...
 Vaikų Kalėdinis swapas 2012 - Page 15 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: Vijolė  
Vaikų Kalėdinis swapas 2012
GabiskaData: Ketvirtadienis, 2012-10-04, 7:38 PM | Žinutė # 1
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
Taisyklės:

1. Swape gali dalyvauti tik aktyvūs forumo nariai, nauji nariai priimami, tik rekomendavus forumo senbuviams.
Visi dalyvaujantys nariai anketas siunčia moderatorei Gabiskai į AŽ atskirai siųsti kiekvieno vaiko anketas su užrašu " Vaiko vardas vaikų swapas"pvz "Ugniaus vaikų swapas"
2. Jūsų duomenys pateikti swap'o moderatorei turi būti tikri. Asmeniniai duomenys tai konfidenciali informacija, kurią žinos tik moderatorė ir kitas swapo dalyvis , kuris Jus ištraukė.
3. Swap'o sarašas sudarinėjamas bus iki spalio 22 dienos

Darbelių siuntimo taisyklės:

1. Moderatorė gautąsias anketas išdalins atitinkama tvarka (pagal ištrauktus numeriukus). Numeriukai traukiami bus burtų keliu sąraše esančių eiliškumu - prižiūrint moderatorei. Ištraukto vaiko anketą moderatorė Gabiska atsiųs asmeniškai jai į AŽ jo mamai.
2. Dalyvių darbeliai turi būti išsiūsti gruodžio10-15 dienomis.
3. Siuntinys turi būti siunčiamas registruotu paštu, atitinkamai supakuotas, kad nepažeistų darbelio dedantys spaudus paštininkai.
Čekis turi būti saugomas kaip įrodymas, jeigu pasimestų ar pasiklystų siuntinys.
4. Siuntimo kaina neįeina į dovanėlės kainą.

Dovanėlės

1. Darbelis gali būti kuriamas Jūsų pačių ir prieš tai niekur kitur nerodomas, arba pirktas, tik nepamirškime, kad tai vaikų dovanėlių swapas ir saldainiai būtų privalumas.
2. Prie darbelio ištrauktąjam forumo nariui galite įdėti laiškelį ar kokią papildomą dovanėlę (dovanėlė į sumą neįeina) .
3. Visi darbeliai prieš išsiunčiant turi būti nufotografuoti.
4. Vėluoti, be ypač svarbios priežasties DRAUDŽIAMA
5. Nors kartą pažeidus taisykles, dalyvavimas kituose swapuose bus apribotas.

Dovanėles vertė 10 litų, neskaičiuojant darbo, jei ją darote ir siuntimo kainos.

Darbelius išsiunčiame: iš užsienio ir į užsienį lapkričio pabaigoje, o iš Lietuvos gruodžio 10-15 dienomis
Dovanas atidaryti iki Kalėdų ryto draudžiama

Anketa vaiku swapui :

1. Vardas, Pavardė
2. Adresas
3. Amžius
4. Mėgstami saldainiai (šokoladiniai,čiulpinukai, guminukai ir panašiai)
5. Mėgstami personažai

Dovanėlių dar laukia

1. Domas (Gabrielaitė)

Mano rankdarbių pasaulis

GintarėData: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 7:30 AM | Žinutė # 211
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3217
Apdovanojimai: 8
Reputacija: 7
as jau si savaitgaly issiusiu tik dar nezinau ka juokas1 juokas1 juokas1

Mano darbeliai

Laimė- kaip fotografijos negatyvas-akimirkos reikalas

liudmilkaData: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 10:53 AM | Žinutė # 212
forumo tauškutė
Žinutės: 3501
Apdovanojimai: 9
Reputacija: 4
Quote (Gintarė)
as jau si savaitgaly issiusiu tik dar nezinau ka

iki savaitglio suzinosi daar juokas1

GabiskaData: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 11:28 AM | Žinutė # 213
forumo senbuvė
diskoferis, kiekvienas perkame pagal savo galimybes, jei dovanėlė bus pirkta kaip sau, tai manau vaikučiui tikrai patiks, sutik bet būna tokių dovanų kur pati gauti nenorėtum, aš ne apie tave konkrečiai bet šiaip, kai pasižiūri gautus swapus mirkt

Mano rankdarbių pasaulis

GabiskaData: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 11:29 AM | Žinutė # 214
forumo senbuvė
Mes jau užsienyje gyvenančiam vaikiukui išsiuntėm, dabar lieka Lietuvėleje esančiam išsiųsti mirkt

Mano rankdarbių pasaulis

titanikeData: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 11:46 AM | Žinutė # 215
forumo draugė
Grupė: Draugas
Žinutės: 1745
Apdovanojimai: 7
swapas 10 lt tai tikrai kaip sako limuzino nenupirksi, šikart swapuke saldainiu pas mane minimalizmas gedaaa tikiuosi pati dovana patiks vaikučiui, asmeniškai aš niekada netelpu numatytoj sumoj gedaaa tik galvoju kad patiktu žmogeliukui, bet mes esam asmenybės ir tikrai kas vienam patinką kitam visai ne.... Bet kai pasiskaitai kartais tu rietenu tai baisu dalyvauti... Kaip sakė Gabiska, perkam pagal savo galimybes manau vaikams patiktu ir saldainiu už 10 lt tu,bet deja mūsų visuomenė materelėja gedaaa net savo draugu rate turiu pvz jog visada žiūri ką tu padovanojai gedaaa jeigu pagal ją šu... ir ji tau .... nors gal pajamos skiriasi 5 kartus nuo jų .... Gal suprasit ką norėjau pasakyti..... mergaitės juk Kalėdos, man nors ir raktu pakabukas gerai jeigu jis pirktas apie mane galvojant mirkt

titanikeData: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 11:50 AM | Žinutė # 216
forumo draugė
Quote (Gabiska)
sutik bet būna tokių dovanų kur pati gauti nenorėtum, aš ne apie tave konkrečiai bet šiaip, kai pasižiūri gautus swapus

gal suaugusiu swape taip, bet manau vaiku visi patenkinti lieka arba man tik atrodo taip, suaugusiu swapukuose vis mažėja dalyvaujančių gal ir ne pagrindo, bet kalėdinis swapas man regis ypatingas kuriame turėtų būt taiką ir ramybė gedaaa

rasa85Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 12:11 PM | Žinutė # 217
forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
Quote (titanike)
gal suaugusiu swape taip, bet manau vaiku visi patenkinti lieka arba man tik atrodo taip, suaugusiu swapukuose vis mažėja dalyvaujančių gal ir ne pagrindo, bet kalėdinis swapas man regis ypatingas kuriame turėtų būt taiką ir ramybė

na manau kalediniam vaiku swape tikrai vaikailiek apatenkinti jiems svarbiausia gauna dovana...nu gal au vyresni vaikai yr isrankesni..bet kaip mano mergos tai joms bile dovana gauna jos patenkintos

diskoferisData: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 12:51 PM | Žinutė # 218
pažįstama
Žinutės: 784
Apdovanojimai: 3
kad vaikai apsidziaugs tai as neabejoju bet kad nebutu kad mamos pareiks vos ne koki sss vaikas gavo ,arba ten kad vokas apdraskytas atejo,kai prisiskaitai tikrai plaukao siausias gedaaa na nieko kaip bus taip bus ,as esu rami ir tikrai ka dukryte gaus tuom ji dizuagsis as nesikisiu as busiu laiminga paziurejus i jos sypsena . o del mano dovaneles kaip bus taip bus ,jei gausiu pizdulei tai gausiu liezuvis1 priimsiu i sirdy viska jei kas netiks

titanikeData: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 1:42 PM | Žinutė # 219
forumo draugė
rasa85, mano Ema pernai labai buvo patenkinta tavo mikrofonu negu mano pirktu vežimu juokas1

rasa85Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 1:45 PM | Žinutė # 220
forumo tauškutė
Quote (titanike)
rasa85, mano Ema pernai labai buvo patenkinta tavo mikrofonu negu mano pirktu vežimu

va kartasi taip buna kad maza smulkmenele pradziugina vaikus nei kokia brangi "sustra" dovana... gedaaa kaip pernai vyras nupirko didziajai psp kompiuteri rado po egle,bet ji labiau griebe zaisti su sese rasta lelyte nei su savo tuo kompu...

JarminaData: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 2:40 PM | Žinutė # 221
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
va va, aš ir taip pagalvojau, kad tėvams gali nepatikti gauta dovana, arba kitoms iš šio swapuko. Bet ne visu fantazija laki, ne visos tokias galimybes turi ir panasiai. Na bet bus, kaip bus. mirkt

Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo.
(G.G.Marquez)

rasa85Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 5:26 PM | Žinutė # 222
forumo tauškutė
na bet cia ne tevams siunciama dovana o vaikams.... gedaaa tai manau kad tevai cia neturetu kisti nosies... gedaaa as ziuriu i vaiko duomenis parasytus anketoje,koks jam personazas patinka tai is tu ir pirksiu....man pasiseke su vaikuciais aiskiai parasyti personazai kas patinka.

snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 6:45 PM | Žinutė # 223
forumo senbuvė
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
Quote (Gintarė)
as jau si savaitgaly issiusiu tik dar nezinau ka juokas1 juokas1 juokas1

mes ryt važiuoism dar į vieną vietą ieškoti, nes niekur nerandu nieko su tais personažais mergytei verkiu verkiu verkiu verkiu na dar ryt bandysim ieškoti mirkt planuojam irgi arba šeštadienį arba pirmadienį išsiųsti į užsienį mirkt

Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...

JarminaData: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 8:02 PM | Žinutė # 224
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
Quote (rasa85)
na bet cia ne tevams siunciama dovana o vaikams.... gedaaa tai manau kad tevai cia neturetu kisti nosies...

Turėtų, bet kaip visada gali kas nors ją įkišti. :D Mes irgi vaikiukui į lt jau ryt išsiųsim, o kitam(vietiniam) - vėliau. mirkt

Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo.
(G.G.Marquez)

dikaData: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 11:50 PM | Žinutė # 225
forumo tauškutė
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
Quote (Jarmina)
Aš irgi labai dėl to pergyvenu, nes vienas vaikas yra iš didesnių ir sunku sugalvot ką tokiam geriausiai padovanot.

mano dickis sakyciau, jis tikrai laukia saldainiu, o jai jos dar ir is uzsienio tai 100% sekme garantuota juokas1 gimta4 , as kazkaip apsisprendus ties saldainiais , nes uz 10 lt. tikrai jokio zaislo nenupirksiu gedaaa na mergytem dar tiktu kokios grozybes, bet berniukui tai net nezinau, nei modeliukas neiseitu

FaCeBooK

Message edited by dika - Ketvirtadienis, 2012-11-29, 11:53 PM

Search:

Copyright MyCorp © 2025