SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -6 TEMA
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 6:25 PM | Žinutė # 1 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Laukiame ir ruošiamės šv.Velykom
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-09, 4:14 PM | Žinutė # 241 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) o kurie gerseni wilton ar sugarflair, o gal sausi rainbow dust?.. tie sausi milteliai DUST jie skirti ne dažymui masės,o nuspalvojimui- lapeliams,gėlytėms it kitokioms detalėms. masę dažo su PASTA .o WILTON ar SUGARFLAIR cia kompanija tik,as tik ta wilton esu girdejus
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-09, 5:19 PM | Žinutė # 242 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| nu ką padariau aš tą kempiniuką liko blakstienos su šokoladu padaryti ir į šaldytuvą
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-09, 5:21 PM | Žinutė # 243 |
forumo senbuvė
| bet va į tą masę vėl citrinos sulčių neįdėjau, pamiršau ir tikriausiai per cukraus pudros dėjau, nes kai tik ploniau iškočiojau ir trupėt pradėdavo, na bet kitą kartą žinosiu
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-09, 5:59 PM | Žinutė # 244 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote Krla ( ) tie sausi milteliai DUST jie skirti ne dažymui masės,o nuspalvojimui- lapeliams,gėlytėms it kitokioms detalėms. žinok aš per youtube mačiau kaip masę dažo su tais milteliai. ir labai gerai nukanda.. tai vat ir suabejojau..
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-09, 6:01 PM | Žinutė # 245 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) ir tikriausiai per cukraus pudros dėjau, nes kai tik ploniau iškočiojau ir trupėt pradėdavo, na bet kitą kartą žinosiu želatinos gal pamažinai?.. nes kai jos aš mažiau įdėjus buvau tai tada trupėjo..
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-09, 6:01 PM | Žinutė # 246 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) nu ką padariau aš tą kempiniuką laughing-smiley-face laughing-smiley-face laughing-smiley-face laughing-smiley-face liko blakstienos su šokoladu padaryti ir į šaldytuvą mirkt mirkt Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius... fotkink, laukiam rezultato
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-09, 6:20 PM | Žinutė # 247 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) žinok aš per youtube mačiau kaip masę dažo su tais milteliai. ir labai gerai nukanda.. tai vat ir suabejojau.. nesiginčiju,aš kiek mačiau tai su milteliais spalvojo
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-09, 8:45 PM | Žinutė # 248 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) fotkink, laukiam rezultato liuks mirkt ryt fotkinsiu, padariau blakstienas ir į šaldytuvą Quote katcia ( ) želatinos gal pamažinai?.. gedaaa nes kai jos aš mažiau įdėjus buvau tai tada trupėjo.. gedaaa rimtai, as manaiu kad gal pudros per daug ir sakau gal dėl to kad citrinos rūgštelės nedėjau
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-09, 8:52 PM | Žinutė # 249 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) ir sakau gal dėl to kad citrinos rūgštelės nedėjau citrinos rugsties as kempiniuka darydAMA pamirsau idet ir gavosi viskas puikiai
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-09, 8:53 PM | Žinutė # 250 |
forumo tauškutė
| tai arba zelatina arba pudra
|
|
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2014-01-10, 3:33 PM | Žinutė # 251 |
forumo tauškutė
| snieguoliuke, super kempiniukas šaunuolė
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2014-01-10, 5:09 PM | Žinutė # 252 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) snieguoliuke, super kempiniukas šaunuolė nu tikrai,super atrodo,šaunuolės merginos
|
|
| | |
katcia | Data: Penktadienis, 2014-01-10, 7:10 PM | Žinutė # 254 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) bet labai sunku buvo dirbti be įrankių, jau savaitgalį juos užsakys mano brangiausiasis, nes negalėjau kampų padaryti ojo irankiai reikalingi, nes kitaip tai labai sunku
|
|
| |
virginijak | Data: Penktadienis, 2014-01-10, 8:23 PM | Žinutė # 255 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Reputacija: 2
| merginos šaunuolės esat
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
|