Nėštukių užeigėlė
|
|
asju | Data: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1 |
 forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
| Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus. MŪSŲ NĖŠTUKĖS Mūsų mažiausieji ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d. BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d. AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d. SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d. KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d. Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d. 1 men. - 1-4 sav. 2 men. - 5-8 sav. 3 men. - 9-13 sav. 4 men. - 14-17 sav. 5 men. - 18-22 sav. 6 men. - 23-27 sav. 7 men. - 28-31 sav. 8 men. - 32-35 sav. 9 men. - 36-40 sav. Naudingos nuorodos Vaisiaus dydis pagal savaites Nėštumo kalendorius (kas savaitė) Taip vystosi vaikelis... Nėštumas ir vaistai Nėštukių bėdos Maistas ir nėštumas 
|
|
| |
ausrotea | Data: Penktadienis, 2012-08-24, 1:32 PM | Žinutė # 766 |
 forumo tauškutė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
| Quote (Atile) ausrotea, lentelės skiriasi ir abi ale kinų Bet man abi rodo berniuka
|
|
| |
ausrotea | Data: Penktadienis, 2012-08-24, 1:33 PM | Žinutė # 767 |
 forumo tauškutė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
| Sandra, koks Tavo leliuko svoris dabar?
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Penktadienis, 2012-08-24, 1:55 PM | Žinutė # 768 |
 forumo senbuvė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
| Quote (ausrotea) Sandra, koks Tavo leliuko svoris dabar? Kad ir nelabai žinau... Aš kai klausiau gydytojos, tai man pasakė, kad leliukas normalaus svorio, geros padėties gimdyti... Eisiu antradienį, tai reikės paklausti
|
|
| |
irma | Data: Penktadienis, 2012-08-24, 2:42 PM | Žinutė # 769 |
forumo gerbėja
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
| Quote (Gintarė) as cia is uzsuku bet kaip lieku taip lieku tusciais delnais... bet tikiu kaip ir atile kad viena grazia diena ir as papulsiu i sarasiuka papulsi papulsi ir tada kai maziausiai lauksi ir maziausiai to tikesies
|
|
| |
Gintarė | Data: Penktadienis, 2012-08-24, 3:25 PM | Žinutė # 770 |
 forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3217
Apdovanojimai: 8
Reputacija: 7
| greiciau tas vizitas pas gine o tai as cia jau ir ligu spejau sau prisipaisyti...man gali buti endometrioze kiek skaiciau tai sansai pastoti labai jau menki
Mano darbeliai
Laimė- kaip fotografijos negatyvas-akimirkos reikalas
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Penktadienis, 2012-08-24, 3:47 PM | Žinutė # 771 |
 forumo senbuvė
| Quote (Gintarė) greiciau tas vizitas pas gine o tai as cia jau ir ligu spejau sau prisipaisyti...man gali buti endometrioze kiek skaiciau tai sansai pastoti labai jau menki Gintarė, neturi kas veikti kaip tik ligų sau ieškoti? ... Gal ir žiauriai čia paklausiau, bet pas mus šeimoje yra dėdė, kuris sėdi internete, skaito viską iš eilės ir prirašo pats sau ligų ir diagnozių... Neįmanoma su žmogumi jau susikalbėti, atsiskyrė praktiškai nuo giminių, nes kaip pats sako jau niekam tikęs, o vos virš 40 metų vyrui...
Nesureikšminkite to nepastojimo, aš irgi puse metų nepastojau, tada spjoviau ir nutariau dirbti ir vėl kažko darbe pasiekti. Ir kai mažiausia to tikėjausi, kai tikrai net planuose nebuvo noro turėti antrą vaikiuką, štai ir yra, jau ir gimdymas ant nosies...
|
|
| |
irma | Data: Penktadienis, 2012-08-24, 3:58 PM | Žinutė # 772 |
forumo gerbėja
| Quote (Sandrulia7) Gintarė, neturi kas veikti kaip tik ligų sau ieškoti? ... Gal ir žiauriai čia paklausiau, bet pas mus šeimoje yra dėdė, kuris sėdi internete, skaito viską iš eilės ir prirašo pats sau ligų ir diagnozių... Neįmanoma su žmogumi jau susikalbėti, atsiskyrė praktiškai nuo giminių, nes kaip pats sako jau niekam tikęs, o vos virš 40 metų vyrui...
Nesureikšminkite to nepastojimo, aš irgi puse metų nepastojau, tada spjoviau ir nutariau dirbti ir vėl kažko darbe pasiekti. Ir kai mažiausia to tikėjausi, kai tikrai net planuose nebuvo noro turėti antrą vaikiuką, štai ir yra, jau ir gimdymas ant nosies... pritariu tikrai,ir sitaip zmones ligas patys prisisaukia atsipalaiduoki ir megaukis gyvenimu ir negalvoki apie tai,ir pamatysi kai viena menesi sulauksi siurprizo
|
|
| |
asju | Data: Penktadienis, 2012-08-24, 3:59 PM | Žinutė # 773 |
 forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
| aplamai zmones liogas ir visokias nesekmes patys prisikalba, reikia niekada negalvot apie jokias blogybes o masyt tik gerom mintim
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Penktadienis, 2012-08-24, 4:03 PM | Žinutė # 774 |
 forumo senbuvė
| Quote (asju) aplamai zmones liogas ir visokias nesekmes patys prisikalba, reikia niekada negalvot apie jokias blogybes o masyt tik gerom mintim Quote (irma) atsipalaiduoki ir megaukis gyvenimu ir negalvoki apie tai,ir pamatysi kai viena menesi sulauksi siurprizo aš jau senokai skaitydama norėjau pasisakyti šia tema, kai depresuoja kad pirmą mėnesį nepastoja, kai testus perka reikia nereikia, kad tik pamatyti ką nori Šį kartą tikrai pratrūkau, gal todėl, kad nugarą labai skauda
Aš tai irgi tik už tai, kad kuo mažiau blogų minčių, tas internetas su ligų sąrašu, kuris toli gražu kartais nuo realybės... Neprisigalvokime ko nėra, gyvenkime ir džiaukimės tuo, ką šiai dienai duoda gyvenimas... Juk esame mylimos, pačios mylime, o leliukas ateina tada, kada jam laikas ateiti
|
|
| |
irma | Data: Penktadienis, 2012-08-24, 4:10 PM | Žinutė # 775 |
forumo gerbėja
| Quote (Sandrulia7) tas internetas su ligų sąrašu, kuris toli gražu kartais nuo realybės. jo kazkada bandziau paziureti del savo skrandzio suvedziau simtomus,tai kai ismete ir sirdies ten baisios ligos ir hemarojus pasijuokiau ir daugiau man ten noro nelabai yra ko ieskot as suprantu,kad norisi pastoti kai palnuoji ,bet ar verta save kazkart nuvilti kai negauni to norimo rezultato tam teste,o beto jug ir atsipalaidavimo didis trukumas ,nes po to vos ne kaskart pasimylejus apima mintys o gal jau bus si karta.... kaip jau bus lemta taip ir turesime ,isistikinau tikrai ir skaudziai ,na bet pasimokiau... reikia noreti ir laukti tinkamo momento,kada dievulis pasius musm stebukliuka
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Penktadienis, 2012-08-24, 4:14 PM | Žinutė # 776 |
 forumo senbuvė
| Quote (irma) ar verta save kazkart nuvilti kai negauni to norimo rezultato tam teste,o beto jug ir atsipalaidavimo didis trukumas irma, sutinku su tavimi pilnai... Aš kaskart nuėjusi pas gydytoją išgirstu kaip sesutė ar pati daktarytė kalba ir juokiasi iš tų, kurios "Vakar pasimylėjo su vyru ir jau atlėkė nėštumo ieškoti"... Atvirai kalbant ir man juokinga iš tokio elgesio...
|
|
| |
irma | Data: Penktadienis, 2012-08-24, 4:30 PM | Žinutė # 777 |
forumo gerbėja
| Quote (Sandrulia7) irma, sutinku su tavimi pilnai... Aš kaskart nuėjusi pas gydytoją išgirstu kaip sesutė ar pati daktarytė kalba ir juokiasi iš tų, kurios "Vakar pasimylėjo su vyru ir jau atlėkė nėštumo ieškoti"... Atvirai kalbant ir man juokinga iš tokio elgesio... tiesiog daugiau kantrybes ir pozityvumo reikia
|
|
| | |
Leila | Data: Šeštadienis, 2012-08-25, 12:04 PM | Žinutė # 779 |
forumo draugė
Žinutės: 1100
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 5
| Quote (Gintarė) .man gali buti endometrioze kiek skaiciau tai sansai pastoti labai jau menki jeigu jau taip būtų šansų yyra,bet reikia gydytis Man buvo 4 laipsnio ir pastojau ir lengvai išnešiojau
|
|
| |
dafniele | Data: Šeštadienis, 2012-08-25, 12:09 PM | Žinutė # 780 |
 forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2973
Apdovanojimai: 11
| O ziuriu pas mus dar viena nestuke, Saulyte Sveikinu,ir lengvo nesiojimo
|