SVEČIUOSE PAS RASKĄ - 4 tema
| |
raska | Data: Antradienis, 2011-09-13, 10:40 PM | Žinutė # 1 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
| Savaitės virėjėlė KRLA.
|
|
| |
raska | Data: Penktadienis, 2012-03-02, 11:42 AM | Žinutė # 1021 |
forumo siela
| papasakok kas su juo daroma,as nusipirkau,bet...
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2012-03-02, 11:44 AM | Žinutė # 1022 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (raska) papasakok kas su juo daroma,as nusipirkau,bet... jis desertam naudojamas,bent jau as taip naudoju,man skanus ir vienas valgyt reikia paziuret receptu su custard,paskui ikelsiu
|
|
| |
raska | Data: Penktadienis, 2012-03-02, 11:48 AM | Žinutė # 1023 |
forumo siela
| rasa85, tavo gerimas superiskai atrodo,o foto.mmmmm.................saunuole virginijak, noriu be proto tavo kepeneliu,net silpna snieguoliuke, tu ant fotkinimo tobuleji akyse,ir skanestu kruvos.As kartais pagalvoju kad tu vergauji virtuvei
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
raska | Data: Penktadienis, 2012-03-02, 11:50 AM | Žinutė # 1024 |
forumo siela
| Quote (krla) man skanus ir vienas valgyt va,as ir viena 2 skarbonkes surijau o jie kazi nuo gamintojo labai skiriasi nes pirkau pabandymui is Sainsburio pati pigiausia
|
|
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2012-03-02, 11:57 AM | Žinutė # 1025 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| raska, tu gamini ne mažiau tiesiog nefotkini o snieguoliukė vis pasirodo, mums minčių duoda ir dar taip superiškai nufotkinta. Gal gerą fotiką turi
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
virginijak | Data: Penktadienis, 2012-03-02, 12:13 PM | Žinutė # 1026 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote (raska) virginijak, noriu be proto tavo kepeneliu,net silpna Ačiukas Apie snieguoliukę tai jau tyliu... nes žodžių jau seniai pritrūko...
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| | |
raska | Data: Penktadienis, 2012-03-02, 12:25 PM | Žinutė # 1028 |
forumo siela
| Quote (virginijak) Ačiukas tu cia nedekok,o nesk tik man lekste
|
|
| |
rasa85 | Data: Penktadienis, 2012-03-02, 3:54 PM | Žinutė # 1029 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| Quote (raska) rasa85, tavo gerimas superiskai atrodo,o foto.mmmmm.................saunuole dekui netik graziai atrodo bet ir skanus gerimas ...laikau del sveciu...tai laukiu i svety i rpavaisinsiu....
|
|
| |
jolitata | Data: Penktadienis, 2012-03-02, 7:57 PM | Žinutė # 1030 |
forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| snieguoliuke, nu ir skanumynų.
|
|
| |
virginijak | Data: Penktadienis, 2012-03-02, 9:22 PM | Žinutė # 1031 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Reputacija: 2
| Quote (raska) tu cia nedekok,o nesk tik man lekste vaje.. net išsigandau taigi vaišinkis, vaišinkis...
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-03-02, 10:13 PM | Žinutė # 1032 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7301
Reputacija: 14
| Quote (raska) snieguoliuke, tu ant fotkinimo tobuleji akyse,ir skanestu kruvos.As kartais pagalvoju kad tu vergauji virtuvei gedaaa ačiukas bandau naujas funkcijas fotiko, tai kai kada pavyksta , kai kada nelabai o aš žinok nevergauju, va dvi dienas valgyt daro brangenybė, nes aš tingiu bet va savaitgaliui pažadjai bandelių iškepti ir dažniausiai kai darau, jei pavyksta nufotkinu, o sukelti pamirštu, tai prisikaupia tų foto Quote (Atile) o snieguoliukė vis pasirodo, mums minčių duoda ir dar taip superiškai nufotkinta. valentinas2 Gal gerą fotiką turi flirt ačiukas žinok, man labai patinka gaminti labai paprastai ir kad būtų nebrangu užmatau kokį receptuką, viskas turiu pabandyti o fotikas mūsų neblogas Lumix Quote (virginijak) Apie snieguoliukę tai jau tyliu... nes žodžių jau seniai pritrūko... pelyte Quote (raska) o Snieguoliukei pagarba angel_deb2 labai daug kas priklauso nuo foto kad ir koks patiekalas butu skanus ir grazus jei foto sudiska tai as net neziuriu i recepta,manes tai nezavi pelyte žinok man irgi daug kas nuo foto priklauso, kartais tenka 20 nuotraukų padaryt o vaizdo nėra, vadinasi ir nereikia tada
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-03-02, 10:14 PM | Žinutė # 1033 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7301
Reputacija: 14
| Quote (jolitata) nieguoliuke, nu ir skanumynų. pelyte pelyte pelyte ačiukas
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
Krla | Data: Šeštadienis, 2012-03-03, 9:35 PM | Žinutė # 1034 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| as kepiau plikytu pyragaiciu per naujus kai kepiau tesla per skysta gavos,o sikart liuks ir idaras super gavosi,nu myles mane uz tai vyras siandien
|
|
| | |
|