ir aš juose nieko nenusimanau,turejau muiline ,bet ji sugedo,net noriu taisyt,nes nepatiko man jis,tai nusprendziau nauja nusipirkt,bet nesinori bet kokio pirkti,norisi kazkokio geresnio
Ką reikia žinot renkantis fotoaparatą ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
koki reikia dydi nustayti fotoaparate,kad gautusi kokybiskos? pas mane nustaytyta yra VGA 640x480, ....bet nesuprantu kodel fotkes gaunas nekokybisko tokios lyg susiliejusios ,nu neina iziuret konkretaus tarkim veido,....o kartasi gaunas geros,ir ypac kai ikeliu i kompa man jos tokios negrazios gaunas.......
koki reikia dydi nustayti fotoaparate,kad gautusi kokybiskos? pas mane nustaytyta yra VGA 640x480, ....bet nesuprantu kodel fotkes gaunas nekokybisko tokios lyg susiliejusios ,nu neina iziuret konkretaus tarkim veido,....o kartasi gaunas geros,ir ypac kai ikeliu i kompa man jos tokios negrazios gaunas.......
pati didžiausią koks tik yra o dėl konkretaus veido tai yra nesufokusuota į tą tašką, o kas liečia kėlimo i kompą tai nepriklauso nuo to kad keli nes viskas kas yra nufotkinta jau yra , o kėlimas tai nei prie ko facebook
pati didžiausią koks tik yra o dėl konkretaus veido tai yra nesufokusuota į tą tašką, o kas liečia kėlimo i kompą tai nepriklauso nuo to kad keli nes viskas kas yra nufotkinta jau yra , o kėlimas tai nei prie ko
bet kai ziuri fotike jos atrodo geria,nu perkeliu i komopa tai mirgu margu...ypac veidai....
bet kai ziuri fotike jos atrodo geria,nu perkeliu i komopa tai mirgu margu...ypac veidai....
taip ir bus, nes tavo monitorius nėra pritaikytas fotografijoms o juo labiau darbui su spec programomis aš pirkau spec monitoriu su IPS sistema kuris yra skirtas butent darbui su fotografijomis ir programomis ir kai pamačiau realų vaizdą kuo skiriasi ankstesnis mano monitorius nuo šios tai vos nuo kėdės nenudribau IPS stema yra tai kad atkartoja realias spalvas ir neiškraipo vaizdo taip kaip daro paprasti monitoriai tu fotikę matai realų vaizdą, o kai sukeli tai monitorius viską išdarko facebook
taip ir bus, nes tavo monitorius nėra pritaikytas fotografijoms o juo labiau darbui su spec programomis aš pirkau spec monitoriu su IPS sistema kuris yra skirtas butent darbui su fotografijomis ir programomis ir kai pamačiau realų vaizdą kuo skiriasi ankstesnis mano monitorius nuo šios tai vos nuo kėdės nenudribau IPS stema yra tai kad atkartoja realias spalvas ir neiškraipo vaizdo taip kaip daro paprasti monitoriai tu fotikę matai realų vaizdą, o kai sukeli tai monitorius viską išdarko
tai reikia keist kompa juokai juokais,bet rimtai kaip negrazu idomu kaip kiti zmone smato tas fotke skurios pas mane nekokybiskos....
vijole1972, nueik i mano fotoalbuma ir ten vkar ikeliau fotkiu paskutine ta halowyno labai aiskiai matos ne kokybiska tie veidai ypac paziurek ir parasyk kaip tu matai...
Lai nepristinga laiko meilei, laiko poilsiui, laiko kilniems tikslams, laiko geriems draugams... Lai nepristinga laiko padaryti darbą, paspausti bičiuliui ranką... Lai nepristinga laiko įvertinti klaidas, paguosti verkiantį, pabučiuoti mylimą... Gražių ir laimingų artėjančių 2013 metų!
katcia, fainas tavo fotografuotas kirmėliukas Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero