Pasiplepėjimai apie viską
| |
nerida | Data: Sekmadienis, 2013-12-01, 9:09 PM | Žinutė # 451 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
Statusas: Atsijungęs
| Quote kuge ( ) ir bendrai dar nesiruosiu kalėdoms, kažkaip tai dar neaplankė manęs ta kalėdų dvasia gedaaa manęs dar ir ta dvasia neaplankė Quote Vijolė ( ) o aš šiemet pikta tai niekam nieko nepirksiu kas tave taip supykdė
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
Krla | Data: Sekmadienis, 2013-12-01, 9:11 PM | Žinutė # 452 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote Atile ( ) Krla,
aciu
Quote Atile ( ) mano mažius kokia ikišo eglute tokia ir ištraukė su visais žaisliukais..sako aš jau pasipuošiau ukiskas vaikis
Quote Atile ( ) kokie čia laiškučiai? jei niekas neikels iki kol grisiu ryt is darbo,as ikelsiu
|
|
| |
Vijolė | Data: Sekmadienis, 2013-12-01, 9:15 PM | Žinutė # 453 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| Quote nerida ( ) kas tave taip supykdė geriau neklausk
facebook
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 7:52 AM | Žinutė # 454 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| mes tai apsisirgaliojom, atrodė tik retkarčiais mažoji sukosti, kad per savaitgalį pasveiks, o matau, kad kuo toliau tuo blogiau, nors vaistukus naudojam ir visokias pacackes darom, kas anksčiau padėdavo, eisim šiandien pas daktarę, kažkodėl jaučiu, kad be antibų šį kartą neišsisuksim didžioji ir karts nuo karto sukosti, aš ir prastai jaučiuosi... žodžiu...
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 8:05 AM | Žinutė # 455 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| labas rytukas
Quote virginijak ( ) mes tai apsisirgaliojom, atrodė tik retkarčiais mažoji sukosti, kad per savaitgalį pasveiks, o matau, kad kuo toliau tuo blogiau, nors vaistukus naudojam ir visokias pacackes darom, kas anksčiau padėdavo, eisim šiandien pas daktarę, kažkodėl jaučiu, kad be antibų šį kartą neišsisuksim didžioji ir karts nuo karto sukosti, aš ir prastai jaučiuosi... žodžiu... sveikatuko jums
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 9:54 AM | Žinutė # 456 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote virginijak ( ) mes tai apsisirgaliojom, atrodė tik retkarčiais mažoji sukosti, kad per savaitgalį pasveiks, o matau, kad kuo toliau tuo blogiau, nors vaistukus naudojam ir visokias pacackes darom, kas anksčiau padėdavo, eisim šiandien pas daktarę, kažkodėl jaučiu, kad be antibų šį kartą neišsisuksim didžioji ir karts nuo karto sukosti, aš ir prastai jaučiuosi... žodžiu... Sveikatytės jums
Labas rytelis visoms.. kažkokia pavargus jaučiuos po savaitgalio pradėt reikia ruoštis gimtadieniui savaitgalį.. Mažojo gimtadienio pakartojimas bus su visais
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 11:23 AM | Žinutė # 457 |
forumo pleputė
| Quote nerida ( ) sveikatuko jums Quote katcia ( ) Sveikatytės jums ačiū mergytės, kaip ir maniau mažei antibus išrašė... tikiuosi sveikt pradės
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 12:24 PM | Žinutė # 458 |
forumo tauškutė
| Quote virginijak ( ) ačiū mergytės, kaip ir maniau mažei antibus išrašė... tikiuosi sveikt pradės Svarbiausia kad padėtų :gedaaa:
|
|
| |
Jarmina | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 1:26 PM | Žinutė # 459 |
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 1
| Quote katcia ( ) pradėt reikia ruoštis gimtadieniui savaitgalį.. As jau po linksmybių, visai smagiai pasisedejom, vaikai prisiduko.
beje labas rytas,
Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 1:33 PM | Žinutė # 460 |
forumo tauškutė
| Quote Jarmina ( ) As jau po linksmybių, visai smagiai pasisedejom, vaikai prisiduko. pasidalink žaidimais jei žaidėt kokius?
|
|
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 2:11 PM | Žinutė # 461 |
forumo numylėtinė
| Quote katcia ( ) pasidalink žaidimais jei žaidėt kokius? reik man paieškoti žaidimų knygos, nes kažkada buvo reikalinga tai pirkausi (žinoma tai buvo labai seniai) ir dabar kažkur užmesta nabagė dulka
facebook
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 2:12 PM | Žinutė # 462 |
forumo pleputė
| Quote katcia ( ) Svarbiausia kad padėtų tikiuosi... kažkokius truputį stipresnius išrašė, nes sako kažkokie bjaurūs kosuliai eina, kurie labai sunkiai gydymui pasiduoda ( na ir aš matau, kad kuo toliau - tuo blogiau, nors po visų tokių procedūrų ir pabuvimo namie, paprastai apsveikdavom )
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 2:15 PM | Žinutė # 463 |
forumo tauškutė
| Quote virginijak ( ) tikiuosi... kažkokius truputį stipresnius išrašė, nes sako kažkokie bjaurūs kosuliai eina, kurie labai sunkiai gydymui pasiduoda ( na ir aš matau, kad kuo toliau - tuo blogiau, nors po visų tokių procedūrų ir pabuvimo namie, paprastai apsveikdavom Mes lygiai tą patį apturėjomm. ale kažkoks gerklinis virusas.. bet kosulys be atibiotikų niekaip nebeišmušamas tai mes taip dvi savaites prasigydėm.. tik praeitos savaitės pabaigoj nustojo kosėt.. o antibiotikus gėrėm 10 dienų net..
|
|
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 2:16 PM | Žinutė # 464 |
forumo numylėtinė
| virginijak, o tai kokią ligą pripažino?
facebook
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-12-02, 2:16 PM | Žinutė # 465 |
forumo tauškutė
| Quote Vijolė ( ) ir dabar kažkur užmesta nabagė dulka va taip ir reikalingos tos knygos būna
|
|
| |
|