu apie save gali suokti tokius dalykėlius, kokie net Aukščiausiajam nesisapnavo. Dievina visokius pigius romantiškus niekalus – ašaras spaudžiančias eiles, naktinius pasimatymus prie fontano ir meilės prisipažinimus priklaupus ant kelių. Pirmam kartui padovanok jai puokštę rožių ir pasivaikščiok. Antrą dieną padovanok puokštę rožių, pasivaikščiok ir pabučiuok. O trečią paprastai ir piktai pareikalauk permiegoti. Dažnokai puola į gilią depresiją. Tuo metu geriau prie jos nelįsti. Jei pastebės, kad esi jai neištikimas – įniks į dar ilgesnę depresiją. Tačiau ji nedėmesinga, todėl ją dažnai galima mesti. Lovoje kartais labai keistai gėdijasi, bet apskritai visai nieko.

Ožiaragis

Seksualiai apsėsta ir kenčia nuo beprotiškos didybės manijos. Niekina visus žmones. Net, jei tu Einšteino ir Švarco mišinys, vis tiek neturi šansų ją gauti. Nors sekso ji nori visada, t.y., kiekvieną sekundę. Vienintelė išeitis jai – masturbacija. Beje, patiriamų orgazmų skaičius per dieną dažnokai viršija 40... Atsimink, kad jos neužkariausi merginimais ir pasimatymais. Ji pati renkasi partnerius ir visada klysta, todėl niekada nebūna neištikima. Lovoje agresyvi ir mėgsta dominuoti: darysi tai, ko ji panorės.

Vandenis

Tipiška hipė. Turi gigabaitus draugų tarp vyriškosios lyties atstovų ir tuoj tave pames, jei uždrausi su jais bendrauti. Jai nusispjauti į pinigus ir tavo įvaizdį, taip kad gali per daug nesistengti. Vis dėlto geriau būtų, kad tavasis intelekto koeficientas viršytų visiško kretino lygį. Dievina laisvę ir nenori stipriai prisirišti prie vieno žmogaus. Seksas ją domina vidutiniškai. Kartais jai pakrinka protas Tada ji gali išdarinėti toookius dalykus... Tada ją geriausia ir kabinti. Lovoje garbinga, bet retai mylėdamasi visiškai pasitenkina.

Žuvys

Tiesiog atradimas. Jei stipriai panorėsi – permiegosi. Ji visiškai nekontroliuoja savo jausmų ir emocijų protu. Tuo tau ir reikėtų nešvariai pasinaudoti. Tau padės bet kokia jausminga frazė: slapti rašteliai, netikėtos gėlės, švelnūs prisilietimai, šnabždesiai į ausį ir t.t. Tik turėk galvoje: jos intuicija tikrai daug stipresnė už tavo džiaugsmą. Taigi net nemėgink jai meluoti. Tuo, ką kalbti, turi pats tikėti. Sau ji meluoja neįsivaizduojamomis dozėmis. Taigi jos nuomonė apie tave bus stipriai iškreipta jos pačios emocijų ir, veikiausiai, į gerąją pusę. Paprastai žuvytes „kabina“ visokie kultiniai ir religiniai dalykėliai, taigi jas būtų galima užvesti tantriniam ar dar kokiam mistiniam seksui. Lovoje labai mielos, kartais kiek sukaustytos.

 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 7:04 AM | Žinutė # 50
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Humoristinis-erotinis vyrų horoskopas

Avinas

Eina stačia galva per sienas savo laimės link. Nesvetimas aukos kompleksas. Jam taip dažnai tenka aukoti kažką brangaus dėl savo mylimosios. Nemėgsta vaikščioti į kairę. Mylisi nutaisęs tragišką veidą, veikiausiai manydamas, kad daro tai paskutinį kartą. Mylimoji jam turi būti vienintelė ir visam gyvenimui. Niekada tavęs nepaleis, bent jau kol kvėpuos. Avantiūristas, bet protingas.

Jautis

Geras ir savimi pasitikintis vyrukas. 100 proc. įsitikinęs, kad jis – vienintelis silpnos moters ramstis. Be jo niekur, net į tualetą... O jei tave įsiurbs? Reikia gelbėti! Dažnokai jam prabunda tėviški jausmai moteriai. Į kairę nuklysta tik būdamas neblaivus. Paskui labai kankinasi ir save keikia. Sekse labiausiai vertina standartą. Iš jo nelauk staigmenų. Amžinas ir nepajudinamas kaip uola.

Dvyniai

Nepaprastas tipas. Jo gyvenime visą laiką turi būti antras. Arba jo antra pusė būsi tu, arba – jo antrasis „aš“. Antruoju atveju tavo padėtis nepavydėtina. Toks žmogus kupinas nemalonių staigmenų. Sekso srityje nėra egoistas... Dažnai paradoksaliai. Mėgsta suteikti tau malonumą, jei nepavyksta – puola į depresiją. Ūkiškas... Moka plauti indus. Santykiuose svarbiausiu dalyku laiko dvasinį artumą. Nuklysta lengvai, nes tokia jo prigimtis – jis gašlus ir geidulingas, nors apsimeta kukliu ir paprastu vaikinu.

Vėžys

Paradoksas. Gyvenime nepadoriai ūkiškas ir iš pirmo žvilgsnio tikrai šeimos žmogus. Tačiau, jei jo netenkina seksualinis gyvenimas su drauge ar žmona, eina į kairę. Kankinasi iš meilės dviem moterims. Mylėdamasis pamiršta save, bet sykiu nepasidomi ir kas moterį užveda labiausiai. Mėgsta dovanoti gražias dovanas – gėles, kvepalus ir pan.

Liūtas

Unikalus žmogus. Jo didybės manija peržengia visas padorumo ribas. Jei juo nesižavi, neklausai jo genialios muzikos, poezijos ir t.t. – morališkai tave sužlugdys, sumindys ir net nesusirauks. Laiko save vieninteliu vyru žemėje, žinančiu, kur slypi moteriškos laimės paslaptis... Jis – pastorius, o „bobos“ – avys. Jis vienintelis žino, ko joms reikia. Juk jis kartu ir Tutanchamonas, ir Heraklis, ir Cezaris, ir senelis Leninas. Tu turi suprasti savo avies smegenimis, kad mylėdamasis su tavimi jis daro tau milžinišką paslaugą. Ir tik pamėgink nesukurti jam apie šią naktį šlovingo himno arba (blogiausiu atveju) odės...

 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 7:06 AM | Žinutė # 51
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Mergelė

Žinoma, egoistas. Savotiškas unikumas. Žmogus, kompleksuojantis vien dėl savo zodiako ženklo pavadinimo ir todėl atkakliai bandantis atrodyti kuo vyriškesnis, nei yra iš tikrųjų. Kartais griebiasi kraštutinumų. Mėgina sužavėti ir įrodyti savo privalumus kitiems, panašiems į save. Mėgsta sakyti komplimentus ir ypač stebėti reakciją po to. Jeigu mato, kad komplimentas suveikė, jį pradeda „vežti“... „Užveža“ iki amžinos meilės prisipažinimo ir jūsų mantrų vienybės harmoningoje galaktikoje. Netikėti negalima kategoriškai. Lovoje paprastai nieko ypatingo nepademonstruoja. Vietoj audringo ir aistringo sekso gali paskaityti knygą ar pasižiūrėti televizorių (arba dar blogiau – prasėdėti prie kompiuterio), teisindamasis tuo, kad jo mantra pavargo. Prisivilioti jį į lovą galima ašaromis, romantiškais pažadais, karštais prisipažinimais su visokių romantiškų nesąmonių priemaiša. Nelinkęs eksperimentuoti.

Svarstyklės

Geras berniukas. Dėmesingas, mandagus. Nereikalauja perdėto dėmesio. Kuklus ir tuo pavergia. Tačiau šis kuklumas kartais tave priveda prie Edipo komplekso. Norisi paimti tą kūdikį ant rankų ir duoti jam krūtį, kad nežiūrėtų į tave visą gyvenimą nekaltomis akimis. Lovoje švelnus. Dažnai nuo perdėtų emocijų ir nuoširdumo tai būna ne seksas, o ašaringos glamonės. Apskritai nemėgsta sekso. Gali apsieiti ir be jo, tenkindamasis naminiais barščiais, šilta lovyte ir patogiu butu. Į senatvę tampa nepakenčiamas, nes įpuola į vaikystę ir rimtai ima reikalauti krūties.

Skorpionas

Vaikščiojantis seksas be smegenų. Mąsto tik vienu vieninteliu organu, kuris slepiasi trumpikėse. Kantrus. Pasiryžęs išklausyti tavo ašaringą išpažintį apie sunkią moters dalią. Nutaisys užjaučią miną. Gali kartu su tavimi išspausti ir ašarą. Bet visa tai tik skorpioniška taktika – kad imtum juo pasitikėti ir paskui galėtų tavimi sėkmingai pasinaudoti. Rytą pamirš užsirašyti tavo telefono numerį. Nepakenčia priekaištų dėl sekso. Jis esą nepralenkiamas meistras! Jei nebaigei po pirmo jo prisilietimo – kankins tave iki oralinių-genitalinių nuospaudų sutrynimo. Retai kas gali patenkinti jo audringą seksualinę fantaziją. Jeigu taip atsitinka, tokios merginos vardas skubiai įrašomas raudonu rašalu į užrašų knygelės skyrių, skirtą pergalėms sekso mūšių lauke.

Šaulys

Jis tarsi jūreivis Papajus. Energingas ir kūnu, ir siela. Be to, visada. Tai, beje, gali sveikai erzinti. Stengiasi aprūpinti namus ir šeimą. Dėl to lenda į bet kokį pelningą (ir nelabai) verslą. Nešykštus. Jo pozicija – visa, kas geriausia – man ir mano šeimai. Mylisi pionieriškai – greitai ir karštai. Vis dėlto darbas jam – pirmoje vietoje. Nori vaikų ir kuo daugiau. Kad būtų kuo didžiuotis prieš viršininkus ir pavaldinius. O jei jam prigimdysi būrį nutrūktgalvių šauliukų, apibers tave auksu, kailiniais ir kurortais, niekada nenuklys į kairę jau vien iš pareigos jausmo šeimai. Sekso džiaugsmą pradės suvokti su metais, sendamas, tada, nori, bet nebegali.

Ožiaragis

Didybės manija bėga iš paskos su megafonais ir transparantais. Niekina moteris kaip protingas būtybes. Mano, kad moters vieta virtuvėje ir balso teisę ji turi tik per Motinos dieną. Jeigu moteris nuklys į kairę, paliks be jokių pasiaiškinimų, sakydamas, kad tu savo virtuvinėmis smegenimis vis tiek nesuprasi jo didžiojo gyvenimo tikslo. Lovoje kartais prieina iki sadomazochizmo (žinoma, sau prisiimdamas valdovo vaidmenį). Negalvoja, kaip tau suteikti malonumą. Gali apskritai galvoti apie ką nors kita, pavyzdžiui, apie tai, koks jis nerealus „bičas“. Galima sulaikyti tik begaliniu susižavėjimu ir nesibaigiančiais komplimentais. Tačiau, jeigu jie kartosis, jis gali tiesiog išeiti nieko nepaaiškinęs.

Vandenis

Tikras natūralus egoistas be jokio žavesio. Paprastai inteligentiškas ir turėdamas tam tikrą išsilavinimą gali priblokšti intelektu. Gali be perstojo postringauti apie bet ką. Mėgsta būti dėmesio centre. Dažnai įsimyli, bet greitai praranda susidomėjimą, jei moteris pasirodo neintelektuali. Sekso srityje išradingas. Vertina laisvę – tiek dvasinę, tiek kūnišką. Vaikščios į kairę tiek, kiek leis sveikata.

Žuvys

Fizinis žuvies įsikūnijimas. Vikrus ir nepagaunamas. Jei eis į kairę, apie tai niekada nesužinosi. Kruopščiai tai slepia. Namuose ir šeimoje atrodo absoliučiai nuoširdus. Dažnokai puola į depresiją dėl neišsipildžiusių svajonių ir planų. Sekso srityje nuolat ieško kažko naujo, eksperimentuoja. Gali net vesti ir pridaryti vaikų, bet tai jo vis tiek nesulaikys. Vaikščios į kairę ir slapstysis. Slapstysis ir vaikščios į kairę.

 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 7:07 AM | Žinutė # 52
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Vestuvių metinės

Atsižvelgiant į vestuvių metinių pavadinimą, siūloma jaunavedžiams dovanoti atitinkamas dovanas. Pvz., pirmosiomis vestuvių metinėmis (popierinių vestuvių proga) – dovanoti knygas, nuotraukų albumus; penktosiomis metinėmis (medinių vestuvių proga) – medinius indus ir pan.

* 1 metai – popierinės vestuvės
* 2 metai – medvilnės vestuvės
* 3 metai – odinės vestuvės
* 4 metai – vaisinės vestuvės
* 5 metai – medinės vestuvės
* 6 metai – geležinės vestuvės
* 7 metai – varinės vestuvės
* 8 metai – bronzinės vestuvės
* 9 metai – molinės vestuvės
* 10 metų – alavinės vestuvės
* 11 metų – plieninės vestuvės
* 12 metų – šilkinės vestuvės
* 13 metų – nėrinių (nertos) vestuvės
* 14 metų – dramblio kaulo vestuvės
* 15 metų – krištolinės vestuvės
* 20 metų – porcelianinės vestuvės
* 25 metai – sidabrinės vestuvės
* 30 metų – perlinės vestuvės
* 35 metai – koralinės vestuvės
* 40 metų – rubininės vestuvės
* 45 metai – safyrinės vestuvės
* 50 metų – auksinės vestuvės
* 55 metai – smaragdinės vestuvės
* 60 metų – deimantinės vestuvės

 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 8:52 AM | Žinutė # 53
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Žiniuonių išmintis

Sena patarlė sako, kad kelias į vyro širdį eina per skrandį. Tačiau kartais moterys, ypač tik ką ištekėjusios, neskiria šiam
posakiui ypatingo dėmesio. Ir atsitinka taip, kad vyras pradeda ieškoti kelio į svetimus vartelius. Kad mūsų Karolinai taip
neatsitiktų, siūlome Tau,mieloji, vyrą maitinti pagal mūsų ištirtą ir pritaikytą savaitės meniu:
Pirmadienis – karšti barščiai su karštom bulvėm;
Antradienis – pašildyti barščiai su vakarykštėm bulvėm;
Trečiadienis – šalti barščiai su šaltom bulvėm;
Ketvirtadienis - šalti barščiai be bulvių;
Penktadienis – bulvės be barščių;
Šeštadienis, sekmadienis – kas nedirba, tas nevalgo.
Jeigu Tau nors savaitę pavyks išmaitinti vyrą pagal šį meniu, tai tikėk mumis, jis jau ne tik nebenorės, bet ir nebegalės
pasukti į svetimą kiemą!!!

Arba iš to pačio kitas variantas

Slapta ištrauka iš jaunosios dienoraščio

Rytoj jau prasidės mūsų šeimyninis gyvenimas. Kad nepraleisti viso gyvenimo virtuvėje, savo vyrui gaminsiu taip:
Pirmadienis – karšti barščiai su karštom bulvėm;
Antradienis – pašildyti barščiai su vakarykštėm bulvėm;
Trečiadienis – šalti barščiai su šaltom bulvėm;
Ketvirtadienis - šalti barščiai be bulvių;
Penktadienis – bulvės be barščių;
Šeštadienis, sekmadienis – meilės dienos.
Visą gyvenimą rūpinsiuosi vyro sveikata. Neduosiu vartoti alkoholio, drausiu rūkyti ir valgyti daug saldumynų. Neprašysiu vyro nešti pusryčius į lovą ar tavrkyti kambarius, jei jis bus geras vyras, tuomet tą padarysiu pati. Aš vykdysiu visus jo norus, jei jie sutaps su manaisiais. Aš branginsiu savo vyro gyvybę, todėl jam išeinant iš namų, įdėsiu tik vieną litą į piniginę. Aš tikrai esu pasiruošusi atiduoti puse savo gyvenimo savo vyrui, jei jis atiduos man visą savo gyvenimą.

 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 9:03 AM | Žinutė # 54
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Slapta ištrauka iš Jaunojo dienoraščio

O Dieve! Sapnavau, kad truputį padauginęs važiuoju keliu savo mylima mašina, o visos kitos mašinos kažkodėl važiuoja priešais mane. Signalizuoju joms, įsijungiu ilgąsias šviesas, bet nei viena nereaguoja ir toliau į mane važiuoja. Kas per bardakas! Sustojau apsidairyti, gal jau ne Lietuvoje esu... Nesuprantu... Pasukau vairą kiek dešiniau, kažkaip pėsčiųjų padaugėjo. Na po galais, jau ir šaligatviu važiuoti pradėjau! Vargais man pavyko atsekti saugų važiavimą... Žiūriu, važiuoja mašina su M ženklu. Nutariau pakvailioti. Aš tik mirk ilgąsias šviesas, tik pyyyypt... Man atrodė tai smagu, bet po šių mano veiksmų išsigandusi vairuotoja metėsi į griovį, o siaube kaip nesiseka! Bučiau išlipęs ir padėjęs, ale mentai iš galo pradėjo vytis... Atsiplėšiau nuo jų ir sustojęs peršokau ant galinės sėdynės, na kad ne aš vairavau... O toliau trūko man plionkė ir nieko nepamenu... Gerai, kad tai tik sapnas buvo...

 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 9:29 AM | Žinutė # 55
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Meilės receptas Jauniesiems

Jaunasis turi paimti dvi prinokusias mango ir švelniais judesiais jas suminkštinti. Lūpų krašteliais nuplėšti karštų jausmų pakelio turinį ir suberti į aistros dubenį. Tada jaunoji labai atsargiai turi užkaitinti du kiaušinius, paruošia bananą tešlos įdarui ir palaukia kol jis ramiai ir lėtai nugrims į aistros pilną dubenį. O tada galima vis greičiau ir greičiau maišyti gautą masę, kol pajusite, jog gerokai pavargote. Šis receptas gali būti naudingas metant svorį, norint pataisyti atšalusius santykius ar siekiant palaužti išrinktąjį į savo pusę.

 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 9:48 AM | Žinutė # 56
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Kas žinotina Jaunajai

- naktį gulkis prie sienos, kad nereikėtų pirmai keltis;
- būk taupi. Emaliuoti puodai ilgiau laikys, jei retai gaminsi;
- atmink, kad gerumu ir švelnumu, net patį velnią galima priversti dirbti;
- vyrą gavai gerą, o jau darbštų pasidaryk pati;
- jei neprivilioji įkaušusio vyro namo, tai pasakyk, kad turi buteliuką ir kartu nori išgerti. Greitai parlėks;
- prasikaltus geriau pačiai į krūtinę muštis ir atgailauti, nei gauti nuo vyro į kailį;
- atmink, kad kelias į vyro širdį eina per gastronomą;
- žinok, kad vyro maiste neturi trūkti nei vieno vitamino. Vitamino A yra aliejuje, B - bulvėse, C - cibulyje, D - degtinėje. Ypač naudingas D vitaminas, nes esant jo trūkumui organizme, vyksta kai kurių ypač svarbių organų suminkštėjimas.

 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 9:54 AM | Žinutė # 57
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Kas žinotina Jaunajam

- visada atmink, kad kelias į žmonos širdį eina per drabužių parduotuves;
- šeimyninius ginčus visada spręskite lovoje. Rezultatai būna visada teigiami;
- iš ryto lovoje turėk noro pažaisti su žmona, nes bent jau būsi tikras, kad esi pirmas, nes vakare gali būti paskutinis;
- jeigu gyvensite pas uošvienę, tai dažnai trink kojas su druskos tirpalu, nes tai ramina nervus;
- atmink, kad nors ir vaidini, kad gerbi uošvienę, bet ta vaidyba labai padeda;
- nuo pat pirmos vedybų dienos, pradėk taupyti ir kaupti pinigėlius žmonai nežinant. Nes kitaip gali tekti atsisakyti senų draugų ir pasibuvimo pirtelėje su jais;
- į kurortą vieną žmoną išleisk tik ankstyvą pavasarį arba vėlyvą rudenį. Tuo metu dažniausia atostogauja senberniai arba pensininkai. Bus mažiau pagundų, nore niekada nebūk užtikrintas išleidęs žmoną vieną.

 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 7:28 PM | Žinutė # 58
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Vestuvėse griežtai draudžiama:

tyliai sėdėti, nesilinksminti, skleisti blogą kvapą, aštrius daiktus (pvz., kaulus) kišti kaimynui į kišenę. Taip pat draudžiama taukuotus pirštus, sloguotą nosį valyti į damos suknelę, o kavalieriams į skverną.
2. Moterims po 8 – to stikliuko leidžiama pasidažyti lupas, o vyrams – atsirišti kaklaraiščius (varlytes).
3. Bučiuotis viešai leidžiama po 10 – to stikliuko.
4. Eiti namo leidžiama po trečių gaidžių. Neįžeidinėkite šeimininkų, paskubomis eidami namo. Būkite mandagūs, palaukite kol išprašys.
5. Draudžiama pavieniui laidyti gerklę. Jei kas nori dainuoti - prisijungia prie choro.
6. Nelaimės ištiktą draugą (jei nugrius po stalu), nepalik vieno, nes juk draugą nelaimėje pažinsi.
7. Po 11– to ir po 20 – to stikliuko vyrams leidžiama atsilaisvinti diržus, o damoms apsižvalgyti.
8. Veselninkai griežtai privalo: neleisti muzikantams ramiai sėdėti, saugoti bendrą turtą ir taisyklingai juo naudotis, nesumaišyti lėkštės su pagalve.
9. Svečiams draudžiama gerti iš butelių, salės ribose deginti laužus, plėšyti sukneles ir kitą smulkesnę aprangą.
10. Vestuvių metu pasimetusius šeimos narius (vyrus bei žmonas) galite be vargo rasti pabrolių ir pamergių kompanijoje, besiklausančius paupy lakštingalų.
11. Griežtai draudžiama nakties metu dviese pasišalinti daugiau kaip pusvalandžiui, nes ilgesnis laikas kenkia sveikatai.
12. Prie stalo elgtis padoriai: nedėti rankų ant svetimų moterų kelių.
13 Auksinė vestuvių taisyklė: Žinokite: žmogus žmogui – draugas, bičiulis, o pakilus temperatūrai iki 40 laipsnių, dar ir brolis.

 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 7:29 PM | Žinutė # 59
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
eilėraštukas

Būsiu gera gaspadinė
Gera Aro žmona
Jį prispausiu aš prie sienos
Nenusuks į šoną

Aš nekepsiu jam kiaušinių
Tegu pats juos kepa
Ir į lovą saldžią kavą
Man kas rytą neša

Vienoj rankoj bus bizūnas
O antroj kočėlas
Kai iš darbo grįžtant lauksiu
Vakarą aš vėlų

Jei tiktai aš sužinosiu
Kad jis algą gavo
Glamonėsiu, išbučiuosiu
Nuo viršaus lyg galo

Na o jeigu galas šitas
Vis kabos nukaręs
Susirasiu vyrą kitą
Kad tave kur galas.

 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 7:29 PM | Žinutė # 60
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
tėveliams

Vaikai išeina
Ir liūdit Jūs dabar,
Kaip liūdi, kad visi tėvai.
Vaikai, vaikai...
Jie nori būti dideli
Ir džiaugtis nori jie vieni,
Ir dirbt vieni ir verkti...
Jūs nesisielokit, neklausinėkit.
Ateis dar jie
Ateis vaikai džiaugsmu pasidalint.
Kai liūdna bus, ar bus sunku
Tikrai ateis.
Dažnai ateis.
Jūs nuolat būsit su vaikais
**************************
Tu padėkoki mamai, tėvužėliui,
Namų kertelėms, slenksčiui padėkok
Augino, mokė, šluostė ašarėlę
Todėl ties vartais dar sustok.
Sustok ir pasakyk, kad laikas jau atėjo,
Atbėgo meilė ir jau šaukia iš namų
Tėvų švelni glamonė tarsi dvelksmas vėjo
Išlydi iš gimtų namų.
Laiminga būti palinkėki mama,
Laimingo kelio tėti palinkėk,
Išsiveža piršliai širdies dalelę brangią
Nueikit sodan rūtas nugenėt.

 
Forumas » SVEIKINIMŲ IR ŠVENČIŲ SKYRELIS - patarimai ir pagalba besiruošiant šventei » VESTUVĖS, MERGVAKARIS » Vestuvių laikraštukai - žurnaliukai (tai ką rašome laikraštukuose)
Search:


Copyright MyCorp © 2024