...
 Nėštukių užeigėlė - Page 66 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: katcia  
Nėštukių užeigėlė
asjuData: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus.

MŪSŲ NĖŠTUKĖS

Mūsų mažiausieji

ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d.
BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d.
AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d.
SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d.
KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d.

Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d.
1 men. - 1-4 sav.
2 men. - 5-8 sav.
3 men. - 9-13 sav.
4 men. - 14-17 sav.
5 men. - 18-22 sav.
6 men. - 23-27 sav.
7 men. - 28-31 sav.
8 men. - 32-35 sav.
9 men. - 36-40 sav.

Naudingos nuorodos

Vaisiaus dydis pagal savaites
Nėštumo kalendorius (kas savaitė)
Taip vystosi vaikelis...
Nėštumas ir vaistai
Nėštukių bėdos
Maistas ir nėštumas

KristugneData: Šeštadienis, 2012-09-15, 4:40 PM | Žinutė # 976
pažįstama
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 729
Apdovanojimai: 2
Reputacija: 4
sveikinimai abiejoms mamytėms geles gandras

Mano kampelis

KristugneData: Šeštadienis, 2012-09-15, 4:44 PM | Žinutė # 977
pažįstama
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 729
Apdovanojimai: 2
Reputacija: 4
saulyte,o ko taip nerimauji?viskas bus gerai,o kad ligoninėj pabūsi blogiau nebus mirkt

Mano kampelis

Message edited by Kristugne - Šeštadienis, 2012-09-15, 4:45 PM

Sandrulia7Data: Šeštadienis, 2012-09-15, 6:10 PM | Žinutė # 978
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Ačiū visoms už sveikinimus buckis1 buckis1 buckis1 buckis1 buckis1

Aš kaip ir jau žinote, turiu dukrytę valentinas2 valentinas2 valentinas2 valentinas2
Dukrytė gimė 54cm ūgio ir 3850g svorio.
Pagimdžiau pati, veiklą šiek tiek skatino, nes jau dukrytė buvo gerokai pernešiota.
Šiandien išsiprašiau namo, nes abi sveikos, gerai jaučiamės, todėl norėjome pas namuose mūsų laukiančius berniukus (nes vyras mus vadina dabar "namų mergaitės" ruduo ruduo ruduo )

KrlaData: Šeštadienis, 2012-09-15, 6:32 PM | Žinutė # 979
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Quote (Sandrulia7)
Ačiū visoms už sveikinimus

Aš kaip ir jau žinote, turiu dukrytę
Dukrytė gimė 54cm ūgio ir 3850g svorio.
Pagimdžiau pati, veiklą šiek tiek skatino, nes jau dukrytė buvo gerokai pernešiota.
Šiandien išsiprašiau namo, nes abi sveikos, gerai jaučiamės, todėl norėjome pas namuose mūsų laukiančius berniukus (nes vyras mus vadina dabar "namų mergaitės"

kaip smagu valentinas2 valentinas2 gal jau varda isrinkote? dabar uosvienei (ar kitai mociutei) buteli skolinga,gi vis sake,kad vaikui bus sesute juokas1 gandras

KrlaData: Šeštadienis, 2012-09-15, 6:32 PM | Žinutė # 980
forumo senbuvė
nu jauciu kaip brolis sese myli! valentinas2 valentinas2 valentinas2

Sandrulia7Data: Šeštadienis, 2012-09-15, 7:00 PM | Žinutė # 981
forumo senbuvė
Quote (krla)
gal jau varda isrinkote?

vyras kaip ir jau išrinkęs vardą, bet kol neįregistravo, tai dar tiksliai neturi buckis1 buckis1 buckis1 Mes buvome kaip ir nusprendę, kad jei bus mergytė, tai vyras vardą rinks, o jei berniukas - aš begu begu begu

Quote (krla)
dabar uosvienei (ar kitai mociutei) buteli skolinga,gi vis sake,kad vaikui bus sesute

uošvienė sakė, kad bus berniukas, o štai mano mama, tai nepaleido minties, kad bus mergytė... Ji man su mano močiute zirzėdavo, kad bus mergytė ir mergytė... buckis1 buckis1 buckis1

Sandrulia7Data: Šeštadienis, 2012-09-15, 7:00 PM | Žinutė # 982
forumo senbuvė
Quote (krla)
nu jauciu kaip brolis sese myli!

Iš tikro, tai be proto... jau kai pagimdžiau ir paskambinau, kad turi sesytę, tai sakė net susigraudino valentinas2 valentinas2 valentinas2 valentinas2 Fainas tas mano Donatukas, ateidavo aplankyti, batus nusiaudavo ir į lovą prie sesytės, prie manęs ir jei kas būtų leidę, būtų ir nakvojęs pas mus ligoninėje buckis1 buckis1 buckis1 buckis1 buckis1

Tik vis užklausia "Mama, o broliuko nebuvo, kad sesutė?" valentinas2 valentinas2 valentinas2 valentinas2 Visada sakydavo, kad nori leliuko ir nesvarbu kas bus, bet kai sugrįžo į darželį visi vaikai ir su broliai vienoje grupėje atsidaro, tai nuo to laiko vis sakydavo, kad gal geriau broliukas ruduo ruduo ruduo

Sandrulia7Data: Šeštadienis, 2012-09-15, 7:02 PM | Žinutė # 983
forumo senbuvė
Tik dabar bėda su maitinimu... Vakar dar priešpienio kažkiek buvo, o štai nuo šiandien nieko nėra... lašiukas priešpienio pasirodo ir viskas cry cry cry Kažkaip norėčiau pati maitinti, o štai su mišinukais... Na bet dar sesutės sakė, kad tik 3-4 parą atsiranda pienas... maistas maistas maistas maistas

KrlaData: Šeštadienis, 2012-09-15, 7:28 PM | Žinutė # 984
forumo senbuvė
Quote (Sandrulia7)
Tik dabar bėda su maitinimu... Vakar dar priešpienio kažkiek buvo, o štai nuo šiandien nieko nėra... lašiukas priešpienio pasirodo ir viskas Kažkaip norėčiau pati maitinti, o štai su mišinukais... Na bet dar sesutės sakė, kad tik 3-4 parą atsiranda pienas...

nu va gedaaa gal atsiras mirkt

KrlaData: Šeštadienis, 2012-09-15, 7:28 PM | Žinutė # 985
forumo senbuvė
Quote (Sandrulia7)
Iš tikro, tai be proto... jau kai pagimdžiau ir paskambinau, kad turi sesytę, tai sakė net susigraudino Fainas tas mano Donatukas, ateidavo aplankyti, batus nusiaudavo ir į lovą prie sesytės, prie manęs ir jei kas būtų leidę, būtų ir nakvojęs pas mus ligoninėje

Tik vis užklausia "Mama, o broliuko nebuvo, kad sesutė?" Visada sakydavo, kad nori leliuko ir nesvarbu kas bus, bet kai sugrįžo į darželį visi vaikai ir su broliai vienoje grupėje atsidaro, tai nuo to laiko vis sakydavo, kad gal geriau broliukas

saunuolis buckis1 buckis1 buckis1

Sandrulia7Data: Šeštadienis, 2012-09-15, 8:06 PM | Žinutė # 986
forumo senbuvė
Quote (krla)
gal atsiras

labai tikiuosi maistas maistas maistas maistas

Quote (krla)
saunuolis

kolkas tikrai labai džiaugiuosi savo vaikinuku gedaaa

KrlaData: Šeštadienis, 2012-09-15, 8:41 PM | Žinutė # 987
forumo senbuvė
Quote (Sandrulia7)
kolkas tikrai labai džiaugiuosi savo vaikinuku

garantuoju ,kad dabar jis jusu akyse toks ''suauges'' atrodo,nes kai atsiranda mazesniu,tada jie jau tokie dideli atrodo ruduo

utėData: Šeštadienis, 2012-09-15, 9:31 PM | Žinutė # 988
forumo draugė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 1255
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
Quote (Sandrulia7)
nieko nėra... lašiukas priešpienio pasirodo ir viskas

Viskas bus gerai-jei tik yra galimybė, kuo dažniau maitink ir pienukas atsiras ruduo Ir svarbiausia nepergyvenk, viskas bus gerai mirkt
Labai džiaugiuosi dėl judviejų, kad taip greit namo išleido buckis1 O tu pati, Sandrulia,kaip jautiesi?

Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2012-09-16, 8:24 AM | Žinutė # 989
forumo senbuvė
Quote (krla)
dabar jis jusu akyse toks ''suauges'' atrodo,nes kai atsiranda mazesniu,tada jie jau tokie dideli atrodo

jis man ne kiek suaugęs, bet kiek pats geriausias ir didžiausias pagalbininkas valentinas2 valentinas2 valentinas2 Bet nei minutei neleidžiu sau pamiršti, kad ir jam turiu skirti daug laiko, kad nesijaustų "numestas į šalį"... Donatukas man visada buvo ir liks pirmas vaikas, su kuriuo labai daug išgyventa...

Quote (utė)
kuo dažniau maitink ir pienukas atsiras

tai dienomis ir pažaisiu, o naktimis tiek tos gedaaa gedaaa

Quote (utė)
Sandrulia,kaip jautiesi?

aš tai tikrai palyginus labai gerai, nes kaip ir jau rašiau, tai gimdymas gana paprastai ir lengvai praėjo (kiek tai įmanoma gimdymui juokas1 ). Tik kad dabar namuose reikia apsiprasti, reikia susidėlioti viską taip, kad būtų po ranka ir patogu ruduo ruduo ruduo ruduo Na bet čia viskas su laiku.

KrlaData: Sekmadienis, 2012-09-16, 10:20 AM | Žinutė # 990
forumo senbuvė
Quote (Sandrulia7)
aš tai tikrai palyginus labai gerai, nes kaip ir jau rašiau, tai gimdymas gana paprastai ir lengvai praėjo (kiek tai įmanoma gimdymui ). Tik kad dabar namuose reikia apsiprasti, reikia susidėlioti viską taip, kad būtų po ranka ir patogu Na bet čia viskas su laiku.

as kai parsiveziau aura namo,dar ilgai ziuredama asaros is dziaugsmo byredavo,vis buvo kaip sapnas,nesitikejo,kad as ja turiu,kad ji mano,po 6metu,ir dar taip ilgai laukta ir noreta dukryte... valentinas2 valentinas2 valentinas2

Search:

Copyright MyCorp © 2025