Aciu Pumpureli, pabandysiu ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
aciu Atile,bet ten zinok toks pravalas gavos,na nesvarbu vistiek patiko ,beje kas darysit filmuka ir jei paskui noresit ji ikelt i foruma tia butinai reiks issaugot mpg formatu,nes jei avi ,tai neikels mes klaida man taip buvo su metiniu filmuku tada utrejau vel kelt atgal i programa ir issaugot dar karta kitu formatu
pumpurelis, tu nori pasakyti, kad keliant į youtube AVI formatu meta visada klaidą?
nezinau ar visada ,bet mano atveju mete,bandziau kelis kartus ikelt ir vis imeta kad klaida,kada pakeiciau mpg iskart ikele,nors faktiskai maciau kad youtube leidzia ikelt avi faila iki 2gigu,bet man mete klaida kol nepataisiau formato
tu gal pati dar karta zymi ta teksta jo zymet nereikai jis kai melynai uzsizymi automatiskai tai tu ji tik su pelytes desiniu klavisu spausk copy ir psio o tada forume paste
pumpurelis, gal dėl mozila naršyklės? negali būti?
ne tada jug rodytu kad blokuoja ,o jei nerodo ir meta iskart melynai uzymeta fona tai tu tik su pelytes pagalba desnio klaviso spaudi copy ir paskui i foruma keli
yra keli failu kuriuos automatisia blokina bet tada melyno fono nebuna ,o cia toks vaizdas kad bogai nukpintas tas video palauk pabandysiu grynai ta pati adresa pasiusk man savo kelta