SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -6 TEMA
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 6:25 PM | Žinutė # 1 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Laukiame ir ruošiamės šv.Velykom
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2014-01-03, 11:17 PM | Žinutė # 166 |
forumo senbuvė
| katcia, matau,kad tavo biskvitas iš to pakelio kaip rašei ir toks,koks man patinka,rusvas ir korėtas.kaip tau pačiai? patiko jis? man jis grynai toks,kaip,kad iš kondensuoto pieno
|
|
| |
katcia | Data: Šeštadienis, 2014-01-04, 9:50 AM | Žinutė # 167 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote Krla ( ) o kas per mase? cia sokoladas tirpdytas, pagaliuka imerki i sokolada, tada duri sokoladuotu galu i spurgiuka ir taip padarai su visais spurgiukais, tada palieki kad sokoladas sustingtu su pagaliuku spurgiuke.. ir jis tvirtai prikimba prie spurgytes
ar tu klausei pacios spurgytes kokia mase?..
|
|
| |
katcia | Data: Šeštadienis, 2014-01-04, 9:52 AM | Žinutė # 168 |
forumo tauškutė
| Quote Krla ( ) katcia, matau,kad tavo biskvitas iš to pakelio kaip rašei ir toks,koks man patinka,rusvas ir korėtas.kaip tau pačiai? patiko jis? man jis grynai toks,kaip,kad iš kondensuoto pieno taip taip is to pakelio tikrai skyletas gavosi bet skanus, primenu kondensovke tik man nepatiko tuom, kad jis iskilo kaip grybas, tai tie lakstai tokie permatomi gavosi..
|
|
| |
katcia | Data: Šeštadienis, 2014-01-04, 9:54 AM | Žinutė # 169 |
forumo tauškutė
| Krla, štai čia žiūrėk gali juos gaminti iš paprasto iškepto biskvito ir ereikia tos keptuvės specialios
kaip gaminti cake popsiukus
|
|
| |
Krla | Data: Šeštadienis, 2014-01-04, 1:30 PM | Žinutė # 170 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) Quote Krla () o kas per mase?
cia sokoladas tirpdytas,
|
|
| |
Krla | Data: Šeštadienis, 2014-01-04, 1:32 PM | Žinutė # 171 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) Krla, štai čia žiūrėk gali juos gaminti iš paprasto iškepto biskvito ir ereikia tos keptuvės specialios
kaip gaminti cake popsiukus super
|
|
| |
katcia | Data: Sekmadienis, 2014-01-05, 6:51 PM | Žinutė # 172 |
forumo tauškutė
| kaip save priverst pagamint torta kempiniuka reiks i darzeli nest, o taip tingiu
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2014-01-05, 7:29 PM | Žinutė # 173 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| Quote katcia ( ) kaip save priverst pagamint torta kempiniuka 111 reiks i darzeli nest, o taip tingiu gedaaa žinok aš irgi visai norėčiau pabandyt pasidaryt gal turi nuorodą koki kaip jis daromas, ti mestelk ir man
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
katcia | Data: Sekmadienis, 2014-01-05, 7:38 PM | Žinutė # 174 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) žinok aš irgi visai norėčiau pabandyt pasidaryt mirkt mirkt gal turi nuorodą koki kaip jis daromas, ti mestelk ir man pasirenki foto patinkančią ir darai pagal ją bent aš taip darysiu taip visus gaminau pagal foto
|
|
| |
katcia | Data: Sekmadienis, 2014-01-05, 7:41 PM | Žinutė # 175 |
forumo tauškutė
| snieguoliuke, va čia radau sėdinčio kempiniuko pamoką kaip padaryt
http://cakefixation.blogspot.com/2009....ke.html
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-01-06, 3:25 PM | Žinutė # 176 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) ačiukas
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-01-06, 3:28 PM | Žinutė # 177 |
forumo senbuvė
| katcia, gal gali atsiųsti receptuką kaip darai tą masę, aš niekur savo neberandu, na kur tortus dengi per kiek laiko daugmaž padarai ir kaip tu ją dažai , ta prasme dar į skystą pili dažus, ar jau į gerai išminkytą, atsipjauni gabaliuką ir tada dažų dedi ir dar o kai padarai tortą, na tarkim medučio, ar tu aptepi viršutinį biskvitą kuo nors prieš dedamą torto masę?
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2014-01-06, 4:13 PM | Žinutė # 178 |
forumo tauškutė
| snieguoliuke, cukraus mases receptas uzsienio o cia lietuviu http://kristi.erdves.lt/Receptai/apdengimo.html dariau pirma karta pagal lietuviu antra karta pagal uzsienio tik vietoj to shortening dejau migdolu aliejaus.. tai man labiau patiko pagal uzsienio recepta
dazus dedu i jau padaryta mase po trupuciuka ir minkau db pirksiu wilton gelinius dazus nes su skystais dazais spalvos gaunasi labai blankios ir mase skystina..
o torta aptept butina svietiniu glajum, kad nesimatytu guziuka (trupinuku)
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-01-06, 4:24 PM | Žinutė # 179 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) snieguoliuke, cukraus mases receptas uzsienio o cia lietuviu http://kristi.erdves.lt/Receptai/apdengimo.html dariau pirma karta pagal lietuviu antra karta pagal uzsienio tik vietoj to shortening dejau migdolu aliejaus.. gedaaa tai man labiau patiko pagal uzsienio recepta dazus dedu i jau padaryta mase po trupuciuka ir minkau begu db pirksiu wilton gelinius dazus nes su skystais dazais spalvos gaunasi labai blankios ir mase skystina.. o torta aptept butina svietiniu glajum, kad nesimatytu guziuka (trupinuku) o tie dazai, kur nori pirkti milteliniai o tas sviestinis glajus, tai sviestas su kondensuotu pienu ir palaikyti saldytuve kad apstingtų as visai norėčiau medutį išsikepti, bet noriu biskvitinio, o ne kur lakštus reikia kočioti, gal turi receptuką
|
|
| | |
|