...
 Suaugusiųjų šukuosenos - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: Krla  
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » GROŽIO IR KOSMETIKOS SALONAS » Suaugusiųjų šukuosenos (šukuosenų foto ir apmokymai)
Suaugusiųjų šukuosenos
AtileData: Penktadienis, 2010-04-23, 12:16 PM | Žinutė # 1
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
flo

Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
greituteData: Penktadienis, 2010-04-23, 10:13 PM | Žinutė # 2
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Plaukų stilius pagal veido tipą

Dažniausiai ieškant patinkančio plaukų stiliaus žvalgomasi į madų leidinius. Tačiau spręsti apie jums tinkantį plaukų kirpimą galima tik pagal veido formą. Tik tinkamai parinktas plaukų stilius gali pakeisti jūsų išvaizdą į gera.

Norėdamos nustatyti veido formą, surišę plaukus pažvelkite į veidrodį ir atkreipkite dėmesį į kaktos dydį. Palyginkite jį su skruostais bei smakru. Įdėmiau pažvelgę, nuspręskite, kuriam veido tipui galite priskirti savąjį.

Yra 6 pagrindinės veido formos:

• Apskritas

• Kvadratinis

• Ovalus



• Ilgas



• Širdies



• Deimanto

 
greituteData: Penktadienis, 2010-04-23, 10:21 PM | Žinutė # 3
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Apskritas veidas. Norint, kad veidas atrodytų lieknesnis, patariama plaukus pakaušio srityje iškarpyti. Plaukų kirpimas turėtų atidengti skruostus ir smakrą. Išbandykite kaklo ilgio plaukų kirpimą, kuriam tinka trumpesni kirpčiukai. Nesirinkite ilgų kirpčiukų, nes jie vizualiai veidą dar labiau suapvalina. Jei plaukai ilgi, tiks ir natūralios garbanos. Patariama vengti vieno ilgio, tiesaus kirpimo. Taip pat venkite daugiasluoksnio plaukų iškarpymo šonuose, trumpų garbanotų plaukų ar smakro ilgio kirpimo. Rinkdamosi šukuoseną, galite pažvelgti į apvalų veidą turinčias žvaigždes: Fergie, Kate Bosworth, Oprah Winfrey, Cameron Diaz, Kirsten Dunst, Michelle Williams, Catherine Zeta-Jones.

Ovalus veidas. Prie ovalios veido formos tinka įvairaus ilgio plaukai bei visokio stiliaus kirpimas ar šukuosenos. Gražiai atrodysite ir su trumpais, ir su ilgais plaukais, tačiau patariama juos išlaikyti vienodame ilgyje. Labai tiks ilgos, smulkios bangelės. Taip pat galite rinktis griežtų formų "bobo" kirpimą, kuris siektų smakrą. Patariama vengti labai trumpų iškarpymų, kurie vizualiai dar labiau pailgina veidą. Jei jūsų plaukai stori arba garbanoti, venkite vieno ilgio griežto, sluoksniuoto kirpimo. Žvaigždės, turinčios ovalią veido formą: Kate Hudson, Jessica Alba, Jada Pinkett Smith, Beyonce Knowles, Uma Thurman.



Ilgas veidas. Pailgam veidui tinka ilgi plaukai ir ilgi kirpčiukai. Jūsų veido bruožus paryškins buku kampu kirpti ir ant vieno šono nuleisti plaukai. Idealiai tinka vidutinio ilgio smulkios garbanos. Galite rinktis ir smakro ilgio "bobo" kirpimą, nes jis, kaip ir garbanoti ar banguoti plaukai, vizualiai suteiks jūsų veidui pločio. Venkite ypač ilgų ir centre perskirtų plaukų, nes jie dar labiau pailgins jūsų veidą. Taip pat patariama nenešioti labai trumpų plaukų. Apskritai, venkite tokių plaukų kirpimo stilių, kurie prideda veidui ilgio (pav. sluoksniuoto kirpimo, viršugalvyje iškarpytų ir išpūstų plaukų). Minčių galite pasisemti iš šių garsių moterų: Sarah Jessica Parker, Ashlee Simpson, Giselle Bundchen, Hilary Swank.



Širdies formos veidas. Geriausias variantas – smakro ilgio ir ilgesni plaukai. Siūlomas toks plaukų kirpimas, kuris įrėmintų jūsų smakrą ir pridėtų jam pločio. Tam labai tiktų "bobo" kirpimas iki smakro! Taip pat žaviai atrodysite su garbanomis. Nederėtų per trumpai nukirpti plaukus ties sprando linija. Nelabai tiks ir griežtas sluoksniuotas kirpimas. Apskritai, patariama nesirinkti tokio plaukų stiliaus, kuris išryškintų viršutinę veido dalį. Galite rinktis panašius plaukų kirpimo stilius, kaip Katie Holmes, Jennifer Lopez, Rachel Bilson, Reese Witherspoon, Ziyi Zhang, Eva Longoria, Carmen Electra, Naomi Cambell.

etriški, trumpesni kirpčiukai. Tam, kad sušvelnintumėte veido bruožus, plaukus vertėtų iškarpyti šonuose ir sprando srityje. Rekomenduojama trumpų "pašiauštų" plaukų šukuosena. Tinka ir lengvos, smulkios bangelės. Venkite "įrėminančio" kvadratinio kirpimo, tiesių plaukų, geometrinių linijų, nes tik dar labiau paryškinsite aštrius veido bruožus. Derėtų vengti smakro ilgio "bobo" kirpimo. Kvadrato formos veidą turi šios žvaigždės: Gwyneth Paltrow, Demi Moore, Angelina Jolie, Jessica Biel, Isabella Rosellini, Rosario Dawson , Sandra Bullock.



Deimanto formos veidas. Turinčioms deimanto formos veidą tiks beveik visos šukuosenos. Rinkitės panašius į širdies veido formai rekomenduojamus plaukų stilius. Stenkitės per daug plaukais neuždengti savo gražių veido bruožų. Turinčios deimanto formą žvaigždės yra Scarlett Johanssson ar Victoria Beckham.

 
greituteData: Penktadienis, 2010-04-23, 10:27 PM | Žinutė # 4
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Blondinės prieš brunetes: kas laimi šį sezoną?

Kas laimi šį pavasarį - blondinės ar brunetės? Koks turi būti plaukų ilgis? Ar reikia velti plaukus? Kokio ilgio turi būti kirpčiukai? Į šiuos ir kitus klausimus atsako pasaulio garso ekspertai, šukuosenų modeliuotojai, koloristai, mados krypčių kūrėjai.

2010 m. pavasaris ir vasara turtingi originalių idėjų. Mada tarsi nutrynė sezonų ribas. Mums patikėta visiška pasirinkimo laisvė, tačiau išryškinti pagrindines pavasario kryptis tapo sudėtinga. Tad pasitelkime ekspertų nuomonę.

"Blondinės ar brunetės? Keista, kad neklausiate apie šatenes. Aš manau, kad jos taps naujosiomis blondinėmis. Rusvi plaukai atrodo ne mažiau seksualiai!" Christophe Robin.

Žymus koloristas, daugybę metų bendradarbiaujantis su kompanija "L 'Oreal". Į jo saloną Paryžiuje atvyksta garsenybės iš viso pasaulio. Darbas su garsiais fotografais kadaise atvedė Kristofą į kiną. Dabar režisieriai konkuruoja dėl mesjė Robino, o tiksliau - jo patirties ir išradingumo ("Da Vinčio kodas", "Hanibalas").Tarp stilisto klienčių - Kylie Minogue, Audrey Tautou, John Galiano, Laetitia Costa, Kirsten Dunst, Karl Lagerfeld. Jie pasitiki tik Robinu.

"Dažai nesilaikys ant pažeistų plaukų. Todėl prieš dažydamos taikykite intensyvaus plaukų atgaivinimo kursą, - pataria plaukų stilistas. - Svarbiausi plaukų spalvos reikalavimai šį pavasarį yra šie: turi būti nenuobodu ir nelėkšta. Monochrominį dažymą geriau pamirškite. Plaukus tarsi saulės spinduliai tegu pagyvina švytinčios sruogos.

Bet kokie plaukų atspalvių niuansai turi būti maksimaliai paslėpti. Šiuolaikinės priemonės leidžia to pasiekti. Dažai pabrėžia natūralius plaukų kontrastus ir daro juos sveikus bei tvirtus.

Plaukų spalva parinkta tinkamai, jeigu ji pabrėžia akis ir odos spalvą."

 
greituteData: Penktadienis, 2010-04-23, 10:27 PM | Žinutė # 5
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
"Šį sezoną surinktume ne mažiau kaip dešimt madingų atspalvių. Skirstyti į blondines, brunetes arba šatenes jau neaktualu."

Paklausiausias stiliaus meistras kolekcijų pristatymų užkulisiuose Milane, Paryžiuje, Londone ir Niujorke. Šį sezoną sukūrė daugiau nei 30 šukuosenų 27 mados pristatymams. "Darbą laikau pavykusiu, jeigu sukurtas įvaizdis pergalėjo tendencijas ir, neturėdamas sąsajų su praeitimi, sukūrė naują mados kryptį ateičiai", - sako G. Palau.

"Daugelis modelių, su kuriais man teko dirbti, turi "laužytus", nelygius, netirštus kirpčiukus. Pats madingiausias ilgis - kiek žemiau raktikaulio. "Bobai", kuriuos mes taip dažnai matėme pastaruoju metu, dabar ryžtingai auginami.

Bene įspūdingiausia iš šio sezono kolekcijų man pasirodė Sonia Rykiel, skirta šio vardo 40 metinėms. Kūrėme iškart du įvaizdžius. Pirmasis - lengvas nerūpestingumas ir laisvai krentančios sruogos. Kitas - smulkios garbanėlės. Šukuosenos buvo pūstos, žaismingos."

 
greituteData: Penktadienis, 2010-04-23, 10:50 PM | Žinutė # 6
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Šukuosenos ilgaplaukėms

 
greituteData: Šeštadienis, 2010-04-24, 6:49 PM | Žinutė # 7
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Kirpimas pagal veido formą

OVALAS

Ovalas - pati idealiausia veido forma. Visoms kitoms veido formoms stilistai kirpimo pagalba siekia suteikti veidui būtent šią - ovaliąją formą. Ovalaus veido žmonės turi mažiausiai problemų dėl kirpimo ar šukuosenos pasirinkimo.
Tinka praktiškai visi kirpimai ir šukuosenos, išskyrus tuos atvejus, kai yra kai kurie defektai pvz. ilga nosis, atleipusios ausys ir panašiai.

KVADRATAS

Požymiai
Veido forma primena kvadratą, nes jos žandikauliai yra kampuoti.

Tinka
Šiuo atveju reikia tokio kirpimo, kuris suteiktų veidui pailgumo ir apvalumo.
Lengvas prakarpymas šonuose (ilgis maždaug iki apatinių žandikaulių) sušvelnins ir užmaskuos veido kampuotumą. Taip pat tinka lengvas prakarpymas viršutinėje galvos dalyje, kad vizualiai išnyktų kvadrato forma. Tinka prakarpyti kirpčiai, jie gali būti šiek tiek įstriži. Galite garbaoti plaukus, nes garbanos vizualiai “naikina” kvadrato formą.

Netinka
Tiesūs kirpčiukai.
Trumpi griežtų linjų kirpimai iki smakro tik dar labiau išryškins kvadrato formą.
Netinka šonuose į išorę užriesti plaukai.

APSKRITIMAS

Požymiai
Ši veido forma primena apskritimą, nes pasižymi apvaliu smakru.

Tinka
Tinka iškarpyti ir atkelti plaukai galvos viršuje. Norint veidui suteikti ovalumo, šonus taip pat reikėtų iškarpyti, tačiau jų neišpūsti, o šukuoti juos link veido, kad iš dalies prisidengtų skruotikaukiai.

Netinka
Reikėtų vengti trumpų, neiškarpytų, vienodo ilgio plaukų kirpimų.
Blogas sprendimas skyrimą daryti per vidurį.
Jeigu plaukai trumpi, fenuodamos neatkelkite plaukų šonuose (prie ausų), nes veidas vizualiai tik dar labiau praplatės, suapvalės. Netinka tiesiai nukirpti kirpčiukai. Venkite rištis plaukus į kasą, nes veidas visiškai atsidengia ir pasimato visas apvalumas.

STAČIAKAMPIS

Požymiai
Pailgam veidui būdinga aukšta kakta ir ilgas smakras. Dažnai apatiniai žandikauliai būna kampuoti.

Tinka
Reikia rinktis tokį kirpimą, kuris suteiktų masės šonuose. Geras sprendimas - kirpčiukai iki antakių. Jei veidas labai kampuotas, kirpčiukus reikia prakarpyti.
Tinka garbanos, tačiau jos turėtų dominuoti šonuose, bet ne viršutinėje galvos dalyje.

Netinka
Iškarpyti ir atkelti plaukai viršutinėje galvos dalyje – priešas stačiakampio formos veidui.
Netinka labai trumpi beveik vyriški kirpimai.
Nepatartina atidengti kaktą.
Jei veidas labai kampuotas – venite griežtų linijų kirpimų

TRIKAMPIS

Požymiai
Trikampiui veidui būdinga platūs skruostų iškilimai platesnė kakta ir siauras smakras.

Tinka
Tinkamiausias plaukų ilgis iki smakro linijos. Plaukus galite pariesti apvaliu šepečiu į išorę.
Tinka ovalios formos kirpčiukai. Geras sprendimas - plunksnele pakarpyti plaukai prie ausų, kuriuos pašukavus link veido užsimaskuotų platūs skruostikauliai.

Netinka
Nepatartina kirptis labai trumpai.
Netinkamas plaukų ilgis virš smakro linijos.
Netinka labai trumpi kirpčiukai.
Venkite rištis plaukus į kasą, nes veidas visiškai atsidengia ir pasimato trikampio forma.

 
greituteData: Penktadienis, 2010-04-30, 8:02 PM | Žinutė # 8
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Kaip pasidaryti šukuoseną

Kaip pasidaryti šukuoseną?

Vieni turi ilgus plaukus, kiti plonus, treti nesusitvarko su savo kirpčiukais, na o kiti nešioja visai trumpai juos. Iš esmės plaukai yra žmogaus puošmena. Dažnai žmogus nori to ko neturi. Jei jo plaukai garbanoti, tai jis juos būtinai tiesins, na, o jei tiesūs, tai stengsis riest ir garbiniuot visais įmanomais būdais.

Dabar gyvenam dėkingais laikais. Kiekviename mieste ar kaime yra kirpyklos, grožio salonai, kuriuose galite puoselėti savo plaukus. Pavyzdžiui iš trumpų pasidaryti ilgus, pakeisti spalvą, ilgalaikis cheminis sušukavimas, plaukų tiesinimas, stilingas kirpimas ar pan. Tačiau ne kiekvienas turi galimybę lankytis tokiose vietose. Taigi, kaip pasidaryti šukuoseną namų sąlygomis? Pirmiausia galite įsigyti įvairių priemonių plaukams. Tai - putos, geliai, lakai, kaukės, segtukai. Taip pat įvairūs prietaisai, tai būtų plaukų tiesintuvai, fenai, įvairios šukos, suktukai, žnyplės plaukams sukti ir t.t.. Turint trumpus plaukus, juos galima tiesiog išplautus, feno bei putų pagalba padaryti puresnius arba atvirkščiai - plaukų tiesintuvu juos ištiesinti, tada jie truputį pailgėtų. Na, o ilgaplaukės gali daugiau eksperimentuoti su savo plaukais. Juos garbiniuoti, riesti galiukus, sukelti į kuodelį, supynti į daug kasyčių, pasidaryti dredus. Na, o turinčioms kirpčiukus ir mažai laiko iš ryto, siūlyčiau juos segtukų pagalba prisegti ant viršugalvio. O kai turite daugiau laiko, tai galite pažaisti su geliu ir sušukuoti juos ant šono, arba feno bei šukų pagalba ją papurenti, bei pariesti.

Įjunkite savo fantaziją ir eksperimentuokite, šiais laikais viskas madinga, kas jums tinka.

 
greituteData: Pirmadienis, 2010-05-03, 10:18 AM | Žinutė # 9
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
 
greituteData: Pirmadienis, 2010-05-03, 10:20 AM | Žinutė # 10
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
 
greituteData: Pirmadienis, 2010-05-03, 10:21 AM | Žinutė # 11
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
 
greituteData: Pirmadienis, 2010-05-03, 10:21 AM | Žinutė # 12
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
 
greituteData: Pirmadienis, 2010-05-03, 10:21 AM | Žinutė # 13
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
 
greituteData: Pirmadienis, 2010-05-03, 10:22 AM | Žinutė # 14
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
 
greituteData: Pirmadienis, 2010-05-03, 10:22 AM | Žinutė # 15
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
 
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » GROŽIO IR KOSMETIKOS SALONAS » Suaugusiųjų šukuosenos (šukuosenų foto ir apmokymai)
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:


Copyright MyCorp © 2024