Savo puslapio sukūrimas
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2012-09-21, 12:13 PM | Žinutė # 16 |
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
| Quote (nerida) och painiava pelyte pelyte paliksiu po savaitgalio,geriau galva gal dirbs gedaaa nerida, cia kol pradzia pasidarai, o poto lengva svarbiausia tik nesinervuot
|
|
| |
nerida | Data: Antradienis, 2012-09-25, 11:13 AM | Žinutė # 17 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| katcia, o ką daryti kad nerodytų mėnesių ten šone,pas mane va taip va šone Mano darbai 2012 rugsėjo Montažai Kalendoriai ir t.t
pas tave žiuriu tų mėnesių nerodo kaip man juos išmesti
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
nerida | Data: Antradienis, 2012-09-25, 12:10 PM | Žinutė # 18 |
forumo senbuvė
| ir dar klausimukas,kaip sukurti temą temoje Na pvz.tema krikštynoms,o joje dar nori etiketės krikštynoms popierėliai krikštynoms ir k.t
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-09-25, 12:44 PM | Žinutė # 19 |
forumo tauškutė
| Quote (nerida) katcia, o ką daryti kad nerodytų mėnesių ten šone,pas mane va taip va šone Mano darbai 2012 rugsėjo Montažai Kalendoriai ir t.t
pas tave žiuriu tų mėnesių nerodo kaip man juos išmesti
Tu tikriausiai pasirinkus dienorascio archyva, del to tau juos ir rodo.. o as esu pasirinkus programele nuorodu sarasas
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-09-25, 12:47 PM | Žinutė # 20 |
forumo tauškutė
| Quote (nerida) ir dar klausimukas,kaip sukurti temą temoje gedaaa Na pvz.tema krikštynoms,o joje dar nori etiketės krikštynoms popierėliai krikštynoms ir k.t va sito nezinau ar imanoma pas mane padaryta taip, kad pasirenki tema, tarkim vestuviu atributika, ir kai uzkrauna matai visus imanomus pranesimus, kaip buteliu etiketes ir pan.. iki tokio lygio dar nedasikapsciau sitam puslapiuko kurime
|
|
| |
Kristugne | Data: Antradienis, 2012-09-25, 12:57 PM | Žinutė # 21 |
pažįstama
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 729
Apdovanojimai: 2
Reputacija: 4
| etikėčių pavadinimus reikia pačiam susikurti,o po to dedant paveiksliuką tik pažymi ir spaudi atlikta,o kad tos etikėtės būtų,dabar kad nesumeluočiau reikia eiti į dizainą ir ten kur atsidaro pasirenkamų programėlių lentutė,reikia pažymėti kad naudoti etiketes.Jei neaišku ar dar eisiu tiksliau pasižiūrėti.Vijolė irgi gali patarti šiuo klausimu
Mano kampelis
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-09-25, 1:16 PM | Žinutė # 22 |
forumo tauškutė
| Kristugne, tai su etiketem sita zinau, jau anksciau rasiau stai cia jos yra
bet nerida nori, kad jo meniu juosta prasiplestu, tarkim pasirinkus vestuviu atributika paspaudi ir ten atsidaro iskleistinis meniu su kitom nuorodelem, kad ja paspaudus atidarytu tik ta butent puslapi.
|
|
| |
nerida | Data: Antradienis, 2012-09-25, 1:32 PM | Žinutė # 23 |
forumo senbuvė
| Quote (katcia) Tu tikriausiai pasirinkus dienorascio archyva, del to tau juos ir rodo.. o as esu pasirinkus programele nuorodu sarasas o kaip man pasikeisti ar galima?
|
|
| |
nerida | Data: Antradienis, 2012-09-25, 1:33 PM | Žinutė # 24 |
forumo senbuvė
| Quote (katcia) tai su etiketem sita zinau, jau anksciau rasiau su etiketėmis tai nežinau dar nesusipažinau
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-09-25, 1:56 PM | Žinutė # 25 |
forumo tauškutė
| Quote (nerida) o kaip man pasikeisti ar galima? Quote (nerida) su etiketėmis tai nežinau dar nesusipažinau juokas1 juokas1 pelyte taigi atsidarai savo pranesima kur tarkim montazai ir ten sone irasai etiketes pavadinima pvz., montazai ir jau bus tavo etikete uzkabinta. tada issaugai ta pranesima. ieini i jo perziura ir nukopijuoji url nuoroda.. eini i dizainas/isdestymas. tada pasirenki programele nuorodu sarasas ir ten italpini ta adresa kuri nukopijavai, bei parasai pavadinima kaip nori kad vadintusi tavo tas mygtukas (nuorodele) berods sitaip... jei nesigaus, bandysim dar karta
|
|
| |
nerida | Data: Antradienis, 2012-09-25, 2:20 PM | Žinutė # 26 |
forumo senbuvė
| Quote (katcia) tada pasirenki programele nuorodu sarasas ir ten italpini ta adresa kuri nukopijavai, b nerandu tokios programėlės
|
|
| |
nerida | Data: Antradienis, 2012-09-25, 2:24 PM | Žinutė # 27 |
forumo senbuvė
| aš susikūriau tik pranešimus,ir savaime šone susikūrė stulpeliu pavadinimai pranešimų
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-09-25, 2:25 PM | Žinutė # 28 |
forumo tauškutė
| Quote (nerida) aš susikūriau tik pranešimus,ir savaime šone susikūrė stulpeliu pavadinimai pranešimų Gal ir paprasciau galima matai kai as perdarinejau keliu metu senumo tinklarasti, tai man reikejo arba taip kaip rasiau, arba trint ir is naujo daryt...
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-09-25, 2:27 PM | Žinutė # 29 |
forumo tauškutė
| Quote (nerida) nerandu tokios programėlės o ji yra paspaudus ta mygtuka, kur prideti programele ir tada atsidariusiame lange einant zemyn "nuorodu sarasas"
|
|
| |
nerida | Data: Antradienis, 2012-09-25, 2:40 PM | Žinutė # 30 |
forumo senbuvė
| Quote (katcia) o ji yra paspaudus ta mygtuka, kur prideti programele ir tada atsidariusiame lange einant zemyn "nuorodu sarasas" tai dabar man eit į pranešimus ir juos atidarius sukurti etikete pvz.kur montažai tai montažai ane
|
|
| |
|