SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -6 TEMA
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 6:25 PM | Žinutė # 1 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Laukiame ir ruošiamės šv.Velykom
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2014-04-14, 9:08 AM | Žinutė # 451 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote snieguoliuke ( ) katcia, aš vakar irgi nusipirkau tas kiaušinių formas, radau vietoje tai bandysiu irgi daryti šaunu tai galėsi eksperimentuot
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-04-14, 10:07 AM | Žinutė # 452 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| Quote katcia ( ) šaunu 14 tai galėsi eksperimentuot mirkt aga bandysiu, nors šeip buvau pasiruošusi ir kiaušinių jau , bet geriau formelese
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2014-04-17, 9:44 AM | Žinutė # 453 |
forumo tauškutė
| snieguoliuke, skanus medutis duok cia gabaliuka
na tai kaip einas ruostis
as tai darbuojuos issijuosus, nes per siandien turiu susiruost, ryt isvaziuojam...ko nepadarysiu, reiks daryt pas senelius torto jau atsisakiau, nes jam laiko neturiu, vakar tik baigiau saldainiu medi gamint vyro direktorei dovanu..
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2014-04-17, 3:10 PM | Žinutė # 454 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) snieguoliuke, skanus medutis duok cia gabaliuka tikrai taip skaniai,natūraliai atrodo
Quote katcia ( ) na tai kaip einas ruostis brolis neatvaziuos,tai didelio meniu ir nebebus biski del saves kanors
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2014-04-17, 3:43 PM | Žinutė # 455 |
forumo tauškutė
| Quote Krla ( ) brolis neatvaziuos,tai didelio meniu ir nebebus 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 biski del saves kanors tau pasiseke o vat as ka tik isbandziau ganasa karamelini db sala, tada bandysiu isplakt ir ziuresim kas gausis
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-04-17, 4:13 PM | Žinutė # 456 |
forumo senbuvė
| ačiukas mergaitės už pagyras aš tai vakar iškepiau bisvitus tortui, šiandien kepsiu grybukus jau masė paruošta ir saisainius ir sutepsiu tortus, vieną į svečius vešimės kitas namuose, dar sakaiu padarysiu žele gabaliukuis su kondensuotu pienu arba jogurtu tose formelese
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-04-17, 4:13 PM | Žinutė # 457 |
forumo senbuvė
| katcia, aš bandžiau šokoladinį ganašą tai man nesigavo
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-04-17, 4:17 PM | Žinutė # 458 |
forumo senbuvė
| katcia, o kaip tu pomsiukus darai? aš turiu pirktinio biskvito, jei įdėčiau grietinės arba maskarponės kažin būtų gerai
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2014-04-17, 7:00 PM | Žinutė # 459 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) katcia, aš bandžiau šokoladinį ganašą tai man nesigavo tai va, nesigavo man tas karamelinis ganasas.. dingo mano viltis lengvai issisukti su tortu vyro gimtadieniui.. viskas isvire, issimaise gerai.. atsaldziau..bandziau plakti, bet snipstas... nesiplake ne trupucio.. tada idejau standiklio grietineles tai atsiskyre skystis ir susigumulavo, per minute... pykstu ziauriai..., nors bjaurybe tai skanus... kaip ji pagamint teisingai, kiek ji laiko plakt reikia..
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2014-04-17, 7:03 PM | Žinutė # 460 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) katcia, o kaip tu pomsiukus darai? aš turiu pirktinio biskvito, jei įdėčiau grietinės arba maskarponės kažin būtų gerai as issikepu juos spec keptuvej.. o tada tik aptplioju ir psio... zinau, kad kai kurios deda nutela, gal ir maskarpone tiktu
|
|
| | |
katcia | Data: Penktadienis, 2014-04-18, 2:02 PM | Žinutė # 462 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) aš kaip susinervinau 111 111 111 111 111 dažiau masę, norėjau raudoną spalvą išgaut, bet kadangi šiek tiek citrinos sulčių dėjau nesigauna raudona o tik ružava 111 111 111 siaubas, o dažų dedu dedu o spalva kaip ružava taip ružava o kokius dazus dedi? tuos skystus? nes as masei gamint irgi dedu citrin.s. truputi, bet del spalvos dedu gelinius, tai gaunas viskas gerai..
o db galvoju apie ta ganasa, tai gal man ji reikejo per nakti laikyt saldytuve,, tik tada plakt?.. nes as po keliu valandu plakiau..tai gal delto nesigavo..
|
|
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2014-05-05, 8:43 PM | Žinutė # 463 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| katcia, jau torto grožis
o velykoms gaminti popsiukai ir keksiukai kokie spalvingi ,nuostabūs
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2014-05-06, 0:31 AM | Žinutė # 464 |
forumo senbuvė
| Quote nerida ( ) katcia, jau torto grožis
o velykoms gaminti popsiukai ir keksiukai kokie spalvingi ,nuostabūs pritariu