...
 Pokalbiai apie popierinius grožius 1 tema - Page 31 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: kuge  
Pokalbiai apie popierinius grožius 1 tema
GabiskaData: Penktadienis, 2010-07-30, 8:41 PM | Žinutė # 451
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
ligninas perkasi vaistinėse, lako reikia apie puse litro.
Jei nori pabandyti pasidaryti albumą tau geriausia pradėti nuo A4 formato. O reikės kokių penkiolikos lapų, pasirink spalvas, pagal turimas nuotraukas, kad nebūtų labai marga. Reikės 3mm storio kartono viršeliui, gražaus audinio ir klijų, taip pat dviejų lapų vidiniams viršelio šonams. Reikės ir atlasinės juostėlės vienos plonesnės įrišimui ir storesnės surišimui. Taip pat jei būtų toj parduotuvėjė kalkinis perregimas toks plonas popierius, nusipirk ir jo jis primeną tą kur senoviniuose albumuose lapai perskirti būdavo. Taip pat reikės kampų nuotraukoms. Meškį darysim iš rankų darbo popieriaus.

Mano rankdarbių pasaulis

pumpurelisData: Penktadienis, 2010-07-30, 9:43 PM | Žinutė # 452
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
Quote (Gabiska)
gražaus audinio ir klijų

o tai as tu fotkiu neturiu jokiu dar gal viena spalva imt kokia sivesia,o kokios splavos ir kiek metru juosteles reikia kad derintusi ,p penkiolika lapussakai nemazia bus geda3

pumpurelisData: Penktadienis, 2010-07-30, 9:43 PM | Žinutė # 453
forumo veteranė
ai koks tas audiniys ir kokiu kliju 14

GabiskaData: Penktadienis, 2010-07-30, 9:49 PM | Žinutė # 454
forumo senbuvė
Quote (pumpurelis)
o tai as tu fotkiu neturiu jokiu dar gal viena spalva imt kokia sivesia,

tada geriau tamsesnius lapus. Penkiolika lapų visai nemažai, jie tokie storesni būna. Audinį pasirink, koks tau gražus ir prie jo derink juostelė, graži organzinė. Storesnės (1,5-2cm) reikia metro, o plonytės (0,5cm) apie du metrus. Aš pirma išsirenku audinį, o tada derinu lapus prie jo. Klijai tinka PVA arba skaidrus momentas.

Mano rankdarbių pasaulis

pumpurelisData: Penktadienis, 2010-07-30, 9:54 PM | Žinutė # 455
forumo veteranė
Quote (Gabiska)
graži organzinė

viskas ai6ku ,tik neaisku kokia ta organzine

pumpurelisData: Penktadienis, 2010-07-30, 9:54 PM | Žinutė # 456
forumo veteranė
ryt viska isgysiu ir kibsim i darba jau ryt jei tik nereisk dirbt iki sesiu sirdele

GabiskaData: Penktadienis, 2010-07-30, 10:08 PM | Žinutė # 457
forumo senbuvė
Quote (pumpurelis)
viskas ai6ku ,tik neaisku kokia ta organzine

tokia lengvai permatoma, pasižiūrėk mano darytą vestuvėms rinkinį, ten juostelė iš organzos surišimui.

Mano rankdarbių pasaulis

pumpurelisData: Penktadienis, 2010-07-30, 10:15 PM | Žinutė # 458
forumo veteranė
zinau dabar as ja viskas aisku , sirdele

GabiskaData: Penktadienis, 2010-07-30, 10:17 PM | Žinutė # 459
forumo senbuvė
Quote (pumpurelis)
zinau dabar as ja viskas aisku ,

tada laukiu foto iš šopingo juokas

Mano rankdarbių pasaulis

GabiskaData: Penktadienis, 2010-07-30, 10:18 PM | Žinutė # 460
forumo senbuvė
beje galėtum įdėti ir Lietuvos šopingo nuotraukas, ko gražaus rankdarbiams parsivežei mirkt

Mano rankdarbių pasaulis

pumpurelisData: Antradienis, 2010-08-03, 3:18 PM | Žinutė # 461
forumo veteranė
Gabiska isivaizduok nulekiau ten i parde sakes kad prispirkau ,viska nufotkinsiu kad pazetum o paskui i daba kibsim tik va tos organzos nebuvo sirdele

pumpurelisData: Antradienis, 2010-08-03, 9:23 PM | Žinutė # 462
forumo veteranė
15 lapų,juostelės tokios ir tokios po tris metrus,kartono turiu,tų peršviečiamų lapų neturėjo,sakė lyg fotostudijoj reikia ieškot,organzos dar neturiu ,ir dar ten tokį įrankį įsiūlė ,ten dėl nuotraukų sudėjimo ,kad nereiktų tų kampiukų tu gal ir žinosi ,kas per daiktas

ko dar reikia ai klijus turiu ,o vietoj tos organzos gal kokį kitą audinį aš žinau kur jos galiu tau bet greit ten kaži ar nusidanginsiu,nes vyras dirba ilgai ,o viena ten nevažiuoju ,na žodžiu pasistengsiu bet jei ne gal ką pakeist galim,aš čia šviesaus to albumo noriu ir norėčiau ,kad jo priekį būtų vieta rėmeliui

pumpurelisData: Antradienis, 2010-08-03, 9:26 PM | Žinutė # 463
forumo veteranė
Gabiska nežinau ar bus tos krikštynos ar ne bet kažkodėl man norisi daryt lyg krikštynų albumą ,o gal paskui panaudot tik kaip linkėjimų rašymui ,bet kad akcentas baltas ir labai vaikiškas tai labai noriu ,man lyg norisi kad ant viršelio būtų toks meškutis koks jis man gražus kur pas tave yra kag išeitų vieta fotografijai ir tas meškutis tarsi laikantis tą rėmuką geda3

GabiskaData: Trečiadienis, 2010-08-04, 10:42 AM | Žinutė # 464
forumo senbuvė
pumpurėli, jei jau turi dviejų storių juostelę, tai tau organzos ir nebereikia, ji ne apklijavimui, o surišimui buvo reikalinga mirkt . Lapai labai gražios spalvos, o tas skylamušiukas daugiausia naudojamas lapų kampams pagražinti, jei nuotraukas klijuosi be kampų gali ir jų kampukus pagražinti. Beje kiek tas skylamušis pas jus kainuoja, ir ar nebuvo pirkti tokių ilgų skylamušių? O kokia tavo medžiaga, jos lyg ir nemačiau. O dėl rėmėlio ir meškio viskas gerai galėsim įgyvendinti tavo įdėją.

Mano rankdarbių pasaulis

pumpurelisData: Trečiadienis, 2010-08-04, 11:34 AM | Žinutė # 465
forumo veteranė
Quote (Gabiska)
Beje kiek tas skylamušis pas jus kainuoja, ir ar nebuvo pirkti tokių ilgų skylamušių? O kokia tavo medžiaga, jos lyg ir nemačiau. O dėl rėmėlio ir meškio viskas gerai galėsim įgyvendinti tavo įdėją

12 svaru ,tai gal apie 40 litu biski daugiau ,o cia as jau ji isbandziau tai zinai kaip ismusa tokia skylute ir tu gali kyst fotke i ta skylute na as padarysiu pvz ir ikelsiu ir dar rase ant lapo kad galima nuemus ta pagrinda plastikini padaryt remeli kazkaip lapa perlenkus bet tas jau man neisejo geda3 o a galvojau ,kad ta organza tokia medziaga ir bus skirta virseliui o ne surisimui na nieko tokio ,o kokios medziagos sakykk man reikia sirdele

Search:

Copyright MyCorp © 2026