...
 Juodoji ir baltoji magija, burtai - Page 3 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: Krla  
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » PLEPUČIŲ ROJUS » Juodoji ir baltoji magija, burtai (apklausa, diskusijos)
Juodoji ir baltoji magija, burtai
Ar tikite magija? Tikite kažkuo antgamtišku?
1.1. Taip, tikiu[ 17 ][54.84%]
2.2. Dvejoju[ 8 ][25.81%]
3.3. Nežinau[ 4 ][12.90%]
4.4. Netikiu, nesamonė[ 2 ][6.45%]
Answers total: 31
ausroteaData: Sekmadienis, 2010-04-18, 7:45 PM | Žinutė # 1
forumo tauškutė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
Pokalbiai, apklausa, galerija apie burtus, magiją ir panašius antgamtiškus dalykus. Galbūt Jums nutiko koks nutikimas, susijęs su kito pasaulio jėgomis? Gal lankėtės pas būrėją o gal manote, jog tai tik tuščias laiko švaistymas? Pasitvirtino būrėjos žodžiai? O gal žinote kokių būrimo būdų? Papasakokite.


 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:47 PM | Žinutė # 31
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
DEVYNETUKAS - tai kolektyvi egzistenci­ja; užuojauta, humaniškumas; visuotinės sėk­mės simbolis; skaičius, turintis socialinę prasmę ir dvasini a šnekta: formali harmonija su
paslėptu antagonizmu; vidinė krizė, pasiruošimas vystymosi šuoliui.
9 - pats didžiausias iš visų elementarių skaičių. Jis suvienija ištisos grupės bruožus, kurie suteikia jam kontroliuojantį faktorių. Kaip trikartinis skaičius 3, devynetukas paverčia nestabilumą į siekį. „Velniškasis" skaičius iš Apokalipsės aiškinimų: 666=6+6+6=1+8=9.
Kabalistinis aiškinimas: visiška tobulybė; įvertinimo ir paslap­ties skaičius; kelias nuo mirties į atgimimą, nes simbolizuoja visą 360 laipsnių apskritimą (360=3+6+0=90).
Devynetukai išsiskiria iš kitų savo pagaulumu bet kokiems išviršiniams dirgikliams, taip pat turi aiškiaregystės dovaną. Jie intuityviai nujaučia, kas turi atsitikti, lengvai perpranta kitų žmo­nių sąmonę ir mintis. Tokia intuicija ir turtingas dvasinis gyvenimas yra jų nuolatinis įkvėpimo šaltinis ir tolimesnio tobulėjimo stimulas, siekiant kontaktuoti su Kosmine Esybe (Absoliutu).
Nedaug sutinkama tokių kilniadvasių žmonių, altruistų ir pasi­ryžusių save paaukoti kaip Devynetukai. Jie išskirtinai jautrūs, atsišaukiantys į aplinkinių problemas, niekada abejingi nepraeina pro kenčiančius ir jaučiančius neteisybę žmones.
Protingi, aktyvūs, turi turtingą vaizduotę, išradingi ir moka surasti išeitis iš bet kokių situacijų; jie pasiekia laimėjimų ten, kur kiti patiria pralaimėjimus.
Vienas iš Devynetukų pranašumų yra jų pastabumas. Be to, jie turi aiškų, aštrų ir skvarbų protą, niekas nepasislepia nuo jų dėmesio. Jie energingi, aktyvūs, visur siekia tobulumo. Labai reik­lūs sau.
Devynetukai turi polinkį dominuoti ir noriai siekia padėti artimiesiems ir pažįstamiems, ar to jiems reikia, ar ne. Todėl aplinkiniai gana dažnai turi jiems pagrįstų pretenzijų, nes dauguma nelabai mėgsta, kai kas nors lenda į jų asmeninius reikalus. Jie dažnai ūmūs ir nesusitvardantys, visada turi polinkį dramatizuoti situaciją ir perdėti visai nežymių detalių reikšmę. Gana dažnai jie pervertina realumo jausmą, nors labai nenoriai tai pripažįsta.
Kadangi skaičius 9 simbolizuoja universalią meilę, tai Devyne­tukai noriai imasi vadovavimo labdaros organizacijoms, su meile padeda nuskriaustiems likimo žmonėms. Jie geriausi žmonių teisių gynėjai ir filantropai. Jų didžiausia svajonė - padaryti pasaulį teisin­gesnį ir laimingesnį.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:47 PM | Žinutė # 32
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Galima sakyti, visi Devynetukai sukelia gerą įspūdį aplinki­niams ir užkariauja jų simpatijas bei pasitikėjimą. Jie mandagūs, taktiški ir delikatus. Kartu jie gali pasirodyti keisti ir ekstravagan­tiški, nes vadovaujasi tik savo elgesio normomis, nesuprantamomis kitiems. Todėl juos sunku suprasti žmonėms, mažiau apdovano­tiems intelektu ir emociniu požiūriu.
Labai nepriklausomi ir išdidūs, jie nepakelia jokių apriboji­mų, jokio spaudimo ir niekada negali būti pajungti. Devynetukai trokšta visiškos minčių ir veiksmų laisvės. Mėgsta keliauti į egzotiškas, niekieno neištirtas vietas ir šalis. Jiems nereikia jokių patogių sąlygų; visiškai laimei užtenka miegamojo maišo, daug laisvo laiko ir plataus kelio.
Nors Devynetukai linksmi, draugiški ir komunikabilūs, tačiau dauguma jų mėgsta vienišumą. Jų charakteris - tai tikra mįslė, nes viena vertus, jie puikiai suvokia žmonių bėdas ir kančias, o kita-niekada savęs niekam neatiduoda visiškai, iki pabaigos. Atrodo, lyg jų dvasia yra kažkur toli, tokiose vietose, kur niekas be jų negali prieiti.
Devynetukai pasižymi puikiomis asmeninėmis savybėmis. Jie jaučia nenumaldomą žinių troškimą, tačiau siaurai neapsiriboja nė viena sritimi. Jie siekia viską pažinti. Mėgsta harmoniją ir tvarką; kariauja, kad pasaulyje įsivyrautų teisingumas. Savo veiksmus grindžia aukščiausiais idealais, tačiau jų sąžiningumas ir geraširdiškumas gali atsigręžti prieš juos pačius, nes jais gali pasinaudoti apsukrūs ir amoralūs žmonės.
Idealizmas, emocingumas, „teisingumo troškimas" ir huma­nizmas dažnai tampa priežastimi, kad Devynetukai gali save paau­koti, jeigu juos sujaudino kokia nors idėja ir mano, kad už tai reikia pakariauti. Tai Don Kichotai, dažnai gyvenantys savo išsigal­votame pasaulyje.
Devynetukai savitai suvokia religiją; ji nėra jiems kokios nors priverstinės normos. Jie primena mistikus ir filosofus, siekiančius įvaldyti aukščiausią psichinę sąmonę. Nuostabiai puikiai moka ana­lizuoti savo vidines būsenas. Tas savybes jie stengiasi padaryti naudingas kitiems.
Negatyvūs Devynetukai kaprizingi, egoistiški ir labai pažeidžia­mi. Jie nepakenčia jokių prieštaravimų ir yra užsidegantys, agresy­vūs bei arogantiški. Turi polinkį dėmesį kreipti tik į kitų klaidas, o savo trūkumų nepastebi. Fatalistai, dažnai patiriantys traumas, nervingi ir įtarūs, neretai kaltina likimą ir kitus dėl savų nelaimių. Tokia egoistinė pažiūra nulemia tai, kad jie jaučia nuolatinę įtampą ir nepasitenkinimą. Todėl turi įsisąmoninti, kad žmogus yra daugiau negu materialus apvalkalas, o jo paskirtis - būti kitiems „švyturiu", kuris apšviečia, sutaurina ir nurodo tikrąją gyvenimo esmę.
Devynetukai, būdami nesavanaudžiai ir kilnios širdies žmo­nės, tampa puikiais psichiatrais, pediatrais arba psichologais, mi­sionieriais bei labdaringų organizacijų darbuotojais. Jie turi išnau­doti savo parapsichologines savybes, tokias kaip aiškiaregystė ir gydymo menas. Gali tapti „slaptųjų mokslų" ekspertais. Nenuos­tabu, kad daugelis jų gali hipnotizuoti, yra mediumai, žiniuoniai ir ateities pranašautojai.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
greituteData: Šeštadienis, 2010-05-08, 11:08 PM | Žinutė # 33
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
http://www.4shared.com/video/wNUuOGgg/dvasiosvaidukliai.html
 
greituteData: Šeštadienis, 2010-05-08, 11:16 PM | Žinutė # 34
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
http://www.4shared.com/video/aakV708k/dvasios.html
 
greituteData: Šeštadienis, 2010-05-08, 11:18 PM | Žinutė # 35
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
http://www.4shared.com/video/of9mLruv/smekla.html
 
AtileData: Trečiadienis, 2010-05-26, 1:25 PM | Žinutė # 36
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Sugaukite virtuvėje tarakoną ir atidžiai jį pasižiūrėkite:

jei tarakonas žvalus ir sveikas – jūsų namuose reikalai klostosi puikiai;
jei tarakonas leisgyvis - kalta jus blogai maitinanti žmona;
jei tarakonas juodas - jūsų laukia paaukštinimas darbe;
jei tarakonas rusvas - jus įsimylėjo blondinė;
jei tarakonas þalsvas - uždirbsite daug dolerių;
jei tarakonas visa laiką krutina ūsus - jūs energingas žmogus, negalintis sėdėti be darbo;
jei tarakonas nejuda - jūs filosofas;
jei tarakonas nustebęs - aplinkiniai jus mažai vertina;
jei tarakonas išsigandęs - jūs užsispyręs žmogus, sugebantis pasiekti tikslą;
jei tarakonas ryškiai melsvas, raguotas ir kalba žmogaus balsu - vakar per daug išgėrėte.

Dabar pamatuokite tarakoną:
jei tarakonas trumpesnis nei 1 cm - jūs galite pasikliauti šeimyniniu gyvenimu;
jei tarakonas ilgesnis nei 3 cm - jūs ieškantis þmogus;
jei tarakono ûsø ilgis lygus jūsų nosies ilgiui - jūs žingeidus žmogus;
jei tarakono vienas ûsas ilgesnis už kitą - jūs dar nerealizavote savo galimybių;
jei tarakono kojos išsidėsčiusios visu kūnu - jums vertėtų apsilankyti pas psichiatrą;
jei tarakono ilgis lygus jo pločiui - tai blusa;
jei ūsų bendras ilgis lygus kūno ilgiui, padaugintam iš pilvo pločio ir padalintam iš kojų kiekio - jūs skrupulingas ir kruopštus žmogus.

Paleiskite tarakoną:
jei tarakonas bëgs tiesiai - jums viskas dar priekyje;
jei tarakonas nubėgs į kairę – jūsų laukia jaudinantis susitikimas;
jei tarakonas nubėgs į dešinę - neapleiskite darbo, jus stebi;
jei tarakonas bėgs atgal į jus - jūs įdomus žmogus;
jei tarakonas nebėga niekur - jis nudvėsė.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:00 PM | Žinutė # 37
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Egzistuoja didelė daugybė pačių neįtikinamiausių būrimo būdų - kortomis, iš kavos tirščių ir pelkių pliurzos, ir taip toliau, ir panašiai. Taigi, jūsų dėmesiui siūlomas visiškai naujas metodas - būrimas iš sėdmenų. Arba, kaip aš jį pavadinsiu, batologija (nuo angl. buttocks -- sėdmenys).

* Jei jūs įgnybote (įdūrėte adata, suspaudėte plokščiareplėmis, apdorojote dujų degikliu) sėdmenis ir nieko nepajutote, tai jie, greičiausiai, ne jūsų. Blogiausiu atveju -- nebe jūsų.
* Jei ant sėdmenų matote piešinėlį ar užrašą -- tai, greičiausiai, sėdmenys su piešinėliu ar užrašu.
* Jei sėdmenys po nesudėtingų operacijų telpa krūtinės kišenėje, tai sudedamieji kišeniniai sėdmenys.
* Jei jūs matote sėdmenis kiekvieną kartą, žiūrėdami į veidrodį, ko gero, yra prasmės užsiauginti barzdą.
* Jei sėdmenys, sudėti vieni virš kitų, kelia jumyse miglotą kaltės jausmą, tikriausiai jūs pamiršote ką nors pasveikinti su kovo 8-ąja.
* Jei jūs radote sėdmenis nusikaltimo vietoje, nieko nelieskite iki atvykstant policijai, ten gali būti pirštų atspaudų.
* Jei beretės kraštai jums spaudžia sėdmenis -- pirkite mažesnius galvos apdangalus.
* Jei sėdmenys mėlyni su raudonais kontūrais, tai yra ženklas "Stovėti draudžiama".
* Jei sėdmenys kyšo iš maišelio ant pilvo, vadinasi, ši kengūra perpildyta.
* Jei po ilgalaikio klaidžiojimo miške jūs netikėtai pamatėte savo sėdmenis už posūkio, vadinasi, jūs galutinai pasiklydote.
* Jei iš sėdmenų kyšo deganti virvutė, ar girdimas negarsus tiksėjimas, geriau nustoti būrus ir iškviesti išminuotojus. Tolyn nuo grieko. Burti iš išminuotojų sėdmenų nevalia. Išminuotojų sėdmenys neskirti būrimui. Jais rizikuojama.
* Jei sėdmenys minkšti, glotnūs apčiuopiant ir priklauso nepažįstamai merginai, važiuojančiai su jumis vienu troleibusu -- hmmm, jūs drąsus žmogus.
* Jei vienas jūsų sėdmuo pabalo, kitas paraudo, ir vienas kito negali pakęsti, nustokite pažindinti juos su politinės pakraipos spauda, persijunkite į beletristiką.
* Jei nuo sėdmenų stipriai trenkia nikotinu, galbūt tai negyvo arklio sėdmenys.
Jei jūs matote velniškai patrauklius sėdmenis -- dėl visa ko eikite šalin iš važiuojamosios dalies.
* Jei sėdmenys turi pastebimus ratukus su spuogiukais viduryje ir yra kažkur tarp bambos ir smakro -- tai pieno liaukos. Tikrinti, ar yra spuogiukai ant kiekvieno konkretaus sėdmens, neverta, nes taip galima susilaukti nuotykių savo sėdmenų adresu.
* Jei sėdmenys padengti ruda vilna ir yra galvos šonuose -- jūs stebite Kūlverstuko atvaizdą.
* Jei sėdmenys purūs, žvarbūs ir traškūs -- nesitikėkite abipusiškumo, tai senio besmegenio sėdmenys.
* Jei jūsų sėdmenys apsilydė greičiau, nei pakaušis, tai jūs gerai įsisavinote civilinės gynybos pamokas ir atsigulėte kojomis į branduolinio sprogimo pusę.
* Jei sėdmenys padengti kaulinėmis ataugomis ir lėtai šliaužia link išėjimo -- patikrinkite terariumą, gal nuo jūsų nusimuilino pora vėžlių.
* Jei jūs stovite tamsioje tuščioje salėje arba ištuštėjusiame stadione ir jaučiate kažkieno sėdmenis sau ant pečių -- dėmesio, tikriausiai roko koncertas jau baigėsi. Palydėkite merginą iki namų.
* Jei jūs matote sėdmenis dvidešimt keturias valandas per parą, žiūrėkite į tai filosofiškai, tai karti gyvenimo tiesa, jūs toks pat, kaip ir visi.
* Jei sėdmenys nepriekaištingos formos, aristokratiško sudėjimo ir kitų tokių nėra visame margame pasaulyje -- laikykitės nuo jų atokiau, tai mano sėdmenys.

Moralas: Popas turėjo šuniuką, šuniukas turėjo užpakalį (rus. "popa" -- Vert. past.). Priešybių kova ir vienybė.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-05-28, 10:13 AM | Žinutė # 38
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
KAIP PASIKALBĖTI SU MIRUSIAIS ARTIMAISIAIS

Norint pasikalbėti su mirusiais artimaisiais reikia atsistoti prieš veidrodį ir žiūrėti į jį mažiausiai valandą, žiūrint galima ir galvoti apie jį. Šiuo būdu iškviestos dvasios gyviesiems nieko nedarydavo. Jei žiūrėdami į veidrodį dvasių neišvysite, išvysite jas netrukus po seanso. Šis būdas tinka tik artimųjų dvasioms iškviesti.

pumpurėlio info.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
Zaliaake25Data: Penktadienis, 2010-06-25, 7:21 PM | Žinutė # 39
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Statusas: Atsijungęs
www.likimas.lt

Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
 
pumpurelisData: Penktadienis, 2010-06-25, 11:25 PM | Žinutė # 40
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
MAN TAI ATRODO PATI JUODŽIAUSIA MAGIJA YRA PUMPURAS juokas juokas juokas juokas juokas juokas

 
AtileData: Penktadienis, 2010-08-13, 2:22 PM | Žinutė # 41
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Quote (pumpurelis)
MAN TAI ATRODO PATI JUODŽIAUSIA MAGIJA YRA PUMPURAS

juokas juokas juokas juokas

Prieš pusmetį sesė mane su broliene išbūrė su adata kiek vaikų turėsime ir kokios lyties. Abiems išbūrė po du vaikus: man pranašavo antrą mergytę o brolienei berniuką. Juokėmės tyčiojomės iš tokių burtų, brolienė visa gerkle rėkė "daugiau jokių vaikų" o šiandien dienai ji laukiasi ir laukiasi berniuko juokas


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
raskaData: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 7:22 PM | Žinutė # 42
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
Patarkit kokiu burtu imtis kad Gabiska su manimi pradetu kalbetis,o netyletu kaip i burna vandens prisisemus juokas

Rasos saldainių karalystė

 
GabiskaData: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 8:24 PM | Žinutė # 43
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
baik prasivardžiuoti asaru_upeliai baime


Mano rankdarbių pasaulis
 
raskaData: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 8:27 PM | Žinutė # 44
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
Quote (Gabiska)
baik prasivardžiuoti

nieko as tau nesakiau gedaaa


Rasos saldainių karalystė

 
GabiskaData: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 9:03 PM | Žinutė # 45
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
Quote (raska)
nieko as tau nesakiau

o kaip per AŽ pavadinai asaru_upeliai



Mano rankdarbių pasaulis
 
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » PLEPUČIŲ ROJUS » Juodoji ir baltoji magija, burtai (apklausa, diskusijos)
Search:


Copyright MyCorp © 2024