Pasiplepėjimai apie viską
| |
Krla | Data: Šeštadienis, 2014-02-22, 5:11 PM | Žinutė # 1036 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Quote nerida ( ) katcia, kaip jūsų sveikatukas, kaip šiandien laikotės?
|
|
| |
Krla | Data: Šeštadienis, 2014-02-22, 5:12 PM | Žinutė # 1037 |
forumo senbuvė
| Quote snieguoliuke ( ) Krla, man irgi užknisa tokiose grupėse, atrodo, kad nebenoka moterys visai gaminti net jei elementariausių patiekalų receptų prašo ir komentarai šlykštūs būna, tai beveik nebelendu ten būtent...
o ruošiamės kalėdoms (švenčių grupė) juk ne maisto grupė,ir tai pareikalavo recepto man jau tas žodis receptas greit bus kaip keiksmažodis...
|
|
| |
nerida | Data: Sekmadienis, 2014-02-23, 4:42 PM | Žinutė # 1038 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| labukas na kaip mūsų ligoniukai?
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
Krla | Data: Sekmadienis, 2014-02-23, 5:34 PM | Žinutė # 1039 |
forumo senbuvė
| Quote nerida ( ) labukas na kaip mūsų ligoniukai? aha,ir aš laukiu naujienų,gal jau taisosi
|
|
| |
Vijolė | Data: Sekmadienis, 2014-02-23, 6:59 PM | Žinutė # 1040 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| Quote Krla ( ) aha,ir aš laukiu naujienų,gal jau taisosi kažin kaip laikosi katcia ? tikiuosi vaikui viskas bus gerai
aš tai dar ir ponišką ligą pasigavau radikulitą
facebook
|
|
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2014-02-24, 10:32 AM | Žinutė # 1041 |
forumo senbuvė
| Quote Vijolė ( ) aš tai dar ir ponišką ligą pasigavau 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 radikulitą užjaučiu sveik greičiau
kažin kaip katcia su vaikiuku po savaitgalio
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2014-02-24, 12:45 PM | Žinutė # 1042 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote nerida ( ) kažin kaip katcia su vaikiuku po savaitgalio sveikos, mes visdar ligoninej, savaitgali dejo net deguonies kauke, nes truko jau deguonies kraujyje.. nu vienu zodziu.. poto vakare pakilo vakare temperatura bet kaip atsirado tai ir pati dingo... ir nuo to mazulis zvalesnis... matyt gal virusa iveike.. siandien dareechoskopija sirdeles sake geriau jau.. tad gydyma tesia toliau.. ziuresim ka kraujo tyrimai parodys.. ar mazeja uzdegimas... svarbiausia mazulis zvalesnis pasidare.. man jau ant sirdies lengviau..
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2014-02-24, 1:03 PM | Žinutė # 1043 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) sveikos, mes visdar ligoninej, savaitgali dejo net deguonies kauke, nes truko jau deguonies kraujyje.. nu vienu zodziu.. poto vakare pakilo vakare temperatura bet kaip atsirado tai ir pati dingo... ir nuo to mazulis zvalesnis... matyt gal virusa iveike.. siandien dareechoskopija sirdeles sake geriau jau.. tad gydyma tesia toliau.. ziuresim ka kraujo tyrimai parodys.. ar mazeja uzdegimas... svarbiausia mazulis zvalesnis pasidare.. man jau ant sirdies lengviau.. ačiū dievui labai tikimės,kad jau greitai ir namo išleis
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-02-24, 3:39 PM | Žinutė # 1044 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| Quote katcia ( ) sveikos, mes visdar ligoninej, savaitgali dejo net deguonies kauke, nes truko jau deguonies kraujyje.. nu vienu zodziu.. poto vakare pakilo vakare temperatura bet kaip atsirado tai ir pati dingo... ir nuo to mazulis zvalesnis... matyt gal virusa iveike.. gedaaa siandien dareechoskopija sirdeles sake geriau jau.. tad gydyma tesia toliau.. ziuresim ka kraujo tyrimai parodys.. ar mazeja uzdegimas... gedaaa svarbiausia mazulis zvalesnis pasidare.. man jau ant sirdies lengviau.. kaip džiugu girdėti, nors šiokias tokias geresnes naujienas sveikit toliau, ir greičiau grįžkit namučio
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-02-24, 3:40 PM | Žinutė # 1045 |
forumo senbuvė
| labukas visomes
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2014-02-24, 3:42 PM | Žinutė # 1046 |
forumo senbuvė
| Quote snieguoliuke ( ) labukas visomes laba laba
|
|
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2014-02-24, 6:56 PM | Žinutė # 1047 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) svarbiausia mazulis zvalesnis pasidare.. man jau ant sirdies lengviau.. kaip smagu geras naujienas girdėt sveikatytės jums dar daugiau
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-02-24, 9:45 PM | Žinutė # 1048 |
forumo senbuvė
| Na kompiuteristės reikia pagalbos gal žinot kokią paprastą programą kur yra daug remeliu nuotraukoms, be pfotochopo, kad butu paprasta naudotis, jei noriu sukelti keleta foto i viena nuotrauka pavysziui
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2014-02-24, 9:48 PM | Žinutė # 1049 |
forumo senbuvė
| Quote snieguoliuke ( ) Na kompiuteristės reikia pagalbos gal žinot kokią paprastą programą kur yra daug remeliu nuotraukoms, be pfotochopo, kad butu paprasta naudotis, jei noriu sukelti keleta foto i viena nuotrauka pavysziui kad jau būtų su rėmeliais iškarto tai nežinau tokių programų,tik picasa žinau gali padaryti koliažą iš nuotraukų
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-02-24, 10:28 PM | Žinutė # 1050 |
forumo senbuvė
| Quote Krla ( ) tik picasa žinau gali padaryti koliažą iš nuotraukų va va man koliazo reikia o tik picasa ?
|
|
| |
|