SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -6 TEMA
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 6:25 PM | Žinutė # 1 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Laukiame ir ruošiamės šv.Velykom
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-12-16, 7:34 PM | Žinutė # 76 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
| Quote Krla ( ) nea gedaaa o kaip skonis torto? super, avokado net nesijaučia
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-12-16, 7:35 PM | Žinutė # 77 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
| šeimininkės įkelkit pagal kokį receptuką kepat kalėdinius sausainius ar kuri esat kepusi lietuviska egle, as esu ją valgius super skani, kažkaip mastau išsikepti
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2013-12-17, 0:24 AM | Žinutė # 78 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Quote snieguoliuke ( ) ar kuri esat kepusi lietuviska egle, as esu ją valgius super skani, kažkaip mastau išsikepti aš nesu kepus,bet esu valgius pas draugę,senais,dar mokykliniais laikais,tai patiko,o receptą radau čia forume,raskos įkeltą
KALĖDŲ EGLUTĖS
Tešlai: 200 g sviesto, 3 tryniai, 1 stiklinė cukraus, 3 šaukštai kokoso drožlių, 1 sutarkuota citrinos žievelė, 350 g miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 1 pakelis vanilinio cukraus.
Papuošimui: 3 baltymai, 2 stiklinės cukraus pudros, 6 šaukštai mėtų sirupo, konditerinių karoliukų.
Išminkykite trapią tešlą su kokosais ir 30 min. ją laikykite šaltai. Iškočiokite 4 mm storio lakštą ir pagal iš anksto paruoštą eglutės formos trafaretą išpjaukite sausainius. Juos kepkite kepimo popieriumi išklotoje skardoje 150ºC temperatūros orkaitėje apie 15 min. Paruoškite glajų ir juo aptepkite atvėsusius sausainius. Papuoškite konditeriniais karoliukais.
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2013-12-17, 0:25 AM | Žinutė # 79 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| čia dar daugiau receptų kūčioms ir kalėdoms
http://mamyciuforumas.ucoz.com/forum/68-859-1
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-12-17, 10:01 AM | Žinutė # 80 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
| šeiminikės, o jums kalėdiniai sausainiukai- meduoliukai gaunasi kieti man jie baisiai kieti gaunasi, o as noriu trapių galžinot kokiį išbandytą recptą trapių kalėdinių sausainių
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2013-12-17, 10:07 AM | Žinutė # 81 |
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
| Quote snieguoliuke ( ) šeiminikės, o jums kalėdiniai sausainiukai- meduoliukai gaunasi kieti gedaaa man jie baisiai kieti gaunasi, o as noriu trapių gedaaa galžinot kokiį išbandytą recptą trapių kalėdinių sausainių tie imbieriniai man gaunasi irgi kietoki, bet man jie tokie ir patinka kai plonyčius iškočioji, tai super
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2013-12-17, 10:09 AM | Žinutė # 82 |
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
| šiaip imbierinė tešla tokia ir yra.. jeigu namuose drėgna, ti ir sausainukai minšti būna, bet jeigu drėgmės nei lašo tuomet kieti būna
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-12-17, 4:31 PM | Žinutė # 83 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
| katcia labai dabar norėčiau tų pyragėlių oj kaip skaniai atrodo o sakyk su kokia biskvitine tešla kepei? kaip gavai tokia gražią forma
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-12-17, 4:33 PM | Žinutė # 84 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
| Quote katcia ( ) šiaip imbierinė tešla tokia ir yra.. jeigu namuose drėgna, ti ir sausainukai minšti būna, bet jeigu drėgmės nei lašo tuomet kieti būna mirkt na tai pas mus drėgmės nėra mano vyrukai labai tokius mėgsta vakar prikepiau beliko papuošti, bet jau kinderis tik grįžo iš mokyklos, prasisuko pro sausainius jaučiu reikės kepti vėl, nes neliks iki kalėdų bet aš sakaiu bandysiu išsikepti sviestinių sausainių tešlos, tik prieskonių pridėsiu
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-12-17, 4:38 PM | Žinutė # 85 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
| Quote Krla ( ) aš nesu kepus,bet esu valgius pas draugę,senais,dar mokykliniais laikais,tai patiko,o receptą radau čia forume,raskos įkeltą ačiukas už receptuką bet aš kalbėjau apie va tokią Lietuviska egle
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2013-12-17, 6:58 PM | Žinutė # 86 |
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
| Quote snieguoliuke ( ) o sakyk su kokia biskvitine tešla kepei? kaip gavai tokia gražią forma
Produktai šviesiam biskvitui
150g kambario t-ros sviesto 120 – 160g cukraus (pagal skonį) 300g miltų 4 kiaušiniai Pora žiupsnelių druskos 1 a.š. vanilės ekstrakto arba 1 pak. vanilinio cukraus 1/3 citrinos ar apelsino cedra Nepilnas pakelis kėlimo miltelių Jei tešla bus tirštoka, ją galima praskiesti pienu (pilti galima nuo 1 iki 4 šaukštų). Tešlą galima papildomai paskaninti šviesios spalvos vaisių ar uogų koše (labai tiktų įdėti abrikosų, obuolių, rabarbarų, apelsinų džemo). Vaisių dėka biskvitas taps dar turtingesnio skonio, bus dar drėgnesnis ir minkštesnis. Jei dėsite džemo, kepimo miltelių suberkite visą pakelį, o cukraus kiekį sumažinkite iki 100g.
o čia kepiau, specialioj elektrinėj keptuvėj.
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-12-18, 3:50 PM | Žinutė # 87 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
| Vakarykščiai grybukai ir riešutukai, reikės puošti šiandien
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2013-12-18, 6:52 PM | Žinutė # 88 |
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
| snieguoliuke, taip jau ir isivaizduoju kaip tirpsta burnoj o dar kai bus papuosti tai visai bus super
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2013-12-18, 8:09 PM | Žinutė # 89 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Quote katcia ( ) snieguoliuke, taip jau ir isivaizduoju kaip tirpsta burnoj o dar kai bus papuosti tai visai bus super ir aš labai norėčiau tokios keptuvės super
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2013-12-18, 8:10 PM | Žinutė # 90 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| aš jau sekmadienį susidariau kūčių ir kalėdų meniu
|
|
| |
|