FOTOGRAFIJOS KURSAI
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 8:28 PM | Žinutė # 1 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
| Na kadangi yra norinčiu išmokti fotografuoti nutariau surengti kursus. Tai gi norėčiau sužinoti kokiais fotoaparatais fotografuojate ( fotoaparato tikslus pavadinimas) Atostogos baigėsi, pradedam dirbti
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2013-08-02, 1:59 AM | Žinutė # 661 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
|
|
|
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2013-08-02, 7:04 AM | Žinutė # 662 |
forumo numylėtinė
| Quote (Krla) va ir as ''dariau fotosesija''-tik prasau,nesakykit man apie diafragmas ir kitoki velnia,nes nieko neismanau,dariau taip kaip man grazu,man patinka ir taskas gerai jau gerai nesakysiu bet vistiek pakritikuosiu er galvą negausiu nes esu per toli nuo tavęs
nuotrauka kaip ir nuotrauka, bet kur vaiko veidą padėjai? ir visas dėmesys (t.y. ryškumas) sueina į vaiko ranką
facebook
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2013-08-02, 10:07 AM | Žinutė # 663 |
forumo senbuvė
| Quote (Vijolė) nuotrauka kaip ir nuotrauka, bet kur vaiko veidą padėjai? ir visas dėmesys (t.y. ryškumas) sueina į vaiko ranką del to tai gali sakyti dariau simtus kadru,vienur ziurejo i objektyva,kitur ne,kitur kepure isvis uzsmukusi gavosi,o si man patinka,man grazesnes foto tos,kurios nepozuojamos negyvai i kamera... visokiu gaunasi,visokiu reikia
ai,tu cia apie pirma nuotrauka kalbejai,automatiskai sviesinau,nezinau kaip atskirai tik veida pasviesinti
Message edited by Krla - Penktadienis, 2013-08-02, 10:08 AM |
|
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2013-08-02, 12:05 PM | Žinutė # 664 |
forumo numylėtinė
| Quote (Krla) ai,tu cia apie pirma nuotrauka kalbejai,automatiskai sviesinau,nezinau kaip atskirai tik veida pasviesinti vat ir išlenda tavo auto nustatymai fotike tu pašviesinsi bet jei ryškumo ten nėra tai ir bus dar baisiau
facebook
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2013-08-02, 7:23 PM | Žinutė # 665 |
forumo senbuvė
| Quote (Vijolė) vat ir išlenda tavo auto nustatymai fotike ne,cia su programa sviesinau
|
|
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2013-08-02, 7:46 PM | Žinutė # 666 |
forumo numylėtinė
| Quote (Krla) ne,cia su programa sviesinau aš supratau todėl ir sakau dar fotkinta su auto nustaymu jei fotkintum nustačius t.y pasirinkus pati diafragmos atidarymą ir išlaikyma taip tikrai nebūtų kaip dabar gavosi
facebook
|
|
| |
Krla | Data: Šeštadienis, 2013-08-03, 5:04 PM | Žinutė # 667 |
forumo senbuvė
| Quote (Vijolė) aš supratau todėl ir sakau dar fotkinta su auto nustaymu jei fotkintum nustačius t.y pasirinkus pati diafragmos atidarymą ir išlaikyma taip tikrai nebūtų kaip dabar gavosi na kai nusipirksiu mandresni fotika,gal tada geriau kas iseis,o dabar ka as galiu isspausti is savo mazo fotiko...tik programa nustatyti... fotkinau su landscape...daugiau nezinau kas dar mano jegoms padaryti...
|
|
| |
|