Nėštukių užeigėlė
|
|
asju | Data: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1 |
 forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
| Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus. MŪSŲ NĖŠTUKĖS Mūsų mažiausieji ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d. BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d. AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d. SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d. KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d. Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d. 1 men. - 1-4 sav. 2 men. - 5-8 sav. 3 men. - 9-13 sav. 4 men. - 14-17 sav. 5 men. - 18-22 sav. 6 men. - 23-27 sav. 7 men. - 28-31 sav. 8 men. - 32-35 sav. 9 men. - 36-40 sav. Naudingos nuorodos Vaisiaus dydis pagal savaites Nėštumo kalendorius (kas savaitė) Taip vystosi vaikelis... Nėštumas ir vaistai Nėštukių bėdos Maistas ir nėštumas 
|
|
| |
jolitata | Data: Sekmadienis, 2012-09-16, 2:33 PM | Žinutė # 991 |
 forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| Sandrulia7, Ausrotea, nuoširdžiausi sveikinimai
|
|
| |
katcia | Data: Sekmadienis, 2012-09-16, 6:58 PM | Žinutė # 992 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
| Sandrulia7, dziugu kad jauciates abi gerai ir kad gimdymas praejo sklandziai del pienuko tikekimes kad viskas bus gerai ir atsiras
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Pirmadienis, 2012-09-17, 11:01 AM | Žinutė # 993 |
 forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
| Quote (katcia) Sandrulia7, dziugu kad jauciates abi gerai begu ir kad gimdymas praejo sklandziai tikrai nesitikėjau, kad viskas taip pavyks...
Quote (katcia) el pienuko tikekimes kad viskas bus gerai ir atsiras pienuko kaip ir atsiranda, ale dingo speneliai Man su tuo pienuku tai vienos bėdos
|
|
| |
burbuliukas | Data: Pirmadienis, 2012-09-17, 11:15 AM | Žinutė # 994 |
 forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 4160
Reputacija: 4
| Sandrulia7, oi,kaip dziaugiuosi del taves o del pienuko nesijaudink,nera tai nera,ka jau cia padarysi
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Pirmadienis, 2012-09-17, 11:54 AM | Žinutė # 995 |
 forumo senbuvė
| Quote (burbuliukas) Sandrulia7, oi,kaip dziaugiuosi del taves burbuliukas, ačiū labai, mano vyras tik vakar atsipeikėjo, kad turi dukrytę, tai taip gražiai su ja bendravo, kad net susigraudinau žiūrėdama O aš pati kažkaip dar nelabai suvokiu, kad turiu DUKRYTĘ Man tai kaip stebuklas, nes aš visada kažkaip maniau, kad mano charakteriui tik bernus auginti
Quote (burbuliukas) del pienuko nesijaudink,nera tai nera,ka jau cia padarysi o jūs pačios maitinate ar mišinukais? Kolkas aš nutraukinėju pieną, nes šiandien apskritai nepaima krūties, nes speneliai dingau padarė
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2012-09-17, 12:18 PM | Žinutė # 996 |
 forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
| Quote (Sandrulia7) mano vyras tik vakar atsipeikėjo, kad turi dukrytę, tai taip gražiai su ja bendravo, kad net susigraudinau žiūrėdama O aš pati kažkaip dar nelabai suvokiu, kad turiu DUKRYTĘ Man tai kaip stebuklas, nes aš visada kažkaip maniau, kad mano charakteriui tik bernus auginti ir man taip pat buvo,ziuredavau ir negaledavau patiketi,kad cia mano mergaite
|
|
| |
burbuliukas | Data: Pirmadienis, 2012-09-17, 1:10 PM | Žinutė # 997 |
 forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 4160
| Quote (Sandrulia7) o jūs pačios maitinate ar mišinukais? Kolkas aš nutraukinėju pieną, nes šiandien apskritai nepaima krūties, nes speneliai dingau padarė mes 5 savaites bandem mano pienuka valgyt,bet neuztekdavo,tai dabar tik misinuka valgom
Quote (Sandrulia7) O aš pati kažkaip dar nelabai suvokiu, kad turiu DUKRYTĘ as po kokiu poros savaiciu tik supratau,kad dukryte turiu,tai apsiverkiau tada is laimes
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2012-09-17, 1:22 PM | Žinutė # 998 |
 forumo tauškutė
| Quote (Sandrulia7) o jūs pačios maitinate ar mišinukais? as bandziau maitint pati, nes pieno buvo labai daug, visa slapia budavau, o vat mano bernuzelis tinginys buvo ir tingejo is krutines valgyt, tai taip kankinomes apie du men..o poto krutine susiguzavo, temperatura pakilo ir teko ligoninen lekt... taigi perejom prie misinuku ir viska poto buvo tvarkoj
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Pirmadienis, 2012-09-17, 1:57 PM | Žinutė # 999 |
 forumo senbuvė
| Quote (burbuliukas) mes 5 savaites bandem mano pienuka valgyt,bet neuztekdavo,tai dabar tik misinuka valgom aš vis nusitraukiu, tai vos po 20-30ml pritraukiu... o mažytei reikia 50-60ml kartui... Na dar neaišku kiek pati ištraukia, nes vis duodu krūtinę, bet jei suvalgo tiek mišinuko po mano pienuko, tai manau, kad ne ką ji ten ištraukia...
Quote (burbuliukas) as po kokiu poros savaiciu tik supratau,kad dukryte turiu,tai apsiverkiau tada is laimes sakau gal čia tik man vienai niekaip nesuprantamas jausmas
Quote (katcia) perejom prie misinuku maistas ir viska poto buvo tvarkoj manoji irgi kolkas puikiai mišinukus priima, bet norėtųsi bent kažkiek savo, tai vat ir žaidžiu
|
|
| |
asju | Data: Pirmadienis, 2012-09-17, 2:12 PM | Žinutė # 1000 |
 forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
| sandrulia, nusitraukinedama pienuko nepadidinsi, o jei spenelai dingo delto kad krutine didele pasidare tai truputi nusitraukt kad jie atsirastu ir duok dukrytei dirbti, nes cia pacios svarbiausios dienos kada pienukas turi susinormalizuot, jei daba r ji pati tavo fabrikelio neuzkurs viskas parasta bus
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Pirmadienis, 2012-09-17, 4:36 PM | Žinutė # 1001 |
 forumo senbuvė
| Quote (asju) sandrulia, nusitraukinedama pienuko nepadidinsi žinau tą... bet niekaip neužtenka kiek ištraukia pati...
|
|
| |
raganele | Data: Antradienis, 2012-09-18, 3:15 PM | Žinutė # 1002 |
 naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 11
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 0
| Quote (asju) as antras nesiojau po gimdymo iklotuo spec prilaikyt, o poto nesiojau ir nesioju korsetus
O kuris korsetas po gimdymo būtų patogesnis - http://www.assorti.lt/search/msearch?q=korsetas? Vis žiūriuosi, ką galiu susipirkti internetu, nes dideliuose miestuose tai yra pasirinkimas, o mažuose miesteliuose tai tikras išsigelbėjimas tos internetinės parduotuvės. Ypač tų sauskelnių, vaikui prekių ir pan.
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-09-19, 9:05 AM | Žinutė # 1003 |
 forumo tauškutė
| Quote (raganele) O kuris korsetas po gimdymo būtų patogesnis - http://www.assorti.lt/search/msearch?q=korsetas? Vis žiūriuosi, ką galiu susipirkti internetu, nes dideliuose miestuose tai yra pasirinkimas, o mažuose miesteliuose tai tikras išsigelbėjimas tos internetinės parduotuvės. Ypač tų sauskelnių, vaikui prekių ir pan. sitos tai turi tas juosteles plastikines ir kabliukus prieki, tai nzn ar labai patogu as kazka panasaus i tas kitas pirkau, tik neisbandziau dar kol kas pilvuzas neleidzia
|
|
| |
ASTULE | Data: Trečiadienis, 2012-09-19, 10:43 AM | Žinutė # 1004 |
 forumo tauškutė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 3714
Apdovanojimai: 19
| sandrulia, didziausi sveikiniami sulaukus mazojo stebukliuko - dukrytes aukit sveikos
|
|
| | |
|