SVEČIUOSE PAS RASKĄ - 4 tema
| |
raska | Data: Antradienis, 2011-09-13, 10:40 PM | Žinutė # 1 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
| Savaitės virėjėlė KRLA.
|
|
| |
Ala78 | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-20, 8:52 PM | Žinutė # 331 |
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1518
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 3
| Quote (nepamenu) Troškinu kopūstus su dešrelėm pietums, tik va ką vyras valgys, tai nežinau, nes jis raugintų kopūstų nevalgo
skanu.
Quote (rasa85) o as mislinu gaminti risotto su krevetemis,tik reik ryziu spec risotto o as ju neturiu..
kaip darai?
http://public.fotki.com/alaala/fm-group-kvepalai-i/
|
|
| |
rasa85 | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-20, 10:28 PM | Žinutė # 332 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Reputacija: 1
| neturejau to surimo ar juros gerybiu sultinio tai padariau paprastu zuvu prieskoniu sultini,svoguna pakepinau svieste po to suberiau ryzius i puoda ir svogunus po to reik vyno balto ir sultini pylt po samti ir masai pastoviai po to krevetes supilt ir petrusku idet nu cia greit surasiau bet labai patiko ..
|
|
| |
virginijak | Data: Penktadienis, 2011-10-21, 6:59 AM | Žinutė # 333 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote (snieguoliuke) merginos gal kartais žinok kaip reikia daryri raugintus kopūstus mes darom tradiciškai - be jokių actų ( panašiai marinuoju) maždauk 15 l supjaustytų kopūstų (į tą kiekį įdedam kiek norim morkų) 0,5 st cukraus 0,5 st druskos žiūpsnelis kmynų,spanguolių ( nebūtinai) cukrų, druską, kmynus, spanguoles įdėti į kopūstus ir gerai išmaišyti, tuo metu išsiskirs sultys ir sumažės jų kiekis, tada perdedam į 12 l kibirą , padedam šiltai, kad rugtų, kai pradeda rūgt reikia kėkvienę dieną išbadyt skyles kopūstuose su kokia nors lazdele, kad išeitų dujos. Raugti reikia vėlyvus kopūstus ir geriausia per delčią.
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
Nicole | Data: Penktadienis, 2011-10-21, 11:24 PM | Žinutė # 334 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 9
| virginijak, man dar antaniniai obuoliai nepamaisytu
Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
|
|
| |
rasa85 | Data: Sekmadienis, 2011-10-23, 3:39 PM | Žinutė # 335 |
forumo tauškutė
| siandie susiruosiau gamint aidaryta batona...o is vakaro buvau pardej ko reik susipirkau bet suri pamirsau ot ziopla ir kaip tycia be masinis siandie
|
|
| |
rasa85 | Data: Sekmadienis, 2011-10-23, 4:12 PM | Žinutė # 336 |
forumo tauškutė
| pasiseke... gerai kad turiu kaimynka lietuve,parves man surio
|
|
| |
dika | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-27, 7:46 AM | Žinutė # 337 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
| Nicole, man patinka toks vafliu pyragas visada ji gaminu kartu su sunum snieguoliuke darbstuoliuke o kokia tesla tarkuoto obuoliu pyrago labai skaniai atrodo
FaCeBooK
|
|
| |
raska | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-27, 1:59 PM | Žinutė # 338 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| labas gaspadines,kaip man sunku cia priprasti prie naujos -sudinos orkaites,ir visu produktu,atrodo kad visiskai nebemoku gaminti
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
dika | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-27, 3:29 PM | Žinutė # 339 |
forumo tauškutė
| Quote (raska) labas gaspadines,kaip man sunku cia priprasti prie naujos -sudinos orkaites,ir visu produktu,atrodo kad visiskai nebemoku gaminti nu va... bet neringutia tai bandelem labai patenkinta buvo
FaCeBooK
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-27, 4:35 PM | Žinutė # 340 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (raska) abas gaspadines,kaip man sunku cia priprasti prie naujos -sudinos orkaites,ir visu produktu,atrodo kad visiskai nebemoku gaminti man tas pats buvo kai grizau pas mama i lt nei dujone negera,nei keptuve,puodai is vis be rankenos nieko nezinai,kaip durnius sukiojiesi virtuvej ir norisi greiciau vizas nest is jos
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-27, 5:31 PM | Žinutė # 341 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7301
Reputacija: 14
| Quote (dika) snieguoliuke darbstuoliuke gimt2 o kokia tesla tarkuoto obuoliu pyrago gedaaa labai skaniai atrodo ačiukas, žinok ten miltai, sukruas pudra, ir kepimo milteliai sumaišau juos ir pabarstau ant dugno, tada obuoliai, vėl miltai, sviesto patarkuoju ir sluoksniuoju taip
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
dika | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-27, 5:33 PM | Žinutė # 342 |
forumo tauškutė
| Quote (snieguoliuke) ačiukas, žinok ten miltai, sukruas pudra, ir kepimo milteliai sumaišau juos ir pabarstau ant dugno, tada obuoliai, vėl miltai, sviesto patarkuoju ir sluoksniuoju taip reiks pabandyt nes obuoliai nelabai valgosi, tai kepsiu
FaCeBooK
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-27, 5:39 PM | Žinutė # 343 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7301
Reputacija: 14
| Quote (dika) reiks pabandyt nes obuoliai nelabai valgosi, tai kepsiu gedaaa labai skanus, mano brangenybės pats skaniausias šitas
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
neringutia | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-27, 9:38 PM | Žinutė # 344 |
forumo gerbėja
Žinutės: 2677
Apdovanojimai: 15
Reputacija: 6
| Quote (dika) nu va... bet neringutia tai bandelem labai patenkinta buvo Viskas jai gaunas,bulka su suriu duonkepej kepe,o ryt jos sedevrus maisto isbandysim,nes Juzes gimse ruosia tai oi valgysim
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2011-10-28, 0:34 AM | Žinutė # 345 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (neringutia) Viskas jai gaunas,bulka su suriu duonkepej kepe,o ryt jos sedevrus maisto isbandysim,nes Juzes gimse ruosia tai oi valgysim tai jau is vakaro nebevalgykit
|
|
| |
|