|
Pokalbiai apie popierinius grožius 1 tema
|
|
| raska | Data: Pirmadienis, 2011-05-30, 1:41 PM | Žinutė # 871 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
| Quote (Gabiska) jei jau visai atvirai, tai iš tavo vieno atviruko gautusi puikus du, vienas labai gražus būtų vien su batukais ir gėlytėm, o kitas labai elegantiškas su tuo paveiksliuku ir nėriniais, bent jau aš taip daryčiau man taip pat
Rasos saldainių karalystė
|
| |
| |
| kuge | Data: Pirmadienis, 2011-05-30, 8:57 PM | Žinutė # 872 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
| Quote (raska) man taip pat
Čia jau skonio reikalas, bet ačiū už įvertinimus - man tik į naudą
|
| |
| | |
| kuge | Data: Pirmadienis, 2011-05-30, 9:57 PM | Žinutė # 874 |
 forumo tauškutė
|
Rimtai? - galiu padaryt, man nieko nereiškia bet konkrečiai tokių tai nebus, nes nelabai išeina antras vienodas egzempliorius
|
| |
| |
| raska | Data: Pirmadienis, 2011-05-30, 10:00 PM | Žinutė # 875 |
 forumo siela
| Quote (kuge) Čia jau skonio reikalas, bet ačiū už įvertinimus - man tik į naudą as nesakau kad man negrazus,man jie labai grazus bet as asmeniskai noreciau minimalaus grozio,cia vis ta senatve
|
| |
| |
| nerida | Data: Pirmadienis, 2011-05-30, 10:12 PM | Žinutė # 876 |
 forumo senbuvė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| Quote (kuge) Rimtai? - galiu padaryt, man nieko nereiškia na man tiek gražu kad noriu :chi:bet kolkas daryt man nereikia.
man tas krikštynų su bateliais tai nuostabus
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
Message edited by nerida - Pirmadienis, 2011-05-30, 10:17 PM |
| |
| |
| kuge | Data: Pirmadienis, 2011-05-30, 10:24 PM | Žinutė # 877 |
 forumo tauškutė
| Quote (raska) as nesakau kad man negrazus,man jie labai grazus bet as asmeniskai noreciau minimalaus grozio,cia vis ta senatve
O jei ir pasakytum , kad negražu tai žinok tikrai neįsižeisčiau , kaip jau ir skaiu, kad kiekvieno skonis skiriasi :chi: kas bebūtų jei visiems patiktų tas pat, arba visų pomegis būtų vienodas - košmaras :pele: tada būtų nebeįdomu gyventi O ivertinimą priimu kaip stimulą tolesniems darbams, galima pabandyti dėti mažiau tų visų vykrutasų - galima gi pabandyti
|
| |
| |
| virginijak | Data: Antradienis, 2011-05-31, 7:41 AM | Žinutė # 878 |
 forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Kiuge, grožis
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
| |
| |
| Nicole | Data: Penktadienis, 2011-06-03, 0:41 AM | Žinutė # 879 |
 forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 9
| Zaliaake25, nuostabus tortas! kuge, tetulei daryta atvirute isverte is klumpiu! o krikstynu atviruke man nereiktu tos ruzavos gelytes prie batuko kulno salia baltos didziosios
Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
Message edited by Nicole - Penktadienis, 2011-06-03, 0:43 AM |
| |
| |
| raska | Data: Penktadienis, 2011-06-03, 0:57 AM | Žinutė # 880 |
 forumo siela
| Quote (Nicole) kuge, tetulei daryta atvirute isverte is klumpiu! man ji taip pat labai grazi
|
| |
| |
| kuge | Data: Penktadienis, 2011-06-03, 9:10 PM | Žinutė # 881 |
 forumo tauškutė
| Quote (Nicole) o krikstynu atviruke man nereiktu tos ruzavos gelytes prie batuko kulno salia baltos didziosios
Čia buvo slepiamas batuko brokas kai pirmas blynas prisvilęs tai reikia kažkaip tai taisyti padėtį
Nicole, Tavo atvirukas labai gražus, bet jei jau klausi kitų nuomonės tai aš išsakysiu svaja. Man irgi patinka kai ne tik liaupsina, bet ir pasako trūkumus, tada gali tobulėti Viduje viskas ok, tik gal daryčiau tą šviesų lapą teksto užrašymui didesni - ta prasme per visą lapą. O viršuje kažkas ne taip . Ta juostelė tai superinė ( ir aš norėčiau tokio skylamušio) bet tas langelis - kažkas man ne taip, aš bučiau darius kitaip. gal tuos kraštelius darius kaip langines ir šiek tiek didesnes( o kaip langines tai turiu mintyse tai, jog būčiau truputį pakėlus į viršų ir kraštelį prisegusi, toks vaizda būna kai lapas knygos būna šiek tiek atvestas, na panašiai kaip vijolės atvirutėje pakeltas knygos lapas) gal ne labai rišliai išdėsčiau mintis, bet tikiuosi suprasi
raska, Nu jau tavo batukai tai jau Tik įdomu kokio jie dydžio , nes iš nuotraukytės sunku suprasti, kur jie patupdyti? Ir , prašau , išduok paslaptį - kur gavai tokios superinės juostelės batukų apvadams ?
|
| |
| |
| dika | Data: Penktadienis, 2011-06-03, 9:34 PM | Žinutė # 882 |
 forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
| Nicole, daug darbelio ideta , o jaigu dar tokia geltona juostele isilgai perkirpus ir aplink langeli uzdejus manau dar labiau paguvintu atviruka
FaCeBooK
|
| |
| |
| raska | Data: Penktadienis, 2011-06-03, 10:30 PM | Žinutė # 883 |
 forumo siela
| Quote (kuge) raska, Nu jau tavo batukai tai jau Tik įdomu kokio jie dydžio , nes iš nuotraukytės sunku suprasti, kur jie patupdyti? Ir , prašau , išduok paslaptį - kur gavai tokios superinės juostelės batukų apvadams ?
batukai tai tokie "delninukai",o patubdyti ant torto virsaus o juostele tai pirkta is audiniu parduotuves,labai superiskai priglunda ir matai kaip ji austa tai prisispaudzia superiniai,o klijavau as ja su lipalu
|
| |
| |
| Nicole | Data: Šeštadienis, 2011-06-04, 1:54 AM | Žinutė # 884 |
 forumo tauškutė
| Quote (kuge) gal ne labai rišliai išdėsčiau mintis, bet tikiuosi suprasi Atvirai pasakius,nelabai supratau Ten ir buvo sumanymas langinems ir tie sparneliai atverti dvipusia lipnia juosta Quote (dika) aplink langeli uzdejus manau dar labiau paguvintu atviruka Kazkodel atrodo,kad tai jau butu perkrauta O gal as paprasciausiai "suzaidziau" spalvom ne pagal taisyykles?Arba per daug apkroviau gelyciu ir pan.?
|
| |
| |
| Nicole | Data: Šeštadienis, 2011-06-04, 1:56 AM | Žinutė # 885 |
 forumo tauškutė
| Bet kuriuo atveju-ACIU uz jusu pasisakymus!
|
| |
| |
|