...
 Juodoji ir baltoji magija, burtai - Page 2 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: Krla  
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » PLEPUČIŲ ROJUS » Juodoji ir baltoji magija, burtai (apklausa, diskusijos)
Juodoji ir baltoji magija, burtai
Ar tikite magija? Tikite kažkuo antgamtišku?
1.1. Taip, tikiu[ 17 ][54.84%]
2.2. Dvejoju[ 8 ][25.81%]
3.3. Nežinau[ 4 ][12.90%]
4.4. Netikiu, nesamonė[ 2 ][6.45%]
Answers total: 31
ausroteaData: Sekmadienis, 2010-04-18, 7:45 PM | Žinutė # 1
forumo tauškutė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
Pokalbiai, apklausa, galerija apie burtus, magiją ir panašius antgamtiškus dalykus. Galbūt Jums nutiko koks nutikimas, susijęs su kito pasaulio jėgomis? Gal lankėtės pas būrėją o gal manote, jog tai tik tuščias laiko švaistymas? Pasitvirtino būrėjos žodžiai? O gal žinote kokių būrimo būdų? Papasakokite.


 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:33 PM | Žinutė # 16
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
TREJETUKAS - tai aktyvumas, saviraiška, sintezė, tobulumo, įvairiapusiškumo ir augimo simbolis harmoningas skaičius, gimęs per kovą. Globoja Jupiterio planeta.
Senovės Kabalos knygoje skaičius 3 - „absoliutas, atskleidžiantis save žodžiu". Akumuliuoja savyje praeitį, dabartį ir ateitį, o žmogui suteikia valią, protingai jam vadovauja ir kūrybiškai jį formuoja. Dalumas į tris lygias dalis lemia išviršinį grožį, susijusį su gamtos harmonijos dėsniais.
Šis skaičius dar simbolizuoja Trejybę, sutinkamą daugelyje religijų ir kultūrų, taip pat kalba apie priešingybių susijungimą, papildant viena kitą.
Trejetukai - patys spontaniškiausi iš visos numerologinės skalės, gyvenimą mylintys ir linksmi žmonės. Jie mėgsta blizgėti ir spinduliuoti savo šviesą aplinkiniams. Jie išradingi ir itin judrūs. Apdovanoti daugybe talentų. Juos skiria iš kitų milžiniški interesai supančiam pasauliui ir daugybė pomėgių. Paprastai jie yra smalsaus ir tiriančio proto.
Trejetukai žmonės talentingi, gabūs, tačiau dirbdami vieni nepajėgia visu ryškumu atskleisti savo talentų, nes eina pačiu lengviausiu ir mažiausiai investicijų reikalaujančiu keliu. Jie sugeba prisitaikyti prie bet ko ir tai jų sėkmės galimybė.
Trejetukai gyvena tik šia diena. Ateitis jų nedomina. Pasisekus startui, jie gali labai daug ko pasiekti, nes neabejoja savo jėgomis ir kompetencija darbe. Tačiau iš gamtos gautas nekantrumas, veržimasis į lengvą ir nesudėtingą veiklą, kaip ir trumpalaikė sėkmė, gali jiems sutrukdyti surasti kitą pelningesnį ir perspektyvesnį darbą.
Žmonės Trejetukai, kaip ir Vienetukai, tuščiagarbiai. Jie nemėgsta būti pavaldiniais. Jų tikslas - iškilti pasaulyje, siekti kontrolės bei valdžios kitiems. Todėl jie išsiskiria iš kitų vykdydami įsakymus, nes mėgsta visur tvarką ir discipliną. Tačiau jie lengvai pasiduoda ir kitų valdomi, bet to paties reikalauja ir iš savo pavaldinių; mėgsta hierarchiją; jų nurodymai turi būti vykdomi.
Trejetukai nuovokūs, išradingi ir apsukrūs. Jie lengvai mokosi ir lengvai pasiekia laimėjimų bet kokioje disciplinoje, kuri juos sudomina. Tokį puikų Trejetukų portretą gali sugadinti tik materializmas, vidutiniškumas ir varginanti monotonija.
Trejetukai labai imlūs aplinkai, stiprią įtaką jiems padaro santykiai, nuotaikos ir kitų žmonių reakcijos, taip pat vietos, kurioje jie būna, atmosfera.
Gyvenimą mylintys ir žavingi Trejetukai turi didžiulį populiarumą, nes įkvepia visus, su kuo tik susitinka. Jie turi ypatingą būdą sukelti įspūdį, jei to tik užsimano; jie impulsyvūs ir nenuilstantys ieškodami meilės ir grožio, pasitenkinimo ir džiaugsmo.
Tai romantikai, idealistai, įspūdingi ir įkvėpti žmonės, kurie svajoja apie idealų pasaulį, ir nors jie nelabai mėgsta kovoti su problemomis ir nori būti laimingi bei nešti laimę kitiems, kartais gali paaukoti save dėl idealų.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:35 PM | Žinutė # 17
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Jeigu Trejetukams jų atliekamas darbas sukelia tam tikrą nepasitenkinimą, tai jie savo laisvalaikį turėtų skirti užsiėmimams, kompensuojantiems kasdieninę rutiną ir monotoniją. Todėl jiems tinka piešti, ypač karikatūras, vaidinti mėgėjiškame teatre arba lankyti šokių kursus.
Kaip viršininkai arba vadovaujantys žmonės, jie niekada negniuždo ir neterorizuoja savo pavaldinių, įsiklauso į jų nuomones ir stengiasi sužadinti jų iniciatyvą. Su jais visada malonu dirbti. Dažna šių žmonių klaida - potraukis į diktatūrą, siekimas įvesti tik savas taisykles, užsispyrimas įgyvendinant savo užmačias. Štai dėl ko jie dažnai turi daug priešų, nors patys nėra linkę ginčytis.
Trejetukai entuziastingi, mylintys gyvenimą ir visą savo meilę įdeda į pasirinktąjį darbą. Jie mėgstantys bendrauti ir patrauklūs, visada turi daugybę pažįstamų ir bendraminčių. Jų prieraišumas nėra labai stiprus, nes savo laiką paskirsto potraukiams ir įvairiems reikalams. Jie idealūs draugai poilsiaujant ar linksminantis, nes įkvepia ir pakelia aplinkiniams nuotaiką. Su jais nereikėtų kalbėti apie savo problemas, nemalonumus ar sunkumus, nes jų ypatingoji gyvenimo filosofija neleidžia gilintis į savo ir kitų problemas. Trejetukai paprastai vengia nemalonių situacijų ir paniurusių ar per daug rimtų žmonių.
Jie romantikai ir svajotojai, metų metus ieškantys tobulos meilės. Jie idealizuoja savo partnerius, lengvai įsimyli, todėl jie kartais laikomi lengvabūdžiais ir nepastoviais žmonėmis. Tačiau įsimylėję iš tikrųjų visiškai atsiduoda savo jausmams.
Trejetukai audringi, jautrūs ir atviri, išreiškiantys savo meilę darbais ir žodžiais. Gyvenimas su jais susiklosto puikiai, nes būdami su savo partneriais paprastai jie nesiekia dominuoti.
Trejetukai sutinka su visais skaičiais, tačiau geriausios harmonijos pasiekia su kitais Trejetukais, taip pat su Vienetukais, Penketukais ir Devynetukais, su kuriais sieja panašus entuziazmas ir aktyvus gyvenimo būdas.
Nors Dvejetukai, Ketvertukai, Šešetukai, Septynetukai ir Aštuonetukai išsiskiria savo didesniu rimtumu ir gilumu, Trejetukų tas nebaugina. Jie žino, kad gali prisitaikyti prie bet kokio žmogaus.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:39 PM | Žinutė # 18
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
KETVERTUKAS - tai tarpusavio ryšys; organizuotumas ir praktiškumas; pastovumas ir tvirtumas; grubi materializacija, kliūtys ir vystymosi impulsai; vienas iš geriausių skaičių, užtikrinantis sėkmę mokslo ir technikos srityje. Globoja Urano planeta.
Kaip skaičius, ne taip kaip pirmieji trys skaitmenys, yra tobulas, nes vienu metu suvienija tokias sąvokas kaip dvasia, materija, judėjimas ir rimtis, esančias visų skaičių kombinacijų šaltiniu.
Žmonės Ketvertukai gabūs, turintys savo idėjų bei planų, mėgstantys viską išsiaiškinti patys, be kitų pagalbos. Labai garbingi žmonės. Juos apgauti beveik neįmanoma, tačiau jie patys turi saugotis iliuzijų. Jeigu kas apgauna Ketvertuką, jis tampa intrigantu, o ne bendradarbiu.
Žmonės tiesmukiški, tvarkingi ir sveikai protaujantys. Jie stip­resni už kitus ir tvirtai stovi ant kojų, tačiau aštriau negu kiti jaučia skolas iš buvusių gyvenimų ir pripažįsta savo dabartinio įsikūnijimo problemas. Jų kelias - tai kantrybės ir stiprumo mokykla, o išmintis atsiranda iš patirties ir daugybės išbandymų.
Ketvertukai nebijo jokių demagogijų. Mąstymo savarankiškumas, griežtumas visur, eiliškumas, tikslumas, rimtumas, realizmas viską vertinant yra jų svarbiausios savybės. Jie reikalaujantys iki pedantiškumo ir siekia sistemos, kurią visur randa. Paskui į tam tikrus rėmus įvaro ir save. Tačiau kontrolė ir savikontrolė-jų jėga, tai jų psichologinis ginklas.
Ketvertukai nesukurti pasilinksminimams; niekada nepriima naujų idėjų, kol jų detaliai neištiria. Intuicija padeda jiems išvengti gyvenimo žabangų, todėl jų gyvenimo kelias apdraustas nuo ko nors netikėto. Jie aiškiai mato kitų užmaskuotas blogybes: savimeilę, veidmainystę, egoizmą, tingumą ir laiko tai natūraliu žmogaus priedu. Matyt, todėl savo tvirtumu traukia tuos, kurie turi daug neišspręstų problemų.
Rūpestingi ir įsipareigojantys Ketvertukai bet kokiu momentu pasiruošę ne tik apginti žmogų iš savo aplinkos, bet gali tapti net kovotojais už pilietines teises arba revoliucionieriais, kurie gindami engiamuosius sugeba griebtis net smurto.
Ketvertukai mėgsta tiksliai ir aiškiai suformuluoti savo uždavinius. Jie kalba paprastai ir konkrečiai, nors jų mintys ryžtingos ir tvirtos. Jie retai kada parodo humoro jausmą, nes viską priima per daug rimtai. Juos labai erzina ūmūs, plepūs ir lengvabūdiški žmonės.
Jie nuolat save kontroliuoja, labai reiklūs sau ir ypač rimti, nemoka atsipalaiduoti ir paprastai slepia savo jausmus.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:40 PM | Žinutė # 19
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Skrupulingi ir kantrūs Ketvertukai yra geri kontorų ir spaustuvių darbuotojai. Jie dirba ten, kur reikalingas tikslumas ir atidumas, pavyzdžiui, laikrodininkais ir juvelyrais.
Jeigu jie pasirenka mediciną, tai dažniausiai kaulų ir audinių chirurgiją. Taip pat sėkmingai gali planuoti politines, ekonomines arba gamybines priemones, nes turi analitinį protą, sugebėjimą sisteminti ir nieko neužmiršti.
Tokios savybės kaip kryptingumas, ryžtingumas, pasididžiavimas, nepriekaištinga disciplina leidžia Ketvertukams tapti gerais karininkais, teisėjais, advokatais, nes jie gerbia įstatymus ir taisykles, visada stengiasi būti objektyvūs ir nešališki.
Kaip vadovai Ketvertukai dažnai būna per daug reiklūs, neatleidžia nerūpestingumo ir netvarkos.
Ketvertukai jautrūs garbei, nesipriešina apdovanojimams. Tačiau kartu jie turi polinkį savęs neįvertinti. Jų jausmai nuoširdūs, sąžiningi ir lojalūs, rimtai priima sentimentalumus ir nežaidžia su jausmais.
Nors Ketvertukai nelabai bendraujantys ir renkantys žodžius, jie nuolat vykdo įsipareigojimus ir rūpinasi savo artimaisiais. Jie visada ramūs, delikatus ir susilaikantys, vertina šeimyninį gyvenimą, teikia pirmenybę bendrauti siaurame rate ir nemėgsta triukšmingų kompanijų. Drovūs, intravertai Ketvertukai turi nuostabų humoro ir teisingumo jausmą. Paprastai jie nepareiškia atvirai savo jausmų, nors išgyvena stipriai ir giliai.
Ketvertukai papildo vienas kitą su tokios pat (Ketvertuko) vibracijos žmonėmis, taip pat su Dvejetukais, Šešetukais ir Septynetukais, kurie taip pat rimti, stabilūs ir ramūs. Septynetukai privalo būti jiems labiau atviri ir draugiškesni.
Vienetukai, Aštuonetukai ir Devynetukai sugeba „suryti", pavergti savo tikslams Ketvertukus.
Trejetukai ir Penketukai visada Ketvertukus žavi savo gyvenimiškumu, aktyvumu ir linksmumu, tačiau laikui bėgant tai ima juos erzinti. Jie negali suprasti jų nerūpestingumo, neapdairumo.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:40 PM | Žinutė # 20
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
PENKETUKAS - tai augimas ir orientacija; pavojus ir neužtikrintumas; laisvė ir permai­nos; valdžia; kūrybinių ieškojimų skaičius. Globoja Merkurijaus planeta.
Pagal pitagoriečių filosofiją, šis skaičius simbolizuoja žmogų, suvokiantį save ir kupiną žmogiškumo. Taip pat žmonių porą ir Dieviškąją Trejybę. Žmogus, stovintis ant žemės, pakeltais pečiais ir išskėstomis rankomis, nori apkabinti viską, kas tik jį supa, o jo protas nukreiptas į begalybę.
Penketukų žmonių kelias dažniausiai akmenuotas, pilnas nenu­matytų atsitiktinumų ir kartais einantis bedugnės kraštu, nes ne­mėgsta vienodumo ir monotoniškumo. Naujos vietos, nauji žmonės ir nauji įvykiai traukia juos su tokia jėga kaip ir naujos idėjos. Galbūt todėl jų talentas - daryti įtaką ir būti reikiamiems, o jų poreikis - bendrauti su tais, kurie į jų atsaką gali imtis veiksmo. Bet koks bendravimas aktyvizuoja jų abstraktų protą. Apskritai jie geranoriški žmonės, visada turintys draugų.
Merkurijus jiems dovanoja greitą orientaciją ir nuovokumą. Jie nevengia sunkumų, tačiau nepakelia vienodumo, juose visą laiką kirba avantiūrizmo gyslelė. Todėl įstatymai ir draudimai ne jiems. Dėl to jie geriau už kitus moka pradėti viską iš pradžių, tiesiog nuo nulio. Gauta iš Merkurijaus savybė greitai viską perprasti leidžia jiems visur jaustis kaip namuose. Jie greitai ir lengvai išmoksta užsienio kalbų, suvokia kitų tautų tradicijas. Penketukų mokytojas ne knygos, o pats gyvenimas. Eidami per gyvenimą jie nemėgsta kitų patarimų. Dėl to pasitaiko nemalonumų, tačiau už jų, skuodžiančių pirmyn į naujas aukštumas, nugarų.
Penketukų veiksmai bei elgesys dažnai pasireiškia netikėtai ir su nenuspėjamomis pasekmėmis. Atsitikus bet kokiems nemalonu­mams ar bėdoms, jie visada išeina iš vandens sausi. Dažnų permai­nų įprotis trukdo įvertinti ir numatyti realias perspektyvas. Jie visada siekia eiti pirmyn ir nemato, kas yra visai čia pat po kojomis.
Turėdami nuostabų ir skvarbų protą, originaliai mąstantys, jie turi labai daug kūrybinių gabumų ir ypatingą išradingumą.
Penketukai - tai individualistai, jie absoliučiai nepriklausomi, jų veiksmams vadovauja milžiniška meilė laisvei. Jie nepasiduoda jo­kiam jungui ir apribojimams, atkakliai priešinasi bet kokiam diktatui tiek iš artimųjų, tiek ir visuomenės pusės. Kadangi visą laiką kovoja už savo laisvę, vadovauti jiems reikia intelektualiai ir diplomatiškai, kitu atveju jie nieko nepagalvoję nutrauks bet kokius ryšius.
Penketukai labai nervingi, neramūs, audringi ir lengvai su­pyksta. Jie akimirksniu reaguoja į išorinius dirgiklius, nuolat keičia savo planus, elgiasi kaip vėjarodė pučiant vėjui. Tokia būsena sukelia jiems nuolatinę nervinę įtampą. Jų veiksmai kar­tais nenumatomi. Kiekvieną dieną Penketukai nubunda su nauja nuotaika, kuri svyruoja nuo melancholijos iki euforijos, nuo baikš­tumo iki agresijos. Kartais tokios permainos įvyksta vos per kelias minutes. Todėl visiškai aišku, kad jie gyvena daug įvairiau ir aktyviau negu kiti. Juos viskas domina, ir be abejonės, jie patys dalyvauja įvykiuose, tačiau niekada nepasineria visiškai. Penketukai įvairias idėjas ir situacijas priima šaltai, nagrinėdami jas intelektu­aliai ir beveik niekada neleidžia jausmams užtemdyti proto.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:41 PM | Žinutė # 21
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Nors jie dažnai stiprūs, dinamiški, energingi ir todėl gali atrodyti apsupti pasaulinio masto žmonių, tačiau iš tikrųjų pasilieka naivūs ir atviraširdžiai kaip vaikai. Jų nedrąsa tokia paprasta, kad tai juos daro meilius ir patrauklius.
Penketukai žmonės intelektualūs, patrauklūs, turintys gerą in­tuiciją ir dvasiškai turtingi, jaučiantys nuolatinį evoliucijos ir vidinio progreso poreikį. Jie turi nuostabiai lankstų charakterį. Nuo pačių sunkiausių smūgių jie atsitiesia nuostabiai greitai, atrodo, kad nie­kas jų ilgai slėgti negali. Kadangi jų simbolis - gyvsidabris (o tai Merkurijaus įtaka), tai Likimo smūgiai jų charakteriui nepalieka jokių pėdsakų. Jeigu jie geri žmonės, tokie ir pasilieka; jeigu blogi-jokie pasaulio pamokslai jų nepamokys.
Pagrindinis Penketukų trūkumas yra tas, kad jie dažnai jaučia įtampą, esant mažiausiam spaudimui greitai praranda savitvardą, tampa suirzę, nepajėgia pakęsti kitų trūkumų. Paprastai tai ner­vingi, avantiūristiniai, judrūs ir seksualūs, turintys potraukį į alkoholį žmonės.
Penketukai turi nuolat kovoti su savo dideliu nekantrumu, kuris neleidžia jiems tapti ištvermingiems reikiamu momentu. Be­sikeičiančios nuotaikos, audringa reakcija ir užgaulūs jų išpuoliai gali sužlugdyti ryšius su kitais žmonėmis.
Penketukai, kuriems pavyksta pakeisti save, kurie išmoksta atsipa­laiduoti, susikoncentruoti, save nuolat valdyti, nors tam ir tektų daug pastangų įdėti, turi šansų tapti žymiais žmonėmis, išskirtinėmis asme­nybėmis.
Rutina, monotoniškumas arba nieko neveikimas yra mirtinai pavojingi bet kokiam Penketukui. Be aktyvaus gyvenimo jų dvasia išblėsta, ir tada žmogus jaučiasi labai nelaimingas, depresuotas, nedraugiškas ir nusivylęs. Kad Penketukai save galėtų išreikšti, jų darbas turi būti judrus, įvairiapusiškas ir įdomus.
Penketukų impulsyvumas, nenumaldomas aktyvumas ir nuola­tinė kovos parengties būsena (kadangi jie iš savęs reikalauja visiško atsidavimo) sukelia jiems vidinę įtampą, dėl kurios po kiek laiko tenka gailėtis. Nors ir slepia, Penketukai išgyvena nuolatinę įtampą ir kartais jaučiasi nepatikliai, o tai gali pakenkti jų sveikatai. Todėl jie dažnai serga nervų ir skrandžio ligomis. Ir visa tai tik dėl per aktyvaus gyvenimo būdo.
Kaip kūrybingi ir mokantys prisitaikyti gyvenime žmonės, jie pasiekia sėkmės įvairiose srityse, nes greitai mokosi ir tobulėja bet kokioje srityje, tačiau su viena sąlyga - darbas turi būti įdomus, dinamiškas ir turintis naujos informacijos. Jiems puikiai tinka to­kios profesijos, kurios reikalauja iniciatyvos, mąstymo lankstumo, nuovokos ir drąsumo. Reikia vengti specialybių, paremtų praktišku­mu, skrupulingumu ir pastovumu.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:41 PM | Žinutė # 22
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Geriausias pasirinkimas Penketukams gali būti reklama, diplo­matija, žurnalistika, sportas ir įvairios meno rūšys, taip pat profe­sijos, kuriose reikia drąsos ir rizikos, pavyzdžiui, alpinisto, lakūno bandytojo, jūrininko, medžiotojo.
Penketukai, besiveržiantys į tobulumą, smalsūs, turintys anali­tinį mąstymo būdą, tinka moksliniams tiriamiesiems ir išradybos darbams.
Politiko, advokato, žvalgo, valstybės patarėjo darbai atitinka Penketukų energiją.
Pinigai, tokie svarbūs kitiems, Penketukams nėra didelė verty­bė. Jie mėgsta pinigus švaistyti, tačiau jų trūkumas ne per labiau­siai juos jaudina ir neparalyžiuoja. Kartais jie elgiasi neapdairiai, gali surizikuoti visu savo turtu drąsiai operacijai įvykdyti. Jeigu Penketukai turi pinigų-važinėja taksi, o jei neturi-eina pėstute, ir beje, visiškai patenkinti. Todėl Penketukai turėtų savo finansinius reikalus atiduoti tvarkyti kitiems žmonėms.
Penketukai nemėgsta ir nemoka vadovauti ir dažnai sukelia sumaištį tarp pavaldinių savo kintančiomis nuotaikomis. Su jais dirbti labai lengva, kai reikalai klostosi gerai, ir tampa labai sunku, jeigu jiems iškyla kokių nors problemų.
Penketukai malonūs, atviri, kartais mėgstantys pasigirti, im­pulsyvūs ir, kaip niekas kitas, pilni užkrečiamo gyvenimiško entu­ziazmo. Paprastai turi daug gerbėjų, nors kartais jų prisirišimas paviršutiniškas, nes per daug laiko skiria kitiems reikalams ir nenoriai reiškia savo jausmus.
Nors ir romantiški, turintys svajoklišką charakterį ir didžiulį patrauklumą, jie ne visada elgiasi pakankamai drąsiai ir yra baikš­tūs, nepasitikintys priešinga lytimi. Jų kalbos dovana išsenka, kai nori išreikšti savo jausmus mylimajam.
Apdovanoti didžiule fantazija, jie įpratę idealizuoti savo ryšius su žmonėmis ir todėl kartais pasijunta apgauti draugų ar mylimųjų. Jeigu jų gyvenimas įdomus ir visavertis, jų gyvenimo meilė ir linksmumas užkrečiamas ir neatremiamas, tačiau jeigu jie prislėgti ir nusivylę, jų šiurkštumas ir audringumas tampa nepakeliami.
Penketukai gali padaryti laimingą savo sutuoktinį, nes su jais gyvenimas įdomus ir patrauklus, jeigu tai bus tokie žmonės, kurie ieško įdomaus gyvenimo ir bėga nuo kasdienio nuobodulio.
Penketukai turi būti labai atidūs rinkdamiesi sau gyvenimo draugą. Geriausias pasirinkimas tai kitas panašaus charakterio Pen­ketukas. Nebloga sąjunga gali būti su Trejetukais, nes abu jie entuziastingi ir mėgsta aktyvų gyvenimą.
Konservatyvūs ir gyvenimą mylintys Dvejetukai ir Šešetukai bus asmeninio Penketukų patrauklumo veikiami, tačiau jiems sun­ku eiti koja kojon su jais.
Penketukų ryšiai su Vienetukais, Ketvertukais ir Devynetukais sunkiai pasiekiami.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:42 PM | Žinutė # 23
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
ŠEŠETUKAS - tai įvertinimas ir pasirinkimas; atsakingumas; vilties ir patikimumo simbolis; vai­vorykštės švytėjimas. Globoja Veneros planeta. Kabalos knygoje apie skaičių 6 galima perskaityti: „Perkūnija: žaibai, grožis - spinduliuojanti pusiausvyros koncepcija įvairiose formose, perėjimas nuo karūnos į karalystę, tarpininkas tarp kūrėjo ir kūrybos". Neatsitiktinai 6 visada lygin­davo su vaivorykšte, tuo iš dalies galima paaiškinti meilės spindu­liavimą, gimstantį veikiant Venerai.
Šešetukai žmonės sąžiningi, atviraširdžiai, patikimi, šeimos žmo­nės. Jie emocingi, įsidėmėtini, romantiški ir idealistai. Paprastai sukelia aplinkinių susižavėjimą savo gerumu ir minkštumu. Šešetu­kai tolerantiški, susilaikantys ir kilniadvasiai, jų pagrindinis gyveni­mo tikslas - rūpintis savo artimaisiais. Jie mėgsta bendrauti ir atidūs aplinkiniams, todėl kad ir kur jie būtų, sukuria namų jaukumo ir ramybės atmosferą. Žmonės širdingi ir paprasti, jie palaiko draugiškus santykius su juos supančiais ir reaguoja tik tada, kai gresia pavojus jų saugumui ir artimųjų laimei.
Kartais šio skaičiaus vibracijos pasireiškia netikėtu būdu, todėl žmonės Šešetukai skirstomi į du priešingus charakterių tipus. Dažniausiai jie patraukia aplinkinius savo jautrumu, kilnumu ir gerumu; jie pilni meilės, paaukoja save šeimai ir artimiesiems, noriai dalyvauja įvairiose labdaros akcijose. Kaip negudrūs ir geros dvasios žmonės jie nepamato kitų negerų poelgių ir nesu­geba būti šiurkštūs ar agresyvūs. Jais galima pasitikėti, nes jie kilniaširdžiai, sąžiningi ir patikimi. Jie labai pareigingi, o jeigu užmiršta savo pareigas, patiria sąžinės graužimą. Tačiau kitos rūšies Šešetukams būdingi visiškai priešingi bruožai: intrigantai, linkę į apkalbas ir įvairias destrukcijas. Toks dvilypumas pasireiškia jų vaidmeniu visuomenėje.
Kaip inteligentiški, protingi ir veiklūs žmonės Šešetukai daž­nai pasiekia visuomenės hierarchijos viršūnę arba profesinę karjerą. Be to, jie sveikai protaujantys ir drąsūs, metodiški ir atsakingi, o jų tarnystė logiška, racionali ir subalansuota. Šešetukai stipriau negu kiti prisirišę prie šeimos pareigų ir tradicijų, todėl jie kartais priversti nepaisydami savo asmeninių siekių ir norų, daryti tai, ką laiko pirmaeile pareiga: rūpintis ir globoti žmones, priklausančius nuo jų. Tačiau kartais Šešetukai, kurie išsiskiria savo pasyvumu (antrasis tipas), bando apgauti save, prisidengdami tomis pareigo­mis, kad paslėptų savo išglebimą ir neryžtingumą. Konfliktai ir kova dėl išgyvenimo juos baugina, todėl pasirenka mažiausio pasi­priešinimo kelią. Jie per daug myli save ir saugoja ramybę, o savo materialinę gerovę vertina aukščiau už konfliktus, kuriuos primeta jiems visuomenė. Kai reikia pasirinkti, Šešetukai linksta į ramų šeimyninį gyvenimą, o ne riziką ir permainas.

Šešetukai moka kentėti tylėdami ir susitaiko su lemtimi, gali labai daug ištverti ir daug ką paaukoti. Jie turi jautrią ir atjaučiančią širdį. Verti pagarbos, ryžtingi, laikosi tvirtų moralės principų. Šeše­tukai dėkingi, kilniadvasiai, negudrūs, lengvai patikintys ir geri, todėl dažnai kiti jais pasinaudoja savo interesams.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:42 PM | Žinutė # 24
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Šešetukai, ir moterys, ir vyrai, jautrūs ir imlūs, todėl visada giliai (iki ašarų) išgyvena susidūrę su kitų ar savo nelaimėmis.
Negatyvūs Šešetukai yra fatalistai, hipochondrikai ir pesimistai. Jie nuodija savo gyvenimą išgalvotomis ligomis ir neegzistuojan­čiomis problemomis.
Šešetukai linkę j kraštutinumus ir gana dažnai nesugeba suval­dyti savo emocijų, pasineria į įkyrias būsenas ir neadekvačiai rea­guoja.
Jausmai yra Šešetukų „Achilo kulnas", o šeimos arba susiję su ja problemos gali sukelti skaudžią fobiją ir paversti „aklais kačiukais". Kartais bejėgiškumas ir nuolaidžiavimas sau, konfliktų baimė ar kova dėl išgyvenimo paralyžiuoja juos ir neleidžia atsi­skleisti.
Meilė ir noras rūpintis savo artimaisiais juos pavergia ir pasitaiko, kad prieinama iki kraštutinumų, jie tampa pavydūs, valdingi, agresyvūs, vergia kitus, neleisdami jiems gyventi pagal jų norą. Be ceremonijų, linkę į sukčiavimą ir intrigas, jie gali paslap­čia peikti kitus arba manipuliuoti jais.
Jeigu nenugali tokių savybių kaip pasyvumas, inercija, skaus­minga reakcija ir pažeidžiamumas ar nesugeba blaiviai ir objektyviai pažvelgti į kasdieninio gyvenimo problemas, gali susirgti nervų ligomis.
Žmonės Šešetukai apdovanoti kūrybiniais ir meniniais gabu­mais, subtiliu harmonijos, ritmo ir grožio jausmu.
Šios vibracijos atstovai geriau negu kiti vykdo bet kokias užduotis, susietas su materialinių sąlygų gerinimo būdais, tiek savų, tiek ir artimųjų.
Žinodami, kad Šešetukų gyvenime dažnai būna nepasitikėjimo ir dvejonių periodų, jie turi stiprinti pasitikėjimą savo galimybėmis, kovoti su neryžtingumu. Paprastai Šešetukams skirta gyvenime pa­siekti sėkmės daugelio sričių veikloje.
Kadangi Šešetukai turi didžiulį užuojautos jausmą, jie reiškiasi profesijose, susietose su socialinėmis tarnybomis, taip pat medici­noje, ypač pediatrijoje. Jie geri ligoninių direktoriai, chemikai ir bakteriologai.
Šešetukai sėkmingai darbuojasi mokymo srityje, literatūroje, kaip rašytojai, vertėjai, knygynų savininkai, dėstytojai, kuratoriai, meno mokyklų direktoriai. Tarp Šešetukų yra daug psichologų, psichiatrų, konsultantų ir šventikų, nes turi didžiulius sugebėjimus bendrauti su žmonėmis, o jų išorinis ramumas sukelia aplinkinių pasitikėjimą.
Kaip menininkai jie gali būti pripažinti tokiose meno srityse kaip poezija, proza, vaizduojamasis ir taikomasis menas, skulptūra, kinas, teatras, taip pat dainavimas ir muzika. Visos žinių šakos, mokslas ir religija Šešetukams pasiekiami.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:43 PM | Žinutė # 25
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Didelį talentą Šešetukai gali realizuoti srityse, susietose su patalpų dizainu, madomis ir kosmetika. Ir moterys, ir vyrai Šešetu­kai geri kulinarai bei virėjai.
Kadangi Šešetukai labai rimti ir sąžiningi, jie būna geri vals­tybės tarnautojai. Kaip vadovai jie plačios širdies ir dosnūs, tačiau kartu ir reiklūs iki smulkmenų.
Pinigai Šešetukams svarbūs, nes gali užtikrinti šeimos patogu­mus ir stabilumą. Jie dosnūs, kai kalbama apie laiką, patarimus, tačiau tik ne tvarkydami piniginius reikalus. Materialių vertybių įgyja savo atkakliu darbu. Dažnai jie tampa turtingi paveldėjimo keliu.
Šešetukai kai kuriais atvejais atitinka Veneros savybes: mėgsta gražius daiktus, kuria buto meninį apipavidalinimą, dažnai gana turtingą, kupiną spalvų, taip pat patys turi gabumų piešti, skulptūrai.
Jeigu Šešetukai turtingi, tai labai dosnus, mėgsta linksminti savo draugus. Vienintelio dalyko jie nepakenčia - tai įvairaus pobū­džio kivirčų ir pavyduliavimo.
Šešetukai nuoširdūs, lojalūs ir labai simpatiški. Nors ir turi polinkį skirti pernelyg daug dėmesio į smulkmenas, apskritai jie draugiški ir optimistiškai žiūri į gyvenimą.
Meilę vertina labai rimtai. Ieško didžiulės, tikros meilės ir, kol tokios nesutinka, gali atrodyti nepastovūs savo jausmais. Ta­čiau kai įsimyli, tai siekia pastovumo. Šeimoje stabilūs ir dvasiš­kai subalansuoti.
Idealūs partneriai Šešetukams gali būti žmonės su tokia pat vibracija, turintys panašų charakterį, artimų interesų ir panašaus gyvenimo būdo.
Neblogai Šešetukai sutinka ir su Dvejetukais, nes jie taip pat taktiški, siekia stabilumo ir vidinės pusiausvyros.
Trejetukai ir Penketukai suteikia Šešetukams daug džiaugsmo ir išmoko juos džiaugtis gyvenimu, tačiau nesubalansuotumas gali padaryti jų gyvenimą nepakeliamą.
Ketvertukas per daug šaltas ir užsisklendęs, todėl Šešetuko gyvenimas su juo gali tapti labai nuobodus.
Vienetukai ir Aštuonetukai, tie valdingi ir autoritariniai žmo­nės, atitinka Šešetuko charakterį, nes jie pasijunta saugiai.
Šešetukų ryšiai su Septynetukais arba Devynetukais gana pro­blemiški ir gali tęstis bei būti tvirti tik pareiškus abiejų pusių gerą valią.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:44 PM | Žinutė # 26
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
SEPTYNETUKAS - tai paslaptis ir žinios; forma; išmintingumo, ieškojimo ir įsigijimo skaičius. Globoja Neptūno planeta.
Septynetukas susieja vienetuko vientisu­mą su šešetuko idealizmu, sukurdamas sa­vąją simetriją ir tapdamas psichiniu skaičiumi. Septynetukas neut­ralizuoja neigiamus simbolius.
Kabalistikoje 7 visada buvo siejamas su ypatingu dvasingumu. Nuo senų laikų skaičius 7 žmonėms kėlė jaudulį. Visur gamtoje stebėdami septynerumą jie ieškojo jo priežasties ir tai atsispindėjo legendose. Didysis senovės žiniuonis Germesas Trismegistas teigė: „Dievas suteikė septyniom dvasiom valdžią stichijoms ir galią iš jų kurti žvėris ir augmenis".
Septynetukų globėjų planeta Neptūnas visada asocijuojasi su vandeniu ir Mėnuliu. Kadangi Mėnulio skaičius yra 2, tai žmonės Septynetukai turi savo antrąjį skaičių-2. Su juo gerai ir sutaria.
Septynetukai apdovanoti gera intuicija, moka įsiklausyti į pa­saulio reikalus, o jų filosofinis mąstymas padeda mokslinėms paieš­koms, tyrimams ir atradimams. Jie labai savarankiški ir pasireiškia originalumu. Mėgsta permainas, keliones ir dėl kūno struktūros niekada nenuilsta. Jeigu turi lėšų, tai keliauja po pasaulį, domisi kitų šalių gyvenimu. Taip pat mėgsta knygas apie keliones.
Septynetukai neryžtingi, uždari, intravertai, kuklūs, jaučia savo vertę, rafinuoti ir elegantiški, o tai kyla iš jų įkvepiančios ir įspūdingos natūros, kuri neleidžia jiems atvirai reikšti savo jausmų ar rūpesčių. Nesvarbu kokios lyties ar išsilavinimo, asmenybės išrankios ir siekia tobulumo. Septynetukai dėmesingi, manieringi ir žavūs. Tai romantikai ir idealistai, neatitinkantys savo aplinkos.
Rimti, mąstantys, labai santūrūs ir susitvardantys žmonės Septynetukai mėgsta ramumą ir susikaupimą. Jie, kaip niekas kitas, moka mėgautis vienatve, o per didelis darbo krūvis ir sumaištis juos engia ir kelia sutrikimą. Jų protas veiklus, viską apgalvoja, pasveria, analizuoja ir gali netgi panirti į metafizinius ir filosofi­nius pamąstymus, kurie atitolina juos nuo žmonių ir netgi nuo realybės. Tuo paaiškinamas tas faktas, kad Septynetukams sunku prisitaikyti prie šiuolaikinio pasaulio ir todėl jie tampa labiausiai nesuprasti.
Septynetukai moka susivaldyti, apgalvoti, nemėgsta reikšti savo temperamento, stengiasi savo emocijas valdyti. Jie intuityviai jaučia, kad privalo apsaugoti savo švelnią ir įspūdingą dvasią, jog galėtų gyventi pasaulyje. Jie bando pasirodyti išdidūs ir abejingi, tačiau ne dėl to, kad atstumtų nuo savęs kitus žmones, o norėdami apsaugoti savo jausmus ir vidinį pasaulį. Toks elgesys priimamas kaip noras save išaukštinti, todėl Septynetukai tampa izoliuoti, apkalbėti ir nesuprasti.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:44 PM | Žinutė # 27
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Pagal savo būdą Septynetukai linkę būti nuošalyje, intuityvūs ir gali būti netgi aiškiaregiai. Dažnai jie atrodo atitrūkę nuo realybės vien dėl to, kad ji, jų manymu, liūdna ir skaudi, arba užsidarę savyje gali įsigilinti į savo dvasios paslaptis ir ryšį su kosmosu.
Septynetukams būdingas specifinis požiūris į religiją. Jie mėgs­ta vaikščioti nepramintais keliais, kuria savąją religiją, bet tokią, kuri pirmiausia apeliuotų į vaizduotę ir mistiką. Tokie žmonės dažnai sapnuoja pranašingus sapnus, mėgsta okultizmą. Jų kūno magnetizmas raminamas ir gerai veikia aplinkinius.
Turėdami sveiką nuovoką ir polinkį į pamąstymus, Septynetu­kai gerbiami už jų intelektą ir žinias. Paprastai jie turi daug pažįstamų, tačiau mažai tikrų draugų, nes yra išrankūs ir daug reikalaujantys.
Septynetukai, turintys neigiamų savybių, yra nedraugiški, pesi­mistai, sarkastiški, egoistai ir nepasitikintys. Jie užsidaro neegzis­tuojančiame pasaulyje, nesugeba prisitaikyti prie realybės ir ieško įvairiausių būdų save apgauti. Tada pradeda piktnaudžiauti narko­tikais, alkoholiu, seksu, šitaip saugodami savo protą ir jausmus bei bandydami išvengti susidūrimo su realybe, kuri juos engia. Paniurę, melancholiški, kompleksuoti, kartkartėmis pasineria į depresiją, kuri gali sukelti nervų ligas.
Jie labai užsispyrę, pažeisti įvairių manijų, nepriima patarimų ir nepasiduoda jokioms įtakoms, o įkyrių idėjų spontaniškumas atima jiems proto aiškumą.
Septynetukai, kuriems nepavyksta kontroliuoti ir išlaikyti sa­vo intuicijos ir savo itin jautrių sugebėjimų (kartais jie būna mediumais) reikiamo lygio, gali tapti religiniais fanatikais arba įsitikinti, kad yra apsėsti velnio.
Saugodami savo jausmus ir vidinį pasaulį, Septynetukai užsida­ro savyje, izoliuojasi ir, jeigu neišmoksta išlaisvinti savo emocijų ir nepaklūsta savo jausmams, tai gali tapti kieti, šalti ir nepasiekiami.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:45 PM | Žinutė # 28
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
AŠTUONETUKAS - tai energoinformacinis ryšys; pasiekimų, materialios sėkmės ir likimo skaičius. Globoja Saturno planeta, kuri kartais vadinama Likimo planeta.
Skaičius dar reiškia patikimumą, sukoncentruotą iki tobulybės, nes atstovauja dvigubam kvadratui. Aštuonetas, padalytas per pusę, turi dvi lygias dalis (4 ir 4). Jeigu jį dar padalytume, tai dalys taip pat bus lygios (2,2,2,2), įgyjančios keturiakartinę pusiausvyrą. Tinginiaujančiam - skaičius reiškia žlugimą ir bankrotą.
Kabalistikoje skaičius 8 - begalybės simbolis.
Aštuonetukai žmonės nuolat balansuoja savo viduje. Viena jų pusė reiškia perversmą, revoliuciją, anarchiją, kaprizingumą, nepa­stovumą, ekscentriškumą. Kita - filosofinį mąstymą, okultizmo gar­binimą, potraukį į religiją, susikaupimą tikslui pasiekti, veržlumą, uolumą bet kokioje veikloje, fatališkumą.
Aštuonetukai nuolat jaučia, kad jie „ne tokie" kaip kiti žmonės, nepanašūs į juos. Širdies gilumoje - vienišiai. Po mirties juos dažnai prisimena ir išaukština, jų darbus išgiria, pareiškia didžiulę pagarbą jų gyvenimui. Tačiau šiame gyvenime dažnai aplin­kinių pasmerkti bei nesuprasti ir dėl to širdyje jaučia nuoskaudą.
Jeigu Aštuonetukai atsiduoda kokiai nors idėjai ar religijai, tai tampa tiesiog fanatikais. Tada stengiasi savo idėjas realizuoti, nekreipdami dėmesio į jokius prieštaravimus ir opoziciją. Taip elgdamiesi jie įsigyja daug priešų.
Aštuonetukai arba tikri laimės kūdikiai, arba skausmingi nevy­kėliai; jie neturi aukso viduriuko. Jeigu ambicingi, tai bando prasi­brauti į visuomeninį gyvenimą arba vyriausybinius postus ir kartais pasiekia aukštumų, tačiau tai jiems kainuoja labai daug energijos.
Daugumos nuomone, aštuonetukas - visai ne tas laimingas skaičius, su kuriuo svajojama gimti (tėvai taip norėtų), nes daugeliui šių žmonių tenka patirti nepelnytus likimo smūgius, netektis, pažeminimą.
Aštuonetukai apsukrūs, bebaimiai visose gyvenimo srityse, ypač komercijos ir industrijos. Su savo pavaldiniais gali būti žiaurūs, priekabūs, tačiau kita vertus, jie ir uždega kitus noru dirbti, todėl labai svarbu teisingai anksti įvertinti jų gerąsias puses, žinoma, jeigu tai pasiseka pastebėti.
Aštuonetukai pasižymi ekstremistinėmis ir radikaliomis pažiū­romis ir dažniausiai nepripažįsta kompromisų. Jiems viskas-balta arba juoda, jie nori turėti viską arba nieko, dabar arba niekados. Jie didžiuojasi, jeigu pavyksta gyvenime ir niekina bet kokią vidu­tinybę.
Drąsa, drausmė ir mokėjimas susikoncentruoti yra jų di­džiausias pranašumas. Kad ir kas būtų, verslas, darbas ar pasi­linksminimai, atiduoda visas jėgas, dėmesį ir ryžtą, tuo stebindami mažiau „užsisukančius" žmones.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:46 PM | Žinutė # 29
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Aštuonetukai itin aktyvūs fiziniame ir intelektualiniame dar­be. Labai kompetentingi ir kruopštūs. Be to, jiems charakteringas nuoširdumas, sąžiningumas, tiesiaeigiškumas ir nepriklausomumas. Jie nepakenčia melo, veidmainiavimo ir intrigų. Jais galima visiškai pasitikėti, nes nevengia atsakomybės už savo žodžius ar darbus.
Aštuonetukai savarankiškai priima sprendimus ir yra užgimę lyderiai. Turi puikių organizacinių savybių, mėgsta vadovauti ir įsakinėti. Taip pat turi talentą įtikinėti ir išmano žmonių psichiką.
Įtikėjimas, kad Aštuonetukai visada teisingi, nemokėjimas pripa­žinti savų klaidų ir neįsiklausymas į kitų patarimus, taip pat siekis dominuoti bet kokia kaina, gali juos nuvesti į visišką žlugimą.
Aštuonetukai labai daug dėmesio skiria pinigams, sėkmei, visuomeninei padėčiai ir materialinėms gėrybėms. Kartais jie nesu­geba pasitenkinti esamu, o trokšta vis daugiau ir daugiau. Jie darbuojasi iki devinto prakaito, kad tik įgyvendintų savo tikslus, o jų pasiekę, griebiasi naujų darbų, numato naują viršūnę, kurią būtinai reikia pasiekti. Tokio elgesio rezultatas - jie ima nejausti pasitenkinimo bet kokiu darbu ir amžinai niurzga ant viso pasaulio.
-Aštuonetukai mano, kad jie gali valdyti savo emocijas, tačiau jeigu juos kas išprovokuoja, gali netikėtai „sprogti". Tokiais atvejais praranda savikontrolę ir reaguoja agresyviai ir impulsyviai, visiškai negalvodami apie būsimas pasekmes.
Negatyvūs Aštuonetukai egoistiški, nepamirštantys skriaudų, nepasitikintys iki kraštutinumų, godulingi pasalūnai ir kerštuoliai. Tai šiurkštūs materialistai. Jie išjuokia kitų moralinius principus, piktnaudžiauja valdžia, negailestingi ir pikti. Jie nepripažįsta pasi­gailėjimo ir atjautos, šalti, egocentriški ir taupūs. Tokie žmonės turi tramdyti savo stiprų charakterį, kad netaptų piktavaliai ir žinotų, jog ši savybė atveda tik į nesėkmę.
Kita negatyvių Aštuonetukų grupė yra priešinga anksčiau paminėtai - jie bailūs, drovūs ir neryžtingi.
Aštuonetukai gali pasiekti bet kokį tikslą, kurį sau užsibrė­žia. Tačiau didžiausias pasisekimas - didelių pinigų pasaulyje, politikoje ir versle. Jie apdovanoti ne tik fiziniu, bet ir ypatingu psichiniu ištvermingumu. Tai jiems suteikia galimybę įveikti tą nuolatinę įtampą, kurioje gyvena.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-30, 1:46 PM | Žinutė # 30
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Aštuonetukai - mentalinio plano žmonės, turintys aiškų, šaltą protą, taip pat savybę matyti bet kokio reikalo aspektus. Tai užgimę lošėjai, šalti ir apskaičiuojantys. Jie mėgsta rizikuoti pasi­kliaudami savo neklystamu instinktu.
Geriausiai save Aštuonetukai realizuoja kaip advokatai, teisė­jai, firmų direktoriai, dėstytojai, politiniai lyderiai, finansininkai, inži­nieriai, chirurgai, išradėjai, mokslo darbuotojai, patarėjai. Jie taip pat geri kariškiai ir diplomatai, sportininkai (automobilių bei žirgų lenk­tynės), lakūnai bandytojai ir... skautai. Gali dirbti ir buhalteriais, ekonomistais, informatikos srities ekspertais, valstybės vadovais.
Su Aštuonetukų vibracija susietos tokios veiklos sritys: ginklai, spogstamosios medžiagos, chirurginiai instrumentai, statybinės me­džiagos, elektronika.
Aštuonetukai tvarkydami asmeninius santykius ir meilės reikalus laikosi puolamosios taktikos. Jie turi mažai artimųjų. Dėl nuolati­nio užimtumo dažnai lieka viengungiai. Savo jausmuose, kaip ir visur kitur, jie vadovaujasi principu „viskas arba nieko", todėl iš partnerio reikalauja visiško atsidavimo. Jiems reikalinga Meilė iš didžiosios raidės, totalinė ir visuotinė. Jų santykiai su partneriais primena sūpuokles. Tačiau viena galima būtų tvirtinti - nuobo­džiauti su jais netenka.
Dvejetukai ir Šešetukai jaučia nenumaldomą trauką prie Aš­tuonetukų kaip stiprių asmenybių. Dvejetukams ir Šešetukams ne­svarbu, kad jiems tektų gyventi šešėlyje. Jie moka būti nuolaidūs ir mielai suteiks Aštuonetukų gyvenimui ramybę ir pusiausvyrą.
Nors Ketvertukai, Septynetukai ir Devynetukai nelabai atviri jausmams ir moka susivaldyti, jų ryšiai su Aštuonetukais gali būti patenkinami, tačiau tik esant abiejų pusių pagarbai ir išlaikant atitinkamą nuotolį.
Trejetukai ir Penketukai yra kitokio charakterio ir interesų, tačiau gali būti laimingi papildydami vienas kitą su Aštuonetukais, apdovanodami gyvenimo džiaugsmu, tačiau iki pirmo konflikto.
Mažiau šansų vienas kitą suprasti yra dviem Aštuonetukams arba Aštuonetukui ir Vienetukui. Nors atskirais atvejais du Aštuo­netukai gali pasiekti tarpusavio harmonijos, tačiau jie dažnai konfliktuoja; tas pat atsitinka ir tarp Aštuonetuko ir Vienetuko.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » PLEPUČIŲ ROJUS » Juodoji ir baltoji magija, burtai (apklausa, diskusijos)
Search:


Copyright MyCorp © 2024