...
 Pokalbiai apie popierinius grožius 4 tema - Page 76 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: kuge  
Pokalbiai apie popierinius grožius 4 tema
GabiskaData: Ketvirtadienis, 2012-05-24, 2:32 PM | Žinutė # 1
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
Kuriame, rodomės, vertiname ir mokomės toliau....

valentinas2 valentinas2 valentinas2

NicoleData: Penktadienis, 2012-09-07, 12:02 PM | Žinutė # 1126
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 9
krla, vaje pelyte kiek grazumynu vienoj vietoj buckis1 va ta "juodoji nasle" ir man nesiziuri,taip noris ja baltai aprengt juokas1 teks mokintis siust barbiskas suknias juokas1

Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!

GabiskaData: Penktadienis, 2012-09-07, 12:12 PM | Žinutė # 1127
forumo senbuvė
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Quote (krla)
nori jau ar ne?

man įdomu pasidarė, nes ten kur sakėmės toj parduotuvėje jų nemačiau mirkt

Mano rankdarbių pasaulis

KristugneData: Penktadienis, 2012-09-07, 12:23 PM | Žinutė # 1128
pažįstama
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 729
Apdovanojimai: 2
Reputacija: 4
dabar dar kartą peržiūrėjau ir pilnai sutinku,kad tas juodas nuotakas reiktų šiek tiek pakoreguoti.Nereikia ten baisiai pakeisti,aš pridėčiau iš tiulio ar baltos organzos baltą ilgą nuometą ir ji nebebūtų juoda.Šiais laikais nuotakos būna visokios ir realybėj mirkt o jau darbo stalas pas Krla tai jaučiu kaip ir pas visas nukrautas,aš didįjį namie naudoju,tai kartais dar papildomai ir kitą apkraunu juokas1

Mano kampelis

KrlaData: Penktadienis, 2012-09-07, 12:26 PM | Žinutė # 1129
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Quote (kuge)
Aš irgi pareikšiu savo nuomonę, nors ir nebūtina jos pasiti ( žmonės skirtingi ir jų nuomonės skiriasi)

Mergina tikrai pasidarbavusi iš peties , o ir iš paskutinės nuotraukos matosi , kad rimtai nusiteikusi dirbti ( šitiek gėrių prisipirkusi)

Man labai patiko žalia atvirutė su rudom gelytėm - bučiau patenkinta tokią gavus ( nors nelabai mėgstu žalią spalvą) Žiūrisi tai klasiškai ir perliukai labai gražiai išdėstyti, tik man krito į akį labai baltas ryškus užrašo pagrindas. O šeip - atvirutė liuks .
Labai gražiai padarytai atvirutė su jaunaisiais kur su persikinėm gelytėm . Būtų gražios ir tos kur jaunieji viens į kitą žiūri, bet kad man užkliuva juoda spalva. Atvirutė kur jaunieji bučiuojasi man nublanksta gėlytės, bet išdėstymas ir darbelio atlikimas - liuks.
Laba igražios atvirutės ir joms tikrai nieko netrūksta su krepšeliais ir tas kur su mėlynom gėklytėm ir tas kur žaliam fone.

Tikrai gražu ir malonu į jas žiūrėti

labai aciu uz nuomone buckis1 ta zalia su rudom gelytem-kai dariau ja,galvojau,kad tau ji tiktu ir turetu patikti mirkt

KrlaData: Penktadienis, 2012-09-07, 12:28 PM | Žinutė # 1130
forumo senbuvė
Quote (Nicole)
krla, vaje kiek grazumynu vienoj vietoj va ta "juodoji nasle" ir man nesiziuri,taip noris ja baltai aprengt

Quote (Kristugne)
dabar dar kartą peržiūrėjau ir pilnai sutinku,kad tas juodas nuotakas reiktų šiek tiek pakoreguoti.Nereikia ten baisiai pakeisti,aš pridėčiau iš tiulio ar baltos organzos baltą ilgą nuometą ir ji nebebūtų juoda.Šiais laikais nuotakos būna visokios ir realybėj o jau darbo stalas pas Krla tai jaučiu kaip ir pas visas nukrautas,aš didįjį namie naudoju,tai kartais dar papildomai ir kitą apkraunu

cia toks kirptas vientisas ''sablonas'',kad tokius pardavinejo tai vadinasi taip turi buti juokas1 as traktuoju kaip seselinius jaunuosius.

KristugneData: Penktadienis, 2012-09-07, 12:33 PM | Žinutė # 1131
pažįstama
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 729
Apdovanojimai: 2
Reputacija: 4
tai aš pilnai suprantu,bet galima ir patobulinti vieną ir palyginti kaip gražiau gedaaa

Mano kampelis

utėData: Penktadienis, 2012-09-07, 1:49 PM | Žinutė # 1132
forumo draugė
Žinutės: 1255
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
Krla, šaunių darbelių pridariusi pelyte Kadangi aš nelabai prie meno, tai man viskas tinka ir patinka juokas1 O gėrybių tikrai daug, ko gero kaip ir pas visų juokas1 O vyras nepyksta, nepriekaištauja? gedaaa Pas mane tai dėžės vietoj dėžučių, tai manasis iki Kalėdų leido laikyt ten, kur darbuojuos, bet vėliau reiks išnešt į kitą kambarį juokas1 juokas1 juokas1

kugeData: Penktadienis, 2012-09-07, 1:50 PM | Žinutė # 1133
forumo tauškutė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
Quote (krla)
ta zalia su rudom gelytem-kai dariau ja,galvojau,kad tau ji tiktu ir turetu patikti

Pasirodo pataikei juokas1 juokas1 juokas1 visas paeržiūrėjus man ji labiausiai ir patiko , jau iš tų visų papti pačiausia valentinas2

kugeData: Penktadienis, 2012-09-07, 1:55 PM | Žinutė # 1134
forumo tauškutė
Quote (krla)
cia toks kirptas vientisas ''sablonas''

O tu pabandyk tą juoduke nuotaką patonuoti su baltais dažais - turėtų gerai atrodyti mirkt

Quote (utė)
Kadangi aš nelabai prie meno,

Nu jau nu jau, pati ta kur ne prie meno juokas1 juokas1
Pagal savo darbelius esi įtraukta į žmonių su "pačiužusiu stogu" ( čia visi tie kur prie meno) draugiją mirkt

utėData: Penktadienis, 2012-09-07, 2:00 PM | Žinutė # 1135
forumo draugė
Žinutės: 1255
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
Quote (kuge)
Pagal savo darbelius esi įtraukta į žmonių su "pačiužusiu stogu" ( čia visi tie kur prie meno) draugiją

Oi, ačiū, kuge, bet aš savęs tokia nelaikau-ypač kai pati darau kokius darbelius,tada ir spalvos netinka, ir fonas, ir dar kas nors... juokas1 juokas1 O kai kitas daro, atrodo kiek pas jį daug idėjų, kaip paprasta, bet gražu. Esu labai savikritiška gedaaa

KrlaData: Penktadienis, 2012-09-07, 2:00 PM | Žinutė # 1136
forumo senbuvė
Quote (utė)
Krla, šaunių darbelių pridariusi

aciu buckis1

Quote (utė)
O vyras nepyksta, nepriekaištauja?

kad jis turi nepriekaistauti,nes tada sau monetu gali nusipirkti juokas1

Quote (utė)
Pas mane tai dėžės vietoj dėžučių, tai manasis iki Kalėdų leido laikyt ten, kur darbuojuos, bet vėliau reiks išnešt į kitą kambarį

as turiu savo spinteles dvi,tai kai vyras atidaro,sako:geriau jau cia nelyst pelyte juokas1

KrlaData: Penktadienis, 2012-09-07, 2:01 PM | Žinutė # 1137
forumo senbuvė
Quote (utė)
Oi, ačiū, kuge, bet aš savęs tokia nelaikau-ypač kai pati darau kokius darbelius,tada ir spalvos netinka, ir fonas, ir dar kas nors... O kai kitas daro, atrodo kiek pas jį daug idėjų, kaip paprasta, bet gražu. Esu labai savikritiška

ir man tas tinka gedaaa

raskaData: Penktadienis, 2012-09-07, 2:11 PM | Žinutė # 1138
forumo siela
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Quote (krla)
as turiu savo spinteles dvi,tai kai vyras atidaro,sako:geriau jau cia nelyst

as jau visa spinta turiu,pradedant popieriukais ir popierium kurio man vis maza modelinais,stampais ir baigianr saldainiu medziu reikmenimis,oazemis ,sautuvais ir visokiu s... pelyte

Rasos saldainių karalystė

kugeData: Penktadienis, 2012-09-07, 2:18 PM | Žinutė # 1139
forumo tauškutė
Quote (utė)
Esu labai savikritiška

Quote (krla)
ir man tas tinka

Manot man kitaip juokas1 juokas1 juokas1
Abi priimtos į tą draugiją ir galit sau galvų nesukti, o kad savikritiškos esat tai taip ir turi būti - nieko tobulo nėra, o je ibusit patenkintos savo darbais tai ir negalėsit tokių grožių lipdyti - kožna diena vis gražesnių valentinas2

Quote (krla)
as turiu savo spinteles dvi,tai kai vyras atidaro,sako:geriau jau cia nelyst

Quote (raska)
as jau visa spinta turiu,

Pas mane visas kambarys okupuotas , tai vyras tik ant slensčio pastoviniuoja ir neša kudašių juokas1 juokas1 juokas1

raskaData: Penktadienis, 2012-09-07, 2:27 PM | Žinutė # 1140
forumo siela
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Quote (kuge)
as mane visas kambarys okupuotas , tai vyras tik ant slensčio pastoviniuoja ir neša kudašių

na as ir turiu kambary kur niekas neina,nes kitaip maziukas labai nori pasicekaviti jei ka pradedu daryti,tai Juze israse man kambari juokas1

Rasos saldainių karalystė

Search:

Copyright MyCorp © 2025