SVEČIUOSE PAS RASKĄ - 4 tema
| |
raska | Data: Antradienis, 2011-09-13, 10:40 PM | Žinutė # 1 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
| Savaitės virėjėlė KRLA.
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 12:02 PM | Žinutė # 1141 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| o aš vakar apsivyriau kepenėles, o šiandien pasidariau kepeninę o vakarienei kraujiniai vėdarai
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
raska | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 2:33 PM | Žinutė # 1142 |
forumo siela
| Quote (snieguoliuke) Ištirpinti šokoladą su trupučiu pieno, ir pilti ant sausainių sluoksnio ir vėl į šaldytuvą tipo cia zalatinos nedejei
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
eglute | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 4:35 PM | Žinutė # 1143 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 3092
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 4
| Quote (Ala78) o padaza is kart dejot? taip, iskart
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 5:11 PM | Žinutė # 1144 |
forumo senbuvė
| Quote (raska) tipo cia zalatinos nedejei juokas1 juokas1 juokas1 na nedejau sokolada tirpinau mikrobanų krosnelėje, su šiek tiek pieno ir sviesto, ir puikiai sustingsta as i sokolada niekada zelatinos nededu, o pieno nereikia daug, na ant vieno sokolado trecdalis stiklines
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 5:12 PM | Žinutė # 1145 |
forumo senbuvė
| kraujiniai vėdarai jau kepa, kažin kaip gausis
|
|
| |
dika | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 5:19 PM | Žinutė # 1146 |
forumo tauškutė
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
| Quote (snieguoliuke) kraujiniai vėdarai jau kepa, kažin kaip gausis kaip noreciau paragaut kazkada vaikystei mociute kepdavo
FaCeBooK
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 5:36 PM | Žinutė # 1147 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (snieguoliuke) Receptukas :) reikia, sausainių, sviesto, šokolado, jogurto, cukraus želatinos Pirmam sluoksniui, susmulkinti sausainius ( smulkinau su blenderiu ) ištirpinti sviestą, sumaišyti su sausainiais, jei sausainių bus daugiau reikės daugiau sviesto, aš dar įpyliau saldintos arbatos, kad būtų šlapesnis pagrindas, ir dėti į pagrindą ir trumpam į šaldytuvą. Ištirpinti šokoladą su trupučiu pieno, ir pilti ant sausainių sluoksnio ir vėl į šaldytuvą Trečias sluoksnis: jogurtą išplakti su truputėliu cukraus, supilti išbrinkintą ir ištirpintą želatiną išmaišyti ir pilti ant šokolado, ir į šaldytuvą kol sustings, galima naudoti ir grietinę, bet man labaiu patinka su jogurtu, nes gaivesnis gaunasi. SKANAUS :) Receptas "iš galvos":)))) o proporcijos??? tas antras sluoksnis ten toks storas,tai kiek to sokolado reikia?
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 5:41 PM | Žinutė # 1148 |
forumo senbuvė
| Dika kaip tą melioną sugebejai taip gražiai išspjaustyti, man niekad neišeina atrodo super, ir kaip tik melioną valgau
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 5:42 PM | Žinutė # 1149 |
forumo senbuvė
| Quote (dika) kaip noreciau paragaut gedaaa kazkada vaikystei mociute kepdavo aš tikriausiai irgi tik vaikystei valgius esu
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 5:42 PM | Žinutė # 1150 |
forumo senbuvė
| Quote (krla) o proporcijos??? tas antras sluoksnis ten toks storas,tai kiek to sokolado reikia? pelyte nedaug, aš dėjau nepamenu 1 ar 2 sokoladus, berods sonatos, nes jam akcija buvo
|
|
| |
dika | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 6:28 PM | Žinutė # 1151 |
forumo tauškutė
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
| Quote (snieguoliuke) Dika kaip tą melioną sugebejai taip gražiai išspjaustyti, man niekad neišeina iseina tik tada kada nereik o kaip reik papuost vaisiu stala tai neiseina
FaCeBooK
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 6:31 PM | Žinutė # 1152 |
forumo senbuvė
| Quote (dika) iseina tik tada kada nereik juokas1 o kaip reik papuost vaisiu stala tai neiseina pelyte visada taip būna mes va su kinderiu 4kg melioną suvalgėm
|
|
| | |
raska | Data: Penktadienis, 2012-03-16, 1:39 PM | Žinutė # 1154 |
forumo siela
| Quote (snieguoliuke) na nedejau sokolada tirpinau mikrobanų krosnelėje, su šiek tiek pieno ir sviesto, ir puikiai sustingsta as i sokolada niekada zelatinos nededu, o pieno nereikia daug, na ant vieno sokolado trecdalis stiklines AS VADINAS NESUPRATAU.NES PAGAL SLUOKSNI TIKRAI ATRODO KAD REIKTU.TAI TAS SLUOKSNIS TUREJO BUTI KIETOKAS? NA NUO SOKOLADO
BUK GERA PARASYK MAN SLUOKSNIUOTU TUNU RECEPTA,RYT NORIU PASIDARYTI
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-03-16, 1:51 PM | Žinutė # 1155 |
forumo senbuvė
| Quote (raska) AS VADINAS NESUPRATAU.NES PAGAL SLUOKSNI TIKRAI ATRODO KAD REIKTU.TAI TAS SLUOKSNIS TUREJO BUTI KIETOKAS? gedaaa NA NUO SOKOLADO
BUK GERA PARASYK MAN SLUOKSNIUOTU TUNU RECEPTA,RYT NORIU PASIDARYTI valentinas2 na žinok ne kietas, nes pradėjau šokoladą lydyti mikrobangų krosnelėj, visai kitaip gaunasi nei garų vonelėj, ir žymiai greičiau
Sluoksniuoti tunai
Reikės virtų ryžių, virtų morkų, kiaušinių ( nebūtina), svogūno, konservuotų kukuruzų, tunų ir majonezo
Ryžius dėti į apačia, tada dedu morkas, tada majonezas, tada pjaustyti svogūnai galima vėl morkas( bet aš darau morkų tik vieną sluoksnį ), tunas ( naudoju kur aliejuje būna) kiaušiniai ir kukuruzai, sluoksnius gali daryti, kaip nori, aš seniau darydavau tunus viršuje, bet dabar kukuruzus dedu į viršų, dar pripjaustau svogūnų laiškų, krapų, ir ant majonezo pribarstau pipiriuko. majonezo gali dėti du sluoksnius, bet man užtenka vieno, taip daugiau uždedu tai tikrai pakanka
|
|
| |
|