Nėštukių užeigėlė
|
|
asju | Data: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1 |
 forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
| Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus. MŪSŲ NĖŠTUKĖS Mūsų mažiausieji ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d. BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d. AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d. SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d. KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d. Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d. 1 men. - 1-4 sav. 2 men. - 5-8 sav. 3 men. - 9-13 sav. 4 men. - 14-17 sav. 5 men. - 18-22 sav. 6 men. - 23-27 sav. 7 men. - 28-31 sav. 8 men. - 32-35 sav. 9 men. - 36-40 sav. Naudingos nuorodos Vaisiaus dydis pagal savaites Nėštumo kalendorius (kas savaitė) Taip vystosi vaikelis... Nėštumas ir vaistai Nėštukių bėdos Maistas ir nėštumas 
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2012-08-22, 6:13 PM | Žinutė # 736 |
 forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
| Quote (saulytė) kaip tavo sveikatėlė? nedaug beliko sulaukti savojo jau ne daug... tikrai kad ne daug... Sveikata šiaip tikrai gera, tik jau sunkoka...
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2012-08-22, 6:15 PM | Žinutė # 737 |
 forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
| Quote (ausrotea) Pazaiskim ausrotea, o su pirmais berniukais atitinka? Man su Donatuku tai atitinka...
|
|
| |
irma | Data: Trečiadienis, 2012-08-22, 6:57 PM | Žinutė # 738 |
forumo gerbėja
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
| Quote (ausrotea) Pazaiskim
Kaip pasakoja legenda, Kinų lyties nustatymo lentelė buvo palaidota karališkame kape daugiau nei prieš 700 metų. Prieš kurį laiką atrasta lentelė naudojama būsimojo kūdikio lyčiai nustatyti. Lentelė pagrįsta mamos amžiumi ir pastojimo mėnesiu.
Tiesiog suraskite motinos amžių pastojimo metu šios lentelės kairėje skalėje, o viršutinėje suraskite mėnesį, kurį kūdikis buvo pradėtas. Susikirtimo vieta ir nurodys kūdikio lytį: B – berniukas, M – mergaitė. Nors sakoma, kad ši lentelė pasiteisina 90 procentų, atminkite, jog ji skirta tik pasilinksminimo tikslais. nera mano metu
|
|
| |
Leila | Data: Trečiadienis, 2012-08-22, 7:03 PM | Žinutė # 739 |
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1100
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 5
| saulytė, kuo nuoširdžiausi sveikinimai lengvo nešiojimo
|
|
| |
AUSSRRINE | Data: Trečiadienis, 2012-08-22, 7:41 PM | Žinutė # 740 |
 forumo gerbėja
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 2379
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 20
| saulytė, sveikinimai tavo seimai
www.fotki.com/aussrrina
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-08-22, 8:24 PM | Žinutė # 741 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote (raganele) Norėjau nėštukių ir jau sūpuojančių savo lėlytes užklausti, ar apsiperkat parduotuvėje assorti.lt? Kurią čia dieną nusižiūrėjau, kad sauskelnės pas juos pigiausios ir labai didelis pasirinkimas, gundausi ir daugiau vaikiškų prekių, dar liemenėlę maitinimui. Galvoju visai patogu viską vienoje vietoje užsipirkti, tada ir pristatymas nemokamas, dar ir nuolaidos su kortele
As daug ka pirkaus, perku ir tikrai pirksiu asorti, nes sauskelniu kokybe nepalyginsi su musu maximom ar kt.. mano dickiui negalejau jokiu lenkisku uzdet sauskelniu, tai visada ziurejau kad butu is anglijos ar kitur... ir siaip daug geru daikciuku ten yra, ir kainytes nesikandzioja, bei patogu viska vienoj vietoj pirkti
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-08-22, 8:25 PM | Žinutė # 742 |
 forumo tauškutė
| saulytė dideliausi sveikinimai prisijungus prie musu
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-08-22, 8:27 PM | Žinutė # 743 |
 forumo tauškutė
| Quote (vijole1972) tai kad aš jau užleisiu savo vietą kitoms gedaaa gedaaa man savų per akis o jei dar vienas ant senatvės tai nuprotėjimas garantuotas kas cia per senatve reikia pagranduko ant senatves
|
|
| | |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-08-22, 8:35 PM | Žinutė # 745 |
 forumo tauškutė
| va cia galite daugiau paskaityti prietaru ir paspelioti kas bus berniukas ar mergaite?
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-08-22, 8:42 PM | Žinutė # 746 |
 forumo tauškutė
| Dar vienas burimas bobuciu: Jei turi ilgus plaukus,tai ant savo plauko užmauk savo žiedą ir laikyk virš savo delno, jei žiedas pradeda judėti skersai delno, bus sūnus, o jei suka apskritimą turėsi dukrytę. Kas neturi ilgų plaukų, žiedelį mauna ant siūlo.
Arba su vilnoniu siulu ir adata (iverta i paprasta siula). Pabaksnoti adata i vilnoni siula tiek kartu kiek mamai metu ir tada virs istiesto delno laikyti adata su siulu.. jei apskritimus darys bus mergaite, jei bruksniukus - berniukas...
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-08-22, 8:45 PM | Žinutė # 747 |
 forumo tauškutė
| Dar patikslinimas: Darai ant pilvuko zemiau bambos ir nebutinai plauka, siulas irgi gerai o ilgis nuo rieso iki alkunes dvigubas ir uzmauni zieda ir laikai ties pilvuku ir jeigu skersai tai berniuaks, o apvaliai mergyte.. 80% tiesa ale, bandymas darytas ant 20 moteru klinikoj.
|
|
| | |
raska | Data: Trečiadienis, 2012-08-22, 9:09 PM | Žinutė # 749 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (katcia) kam nors atitiko?... man abu bernai
Rasos saldainių karalystė