SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -6 TEMA
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 6:25 PM | Žinutė # 1 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Laukiame ir ruošiamės šv.Velykom
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-23, 3:21 PM | Žinutė # 301 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| Quote katcia ( ) ačiū, na ne ilgai palyginus gaminau tuos papuošimus, tik uztruko kol uždėjau, nes mažius neleido prisėst prie torto gedaaa aš tai turiu masės likučių nuo kempiniuko noriu gėlyčių pasidaryti su formelėm, drugelių, ir sakau gal kokį meškiuką sumeistraut Quote katcia ( ) greitai recepčiuką, aš irgi noriu iš šokolado gedaaa gedaaa ok įkelsiu Quote katcia ( ) šaunuoliai tie tavo vyrukai liuks liuks liuks aga šaunuoliai, reikės dabar tortus gaminti
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-23, 3:23 PM | Žinutė # 302 |
forumo senbuvė
| katcia jaučiu cukraus pudros tai užsipirkus aš jau nebeturiu , reikia vėl užsipirkti :laughing-smiley-face: o sakyk pagal kokį receptą darei rožytes, aš irgi noriu pabandyt, buvau radus su dirbtiniu medumi ir sokoladu kaip daryti, bet neberandu, neišsisaugojau
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-23, 6:31 PM | Žinutė # 303 |
forumo senbuvė
| Quote snieguoliuke ( ) aš daraiu 3 šokoladų torčiuką tai baisiai visiems patiko o va mano brangiausiasis nustebino, kažkada buvau sakius jam kad nori įvairių formelių torčiukas, tai užsisakiau drugelių ir gėlyčių bet kad atėjo šiandien siuntinys iš ebay, ir kočelas su raštu, ir daug gėlyčių ir keksiukų formos, pasirodo mano vyrukai prieš šventes susėdę rinko nu tikri šaunuoliai
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-23, 6:32 PM | Žinutė # 304 |
forumo senbuvė
| katcia, šaunuolė
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-23, 6:37 PM | Žinutė # 305 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote snieguoliuke ( ) katcia jaučiu cukraus pudros tai užsipirkus liuks liuks aš jau nebeturiu , reikia vėl užsipirkti laughing-smiley-face laughing-smiley-face o sakyk pagal kokį receptą darei rožytes, aš irgi noriu pabandyt, buvau radus su dirbtiniu medumi ir sokoladu kaip daryti, bet neberandu, neišsisaugojau cukraus pudros neturiu, cukru su kavamale susimaliau iki cukraus pudros konsistencijos o rožytę dariau iš tos pačios cukraus masės.. irgi nuo kempiniuko turėjau
Quote Krla ( ) katcia, šaunuolė ačiū
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-01-27, 2:31 PM | Žinutė # 306 |
forumo senbuvė
| na ką gaminsite šiandien aš tai iškelsiu ketvirčių vištienos su daržovėmis ir bus gerai
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2014-01-28, 0:42 AM | Žinutė # 307 |
forumo senbuvė
| Quote snieguoliuke ( ) na ką gaminsite šiandien aš tai iškelsiu ketvirčių vištienos su daržovėmis ir bus gerai aš šiandien kepiau karbonadus tešloje,paskui uždėjau pjaustytų pievagrybių ir mocarelos sūrio ir į orkaitę su bu;vių koše ir burokėlių salotomis
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2014-01-28, 10:42 AM | Žinutė # 308 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) na ką gaminsite šiandien o aš šiandien tingiu bet ką daryti
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2014-01-28, 3:19 PM | Žinutė # 309 |
forumo tauškutė
| Quote katcia ( ) o aš šiandien tingiu bet ką daryt iš mano tingėjimo šnipštas gavosi sumąsčiau, kad reikia pagamint idarytų bulvių su faršu
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2014-01-28, 4:14 PM | Žinutė # 310 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) iš mano tingėjimo šnipštas gavosi laughing-smiley-face gedaaa sumąsčiau, kad reikia pagamint idarytų bulvių su faršu laughing-smiley-face laughing-smiley-face laughing-smiley-face hmmm kaip skanu aš tai išvyriau kopūstų sriubytės su kauliukais, verdu namines dešreles su grikiais ir padarysiu pomidorų salotų, ir manau kad ir ryt nereikės gaminti
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2014-01-28, 4:15 PM | Žinutė # 311 |
forumo senbuvė
| Quote Krla ( ) šiandien kepiau karbonadus tešloje,paskui uždėjau pjaustytų pievagrybių ir mocarelos sūrio ir į orkaitę begu su bu;vių koše ir burokėlių salotomis aš baliuje baisiai skanų užkeptą karbonadą valgiau jetau koks skanus norėčiau pamėginti pasidaryti
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2014-01-28, 6:30 PM | Žinutė # 312 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) aš baliuje baisiai skanų užkeptą karbonadą valgiau su kuo buvo?...
aš tai norėčiau tokių sausainių prisidaryt, bet va neturiu tų formelių
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2014-01-28, 6:47 PM | Žinutė # 313 |
forumo tauškutė
| Krla, tu man durnai paaiškink kas yra ground ginger?.. tai maltas imbieras (milteliais) ar ne?...
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2014-01-29, 1:40 AM | Žinutė # 314 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) ground ginger?.. tai maltas imbieras (milteliais) ar ne?... tikrai taip
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2014-01-29, 1:42 AM | Žinutė # 315 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) aš tai norėčiau tokių sausainių prisidaryt, bet va neturiu tų formelių http://www.ebay.co.uk/sch....sacat=0
aš turiu,tik dar nebandžiau
|
|
| |
|