...
 SVEČIUOSE PAS RASKĄ - 4 tema - Page 77 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: Krla  
SVEČIUOSE PAS RASKĄ - 4 tema
raskaData: Antradienis, 2011-09-13, 10:40 PM | Žinutė # 1
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
Savaitės virėjėlė

KRLA.

snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 12:02 PM | Žinutė # 1141
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
o aš vakar apsivyriau kepenėles, o šiandien pasidariau kepeninę begu begu o vakarienei kraujiniai vėdarai pelyte

Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...

raskaData: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 2:33 PM | Žinutė # 1142
forumo siela
Quote (snieguoliuke)
Ištirpinti šokoladą su trupučiu pieno, ir pilti ant sausainių sluoksnio ir vėl į šaldytuvą

tipo cia zalatinos nedejei juokas1 juokas1 juokas1

Rasos saldainių karalystė

egluteData: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 4:35 PM | Žinutė # 1143
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 3092
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 4
Quote (Ala78)
o padaza is kart dejot?

taip, iskart begu

snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 5:11 PM | Žinutė # 1144
forumo senbuvė
Quote (raska)
tipo cia zalatinos nedejei juokas1 juokas1 juokas1

na nedejau liezuvis1 sokolada tirpinau mikrobanų krosnelėje, su šiek tiek pieno ir sviesto, ir puikiai sustingsta begu as i sokolada niekada zelatinos nededu, o pieno nereikia daug, na ant vieno sokolado trecdalis stiklines begu

Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...

snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 5:12 PM | Žinutė # 1145
forumo senbuvė
kraujiniai vėdarai jau kepa, kažin kaip gausis pelyte

dikaData: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 5:19 PM | Žinutė # 1146
forumo tauškutė
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
Quote (snieguoliuke)
kraujiniai vėdarai jau kepa, kažin kaip gausis

kaip noreciau paragaut gedaaa kazkada vaikystei mociute kepdavo

FaCeBooK

KrlaData: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 5:36 PM | Žinutė # 1147
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Quote (snieguoliuke)
Receptukas :)
reikia, sausainių, sviesto, šokolado, jogurto, cukraus želatinos
Pirmam sluoksniui, susmulkinti sausainius ( smulkinau su blenderiu ) ištirpinti sviestą, sumaišyti su sausainiais, jei sausainių bus daugiau reikės daugiau sviesto, aš dar įpyliau saldintos arbatos, kad būtų šlapesnis pagrindas, ir dėti į pagrindą ir trumpam į šaldytuvą.
Ištirpinti šokoladą su trupučiu pieno, ir pilti ant sausainių sluoksnio ir vėl į šaldytuvą
Trečias sluoksnis: jogurtą išplakti su truputėliu cukraus, supilti išbrinkintą ir ištirpintą želatiną išmaišyti ir pilti ant šokolado, ir į šaldytuvą kol sustings, galima naudoti ir grietinę, bet man labaiu patinka su jogurtu, nes gaivesnis gaunasi.
SKANAUS :) Receptas "iš galvos":))))

o proporcijos??? tas antras sluoksnis ten toks storas,tai kiek to sokolado reikia? pelyte

snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 5:41 PM | Žinutė # 1148
forumo senbuvė
Dika kaip tą melioną sugebejai taip gražiai išspjaustyti, man niekad neišeina verkiu verkiu verkiu verkiu atrodo super, ir kaip tik melioną valgau valentinas2 valentinas2

snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 5:42 PM | Žinutė # 1149
forumo senbuvė
Quote (dika)
kaip noreciau paragaut gedaaa kazkada vaikystei mociute kepdavo

aš tikriausiai irgi tik vaikystei valgius esu

snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 5:42 PM | Žinutė # 1150
forumo senbuvė
Quote (krla)
o proporcijos??? tas antras sluoksnis ten toks storas,tai kiek to sokolado reikia? pelyte

nedaug, aš dėjau nepamenu 1 ar 2 sokoladus, berods sonatos, nes jam akcija buvo begu

dikaData: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 6:28 PM | Žinutė # 1151
forumo tauškutė
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
Quote (snieguoliuke)
Dika kaip tą melioną sugebejai taip gražiai išspjaustyti, man niekad neišeina

iseina tik tada kada nereik juokas1 o kaip reik papuost vaisiu stala tai neiseina pelyte

FaCeBooK

snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 6:31 PM | Žinutė # 1152
forumo senbuvė
Quote (dika)
iseina tik tada kada nereik juokas1 o kaip reik papuost vaisiu stala tai neiseina pelyte

juokas1 juokas1 juokas1 visada taip būna juokas1 juokas1 juokas1 mes va su kinderiu 4kg melioną suvalgėm juokas1 juokas1 juokas1 juokas1

snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 6:32 PM | Žinutė # 1153
forumo senbuvė
na va valgiau vėdarus, draugai užvažiavę buvo, tai maniškiam kaip patiko, kinderis kaip lapnojo juokas1 juokas1 juokas1 juokas1 juokas1 aš tai paragavau, bet man tai ką aš žinau gedaaa skanu, bet skaniau bulviniai vėdarai man gaminu gaminu

raskaData: Penktadienis, 2012-03-16, 1:39 PM | Žinutė # 1154
forumo siela
Quote (snieguoliuke)
na nedejau sokolada tirpinau mikrobanų krosnelėje, su šiek tiek pieno ir sviesto, ir puikiai sustingsta as i sokolada niekada zelatinos nededu, o pieno nereikia daug, na ant vieno sokolado trecdalis stiklines

AS VADINAS NESUPRATAU.NES PAGAL SLUOKSNI TIKRAI ATRODO KAD REIKTU.TAI TAS SLUOKSNIS TUREJO BUTI KIETOKAS? gedaaa NA NUO SOKOLADO

BUK GERA PARASYK MAN SLUOKSNIUOTU TUNU RECEPTA,RYT NORIU PASIDARYTI valentinas2

Rasos saldainių karalystė

snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-03-16, 1:51 PM | Žinutė # 1155
forumo senbuvė
Quote (raska)
AS VADINAS NESUPRATAU.NES PAGAL SLUOKSNI TIKRAI ATRODO KAD REIKTU.TAI TAS SLUOKSNIS TUREJO BUTI KIETOKAS? gedaaa NA NUO SOKOLADO

BUK GERA PARASYK MAN SLUOKSNIUOTU TUNU RECEPTA,RYT NORIU PASIDARYTI valentinas2

na žinok ne kietas, nes pradėjau šokoladą lydyti mikrobangų krosnelėj, visai kitaip gaunasi nei garų vonelėj, ir žymiai greičiau begu

Sluoksniuoti tunai

Reikės virtų ryžių, virtų morkų, kiaušinių ( nebūtina), svogūno, konservuotų kukuruzų, tunų ir majonezo

Ryžius dėti į apačia, tada dedu morkas, tada majonezas, tada pjaustyti svogūnai galima vėl morkas( bet aš darau morkų tik vieną sluoksnį ), tunas ( naudoju kur aliejuje būna) kiaušiniai ir kukuruzai, sluoksnius gali daryti, kaip nori, aš seniau darydavau tunus viršuje, bet dabar kukuruzus dedu į viršų, dar pripjaustau svogūnų laiškų, krapų, ir ant majonezo pribarstau pipiriuko. majonezo gali dėti du sluoksnius, bet man užtenka vieno, taip daugiau uždedu tai tikrai pakanka begu

Search:

Copyright MyCorp © 2025