SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -6 TEMA
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 6:25 PM | Žinutė # 1 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Laukiame ir ruošiamės šv.Velykom
|
|
| |
Krla | Data: Šeštadienis, 2013-12-21, 9:52 PM | Žinutė # 106 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) saunuole, mes jau imbieriniu su dickiu prikepem reiks db eit dekoracijas tortui gamint ir kūčiukus,ir sausainius ale kalėdinius,ir kūčioms sausainius su obuoliais išsikepiau,pasidariau tortui dekoracijas,žodžiu tiek daug padariau rytoj didelis darbas laukia,napoleoną kepti
|
|
| |
katcia | Data: Šeštadienis, 2013-12-21, 10:14 PM | Žinutė # 107 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote Krla ( ) ir kūčiukus,ir sausainius ale kalėdinius,ir kūčioms sausainius su obuoliais išsikepiau,pasidariau tortui dekoracijas,žodžiu tiek daug padariau 111 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 rytoj didelis darbas laukia,napoleoną kepti as dalį dekoracijų irgi pasidariau, kitoms cukraus mase nusidažiau, db reikės gaminti, kai jau tortas apsidengs.. aš rytoj kepsiu biskvitą, kad pirmadieniui nepasilikt.. sakau gal dar reiktų padaryti kuršėnų vyniotinį, ale nežinau kokio skonio daryt šį kartą
|
|
| |
Krla | Data: Sekmadienis, 2013-12-22, 8:04 PM | Žinutė # 108 |
forumo senbuvė
| o man šįryt grinčas kalėdas pavogė susipykom,palinkėjau gerų kalėdų ir nuėjau į lovą žliumbti o kai dar sergu tai išvis,galva pradėjo plyšti...atsikėliau tik kai į darbą išvažiavo...buvo tokia nuotaika,kad norėjosi eglutę versti žemėn,viską nudraskyt,dar ką nors paleisti į sieną... atsikėliau,kaip lavonas...galva sukas,skauda,dar susinervinau,teko eiti vemti,nu žodžiu...va ir po mano torto kepimu...jei ne brolis atvažiuoja ant kalėdų,tai tikrai jau nieko neberuoščiau... o naujiems pasižadu ir atsižadu tikrai nieko nedarysiu... ir kodėl aš tikėjaus,kad šie metai bus kitokie nei praėjusieji? ar čia aš neverta turėti normalių švenčių kaip visi žmonės,ar mano vyras nevertas mano švenčių? daugiau niekada nė vienos šventės neruošiu,išskyrus vaikų gimtadienius,jei norės jie... vietoj pakilios kalėdinės nuotaikos,guliu kaip benamis šuo ant sofos susirietusi ir gailiomis akimis žiūriu televizorių,kaip žmonės ruošiasi kalėdoms
|
|
| |
Vijolė | Data: Sekmadienis, 2013-12-22, 8:16 PM | Žinutė # 109 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| Krla, nusispjauk į viską ir pasidaryk šventę sau, o ne kam kitam žinau kad labai sunku, bet ir man taip būna ir kaip visad prieš visas šventes tas pats kartojasi, bet vistiek padarau šventę kad ir labai nuotaikos neturėčiau tai gi patariu pakelk galvą aukštai ir padaryk šventę, nuotaiką sau pasiklelk pati nes nei vienas nėra vertas tavę skaudinti tai gi ir nepasiduok
facebook
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-12-23, 9:29 AM | Žinutė # 110 |
forumo tauškutė
| Quote Krla ( ) o man šįryt grinčas kalėdas pavogė Krla, pas mane kiekvienais metais tas pats būna.. atrodo viskas super o paskutinėm dienom reikia taip susiėst, kad nenori nieko tada, nei švenčių, nei apskritai gyvent.. suprantu kaip tu jautiesi..
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-12-23, 10:10 AM | Žinutė # 111 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote katcia ( ) Krla, pas mane kiekvienais metais tas pats būna.. atrodo viskas super o paskutinėm dienom reikia taip susiėst taip daugeliui būna... matyt, pervargstam... reikalaujam iš savęs ir iš kitų daugiau nei reikia... ir pratrūkstam ne laiku ir ne vietoj... Pastaraisiais metais stengiuosi šventėm geriau mažiau pasidaryt, bet kad nebūčiau pervargus ir pikta
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2013-12-23, 10:17 AM | Žinutė # 112 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| aš tai jau kažkaip pripratau prie to ir kai ateina laikas išsibliaunu, bet vistiek pasiruošiu šventei, bet ne taip kaip nėrėčiau, bet visai paprastai ir tegul priekaištauja, o jei norėjo gražios šventės tai nereikėjo man nuotaikos gadinti
facebook
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-12-23, 10:30 AM | Žinutė # 113 |
forumo tauškutė
| Vadinas, visos tą patį atkenčia.. maniau, čia mane vieną depresija apnikus...
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-12-23, 10:38 AM | Žinutė # 114 |
forumo pleputė
| Neimkim į galvą aš va dar namų nedasitvarkiu nieko ruošt nepradėjus ir sėdžiu prie kompo nieko gero neveikdama ir tegu visi eina kur toliau jei kam nepatinka...
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-12-23, 10:45 AM | Žinutė # 115 |
forumo tauškutė
| Quote virginijak ( ) aš va dar namų nedasitvarkiu nieko ruošt nepradėjus ir sėdžiu prie kompo nieko gero neveikdama ir tegu visi eina kur toliau jei kam nepatinka... o aš vis kepu kepu, kompą laikydama virtuvėj, kad dar su jum papliurpčiau
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-12-23, 10:50 AM | Žinutė # 116 |
forumo pleputė
| Quote katcia ( ) o aš vis kepu kepu, kompą laikydama virtuvėj, kad dar su jum papliurpčiau kiba pas tave per Kalėdas atlėkt nes aš kažkodėl tingiu kol kas ką daryt...
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-12-23, 10:52 AM | Žinutė # 117 |
forumo tauškutė
| Quote virginijak ( ) kiba pas tave per Kalėdas atlėkt begu nes aš kažkodėl tingiu kol kas ką daryt.. aš greičiau atlėksiu pas tave, ba į alytuj švęsim šventes, šiandien atvažiuojam
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-12-23, 10:56 AM | Žinutė # 118 |
forumo pleputė
| Quote katcia ( ) aš greičiau atlėksiu pas tave, ba į alytuj švęsim šventes, šiandien atvažiuojam tik atsivešk ką kepsi ir pasitūsinsim
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-12-23, 11:00 AM | Žinutė # 119 |
forumo tauškutė
| Quote virginijak ( ) tik atsivešk ką kepsi ir pasitūsinsim tai faktas ką tik prikepiau žaliai mėlynų spurgų
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-12-23, 11:04 AM | Žinutė # 120 |
forumo pleputė
| Quote katcia ( ) tai faktas ką tik prikepiau žaliai mėlynų spurgų
|
|
| |
|