Vaikų Kalėdinis swapas 2012
| |
Gabiska | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-04, 7:38 PM | Žinutė # 1 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
| Taisyklės:
1. Swape gali dalyvauti tik aktyvūs forumo nariai, nauji nariai priimami, tik rekomendavus forumo senbuviams. Visi dalyvaujantys nariai anketas siunčia moderatorei Gabiskai į AŽ atskirai siųsti kiekvieno vaiko anketas su užrašu " Vaiko vardas vaikų swapas"pvz "Ugniaus vaikų swapas" 2. Jūsų duomenys pateikti swap'o moderatorei turi būti tikri. Asmeniniai duomenys tai konfidenciali informacija, kurią žinos tik moderatorė ir kitas swapo dalyvis , kuris Jus ištraukė. 3. Swap'o sarašas sudarinėjamas bus iki spalio 22 dienos
Darbelių siuntimo taisyklės:
1. Moderatorė gautąsias anketas išdalins atitinkama tvarka (pagal ištrauktus numeriukus). Numeriukai traukiami bus burtų keliu sąraše esančių eiliškumu - prižiūrint moderatorei. Ištraukto vaiko anketą moderatorė Gabiska atsiųs asmeniškai jai į AŽ jo mamai. 2. Dalyvių darbeliai turi būti išsiūsti gruodžio10-15 dienomis. 3. Siuntinys turi būti siunčiamas registruotu paštu, atitinkamai supakuotas, kad nepažeistų darbelio dedantys spaudus paštininkai. Čekis turi būti saugomas kaip įrodymas, jeigu pasimestų ar pasiklystų siuntinys. 4. Siuntimo kaina neįeina į dovanėlės kainą.
Dovanėlės
1. Darbelis gali būti kuriamas Jūsų pačių ir prieš tai niekur kitur nerodomas, arba pirktas, tik nepamirškime, kad tai vaikų dovanėlių swapas ir saldainiai būtų privalumas. 2. Prie darbelio ištrauktąjam forumo nariui galite įdėti laiškelį ar kokią papildomą dovanėlę (dovanėlė į sumą neįeina) . 3. Visi darbeliai prieš išsiunčiant turi būti nufotografuoti. 4. Vėluoti, be ypač svarbios priežasties DRAUDŽIAMA 5. Nors kartą pažeidus taisykles, dalyvavimas kituose swapuose bus apribotas.
Dovanėles vertė 10 litų, neskaičiuojant darbo, jei ją darote ir siuntimo kainos.
Darbelius išsiunčiame: iš užsienio ir į užsienį lapkričio pabaigoje, o iš Lietuvos gruodžio 10-15 dienomis Dovanas atidaryti iki Kalėdų ryto draudžiama
Anketa vaiku swapui :
1. Vardas, Pavardė 2. Adresas 3. Amžius 4. Mėgstami saldainiai (šokoladiniai,čiulpinukai, guminukai ir panašiai) 5. Mėgstami personažai
Dovanėlių dar laukia
1. Domas (Gabrielaitė)
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 2:34 AM | Žinutė # 226 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| manes tai neliecia,as nedalyvauju,bet paskaitinejus ,ikisiu nosi ir as o zinot,kodel dazniausiai vienu dovanos nublanksta pries kitu? todel,kad kazkas persistengia su dovanom (ypac uzsienietes versdamos valiuta 1;1) ,o paskui taip ir atrodo,kad vienu prastesnes... vaikams tai ne motais,jie nieko nesupranta,dziaugiasi gave,cia visas surmulys kyla tarp mamu
Message edited by krla - Penktadienis, 2012-11-30, 2:36 AM |
|
| |
Nicole | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 3:59 AM | Žinutė # 227 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 9
| Man dar baisiau-nei pamatyt,nei pakoreguot galesiu tik tikiuosi,kad mane teisingai suprato kas cia per velniava vyksta Nepamirskit nufotkint dovaneliu,o tai gali nebut ka rodyt,jei ten tik saldainiai
Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
Message edited by Nicole - Penktadienis, 2012-11-30, 3:59 AM |
|
| |
diskoferis | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 10:28 AM | Žinutė # 228 |
pažįstama
Žinutės: 784
Apdovanojimai: 3
Reputacija: 1
| Quote (krla) (ypac uzsienietes versdamos valiuta 1;1) o pasakykit kad daleiskim airijoje 10 lt isvertus gausis net nepilni 3 eurai eitu vaikui kazka nupirkti , na saldainiu nebent lieviausiu is lidl
|
|
| |
Gabiska | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 10:52 AM | Žinutė # 229 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| o mes už 10 litų jau galim nupirkti visokių saldainių, tiesa ne kilogramais, bet jei dar akcijos būna tai visai nemažai gaunasi
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
dika | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 11:44 AM | Žinutė # 230 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
| praitais metais daviau Povilui 10 lt ir sakau keliauk i parduotuve ir nupirk sokolado ,kuris tau patiks , tai ir parnese apie 7 batonelius, kuriuos graziai supokavom idejom i maiseliuka ir issiuntem, manau vaikinukas buvo patenkintas svargu daug ir visi man na mes kaip saldaininiai tai laaabai dziaugiames saldumynais
FaCeBooK
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 1:06 PM | Žinutė # 231 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (diskoferis) o pasakykit kad daleiskim airijoje 10 lt isvertus gausis net nepilni 3 eurai eitu vaikui kazka nupirkti , na saldainiu nebent lieviausiu is lidl uz 3eurus irgi nieko doro,bet 10 euru manau per daug 5 butu pats tas gal?
|
|
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 1:53 PM | Žinutė # 232 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| na man niekada nesigauna už 10lt nupirkti tai ne išimtis ir šiemet
facebook
|
|
| |
asju | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 2:09 PM | Žinutė # 233 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3994
| Gavo matas sveikinima, aciu titanikei
|
|
| |
eglute | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 2:19 PM | Žinutė # 234 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3092
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 4
| Quote (vijole1972) na man niekada nesigauna už 10lt nupirkti gedaaa tai ne išimtis ir šiemet juokas1 juokas1 juokas1 mums taipogi niekada nesigauna uz ta suma nupirkti, bet pas mus uz tuos 10lt nieko ir nenupirksi-nebent koki viena sokolada normalesni, tai as mazdaug savo nuoziura ziuriu, man kazkaip svarbu, jog visa dovana vaikuciui patiktu tikiuosi Pijuko istrauktai mergaitei patiks dovaneles
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 2:28 PM | Žinutė # 235 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| Quote (eglute) man kazkaip svarbu, jog visa dovana vaikuciui patiktu gedaaa tikiuosi Pijuko istrauktai mergaitei patiks dovaneles gedaaa žinok mums irgi su kinderiu nupirkom dovanėlę, tikiuosi labai patiks mūsų ištrauktai mergytei beliko tik saldainiai ir gražiai supakuoti
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
titanike | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 3:08 PM | Žinutė # 236 |
forumo draugė
Žinutės: 1745
| o aš manau mamytės daro didesne problema negu vaikai vaikams manau viskas patiks ar gaus saldainiu tik ar dar dovanėlę, Mamytės swapas 10 lt kas skyrė daugiau valio jo galimybės gal leidžia, kitas gaus tik saldainiu už 10 lt irgi valio taip tartasi juk vaikas nelis ir nežiūrės va šitas gavo geriau ir t.t.t juk kalėdos baikim verkšlet patiks nepatiks mamai vaiko...... visos manau renkam atsakingai ir pagal galimybes asju, smagu kad jau gavai kadangi matas nevalgo dar saldainiu konpensavau kitaip o sokolodaku simboliškai sesei
|
|
| |
titanike | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 3:12 PM | Žinutė # 237 |
forumo draugė
| Norėjau pasakyti džiaukimės kalėdiniu laukimu ir idėją . Vaikui manau svarbiausia dovanos išpakavimas o ne jo vertė Belieka laukt mano užsieniniam svapukui
Message edited by titanike - Penktadienis, 2012-11-30, 3:14 PM |
|
| |
asju | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 3:41 PM | Žinutė # 238 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3994
| Quote (titanike) asju, smagu kad jau gavai kadangi matas nevalgo dar saldainiu konpensavau kitaip o sokolodaku simboliškai sesei mamai i darba nunese o ji galvojo kad man, leidziu as jai savo ispakuot, ir atidare tik poto paskaite kad vaiku swapas teks atgal pakuot
|
|
| |
titanike | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 4:37 PM | Žinutė # 239 |
forumo draugė
| Quote (asju) teks atgal pakuot niekis supakuos atgal lipnia juosta,nes pakavau nes paskui bijojau jog negreit į mietą važiuosiu
|
|
| |
titanike | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 4:39 PM | Žinutė # 240 |
forumo draugė
| Ai kitame swapuke irgi užrašiau mamos vardą ir skliausteliuose vaikučio nes nežinau kaip ten su tuo atsiėmimu kai registruotas vaikas juk dokumentu neturi kažkaip nepamenu kaip pernai buvo kai Emai siuntė
|
|
| |
|