...
 Nėštukių užeigėlė - Page 52 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: katcia  
Nėštukių užeigėlė
asjuData: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus.

MŪSŲ NĖŠTUKĖS

Mūsų mažiausieji

ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d.
BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d.
AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d.
SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d.
KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d.

Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d.
1 men. - 1-4 sav.
2 men. - 5-8 sav.
3 men. - 9-13 sav.
4 men. - 14-17 sav.
5 men. - 18-22 sav.
6 men. - 23-27 sav.
7 men. - 28-31 sav.
8 men. - 32-35 sav.
9 men. - 36-40 sav.

Naudingos nuorodos

Vaisiaus dydis pagal savaites
Nėštumo kalendorius (kas savaitė)
Taip vystosi vaikelis...
Nėštumas ir vaistai
Nėštukių bėdos
Maistas ir nėštumas

ausroteaData: Penktadienis, 2012-08-24, 1:32 PM | Žinutė # 766
forumo tauškutė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
Quote (Atile)
ausrotea, lentelės skiriasi ir abi ale kinų

Bet man abi rodo berniuka juokas1 juokas1 juokas1

ausroteaData: Penktadienis, 2012-08-24, 1:33 PM | Žinutė # 767
forumo tauškutė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
Sandra, koks Tavo leliuko svoris dabar?

Sandrulia7Data: Penktadienis, 2012-08-24, 1:55 PM | Žinutė # 768
forumo senbuvė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Quote (ausrotea)
Sandra, koks Tavo leliuko svoris dabar?

Kad ir nelabai žinau... Aš kai klausiau gydytojos, tai man pasakė, kad leliukas normalaus svorio, geros padėties gimdyti... Eisiu antradienį, tai reikės paklausti begu

irmaData: Penktadienis, 2012-08-24, 2:42 PM | Žinutė # 769
forumo gerbėja
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
Quote (Gintarė)
as cia is uzsuku bet kaip lieku taip lieku tusciais delnais... bet tikiu kaip ir atile kad viena grazia diena ir as papulsiu i sarasiuka

papulsi papulsi ir tada kai maziausiai lauksi ir maziausiai to tikesies buckis1

GintarėData: Penktadienis, 2012-08-24, 3:25 PM | Žinutė # 770
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3217
Apdovanojimai: 8
Reputacija: 7
greiciau tas vizitas pas gine o tai as cia jau ir ligu spejau sau prisipaisyti...man gali buti endometrioze kiek skaiciau tai sansai pastoti labai jau menki verkiu verkiu

Mano darbeliai

Laimė- kaip fotografijos negatyvas-akimirkos reikalas

Sandrulia7Data: Penktadienis, 2012-08-24, 3:47 PM | Žinutė # 771
forumo senbuvė
Quote (Gintarė)
greiciau tas vizitas pas gine o tai as cia jau ir ligu spejau sau prisipaisyti...man gali buti endometrioze kiek skaiciau tai sansai pastoti labai jau menki

Gintarė, neturi kas veikti kaip tik ligų sau ieškoti? ... gedaaa gedaaa gedaaa Gal ir žiauriai čia paklausiau, bet pas mus šeimoje yra dėdė, kuris sėdi internete, skaito viską iš eilės ir prirašo pats sau ligų ir diagnozių... Neįmanoma su žmogumi jau susikalbėti, atsiskyrė praktiškai nuo giminių, nes kaip pats sako jau niekam tikęs, o vos virš 40 metų vyrui... gedaaa gedaaa gedaaa gedaaa

Nesureikšminkite to nepastojimo, aš irgi puse metų nepastojau, tada spjoviau ir nutariau dirbti ir vėl kažko darbe pasiekti. Ir kai mažiausia to tikėjausi, kai tikrai net planuose nebuvo noro turėti antrą vaikiuką, štai ir yra, jau ir gimdymas ant nosies... gandras gandras gandras gandras

irmaData: Penktadienis, 2012-08-24, 3:58 PM | Žinutė # 772
forumo gerbėja
Quote (Sandrulia7)

Gintarė, neturi kas veikti kaip tik ligų sau ieškoti? ... Gal ir žiauriai čia paklausiau, bet pas mus šeimoje yra dėdė, kuris sėdi internete, skaito viską iš eilės ir prirašo pats sau ligų ir diagnozių... Neįmanoma su žmogumi jau susikalbėti, atsiskyrė praktiškai nuo giminių, nes kaip pats sako jau niekam tikęs, o vos virš 40 metų vyrui...

Nesureikšminkite to nepastojimo, aš irgi puse metų nepastojau, tada spjoviau ir nutariau dirbti ir vėl kažko darbe pasiekti. Ir kai mažiausia to tikėjausi, kai tikrai net planuose nebuvo noro turėti antrą vaikiuką, štai ir yra, jau ir gimdymas ant nosies...

pritariu tikrai,ir sitaip zmones ligas patys prisisaukia gedaaa atsipalaiduoki ir megaukis gyvenimu ir negalvoki apie tai,ir pamatysi kai viena menesi sulauksi siurprizo mirkt

asjuData: Penktadienis, 2012-08-24, 3:59 PM | Žinutė # 773
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
aplamai zmones liogas ir visokias nesekmes patys prisikalba, reikia niekada negalvot apie jokias blogybes o masyt tik gerom mintim gedaaa saule

Sandrulia7Data: Penktadienis, 2012-08-24, 4:03 PM | Žinutė # 774
forumo senbuvė
Quote (asju)
aplamai zmones liogas ir visokias nesekmes patys prisikalba, reikia niekada negalvot apie jokias blogybes o masyt tik gerom mintim

Quote (irma)
atsipalaiduoki ir megaukis gyvenimu ir negalvoki apie tai,ir pamatysi kai viena menesi sulauksi siurprizo

aš jau senokai skaitydama norėjau pasisakyti šia tema, kai depresuoja kad pirmą mėnesį nepastoja, kai testus perka reikia nereikia, kad tik pamatyti ką nori gedaaa gedaaa gedaaa gedaaa Šį kartą tikrai pratrūkau, gal todėl, kad nugarą labai skauda juokas1 juokas1 juokas1 juokas1

Aš tai irgi tik už tai, kad kuo mažiau blogų minčių, tas internetas su ligų sąrašu, kuris toli gražu kartais nuo realybės... Neprisigalvokime ko nėra, gyvenkime ir džiaukimės tuo, ką šiai dienai duoda gyvenimas... Juk esame mylimos, pačios mylime, o leliukas ateina tada, kada jam laikas ateiti gandras gandras gandras gandras gandras

irmaData: Penktadienis, 2012-08-24, 4:10 PM | Žinutė # 775
forumo gerbėja
Quote (Sandrulia7)
tas internetas su ligų sąrašu, kuris toli gražu kartais nuo realybės.

jo kazkada bandziau paziureti del savo skrandzio suvedziau simtomus,tai kai ismete ir sirdies ten baisios ligos ir hemarojus juokas1 juokas1 juokas1 juokas1 pasijuokiau ir daugiau man ten noro nelabai yra ko ieskot juokas1 juokas1
as suprantu,kad norisi pastoti kai palnuoji ,bet ar verta save kazkart nuvilti kai negauni to norimo rezultato tam teste,o beto jug ir atsipalaidavimo didis trukumas ,nes po to vos ne kaskart pasimylejus apima mintys o gal jau bus si karta.... kaip jau bus lemta taip ir turesime ,isistikinau tikrai ir skaudziai ,na bet pasimokiau... reikia noreti ir laukti tinkamo momento,kada dievulis pasius musm stebukliuka buckis1

Sandrulia7Data: Penktadienis, 2012-08-24, 4:14 PM | Žinutė # 776
forumo senbuvė
Quote (irma)
ar verta save kazkart nuvilti kai negauni to norimo rezultato tam teste,o beto jug ir atsipalaidavimo didis trukumas

irma, sutinku su tavimi pilnai...
Aš kaskart nuėjusi pas gydytoją išgirstu kaip sesutė ar pati daktarytė kalba ir juokiasi iš tų, kurios "Vakar pasimylėjo su vyru ir jau atlėkė nėštumo ieškoti"... saule saule Atvirai kalbant ir man juokinga iš tokio elgesio... gedaaa gedaaa gedaaa

irmaData: Penktadienis, 2012-08-24, 4:30 PM | Žinutė # 777
forumo gerbėja
Quote (Sandrulia7)
irma, sutinku su tavimi pilnai...
Aš kaskart nuėjusi pas gydytoją išgirstu kaip sesutė ar pati daktarytė kalba ir juokiasi iš tų, kurios "Vakar pasimylėjo su vyru ir jau atlėkė nėštumo ieškoti"... Atvirai kalbant ir man juokinga iš tokio elgesio...

tiesiog daugiau kantrybes ir pozityvumo reikia buckis1

VijolėData: Penktadienis, 2012-08-24, 8:15 PM | Žinutė # 778
forumo numylėtinė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
po pirmo persileidimo (buvo 14-15sav) daktarų verdiktas buvo toks "jei norėsi turėti vaiką tai iš ligoninės neišeisi, nes kitaip neišnešiosi" pelyte pelyte pelyte tai man buvo šokas, bet kai pastojau tai pirma mintis niekada gyvenime aš ligoninėje negulėsiu ir pirmas vizitas pas ginekologe buvo 4mėn nėštumo ir vaikščiojau kaip tankas nes man buvo nusispjauti kas ką sako ar rašo, aš dariau kaip man reikia gedaaa gedaaa gedaaa tai gi taip ir nereikėjo man tos ligoninė norint išnešioti vaiką ir turiu juo tris gedaaa gedaaa kuo mažiau tų nesamonių reikia skaityti ir klausyti nes pats sau ligas ir įsivarai gedaaa gedaaa

facebook

LeilaData: Šeštadienis, 2012-08-25, 12:04 PM | Žinutė # 779
forumo draugė
Žinutės: 1100
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 5
Quote (Gintarė)
.man gali buti endometrioze kiek skaiciau tai sansai pastoti labai jau menki

jeigu jau taip būtų gedaaa šansų yyra,bet reikia gydytis saule Man buvo 4 laipsnio ir pastojau ir lengvai išnešiojau valentinas2

dafnieleData: Šeštadienis, 2012-08-25, 12:09 PM | Žinutė # 780
forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2973
Apdovanojimai: 11
O ziuriu pas mus dar viena nestuke, valentinas2
Saulyte Sveikinu,ir lengvo nesiojimo buckis1

Search:

Copyright MyCorp © 2025