Balandžio 1-mosios pokštas
| |
Atile | Data: Šeštadienis, 2011-01-01, 4:37 PM | Žinutė # 1 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
|
|
|
| |
Atile | Data: Šeštadienis, 2011-01-01, 4:39 PM | Žinutė # 2 |
forumo siela
| PASIJUOKIME: Transformacijos Atiles sparnų apkarpymas Gabiškos transformacija iš gražuolės į varlę.
|
|
| |
Atile | Data: Šeštadienis, 2011-01-01, 4:41 PM | Žinutė # 3 |
forumo siela
| Šis eilėraštukas buvo skirtas Virginijak nuo Pumpurėlio Taikėm bruchą nepadėjo, O kai action mes dadėjom, Tai Virginija grąsint pradėjo, Net iš pykčio pažaliavo , Neperšaunama lemenę ji įgavo, Negrąsinsiu tik perspėsiu, Jei prie photoshop tu dar prisėsi, Į ateivį tu supanašėsi
|
|
| |
Atile | Data: Šeštadienis, 2011-01-01, 4:42 PM | Žinutė # 4 |
forumo siela
| PRANEŠIMAS: Visus nerandančius kelio forume ar gyvenime, kviečiame pasinaudoti šiuo žemėlapiu arba google paieška. Rgricikes: sveikos gyvos :) nerandu PLEPSIŲ ROJAUS, KUR JIS? ATSAKYMAS: Laikykitės žemėlapio nurodymų ir jūs jį būtinai rasite. Raskos žinutė forume: Juze papyko šiandien, klausiu kur eina o jis sako kelią susirask googlėje
|
|
| |
Atile | Data: Šeštadienis, 2011-01-01, 4:43 PM | Žinutė # 5 |
forumo siela
| O čia keli juokingi pasisakymai forume: nerida: mane tai is ryto kazkokie trojanai uzpuole. freeja: nu merginos šventės baigtos grįžkit į sektą. Raska: Sektančių ir plujų susitikimo vieta. Raska: Padaryk mane forumo pluja! Aime: atsijungiu, buitis šaukia "help". Utė: Sūnus kai pamatė pilvelio foto, tai sakė, kad ten kačiukas. snieguoliukė: jaučiu reikia man kartu pabaigti šitą temą nebeduag liko, palauks ta mišrinė. Nerida: man atrodo ši tema tuoj kažkaip kitaip vadinsis ne plepsių rojus o saldoškių rojus. Raska: pas mane uzrasyta:"nuogi vyrukai" nu galvoju kai pamatys tai laidus nuo intiko atims. Burbuliukas: reik valgyt padaryt vyrui, juk zinai kaip sako koks lesimas, toks ir p...mas. Vijolė: nu va ir mergos jau renkasi, ko gero teks anksčiau savo vyrą į lovą nuvaryti. Asju: mano vyras pamate toookius vaizdus, ir sako : tai va ko tu cia pastoviai prie to kompo sedi. (antradienis) Jei norite dar daugiau juokingų frazių ir pasisakymų, užsukite į "ligoninės priimamąjį".
|
|
| | | | |
titanike | Data: Penktadienis, 2011-04-01, 9:58 AM | Žinutė # 9 |
forumo draugė
Grupė: Draugas
Žinutės: 1745
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 4
| Humoristės
|
|
| | | | |
virginijak | Data: Penktadienis, 2011-04-01, 10:23 AM | Žinutė # 13 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| KAI PAMAČIAU KO0KS SMAILIKAS PRIE PLEPALIUKŲ
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
Arūna | Data: Penktadienis, 2011-04-01, 10:39 AM | Žinutė # 14 |
forumo draugė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 1320
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 4
| bet kokia nuotrauka puslapio viršiukyje Šiandien jau darbe pakvailiojom. Kadangi nuo ryto darbiokas pas klientą buvo, tai mes nuėmėm nuo stalo monitorių ir paslėpėm. Atėjo žmogus, klausia kur daiktai, o mes sakom, kad kompiuteristas išsinešė. Nabagas, nuvaro, reikalauja atiduot, o kompiuteristas sėdi akis išvertęs
PAPUOŠALAI, INTERJERO ELEMENTAI
|
|
| |
dika | Data: Penktadienis, 2011-04-01, 10:43 AM | Žinutė # 15 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
| Quote (Atile) o jei dar į datą pažiūrėtum tai pagalvotum kad ir nekantrauja nedazlibinu,maniau kad sendien is ryto cia taip darbavaisi svarbu 1d.
FaCeBooK
|
|
| |
|