SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -6 TEMA
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 6:25 PM | Žinutė # 1 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Laukiame ir ruošiamės šv.Velykom
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2014-04-09, 2:04 PM | Žinutė # 436 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) Kaip jums tokie saldūs kiaušinukai va a6 tokius ir norėjau daryti,bet nenoriu į kiaušinio lukštą,tad ieškojau kokių plastikinių formelių
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2014-04-09, 4:57 PM | Žinutė # 437 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote Krla ( ) va a6 tokius ir norėjau daryti,bet nenoriu į kiaušinio lukštą,tad ieškojau kokių plastikinių formelių man irgi nehigieniškai atrodo kiaušinio lukštas
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2014-04-09, 6:19 PM | Žinutė # 438 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| katcia, o kur tokių formmelių yra pirkti?
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2014-04-09, 6:20 PM | Žinutė # 439 |
forumo senbuvė
| mielosios gal pasiūlytumėte kokį paprastą tortą, kad nereiktų terliotis , man iki savaitgalio reikia iškepti
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2014-04-10, 9:11 AM | Žinutė # 440 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) katcia, o kur tokių formmelių yra pirkti? pirko top shope, bet yra ir ir ebayjuj http://www.ebay.com/itm....9c631b9
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2014-04-10, 9:14 AM | Žinutė # 441 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) mielosios gal pasiūlytumėte kokį paprastą tortą, kad nereiktų terliotis , man iki savaitgalio reikia iškepti mano nuomone lengviausias yra rafaelo biskvitas, ji greitai sumaisai ir iskepi o jau pertepimui gali bet koki rinktis, gali su grietinele ir vaisiais, tik grietinele, ar kad ir sviestas su rududu, cia jau fantazijos reikalas
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2014-04-10, 9:15 AM | Žinutė # 442 |
forumo tauškutė
| Mergaites man db reikia kokio nors skanaus kremo keksiukams ant virsaus, bet nesugalvoju koki (kad nebutu lb riebu_
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-04-10, 12:36 PM | Žinutė # 443 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) Mergaites man db reikia kokio nors skanaus kremo keksiukams ant virsaus, bet nesugalvoju koki (kad nebutu lb riebu_ gedaaa su maskarpone, arba su rududu
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-04-10, 12:37 PM | Žinutė # 444 |
forumo senbuvė
| AŠ TAI VA ŠIANDIEN PRIDARIAU PIKANTIŠKOS MIŠRAINĖS, IŠKEPIAU DUONOS, TAI KRAMSNOJAM SU KINDERIU VAKARE SPARNELIUS KEPSIU, IR DAR SAKAIU RAFAELINĮ IR MEDAUS BISKVITUS IŠKEPSIU NEDIDELIUS O RYTOJ PERTEPSIU, SU PAPUOŠIMU PER DAUG NESISTENGSIU, NES TINGIU
|
|
| | |
Krla | Data: Penktadienis, 2014-04-11, 0:37 AM | Žinutė # 446 |
forumo senbuvė
| snieguoliuke, super smurfas ir pjūvis matosi skanus
|
|
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2014-04-11, 9:57 AM | Žinutė # 447 |
forumo tauškutė
| snieguoliuke, Dailus smurfas o kuom apdengei?..
Aš tai šiandien nuo pat ryto prikepiau keksiukų, lb jau užsimaniau vakar prisižiūrėjau keksiukų karų
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2014-04-11, 2:16 PM | Žinutė # 448 |
forumo senbuvė
| Quote Krla ( ) snieguoliuke, super smurfas ir pjūvis matosi skanus liuks liuks liuks Quote katcia ( ) snieguoliuke, Dailus smurfas liuks o kuom apdengei?.. gedaaa ačiukas, pats biskvitas toks drėgnas gavosi super o aptepaiu plakta grietinėle
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-04-14, 8:28 AM | Žinutė # 449 |
forumo senbuvė
| katcia, aš vakar irgi nusipirkau tas kiaušinių formas, radau vietoje tai bandysiu irgi daryti
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2014-04-14, 9:07 AM | Žinutė # 450 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) ačiukas, 71 pats biskvitas toks drėgnas gavosi super mirkt o aptepaiu plakta grietinėle skanu norėčiau db kokio gabalo
|
|
| |
|