Pasiplepėjimai apie viską
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 2:22 PM | Žinutė # 466 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs
| Quote Vijolė ( ) virginijak, o tai kokią ligą pripažino? žinok nežinau nei kaip sakyt, gerklė kaip ir normali, plaučiuose kaip ir nieko nesigirdėjo, bet kosulys bronchitinis toks. Tai kokią deagnozę įrašys tai nežinau, recepte - tai tik kodai.
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 2:23 PM | Žinutė # 467 |
forumo pleputė
| Quote katcia ( ) va taip ir reikalingos tos knygos būna aš ir norėjau pirkt, bet pagalvojau jog rezultatas bus toks
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 2:25 PM | Žinutė # 468 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| virginijak, tai gal kaip jie skaito paviršinis bronchitas kosulys buna kaip bronchito o plaučiai švarūs
facebook
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 2:27 PM | Žinutė # 469 |
forumo pleputė
| mažąją šiandien į biblioteką užrašėm - bus mažoji skaitytoja. pas mus prie poliklinikos biblioteka, tai užsimanė kai ėjom. Sakau po daktarės užeisim... Patenkinta prisirinko knygų... Biblioteninkė juokiasi, sako kokia drasi, žino kas kaip... Sakau su sese kartais užeidavom knygų.. tai ir žino tvarką
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 2:28 PM | Žinutė # 470 |
forumo pleputė
| Quote Vijolė ( ) virginijak, tai gal kaip jie skaito paviršinis bronchitas kosulys buna kaip bronchito o plaučiai švarūs man sąžiningai pasakius - dzin kas , bile vaikas pasveiktų
|
|
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 2:32 PM | Žinutė # 471 |
forumo numylėtinė
| Quote virginijak ( ) man sąžiningai pasakius - dzin kas , bile vaikas pasveiktų žinai dabar ligos ir gi mutuoja gyvatės atsparios vaistam darosi prieš kelis metus man buvo taip kad antibiotikus atgėriau 10 dienų ir nepadėjo jau galvojo kad ligoninėn guldys, bet aš griežtai savo gydytojai sakau rašykit man tuos tarybinius ampiciliną ir susilesiu, tai vos ne šoko busenoj buvo sako gi jie baisiai skauda, o man tai sakau visai vienodai aš pasveik noriu ir po 6 dienų badymo mano uodegos pasveikau bet isivaizduoju jei vaikui taip reiktu be kateterio tai jaučiu bliaučiau garsiau už vaiką
facebook
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 2:49 PM | Žinutė # 472 |
forumo pleputė
| Quote Vijolė ( ) bet isivaizduoju jei vaikui taip reiktu be kateterio tai jaučiu bliaučiau garsiau už vaiką ai reikia darai viską ką reikia ( iš patirties žinau). Dičkiai po operacijos kraują kai imdavo tai 3 laikydavo (arba aš) ir viena imdavo....
|
|
| |
jurgita55 | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 8:11 PM | Žinutė # 473 |
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1462
Apdovanojimai: 6
Reputacija: 3
| labukas mamytes, kaip jus laikotes? , ir vel as grizau , po ilgesnio laiko, noriu velprisideti prie gerumo akciju
|
|
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 8:28 PM | Žinutė # 474 |
forumo numylėtinė
| Quote jurgita55 ( ) labukas mamytes, kaip jus laikotes? , ir vel as grizau , po ilgesnio laiko, noriu velprisideti prie gerumo akciju labukas visas 100 metu dingus buvai užsuk dažniau pas mus
facebook
|
|
| |
jurgita55 | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 8:52 PM | Žinutė # 475 |
forumo draugė
| Quote Vijolė ( ) užsuk dažniau pas mus begu begu butinai uzsuksiu , matai tikrai taip laiko neturiu, net namo nesu darbo , nors nusisauk, bet db jau ziema atejo, dazniau busim namie, tai daugiau ir PC praleisim laiko
|
|
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 8:59 PM | Žinutė # 476 |
forumo numylėtinė
| Quote jurgita55 ( ) butinai uzsuksiu , matai tikrai taip laiko neturiu, net namo nesu darbo , nors nusisauk, bet db jau ziema atejo, dazniau busim namie, tai daugiau ir PC praleisim laiko lauksim užsukančios
facebook
|
|
| |
jurgita55 | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 9:04 PM | Žinutė # 477 |
forumo draugė
| Quote Vijolė ( ) lauksim užsukančios butinai, kaip dziaugiuosi, kad dra mane prisimenate ;), kaip pasiilgau jusu, ir tu senu laiku, kai kiekviena diena cia sededavau ;), na beveik kiekviena, matai kai budavom su Patricija namie tai ir sededavau
|
|
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 9:09 PM | Žinutė # 478 |
forumo numylėtinė
| jurgita55, jo faini buvo laikai na bėgu aš pasėdėsiu prie teliko ir vyrui leisiu kompu pasidžiaugti
facebook
|
|
| |
jurgita55 | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 9:11 PM | Žinutė # 479 |
forumo draugė
| Quote Vijolė ( ) ui leisiu kompu pasidžiaugti jo geri , ok. bek ir as lekiu zodziu tikiuosi db dazniau susimatysim eteryje
|
|
| |
kuge | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 9:26 PM | Žinutė # 480 |
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
| Quote katcia ( ) Mes lygiai tą patį apturėjomm. ale kažkoks gerklinis virusas.. bet kosulys be atibiotikų niekaip nebeišmušamas
Va va, man ir praeita savaite gerkle skaudet pradejo, tai sako kažkoks virusas, temperatūros nėr, paskui prasidėjo kosulys, šiandien nuėjau pas gydytoja ( net nakti negaliu miegot, kosulys iki vėmimo) tai gydytoja pasake jog virusas komplikavosi į bronchitą pereinantį į plaučių uždegimą. Žodžiu nieko gero, šimtas metų nesirgusi, visi serga, o dabar še kad nori
|
|
| |
|