Pokalbiai apie video
| |
Atile | Data: Šeštadienis, 2010-09-04, 2:49 PM | Žinutė # 106 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
| virginijak, pasirenki efektą ir ką spausti?
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
virginijak | Data: Šeštadienis, 2010-09-04, 10:56 PM | Žinutė # 107 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote (Atile) virginijak, pasirenki efektą ir ką spausti? Add
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
Atile | Data: Sekmadienis, 2010-09-05, 9:51 AM | Žinutė # 108 |
forumo siela
| Šiandien kankinsiu fotošopą ir jei lik laiko pabandysiu vėl su video.
|
|
| |
Atile | Data: Sekmadienis, 2010-09-05, 2:40 PM | Žinutė # 109 |
forumo siela
| Pasirenkant stilių jį reikia nutempti į tą mažą kvadračiuką šalia nuotraukos apačioje Ir dar supratau kodėl 3 foto susilieja į vieną stilių - aš jį tokį pasirenku Kai saugome AVI išmeta lentelę, viršuje pasirenkam kur saugoti o daugiau reikia ką nors keisti? Rezoliucija ir pan. Tokį failą vėliau galima redaguoti?
|
|
| |
pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2010-09-06, 8:25 AM | Žinutė # 110 |
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
| Quote (Atile) Pasirenkant stilių jį reikia nutempti į tą mažą kvadračiuką šalia nuotraukos apačioje Atile tu neisijausk i ps vaidmeni nieko tampyt nereikia ,tik add ,mygtukas add reiskai prideti ,tai va o matos tempi ir gal dasideda ,grizus is mokyklos as pabaigsiu kelias pamokeles ,o tu ziuriu per skubejima esi tokia pat kaip as isiskaityk ten pamokeles atidziai ir pamatysi,as ten rodziau kur matyt koki styliu pasirirnkai mes su virginijak berods jau kalebjom apie tai irgi,o del issaugojimo tai issaugok i mpg -4 ,jeii laikysi kompe ,as surasysiu visus,bet tikrai tampyt nieko nereikai spausk add mygtuka ir psio
|
|
| |
Atile | Data: Pirmadienis, 2010-09-06, 9:14 AM | Žinutė # 111 |
forumo siela
| Kai pasirenku dekoraciją tai spaudžiu "add" o kai stilių pasirenku ir spaudžiu "add selecytion" neįsikelia, nutempiu pasirinktą stilių į tą langelį kur jį matome ir jis atsiranda. Aš žiūrėjau tavo pamokėlę ir dariau kaip rodei bet nesigavo todėl ir klausiau kas kaip. Ir muzika man nenusikelrpa taip kaip parodyta o savo būdo dar neatradau O šeip turiu laiko ir bandaus, ne dažnai taip būna
|
|
| |
pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2010-09-06, 10:52 AM | Žinutė # 112 |
forumo veteranė
| virginijak,o tu kaip darei papasakok man keista ,kad jai su styliais neisgavo ir tik tempe ji ten kazka ,del muzikos dar pakoreguosiu kaip issaugot ta pakirpima reikia
|
|
| |
Atile | Data: Pirmadienis, 2010-09-06, 10:54 AM | Žinutė # 113 |
forumo siela
| jai gerai gavos, čia aš tundra na reik dar pasimakaluoti, kažką ne taip darau reiškias bet man ir taip gerai
|
|
| |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2010-09-07, 6:32 AM | Žinutė # 114 |
forumo veteranė
| Atile tu tikra saunuole o ne tundra
|
|
| | |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2010-09-07, 8:21 AM | Žinutė # 116 |
forumo veteranė
| Quote (FREEJA) as nemoku pasrsisiuntus instaliuot. Frea susitvarkysim kai grisiu is mokyklos pasijungsiu ir suinstaliuosim okis
|
|
| |
FREEJA | Data: Antradienis, 2010-09-07, 8:53 AM | Žinutė # 117 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3760
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 7
| Quote (pumpurelis) Frea susitvarkysim kai grisiu is mokyklos pasijungsiu ir suinstaliuosim okis gerai
|
|
| |
virginijak | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 6:04 PM | Žinutė # 118 |
forumo pleputė
| Quote (pumpurelis) virginijak,o tu kaip darei papasakok man keista ,kad jai su styliais neisgavo ir tik tempe ji ten kazka ,del muzikos dar pakoreguosiu kaip issaugot ta pakirpima reikia gelyte Man viskas gerai, dariau, kaip tu parodei . Kai sudėjau nuotaukas, programa automatiškai parinko stylius, tai aš paspaudžiau, kad visus stylius ištrinų, o tada dėjau tuos kuriuos aš norėjau, po to dėjau efektus. Antrąkart dar neprisėdau, nes laiko vis neištaikau, taigi efektųprastumdyt ir dainos nukirpt dar nebandžiau. Bet turiu klausimuką. Ar yra galimybė užsaugot savo darbą kokiu nors formatu, kad paskui būtų dar galima jį koreguot šia programa?
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 6:43 PM | Žinutė # 119 |
forumo veteranė
| Quote (virginijak) yra galimybė užsaugot savo darbą kokiu nors formatu, kad paskui būtų dar galima jį koreguot šia programa? visad darant su ta programele darba issaugojus ji gali vel ikelti ir pakeist tarkim tik kelias noriamsvietas pakreguot dainas tarkim ,pvz cia kaip fotoshope jei turi psd faila ir ji koreguoji tai ir ta filmuka gali koreguot atgali ikeldamas i ta programa ,keist stylius na viska
|
|
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-09, 8:39 AM | Žinutė # 120 |
forumo pleputė
| Quote (pumpurelis) visad darant su ta programele darba issaugojus ji gali vel ikelti ir pakeist vau kaip gerai
|
|
| |
|