...
 SVEČIUOSE PAS RASKĄ - 4 tema - Page 60 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: Krla  
SVEČIUOSE PAS RASKĄ - 4 tema
raskaData: Antradienis, 2011-09-13, 10:40 PM | Žinutė # 1
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
Savaitės virėjėlė

KRLA.



 
snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-02-17, 10:21 AM | Žinutė # 886
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
Quote (jolitata)
O kaip tas tiramisų daromas. Yra kur receptukas? gedaaa

aš daraiu pagal šį receptuką begu
• 370 ml. stiprios espresso kavos
• 60 ml. Amaretto likerio (g.b. brendis, romas, konjakas)
• 500 g. mascarpone kambario temp.
• 4 kaimiškų kiaušinių trynių
• 4 v. šaukštų cukraus pudros
• 200 ml. šaltos plakamosios grietinėlės (30-36 proc. riebumo)
• 400 g. Savoiardi (pailgų Damų pirštelių) sausainių
• 4-5 v. šaukštų karčiosios kakavos
• apie 0,5 kg. šviežių braškių, mėlynių ar šilauogių
Pirmiausia išsivirkite espresso kavą ir atvėsinkite. Supilkite likerį ir išmaišykite.
Dabar pasiruošime kremą. Kiaušinius nuplikykite verdančiu vandeniu. Atskirkite trynius nuo baltymų. Trynius sudėkite į dubenį, geriausiai metalinį, suberkite cukraus pudrą, išmaišykite šluotele. Pasiruoškite nedidelį puodelį su vandeniu, užkaiskite ir kai vanduo užvirs ir lengvai burbuliuos, uždėkite trynius, šluotele (galima ir mikseriu) palakite apie 5-6 minutes. Nukelkite nuo ugnies ir dar paplakite 4 minutes, kol masė taps šviesi ir kreminė. Atvėsinkite.
Tuo tarpu išsiplakite iki standumo grietinėlę.
Į mascarponę įmaišykite trynius, po to sudėkite grietinėlę ir išmaišykite iki vienalytės masės.
Kavą, sausainius bei kremą padalinkite į tris dalis (arba į dvi).
Sausainius pamirkykite į kavą. Jei sausainiai kieti pamirkykite kelias sekundes, jei minkšti greitai įmerkite ir ištraukite sausainius arba sulaistykite, kad nepermirktų.
Formos dugną išklokite sausainiais, ant jų uždėkite kremo sluoksnį, užbarstykite kakavos, po to vėl dėkite sausainius, kremą bei kakavą, atlikite tą patį dar kartą.
Paviršių apibarstykite kakava, padėkite desertą į šaldytuvą bent 6 val., o geriausiai leiskite skoniais susimaišyti pernakt.


Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
 
AtileData: Penktadienis, 2012-02-17, 10:24 AM | Žinutė # 887
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
dabar pasirodysiu visiškai tundra, bet pakalsuiu: brangus maskarponės sūris? gedaaa

šiandien ryte per "labas rytas" rodė labai paprastą tiramisinį skanėstą


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AUSSRRINEData: Penktadienis, 2012-02-17, 10:26 AM | Žinutė # 888
forumo gerbėja
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 2379
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 20
Statusas: Atsijungęs
Quote (Atile)
brangus maskarponės sūris?

Kaip akcija indelis apie 8lt kainuoja.


www.fotki.com/aussrrina
 
snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-02-17, 10:29 AM | Žinutė # 889
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
Quote (Atile)
dabar pasirodysiu visiškai tundra, bet pakalsuiu: brangus maskarponės sūris? gedaaa

šiandien ryte per "labas rytas" rodė labai paprastą tiramisinį skanėstą

Quote (AUSSRRINE)
aip akcija indelis apie 8lt kainuoja.

maksimoj, ir iki 250 g kainuoja 5,99Lt, o 500g 12,99 gedaaa brangus velnias gedaaa o kokį desertą rodė begu


Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
 
AtileData: Penktadienis, 2012-02-17, 10:32 AM | Žinutė # 890
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Quote (jolitata)
Bet būtų gerai kad kuri nors parašytumėt receptuką.


iš "labo ryto" tai toks: 2 kiaušų tryniai, 2 šaukšati cukraus, 1 (ten gal indelis buvo) maskarponės. Trynius išplakti su cukrumi, sudėti maskarponę, išsukti iki vientisos masės. Išplakti iki standžių putų baltimus, įmaišyti į maskarponinę masę. "Damos pirštelius" (sausainiai) mirkyti suskaičiuojant iki 2 ekspreso kavoje, dėti į indą, aplieti maskarponine mase, vėl dėti mirkytus sausainius ir vėl maskarponė. ant viršaus persijoti kakavos sluoksnį. Viską dėti į šaldytuvą mažiausiai 3 valandoms, bet geriausiai per naktį kad pastovėtų.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-02-17, 10:50 AM | Žinutė # 891
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
Quote (Atile)
š "labo ryto" tai toks: 2 kiaušų tryniai, 2 šaukšati cukraus, 1 (ten gal indelis buvo) maskarponės. Trynius išplakti su cukrumi, sudėti maskarponę, išsukti iki vientisos masės. Išplakti iki standžių putų baltimus, įmaišyti į maskarponinę masę. "Damos pirštelius" (sausainiai) mirkyti suskaičiuojant iki 2 ekspreso kavoje, dėti į indą, aplieti maskarponine mase, vėl dėti mirkytus sausainius ir vėl maskarponė. ant viršaus persijoti kakavos sluoksnį. Viską dėti į šaldytuvą mažiausiai 3 valandoms, bet geriausiai per naktį kad pastovėtų.

tai čia tiramisu, oj kaip skanu valentinas2 valentinas2 valentinas2 valentinas2 valentinas2


Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
 
AtileData: Penktadienis, 2012-02-17, 10:52 AM | Žinutė # 892
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Quote (snieguoliuke)
tai čia tiramisu, oj kaip skanu


sakė tiramisų buckis1 man patiko kad labai lengva padaryti pasirodė, o skonio nė neįsivaizduoju gedaaa


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
liudmilkaData: Penktadienis, 2012-02-17, 11:57 AM | Žinutė # 893
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3501
Apdovanojimai: 9
Reputacija: 4
Statusas: Atsijungęs
Quote (snieguoliuke)
čia klausi apie pagrindą , jis iš avižinių sausainių sutrupintų ir sumaišytų su sviestu , o kitas sluoksnis iš jogurto su vyšniomis

o taip, aciu buckis1 o i jogurta turbut zelatimnos dejai, kad jis stovetu? gedaaa
 
raskaData: Šeštadienis, 2012-02-18, 2:29 AM | Žinutė # 894
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
Quote (Atile)
o skonio nė neįsivaizduoju

i si klausima galiu atsakyti tik vienu zodziu,DIEVISKAS valentinas2

LABAI LENGVAI PARUOSIAMAS,IR LABAI SKANUS.TIK AS DARIAU BE UOGU,MANES UOGOS TIRAMISE VISAI NEZAVI begu
PAMEGINK,ISEINA POBRANGEI,ZINANT LIETUVISKAS KAINAS BET TIKRAI MANAU GALIMA SAU LEISTI TOKI SKANESTA.O PASIDARO TAI LABAI LENGVAI,MUSET IR MANO VAIKIS PADARYTU juokas2

SITAS TIRAMISU BUVO GAMINTAS NERINGUTES DOVILEI GIMTADIENIO DOVANAI,KOKYBE PRASTA(UOGOS TIK PAPUOSIMUI KAD NEBUTU TOKS "LIUDNAS")




Rasos saldainių karalystė

 
rasa85Data: Šeštadienis, 2012-02-18, 11:56 AM | Žinutė # 895
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
Statusas: Atsijungęs
Quote (Atile)
iš "labo ryto" tai toks: 2 kiaušų tryniai, 2 šaukšati cukraus, 1 (ten gal indelis buvo) maskarponės. Trynius išplakti su cukrumi, sudėti maskarponę, išsukti iki vientisos masės. Išplakti iki standžių putų baltimus, įmaišyti į maskarponinę masę. "Damos pirštelius" (sausainiai) mirkyti suskaičiuojant iki 2 ekspreso kavoje, dėti į indą, aplieti maskarponine mase, vėl dėti mirkytus sausainius ir vėl maskarponė. ant viršaus persijoti kakavos sluoksnį. Viską dėti į šaldytuvą mažiausiai 3 valandoms, bet geriausiai per naktį kad pastovėtų.

as toki tiramisu ir darau....be jokiu uogu.....superinis desertas... valentinas2
 
KrlaData: Šeštadienis, 2012-02-18, 5:30 PM | Žinutė # 896
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Quote (rasa85)
as toki tiramisu ir darau....be jokiu uogu.....superinis desertas...

na jei normalus tas tiramisu tai gal ir skanus,o kai mes is asdos nusipirkom,sakau pabandykim,tiek isreklamuotas,tai kai paragavom taip ir ismeciau pelyte pasirodo tie pirsteliai ne tik kavoj gerai primirkyti buvo,bet dar ir rome piktas pelyte
reiktu kada namini gera tiramisu pasidaryti


 
liudmilkaData: Sekmadienis, 2012-02-19, 9:59 AM | Žinutė # 897
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3501
Apdovanojimai: 9
Reputacija: 4
Statusas: Atsijungęs
snieguoliuke, kur galeciau rasti tavo receptuka torto su meduoliais ir grietine? gedaaa
 
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2012-02-19, 12:38 PM | Žinutė # 898
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
Quote (liudmilka)
snieguoliuke, kur galeciau rasti tavo receptuka torto su meduoliais ir grietine? gedaaa

kažkur buvau įkėlus, tik nepamenu kur gedaaa , bet reikia meduolių kokių 600g grietinės 400g, cukraus pudros. as meduolius sutrupinu, dali ju dedu į formą paspaudžiu, tada išplaku grietinę su cukraus pudra ir šiek tiek citrinos sulčių, ir dedu sluoksnį grietinės ant trupinių ir vėl trupiniai, galima daryti kelis sluoksnius, ir tada laikau pernakt šaldytuve kad geriau sustingtų


Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
 
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2012-02-19, 12:39 PM | Žinutė # 899
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
pas mus vakar čeburekų diena begu

Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
 
AUSSRRINEData: Sekmadienis, 2012-02-19, 1:14 PM | Žinutė # 900
forumo gerbėja
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 2379
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 20
Statusas: Atsijungęs
Pas mane siandien blynai su silke kaledos13

www.fotki.com/aussrrina
 
Search:


Copyright MyCorp © 2025