Vaikų Kalėdinis swapas 2012
| |
Gabiska | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-04, 7:38 PM | Žinutė # 1 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
| Taisyklės:
1. Swape gali dalyvauti tik aktyvūs forumo nariai, nauji nariai priimami, tik rekomendavus forumo senbuviams. Visi dalyvaujantys nariai anketas siunčia moderatorei Gabiskai į AŽ atskirai siųsti kiekvieno vaiko anketas su užrašu " Vaiko vardas vaikų swapas"pvz "Ugniaus vaikų swapas" 2. Jūsų duomenys pateikti swap'o moderatorei turi būti tikri. Asmeniniai duomenys tai konfidenciali informacija, kurią žinos tik moderatorė ir kitas swapo dalyvis , kuris Jus ištraukė. 3. Swap'o sarašas sudarinėjamas bus iki spalio 22 dienos
Darbelių siuntimo taisyklės:
1. Moderatorė gautąsias anketas išdalins atitinkama tvarka (pagal ištrauktus numeriukus). Numeriukai traukiami bus burtų keliu sąraše esančių eiliškumu - prižiūrint moderatorei. Ištraukto vaiko anketą moderatorė Gabiska atsiųs asmeniškai jai į AŽ jo mamai. 2. Dalyvių darbeliai turi būti išsiūsti gruodžio10-15 dienomis. 3. Siuntinys turi būti siunčiamas registruotu paštu, atitinkamai supakuotas, kad nepažeistų darbelio dedantys spaudus paštininkai. Čekis turi būti saugomas kaip įrodymas, jeigu pasimestų ar pasiklystų siuntinys. 4. Siuntimo kaina neįeina į dovanėlės kainą.
Dovanėlės
1. Darbelis gali būti kuriamas Jūsų pačių ir prieš tai niekur kitur nerodomas, arba pirktas, tik nepamirškime, kad tai vaikų dovanėlių swapas ir saldainiai būtų privalumas. 2. Prie darbelio ištrauktąjam forumo nariui galite įdėti laiškelį ar kokią papildomą dovanėlę (dovanėlė į sumą neįeina) . 3. Visi darbeliai prieš išsiunčiant turi būti nufotografuoti. 4. Vėluoti, be ypač svarbios priežasties DRAUDŽIAMA 5. Nors kartą pažeidus taisykles, dalyvavimas kituose swapuose bus apribotas.
Dovanėles vertė 10 litų, neskaičiuojant darbo, jei ją darote ir siuntimo kainos.
Darbelius išsiunčiame: iš užsienio ir į užsienį lapkričio pabaigoje, o iš Lietuvos gruodžio 10-15 dienomis Dovanas atidaryti iki Kalėdų ryto draudžiama
Anketa vaiku swapui :
1. Vardas, Pavardė 2. Adresas 3. Amžius 4. Mėgstami saldainiai (šokoladiniai,čiulpinukai, guminukai ir panašiai) 5. Mėgstami personažai
Dovanėlių dar laukia
1. Domas (Gabrielaitė)
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
Gintarė | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 7:30 AM | Žinutė # 211 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3217
Apdovanojimai: 8
Reputacija: 7
| as jau si savaitgaly issiusiu tik dar nezinau ka
Mano darbeliai
Laimė- kaip fotografijos negatyvas-akimirkos reikalas
|
|
| |
liudmilka | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 10:53 AM | Žinutė # 212 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3501
Apdovanojimai: 9
Reputacija: 4
| Quote (Gintarė) as jau si savaitgaly issiusiu tik dar nezinau ka iki savaitglio suzinosi daar
|
|
| |
Gabiska | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 11:28 AM | Žinutė # 213 |
forumo senbuvė
| diskoferis, kiekvienas perkame pagal savo galimybes, jei dovanėlė bus pirkta kaip sau, tai manau vaikučiui tikrai patiks, sutik bet būna tokių dovanų kur pati gauti nenorėtum, aš ne apie tave konkrečiai bet šiaip, kai pasižiūri gautus swapus
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
Gabiska | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 11:29 AM | Žinutė # 214 |
forumo senbuvė
| Mes jau užsienyje gyvenančiam vaikiukui išsiuntėm, dabar lieka Lietuvėleje esančiam išsiųsti
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 11:46 AM | Žinutė # 215 |
forumo draugė
Grupė: Draugas
Žinutės: 1745
Apdovanojimai: 7
| swapas 10 lt tai tikrai kaip sako limuzino nenupirksi, šikart swapuke saldainiu pas mane minimalizmas tikiuosi pati dovana patiks vaikučiui, asmeniškai aš niekada netelpu numatytoj sumoj tik galvoju kad patiktu žmogeliukui, bet mes esam asmenybės ir tikrai kas vienam patinką kitam visai ne.... Bet kai pasiskaitai kartais tu rietenu tai baisu dalyvauti... Kaip sakė Gabiska, perkam pagal savo galimybes manau vaikams patiktu ir saldainiu už 10 lt tu,bet deja mūsų visuomenė materelėja net savo draugu rate turiu pvz jog visada žiūri ką tu padovanojai jeigu pagal ją šu... ir ji tau .... nors gal pajamos skiriasi 5 kartus nuo jų .... Gal suprasit ką norėjau pasakyti..... mergaitės juk Kalėdos, man nors ir raktu pakabukas gerai jeigu jis pirktas apie mane galvojant
|
|
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 11:50 AM | Žinutė # 216 |
forumo draugė
| Quote (Gabiska) sutik bet būna tokių dovanų kur pati gauti nenorėtum, aš ne apie tave konkrečiai bet šiaip, kai pasižiūri gautus swapus gal suaugusiu swape taip, bet manau vaiku visi patenkinti lieka arba man tik atrodo taip, suaugusiu swapukuose vis mažėja dalyvaujančių gal ir ne pagrindo, bet kalėdinis swapas man regis ypatingas kuriame turėtų būt taiką ir ramybė
|
|
| |
rasa85 | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 12:11 PM | Žinutė # 217 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| Quote (titanike) gal suaugusiu swape taip, bet manau vaiku visi patenkinti lieka arba man tik atrodo taip, suaugusiu swapukuose vis mažėja dalyvaujančių gal ir ne pagrindo, bet kalėdinis swapas man regis ypatingas kuriame turėtų būt taiką ir ramybė na manau kalediniam vaiku swape tikrai vaikailiek apatenkinti jiems svarbiausia gauna dovana...nu gal au vyresni vaikai yr isrankesni..bet kaip mano mergos tai joms bile dovana gauna jos patenkintos
|
|
| |
diskoferis | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 12:51 PM | Žinutė # 218 |
pažįstama
Žinutės: 784
Apdovanojimai: 3
| kad vaikai apsidziaugs tai as neabejoju bet kad nebutu kad mamos pareiks vos ne koki sss vaikas gavo ,arba ten kad vokas apdraskytas atejo,kai prisiskaitai tikrai plaukao siausias na nieko kaip bus taip bus ,as esu rami ir tikrai ka dukryte gaus tuom ji dizuagsis as nesikisiu as busiu laiminga paziurejus i jos sypsena . o del mano dovaneles kaip bus taip bus ,jei gausiu pizdulei tai gausiu priimsiu i sirdy viska jei kas netiks
|
|
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 1:42 PM | Žinutė # 219 |
forumo draugė
| rasa85, mano Ema pernai labai buvo patenkinta tavo mikrofonu negu mano pirktu vežimu
|
|
| |
rasa85 | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 1:45 PM | Žinutė # 220 |
forumo tauškutė
| Quote (titanike) rasa85, mano Ema pernai labai buvo patenkinta tavo mikrofonu negu mano pirktu vežimu va kartasi taip buna kad maza smulkmenele pradziugina vaikus nei kokia brangi "sustra" dovana... kaip pernai vyras nupirko didziajai psp kompiuteri rado po egle,bet ji labiau griebe zaisti su sese rasta lelyte nei su savo tuo kompu...
|
|
| |
Jarmina | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 2:40 PM | Žinutė # 221 |
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
| va va, aš ir taip pagalvojau, kad tėvams gali nepatikti gauta dovana, arba kitoms iš šio swapuko. Bet ne visu fantazija laki, ne visos tokias galimybes turi ir panasiai. Na bet bus, kaip bus.
Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
|
|
| |
rasa85 | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 5:26 PM | Žinutė # 222 |
forumo tauškutė
| na bet cia ne tevams siunciama dovana o vaikams.... tai manau kad tevai cia neturetu kisti nosies... as ziuriu i vaiko duomenis parasytus anketoje,koks jam personazas patinka tai is tu ir pirksiu....man pasiseke su vaikuciais aiskiai parasyti personazai kas patinka.
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 6:45 PM | Žinutė # 223 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| Quote (Gintarė) as jau si savaitgaly issiusiu tik dar nezinau ka juokas1 juokas1 juokas1 mes ryt važiuoism dar į vieną vietą ieškoti, nes niekur nerandu nieko su tais personažais mergytei na dar ryt bandysim ieškoti planuojam irgi arba šeštadienį arba pirmadienį išsiųsti į užsienį
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
Jarmina | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 8:02 PM | Žinutė # 224 |
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
| Quote (rasa85) na bet cia ne tevams siunciama dovana o vaikams.... gedaaa tai manau kad tevai cia neturetu kisti nosies... Turėtų, bet kaip visada gali kas nors ją įkišti. :D Mes irgi vaikiukui į lt jau ryt išsiųsim, o kitam(vietiniam) - vėliau.
Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
|
|
| |
dika | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 11:50 PM | Žinutė # 225 |
forumo tauškutė
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
| Quote (Jarmina) Aš irgi labai dėl to pergyvenu, nes vienas vaikas yra iš didesnių ir sunku sugalvot ką tokiam geriausiai padovanot. mano dickis sakyciau, jis tikrai laukia saldainiu, o jai jos dar ir is uzsienio tai 100% sekme garantuota , as kazkaip apsisprendus ties saldainiais , nes uz 10 lt. tikrai jokio zaislo nenupirksiu na mergytem dar tiktu kokios grozybes, bet berniukui tai net nezinau, nei modeliukas neiseitu
FaCeBooK
Message edited by dika - Ketvirtadienis, 2012-11-29, 11:53 PM |
|
| |
|