Pokalbiai apie popierinius grožius 3 tema
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-17, 1:41 AM | Žinutė # 1396 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Quote (utė) Aš jau baigiau su lapais - teko net lauke džiovint Dariau iš paprasto kopijavimo popieriaus, truputį ir spalvotą pamaišiau - žiūrėsiu kas gausis Bet manau, kad šiandien tikrai jos nebaigsiu is abieju pusiu dazei,ne?labai ilgas darbas nusimato
|
|
| |
Nicole | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-17, 2:54 AM | Žinutė # 1397 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 9
| Quote (krla) is abieju pusiu dazei,ne? esu "sendinus" lapus ir kava ir arbata...as juos netepdavau teptuku,o tiesiog imerkdavau i stipru tirpala...dar slapia arbatini apdrapstydavau arbatzolem,o kavini-tirpios kavos granulem...Idomiai ziurisi,kai popieriu paglamzai,islygini ir kisi i tirpala,tai popieriaus glamzytos vietos nusidazo tamsiau ir gaunas jau gerooookai "pasendintas"
Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
|
|
| |
utė | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-17, 9:27 AM | Žinutė # 1398 |
forumo draugė
Žinutės: 1255
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
| Quote (krla) is abieju pusiu dazei,ne? Kadangi mano vaikai dar nedideli, tai neturiu įprastų priemonių tai gerai pasiraususi, radau švarų batų šepetį, tai su juo ir dažiau Dažiau abi puses. Kalio permanganato taip pat neturiu, bet visai neblogai ir su kava gavosi. Šiandienos darbas - viršelis, aišku, jei rasiu priemonių O kaip tau sekasi?
|
|
| |
saulytė | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-17, 1:05 PM | Žinutė # 1399 |
pažįstama
Žinutės: 788
Reputacija: 1
| utė, kaip spalvinga o gėlės kokio grožio
Astule , simpatiški atvirukai
|
|
| |
utė | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-17, 4:04 PM | Žinutė # 1400 |
forumo draugė
| Quote (saulytė) utė, kaip spalvinga o gėlės kokio grožio Ačiū
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2012-05-18, 0:38 AM | Žinutė # 1401 |
forumo senbuvė
| Quote (Nicole) esu "sendinus" lapus ir kava ir arbata...as juos netepdavau teptuku,o tiesiog imerkdavau i stipru tirpala...dar slapia arbatini apdrapstydavau arbatzolem,o kavini-tirpios kavos granulem...Idomiai ziurisi,kai popieriu paglamzai,islygini ir kisi i tirpala,tai popieriaus glamzytos vietos nusidazo tamsiau ir gaunas jau gerooookai "pasendintas" aisku puiki mintis Quote (utė) Kadangi mano vaikai dar nedideli, tai neturiu įprastų priemonių tai gerai pasiraususi, radau švarų batų šepetį, tai su juo ir dažiau Dažiau abi puses. Kalio permanganato taip pat neturiu, bet visai neblogai ir su kava gavosi. Šiandienos darbas - viršelis, aišku, jei rasiu priemonių O kaip tau sekasi? mano dar tik 4 lapai nudazyti ir tai tik is vienos puses bet kai isdziuna gaunasi tokie rauksleti,o gal kai is abieju pusiu buna dazyti jau nebuna tokie susirauksleje? as galvoju,gal reikes lyginti lapus? o is ko virseli darei?juk reikia kazko storesnio
Message edited by krla - Penktadienis, 2012-05-18, 0:39 AM |
|
| |
utė | Data: Penktadienis, 2012-05-18, 8:20 AM | Žinutė # 1402 |
forumo draugė
| Quote (krla) kai isdziuna gaunasi tokie rauksleti,o gal kai is abieju pusiu buna dazyti jau nebuna tokie susirauksleje? gedaaa as galvoju,gal reikes lyginti lapus? gedaaa o is ko virseli darei?juk reikia kazko storesnio flirt labai raukšlėti nesigavo, bet kai nusidažė iš abiejų pusių, tai geriau pats lapas atrodė Ir nieko nelyginau. Kažkur skaičiau, kad kaip tik kitos glamžo, dar senesnis įspūdis atrodo. Viršeliui naudojau kartoną, užklijavau popierių, labai įdomiai atrodo-lyg oda aptraukta. Šiandien viską suklijuosiu ir beliks papuošt
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2012-05-18, 8:48 AM | Žinutė # 1403 |
forumo senbuvė
| Quote (utė) Viršeliui naudojau kartoną, užklijavau popierių, labai įdomiai atrodo-lyg oda aptraukta. Šiandien viską suklijuosiu ir beliks papuošt oj lauksiu,idomu paziuret,man dar toli iki finiso o virseliui gi reikejo didesnio formato nei a4,is a3 darei?kai paziuri ta video medziaga atrodo paprasta,o kai pradedi daryti,pasirodo,kad nieko namie neturi
Message edited by krla - Penktadienis, 2012-05-18, 8:51 AM |
|
| |
Gabiska | Data: Penktadienis, 2012-05-18, 8:51 AM | Žinutė # 1404 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| Tuos lapus kai jie išdžiūva reikia kelioms dienos paslėgti po kažkuo sunkiu, bet visai jie tiesiai nebus, nes vis dėl to šlapintas popierius kuris kažkiek keičia savo formą. Pas vieną mergina mačiau forume, tai ji tuos lapus su makiažo kempinėlė tonuoja, tada jie mažiau sudrėgsta ir būna lygesni. Viršeliui reikia jau apie 3mm storio daryti, kad knygelė gautusi tvirta, priešingu atveju nebus norimo vaizdo. Tam galite panaudoti kartoną, kurį galite aptraukti medžiaga arba popieriumi, prie pamokų temos esu prikėlusi nuorodų kaip pasidaryti knyga, tai ten yra daug lengvų viršelių gaminimo pavyzdžių. Ir klausymas, kaip jus tuos lapus prie viršelio tvirtinsite? Juos susiųsite?
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2012-05-18, 8:54 AM | Žinutė # 1405 |
forumo senbuvė
| Quote (Gabiska) Ir klausymas, kaip jus tuos lapus prie viršelio tvirtinsite? Juos susiųsite? tame video rode,kad susiuti o paskui suklijuoti
|
|
| |
Gabiska | Data: Penktadienis, 2012-05-18, 8:59 AM | Žinutė # 1406 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| Gerai rodė, taip ir reikia daryti
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
utė | Data: Penktadienis, 2012-05-18, 9:29 AM | Žinutė # 1407 |
forumo draugė
| Krla, o tu paprastus baltus lapus naudojei, ar storesnius kokius?
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2012-05-18, 10:07 AM | Žinutė # 1408 |
forumo senbuvė
| Quote (utė) Krla, o tu paprastus baltus lapus naudojei, ar storesnius kokius? kol kas paprastus
|
|
| |
utė | Data: Penktadienis, 2012-05-18, 10:21 AM | Žinutė # 1409 |
forumo draugė
| Quote (krla) kol kas paprastus Aš taip pat paprastus
|