Atile šablonas jau yra popieriaus pasaulio pamokėlese. O kokį popierių naudojai, batukas labai gražus, kam dovanosi
Yra tai yra, bet aš su ps pasidariau kad nebūtų jokių užrašų ir kad foną būtų galima kokį norį įdėti Kadangi neturėjau galimybės spausdinti spalvotai tai atspausdinau baltą ir užklijavau turimą popierių ir iškirpau. Įdėsiu pinigėlių ir nešiu kai eisiu draugės naujagimį lankyti o sūnėnui po eglute padėsiu. tiesa galima porelę batukų daryti. Reikia tik šabloną apsukti.
Ne mano mintis mačiau nete Labai gražiai atrodė šiek tiek įdėta organzos ir tie kampučiai išlindę į viršų. Tada ir vidus pasislepia (nesimato suklijuota) ir užpildo kažkiek jį kad taip tuščia nebūtų.
Ne mano mintis mačiau nete Labai gražiai atrodė šiek tiek įdėta organzos ir tie kampučiai išlindę į viršų. Tada ir vidus pasislepia (nesimato suklijuota) ir užpildo kažkiek jį kad taip tuščia nebūtų.
Atsispausdinau šabloną, užklijavau gražų popierių ir iškirpau pagal linijas. Gali su ps pasidaryti batuko foną ir iš kart spausdintis spalvotą, šablonas prie ps šablonų.
Erdvinį bumbulas: Susikarpiau 8 vnt juostelių 2*15 cm, išmušiau su skylamušiu skyles iš abiejų galų, pervėriau perlenktą dvipusę juostelę 15 cm ilgio per vieno galo skylutes tada per kito, sutraukiau iki norimo bumbulo išsipūtimo ir sumezgiau mazgą. Popierėlius išskleiskite aplinkui. Juostelę imkite ilgesnę, ne mažiau 20 cm. Jei norite kad vidus nesimatytų dėkite kokias 15 juostelių tada turėtų užsidengti. Jei norite galite juostelių galus suklijuoti kad nesisukiotų.
Kad būtų aiškiau, vaizdinė Gabiskos įkelta pamokėlė čia.
Mažesnis burbulas: Susikarpiau 10 vnt juostelių 2*10 cm, išmušiau abiejuose galuose skyles su skilmušiu, pervėriau perlenktą dvigubą juostelę 20 cm per vieno galo skylutes o kitame gale vėriau pradedant nuo apačioje esančios juostelės. Baigus sunerti juosteles, viršuje užnėriau mazgą ant jo užklijavau bantuką. Taip beveriant gražiai juostelės persipynė. Juostelė gavosi perilga, imkite trumpesnę.
Gražus popierius kainuoja velniškus pinigus. Pvz šitą pirkau už 4 lt ir jis šiek tiek didesnis nei a4 lapas nes kvadratinis. Iš jo išeis gal 4 žaisliukai. Siūlau susirasti gražią tekstūrą ir atsispausdinti ant storesnio A4 ar A3 formato. Bus pigiau. Šypsenaturiveidrodinįefektą.Jeišypsosiestu -šypsosisir tau.