Nėštukių užeigėlė
| |
asju | Data: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1 |
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
| Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus. MŪSŲ NĖŠTUKĖS Mūsų mažiausieji ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d. BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d. AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d. SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d. KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d. Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d. 1 men. - 1-4 sav. 2 men. - 5-8 sav. 3 men. - 9-13 sav. 4 men. - 14-17 sav. 5 men. - 18-22 sav. 6 men. - 23-27 sav. 7 men. - 28-31 sav. 8 men. - 32-35 sav. 9 men. - 36-40 sav. Naudingos nuorodos Vaisiaus dydis pagal savaites Nėštumo kalendorius (kas savaitė) Taip vystosi vaikelis... Nėštumas ir vaistai Nėštukių bėdos Maistas ir nėštumas
|
|
| |
liudmilka | Data: Pirmadienis, 2012-12-17, 2:42 PM | Žinutė # 1276 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3501
Apdovanojimai: 9
Reputacija: 4
| katcia, koks fainas
|
|
| |
rasa85 | Data: Pirmadienis, 2012-12-17, 2:44 PM | Žinutė # 1277 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| labai mielas
|
|
| |
AUSSRRINE | Data: Pirmadienis, 2012-12-17, 2:47 PM | Žinutė # 1278 |
forumo gerbėja
Žinutės: 2379
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 20
| katcia, tikras angeliukas
www.fotki.com/aussrrina
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2012-12-17, 4:12 PM | Žinutė # 1279 |
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| burbuliukas, liudmilka, rasa85, AUSSRRINE, aciu mergaites tik perdaug neisgirkit, dar poto ispuiks, ir ragiukai isdygs
|
|
| |
asju | Data: Pirmadienis, 2012-12-17, 9:55 PM | Žinutė # 1280 |
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
| Quote (katcia) asju, veiduka lb apsibraizo su naguciais, nudildink, man gydytoja liepe laikyt be pirstinyciu nes jie lietimusi pazysta aplinka
|
|
| |
saulytė | Data: Antradienis, 2012-12-18, 8:27 AM | Žinutė # 1281 |
pažįstama
Žinutės: 788
Apdovanojimai: 7
| katcia, oho koks gražuoliukas o akys kokios spalvos?
na augam tai po truputi, spardomes linksmina mamą
laukiam švenčių o po švenčių ir leliuko sulauksime neramu .............
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-12-18, 2:19 PM | Žinutė # 1282 |
forumo tauškutė
| Quote (asju) nudildink, man gydytoja liepe laikyt be pirstinyciu nes jie lietimusi pazysta aplinka tai kad vos nukerpu nagiukus su zviegimais, o apie dildinima tai net neisivaizduoju kaip tai reiktu padaryti beto nuejimus uzsala pirsciukai, nors atrodo, kad ir nesalta namie, bet mazai judanciam kudikiukui matyt vistiek ne silta
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-12-18, 2:21 PM | Žinutė # 1283 |
forumo tauškutė
| Quote (saulytė) katcia, oho koks gražuoliukas angeliuke o akys kokios spalvos? kai gime, tai buvo melynos, db jau darosi pilkai zalsvai rudos tai sakau ir mazasis tures rudas akis visas i mamyte, na tik nuo kaklo zemyn i teti
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-12-18, 2:23 PM | Žinutė # 1284 |
forumo tauškutė
| Quote (saulytė) na augam tai po truputi, spardomes linksmina mamą ant_debesies
laukiam švenčių o po švenčių ir leliuko sulauksime gedaaa neramu ............. oj kaip dziugu, kad viskas gerai, kad spardosi ir juda tai sventinis laukimas nesibaigs kaledom ar naujais metais didziausia dovana atkeliaus veliau
|
|
| |
nerida | Data: Antradienis, 2012-12-18, 2:23 PM | Žinutė # 1285 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| Quote (katcia) tai kad vos nukerpu nagiukus su zviegimais, o apie dildinima tai net neisivaizduoju kaip tai reiktu padaryti gedaaa beto nuejimus uzsala pirsciukai, nors atrodo, kad ir nesalta namie, bet mazai judanciam kudikiukui matyt vistiek ne silta aš irgi pirštinytes dėdavau mažytei Quote (katcia) ir mazasis tures rudas akis man rudos gražiausia
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-12-18, 2:27 PM | Žinutė # 1286 |
forumo tauškutė
| Quote (nerida) man rudos gražiausia as irgi uz rudas akis visa nestuma grozejaus savo akimis, tik i vyro blakstienas ziurejau, nes pas ji kaip veduokles ilgos ir tankios, tai taip ir gavosi, kad bus mano akys, bet su ilgom blakstienom kaip tecio pirmam vaikui taip nuziurejau ir antram pasiseke kopija padaryt
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2012-12-18, 5:12 PM | Žinutė # 1287 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (katcia) tai kad vos nukerpu nagiukus su zviegimais, as karpydavau miegantiems .ir ne su zirklutem bukais galais,bet su znyplutem,ir dar po siai dienai su jom karpau ir sau,ir vaikams man saugiau su jom,geriau galiu prieiti.
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2012-12-18, 5:17 PM | Žinutė # 1288 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (saulytė) na augam tai po truputi, spardomes linksmina mamą
laukiam švenčių o po švenčių ir leliuko sulauksime neramu ............. smagu pirmas visada su jauduliuku,viskas nauja,neuji jausmai,nauji ispudziai jums sventes uzsites,svente po sventes,o vaikelio gimimas viska vainikuos...gal zinot ko laukiat?ar laukiat siurprizo?
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-12-18, 6:48 PM | Žinutė # 1289 |
forumo tauškutė
| Quote (krla) as karpydavau miegantiems .ir ne su zirklutem bukais galais,bet su znyplutem,ir dar po siai dienai su jom karpau ir sau,ir vaikams mirkt man saugiau su jom,geriau galiu prieiti. as irgi taip pat, nes esu visiska desneranke, tai su zirklem sau desines rankos nenusikerpu o ir saugiau atrodo su znypliukem
|
|
| |
saulytė | Data: Antradienis, 2012-12-18, 7:43 PM | Žinutė # 1290 |
pažįstama
Žinutės: 788
Apdovanojimai: 7
| krla, tai taip bus mažas siurpriziukas tėveliams gal mergaite gal berniukas ,bet mano nuojauta sako, kad mergaite
tikiuos kad viskas bus mums gerai
|
|
| |
|