SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -6 TEMA
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 6:25 PM | Žinutė # 1 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Laukiame ir ruošiamės šv.Velykom
|
|
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2014-03-07, 9:28 AM | Žinutė # 391 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote snieguoliuke ( ) 6. Kremui išplakti kampario temperatūros sviestą su tokios pačios temperatūros “Rududu”. Lėtai įplakti paruoštą ir perkoštą stiprią juodą kavą. tau nesusigumulavo?..
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2014-03-07, 9:45 AM | Žinutė # 392 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| Quote katcia ( ) tau nesusigumulavo?.. gedaaa nea, gavosi puikus, tik per daug kavos pyliau, gavosi skystokas
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2014-03-07, 10:18 AM | Žinutė # 393 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) nea, gavosi puikus, tik per daug kavos pyliau, gavosi skystokas nes as esu bandzius sita krema, tai man guziukais nuejo, bet visi produktai buvo kambario temperaturos (pylus buvau tik 100ml kavos) o db kai darysiu sakiau desiu sausa kava (tirpia)
beje, snieguoliuke, isduok paslapti minijonu keksiuku kremo recepta
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2014-03-09, 7:42 PM | Žinutė # 394 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) beje, snieguoliuke, isduok paslapti minijonu keksiuku kremo recepta gedaaa kremas tai plakta grietinele tik nudažyta Quote katcia ( ) nes as esu bandzius sita krema, tai man guziukais nuejo, bet visi produktai buvo kambario temperaturos (pylus buvau tik 100ml kavos) o db kai darysiu sakiau desiu sausa kava (tirpia) gedaaa man kažkaip viskas pavyko
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| | |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2014-03-09, 7:45 PM | Žinutė # 396 |
forumo senbuvė
| Mergytės, o pagal kokį receptą darote rožes, aš bandžiau daryti, niekas man nesigavo gal kuri darėt ir gavosi
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2014-03-09, 7:46 PM | Žinutė # 397 |
forumo senbuvė
| o aš kovo 8 nieko nedariau mane lepino, tai valgėm pirktinį tortą kažkaip neturėjau laiko kažką daryti o ir mano vyrukai liepė nieko nedaryti, sakė jie jau sugalvojo yra
|
|
| |
katcia | Data: Sekmadienis, 2014-03-09, 8:01 PM | Žinutė # 398 |
forumo tauškutė
| snieguoliuke, dėkui
aš rėmiausi šiuo tortu, bet dariau pagal savo skonio receptorius ir pagal pirktinį tortą "ambasadorius" kiek prisiminiau koks jis ten turi būti
narcizų įdėsiu nuorodėlę , kaIP juos pasigaminti, tik jiems reikalinga spec forma.. tai as dariau su kaledines geles trilapiu, tik poto tuos dantukus apipjausciau
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2014-03-09, 8:13 PM | Žinutė # 399 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) aš rėmiausi šiuo tortu, bet dariau pagal savo skonio receptorius ir pagal pirktinį tortą "ambasadorius" 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 kiek prisiminiau koks jis ten turi būti 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52
narcizų įdėsiu nuorodėlę , kaIP juos pasigaminti, tik jiems reikalinga spec forma.. tai as dariau su kaledines geles trilapiu, tik poto tuos dantukus apipjausciau gedaaa ačiukas žinok aš irgi remiuosi savo skonio receptoriais, negalimu tip top kaip recepte aš tai narcizų pamokėlę buvau radus internete bet neįsisaugojau ir neberandu
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2014-03-09, 8:18 PM | Žinutė # 400 |
forumo senbuvė
| katcia, bet čia su tuo morenginiu sluoksniu daug vargo jaučiu, o greit padarei torčiuką
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2014-03-10, 8:30 AM | Žinutė # 401 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) aš tai narcizų pamokėlę buvau radus internete bet neįsisaugojau ir neberandu ikeliau tarp pamokeliu vakar
Quote snieguoliuke ( ) katcia, bet čia su tuo morenginiu sluoksniu daug vargo jaučiu, o greit padarei torčiuką
zinok, maniau kad bus daug vargo isties visai ne, isdziuvo lb greitai
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2014-03-13, 2:44 AM | Žinutė # 402 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| snieguoliuke, super atrodo
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-03-13, 9:12 AM | Žinutė # 403 |
forumo senbuvė
| Quote Krla ( ) snieguoliuke, super atrodo liuks liuks liuks ačiukas mano vyrukams labai patinka Tiramisu, bet su tais piršteliais man gaunasi ištežęs toks o čia visai priešingai ir atpjauti galima
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-03-17, 2:22 PM | Žinutė # 404 |
forumo senbuvė
| na ką gaminsite šiandien
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2014-03-17, 5:14 PM | Žinutė # 405 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) na ką gaminsite šiandien Daržovių troškinys garuoja ant stalo
|
|
| |
|