Nėštukių kambarėlis
|
|
ausrotea | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 7:41 PM | Žinutė # 1 |
 forumo tauškutė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
|
|
|
| |
pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2010-09-29, 6:54 AM | Žinutė # 271 |
 forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| uzsienete, o jau matyt tavo pilvukas ar turi nuojauta ka nesioji
|
|
| |
Atile | Data: Trečiadienis, 2010-09-29, 9:33 AM | Žinutė # 272 |
 forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| aš mažytis, o gal mažytė aš po tavo širdim gyvenu aš dar nieko nemoku prašyti aš tiktai dar gyvent ateinu tu girdi? plaka mano širdelė aš iš tavo svajonių, sapnų greit jau, greit aš galėsiu, mieloji, pasisupti ant Tavo delnų lyg pro šydą regiu Tavo veidą Tu siuvi man dailius rūbelius... jei suklupsi, Tave aš pakelsiu Tau padėsiu nudirbt darbelius Tau ir man sodo obelys šlama saulė tiesia rankas auksines aš matau Tavo šypseną, mama, Greitai jau greitai pabučiuosiu tave.
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
uzsienete | Data: Trečiadienis, 2010-09-29, 2:19 PM | Žinutė # 273 |
 pažįstama
Žinutės: 515
Apdovanojimai: 8
Reputacija: 1
| Quote (vijole1972) uzsienete, kaip tu laikaisi?Kaip leliukas pilvuke laikosi? buckiukas dabar jau gerai jauciuosi ir savijauta ir nuotaikos...... ir leliukas manau gerai jauciasi ,kiekvienu savo judesiuku dziugina mane Quote (pumpurelis) uzsienete, o jau matyt tavo pilvukas gedaaa ar turi nuojauta ka nesioji sirdele sirdele Pilvuko rytais kaip ir nesimato ,pagalvotum kad priaugus svorio truputi kai matysis idesiu nuotraukyte Nuojautos neturiu , ir skirtumo jokio....svarbiausia kad sveikutis butu Atile, labai nuostabus zodziai.....isirasysiu i nestukes dienorasti Siandien gavau nusipirkta "Angelsound" kuriuo galiklausyte maziuko sirdies duzius ir judesius,tai jausmas aplanke nerealus O mano mazylis ,tai net issiziojas klausesi......ir vis klause o kada tas baby ateis 
|
|
| |
Atile | Data: Trečiadienis, 2010-09-29, 2:26 PM | Žinutė # 274 |
 forumo siela
| uzsienete, vajee kaip smagu skaityti tavo pasisakymus..kaip gera...
|
|
| |
uzsienete | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 7:29 PM | Žinutė # 275 |
 pažįstama
| Visai nedaug liko ir dar karta pamatysiu savo maziuka kaip sulaukti rytojaus ? Na tikiuosi viskas bus gerai 
|
|
| |
Vijolė | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 7:55 PM | Žinutė # 276 |
 forumo numylėtinė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| uzsienete, džiaugiuosi kartu su tavim tai tikrai neapsakomas džiaugsmas laukti tokio stebuklo
facebook
|
|
| |
FREEJA | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 7:08 AM | Žinutė # 277 |
 forumo tauškutė
Žinutės: 3760
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 7
| kaip mano tokia viena pazystama skao,ir kas grazaus,storeji i rubus netelpi,sunku eiti,sako,ir tu cia vadini stebuklu,man tai didziule kancia,nors laukiasi pirmo ,sako as jau namie nebusiu,yra aukliu bus su aukle,o as kol galiu eisiu uzdirbt pinigelius.Judesiai,sako koks cia dziaugsmas man tik trukdo nu zodziu ,as buvau apsalus,jos tokiu zodziu. Tai va,kam stebukluas ,o kam kancia. Nu man asmeniskai,tai buvo pats garziausiais periodas mano gyvenime,kaip laukiaus pirmo ir antro,net keista ,kaip kalusau,kad moteris taip sneka.

|
|
| |
uzsienete | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 9:20 AM | Žinutė # 278 |
 pažįstama
| Quote (FREEJA) Nu man asmeniskai,tai buvo pats garziausiais periodas mano gyvenime,kaip laukiaus pirmo ir antro,net keista ,kaip kalusau,kad moteris taip sneka. Net bloga klausytis kaip busimos mamytes taip sneka , bet gal dar nuomuone pasikeis gimus .
|
|
| | |
virginijak | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 11:16 AM | Žinutė # 280 |
 forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote (uzsienete) Maziukas pilvelyje auga gerai ,kai dare scana tai buvo sunku daktarei ji ten ismatuoti , nes labai jau judrus chi . Naujiena Mes turesim broliuka sirdele sirdele sirdele sirdele sirdele sirdele sirdele sirdele sirdele sirdele sirdele kaip smagu
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
Vijolė | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 11:19 AM | Žinutė # 281 |
 forumo numylėtinė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| Quote (uzsienete) Naujiena Mes turesim broliuka smagu girdėti
facebook
|
|
| |
Gabiska | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 11:21 AM | Žinutė # 282 |
 forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| Quote (uzsienete) Maziukas pilvelyje auga gerai ,kai dare scana tai buvo sunku daktarei ji ten ismatuoti , nes labai jau judrus chi . Naujiena Mes turesim broliuka džiugu, kad mažyliui viskas puiku
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
Atile | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 11:55 AM | Žinutė # 283 |
 forumo siela
| Quote (uzsienete) Maziukas pilvelyje auga gerai ,kai dare scana tai buvo sunku daktarei ji ten ismatuoti , nes labai jau judrus chi . Naujiena Mes turesim broliuka Linkėjimai judruoliukui, forumo žvaigždukui Kaip smagu kad viskas gerai .. kaip mažylis reaguoja į broliuką? Maniškis sako: perkam dviaukštę lovą, aš miegosiu viršuje o brolis su sese apačioje Va tokie pas jį planai 
|
|
| |
uzsienete | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 2:19 PM | Žinutė # 284 |
 pažįstama
| Quote (Atile) Kaip smagu kad viskas gerai .. kaip mažylis reaguoja į broliuką? Kol dar nera tai labai laukia sako : "kaip gerai, dabar pirksi po dvi masinytes" O kai gims tai manu bus visko Quote (Atile) Maniškis sako: perkam dviaukštę lovą, aš miegosiu viršuje o brolis su sese apačioje lelius lelius lelius lelius Va tokie pas jį planai gedaaa na vaikis sumanus ir planu nuo mazens turi 
|
|
| |
Atile | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 6:16 PM | Žinutė # 285 |
 forumo siela
| Quote (uzsienete) sako : "kaip gerai, dabar pirksi po dvi masinytes" kuo daugiau tuo geriau 
|
|
| |
|