Nepagydomų ligonių priimamasis
| |
pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 10:36 PM | Žinutė # 1 |
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
| Su Vijole pasitarę Psichiatrinę mes atidarėm, Personalas čia rinktinis Frea,Pumpurėlis -pamaina rytinė, Kai saulutė atriedės , Mus šlavėja Raska atbildės, Ji su šluota viską greit prašluos, Jei kas nepatiks -langus pravirus paliks, O tada klientė nuolatinė - Gabiska ,mes ją vadinam Tvarką galutinę padarys ,iki vieno išvaikys. Ir greituškę naują pirkom, O Vijole ,ją vairuot išrinkom, Mobiliaką ji dar naują turi , šaukit trypkyt ,kas problemų turit
|
|
| |
Gabiska | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 10:39 AM | Žinutė # 61 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| gal padėtų pasiskraidymas iš devinto aukšto likusiems gyviems išduotu sertifikatą
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
raska | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 10:44 AM | Žinutė # 62 |
forumo siela
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| o kaip pagydisit mano uzkietejusius vidurius slangos pagalba????????
Rasos saldainių karalystė
|
|
| | |
Gabiska | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 11:16 AM | Žinutė # 64 |
forumo senbuvė
| Quote (raska) o kaip pagydisit mano uzkietejusius vidurius kai išmesiu iš devinto aukšto, viduriai patys į kelnes pasileis iš baimės. O jei rimtai tai reikia nevirtus burokėlius sutarkuoti ir sumaišyti su krienais, super efektas
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
Aime | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 12:45 PM | Žinutė # 65 |
forumo draugė
Žinutės: 1677
Apdovanojimai: 13
Reputacija: 2
| Quote (FREEJA) tada jau pas psichiatra,nukreikpsim Ok reiks dar didesne beprote apsimest ,kad dažnesnius vizitus paskirtų,vis bus pramoga pabendraut su baltais chalatais Quote (FREEJA) tuoj vyniosiu slanga
Girdžiu spintoj kažkas vaikšto...Atidarau duris...Žiūriu suknelės iš mados eina...
|
|
| |
Aime | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 12:47 PM | Žinutė # 66 |
forumo draugė
Žinutės: 1677
Apdovanojimai: 13
| Quote (Gabiska) kai išmesiu iš devinto aukšto, viduriai patys į kelnes pasileis iš baimės. Kitaip jaučiu nebūtų Quote (Gabiska) O jei rimtai tai reikia nevirtus burokėlius sutarkuoti ir sumaišyti su krienais, super efektas Fui kaip neskaniai nuskambėjo,bet jei efektas yra ,tada super
Girdžiu spintoj kažkas vaikšto...Atidarau duris...Žiūriu suknelės iš mados eina...
|
|
| |
Gabiska | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 12:51 PM | Žinutė # 67 |
forumo senbuvė
| Quote (Aime) Fui kaip neskaniai nuskambėjo,bet jei efektas yra ,tada super latvių dietologo išduota paslaptis, šis mišinys valo žarnyna, todėl užvalgius kitą dieną geriau sedėti namie
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| | | | |
pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2010-08-09, 9:50 AM | Žinutė # 71 |
forumo veteranė
| MATAI VIRGINIJAK ,KOKIA ISGRAZEJUS BE PS ,ODA TARSI NAUJAGIMIO BUOZGALVIUKO ,APIE AKIU GROZI NR KA IR KALBET ,JAU SVEIKSTI PO OTRUPUTI ,
|
|
| |
pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2010-08-09, 9:51 AM | Žinutė # 72 |
forumo veteranė
| VIRGINIJAK,GAL TAU KOKIA IDOMIA PAMOKELE,IKELT I PS,KAIP TIK RADAU TOKIA,SAKO GREIT NUTRAUKT NEGALIMA,O GAL TU JAU MOKI TOKI DALYKA,KAIP I BUTL ZAIBA SU PS IKELT
|
|
| |
pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2010-08-09, 9:52 AM | Žinutė # 73 |
forumo veteranė
| VAISTU BUTELI SAU PASIDARYTUM
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2010-08-09, 10:05 AM | Žinutė # 74 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
| Mane gi izoliatoriui laikėt Gėda , bet jūsų pamokėlėse net nebuvau užsukus, nemačiau kokių gėrių turit. Reiks dirstelt. Turiu kelis darbelius "datvarkyt". Kelis padaryt...Quote (pumpurelis) MATAI VIRGINIJAK ,KOKIA ISGRAZEJUS BE PS ,ODA TARSI NAUJAGIMIO BUOZGALVIUKO ,APIE AKIU GROZI NR KA IR KALBET ,JAU SVEIKSTI PO OTRUPUTI , juokas Nu jo... grožis neišpasakytas Quote (pumpurelis) VIRGINIJAK,GAL TAU KOKIA IDOMIA PAMOKELE,IKELT I PS,KAIP TIK RADAU TOKIA,SAKO GREIT NUTRAUKT NEGALIMA,O GAL TU JAU MOKI TOKI DALYKA,KAIP I BUTL ZAIBA SU PS IKELT liezuvis5 Quote (pumpurelis) VAISTU BUTELI SAU PASIDARYTUM juokas Bile iki Ps daleisit..
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
Atile | Data: Pirmadienis, 2010-08-09, 1:01 PM | Žinutė # 75 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Man žandikaulis nuo žvengo išniro FREEJA, trenktelk su šlanga, mažum atsistatys
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
|