Nėštukių užeigėlė
| |
asju | Data: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1 |
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
| Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus. MŪSŲ NĖŠTUKĖS Mūsų mažiausieji ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d. BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d. AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d. SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d. KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d. Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d. 1 men. - 1-4 sav. 2 men. - 5-8 sav. 3 men. - 9-13 sav. 4 men. - 14-17 sav. 5 men. - 18-22 sav. 6 men. - 23-27 sav. 7 men. - 28-31 sav. 8 men. - 32-35 sav. 9 men. - 36-40 sav. Naudingos nuorodos Vaisiaus dydis pagal savaites Nėštumo kalendorius (kas savaitė) Taip vystosi vaikelis... Nėštumas ir vaistai Nėštukių bėdos Maistas ir nėštumas
|
|
| |
ASTULE | Data: Pirmadienis, 2012-11-12, 10:23 PM | Žinutė # 1246 |
forumo tauškutė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 3714
Apdovanojimai: 19
Reputacija: 4
| Irma nuosirdziausi sveikinimai
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 10:36 AM | Žinutė # 1247 |
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Nuoširdus AČIŪ visoms mergaitėms
O mes namuose jaučiamės gerai, miegam puikiai, naktį keliu, kad pavalgytų, nes kitaip krūtinė perplyš atrodo jau nebežinau kaip sumažint pieno kiekį.. pradėjau jau kompresus dėtis, masažais ušsiiminėti, nes bijau kad susiguzuos gal turit kokių patarimų, kaip ištvert tą savaitę, kol susinormalizuos viskas
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 10:43 AM | Žinutė # 1248 |
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
| Quote (katcia) mes namuose jaučiamės gerai, miegam puikiai katcia, labai smagu girdėti, linkiu kad ir toliau viskas būtų gerai
Quote (katcia) jau nebežinau kaip sumažint pieno kiekį.. pradėjau jau kompresus dėtis, masažais ušsiiminėti, nes bijau kad susiguzuos pelyte pelyte pelyte gal turit kokių patarimų, kaip ištvert tą savaitę, kol susinormalizuos viskas aš kai tokių bėdų neturėjau, tai deja negaliu nieko patarti
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 12:59 PM | Žinutė # 1249 |
forumo tauškutė
| Quote (Sandrulia7) aš kai tokių bėdų neturėjau, tai deja negaliu nieko patarti man su pirmu buvo tas pats, o kai patirties mazai turejau, tai taip susiguzavo, kad temperatura pakilo ir baigesi tuom kad perdege mano pienukas tai tiek tos ir patirties su pirmu maitinimu tai vat nenoriu kad su situ tas pats butu.. noriu pati maitinti antra leliuka
|
|
| | |
nerida | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 1:04 PM | Žinutė # 1251 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| katcia, kaip faina kad jums viskas gerai ir pienuko kad turi varduko dar neišrinkote?
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
Vijolė | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 1:05 PM | Žinutė # 1252 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| katcia, pabandyk nuotarukti kiek tau per daug gal tai padės
facebook
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 1:22 PM | Žinutė # 1253 |
forumo tauškutė
| vijole1972, pas mane jo labai daug gaminasi ir maziukui tiek perdaug.. manau reiks bandyt nutraukinet po biski, nes kitaip manau bus tas pats kas su pirmu
Quote (nerida) katcia, kaip faina kad jums viskas gerai ir pienuko kad turi angeliuke varduko dar neišrinkote? dziaugiouos kad turiu, bet nemoku su juo elgtis
o vardeli vyras isrinko, vos tik kai gime, tai pasake jog bus Vytenis tai ir sutikau, vis delto gi lietuviskas vardas kaip ir norejau bei triskiemenis ,tad tegu dziaugias ir jis kad kazkuom prisidejo
|
|
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 1:42 PM | Žinutė # 1254 |
forumo senbuvė
| Quote (katcia) o vardeli vyras isrinko, vos tik kai gime, tai pasake jog bus Vytenis nu fainas vardukas Quote (katcia) ziaugiouos kad turiu, bet nemoku su juo elgtis nieko išmoksi viskas bus gerai
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 2:42 PM | Žinutė # 1255 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (vijole1972) bet tiesiog maitinau vaiką tiek kiek jis norėjo ir viskas susitvarkė neturėjau jokių problemų nedariau masažų ir nedėjau jokių kompresų, net nežinau kaip geriau, bet leidau viskam tekėti savo vaga ir as nieko nedariau,viskas savaime ejosi...
grazus vardukas
|
|
| |
utė | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 4:13 PM | Žinutė # 1256 |
forumo draugė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 1255
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
| Ir man buvo panašiai - tai pirmas dalykas-dušo pagalba - tiesiog dušo pagalba pilti vandenį ant krūtinės, nereikia ir masažų. Jei tas negelbėja ir jau randasi guziukai - kas 3val.dėjau žalio kopūsto ir bulvių tarkių kompresus. Vieną dieną pavargau, bet viskas susitvarkė Nusitraukinėti neteko Katcia, manau greitu laiku susinormalizuos viskas pas tave
|
|
| |
dika | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 4:50 PM | Žinutė # 1257 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Reputacija: 19
| katcia, jai kazkiek nutraukinesi, tai uzsisaldyk, gal prireiks kada man irgi kol nesusitvarke buvo "ikaites" fabrikelis , bet kazkaip perkentejau ir praejo, buvau jauna ir prisigalvojau kad jaigu nusitrauksiu, labai daug padauges pienelio o seip tikrai turetu dusas pagelbet,dar pakaitaliok karstesni siltesni tai oda pati tai susitrauks tai atsleis :) pamenu nuvariau i pirti, o pries tai Povilas miegojo ir nesiteike valdyt, tai man pienas upeliais tekejo , kaip po spaudimu
FaCeBooK
Message edited by dika - Trečiadienis, 2012-11-14, 4:55 PM |
|
| |
asju | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 9:29 PM | Žinutė # 1258 |
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Reputacija: 9
| Quote (katcia) vijole1972, pas mane jo labai daug gaminasi ir maziukui tiek perdaug.. manau reiks bandyt nutraukinet po biski, nes kitaip manau bus tas pats kas su pirmu tik nenusitraukinek nes jo gamyba skatini daugiau, pirma sav ir man skaudejo krutine buvo kieta bet viskas praejo, lelius susinormalizavo gamyba, o jei jau ziauriai maudzia tai vos kelis lasus nutraukk ir viskas jokiu budu ne daug nes smegenim bus signalas kad jo reik dar daugiau
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-15, 7:50 PM | Žinutė # 1259 |
forumo tauškutė
| Pagaliau viena jau susinormalizavo tai nezviegiu is skausmo bet kita tai siaubas, tikiuos ir ji tuoj susitvarkys ir galesim abu dziaugtis
|
|
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-15, 7:52 PM | Žinutė # 1260 |
forumo senbuvė
| Quote (katcia) bet kita tai siaubas, tikiuos ir ji tuoj susitvarkys gedaaa ir galesim abu dziaugtis susitvarkys viskas nesijaudink
|
|
| |
|