...
 Mūsų spinta(mėgstamiausi rūbai ,nauji pirkiniai ir t.t) - Page 3 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: Krla  
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » MADA IR STILIUS » Mūsų spinta(mėgstamiausi rūbai ,nauji pirkiniai ir t.t) (plepaliukai ir galerija)
Mūsų spinta(mėgstamiausi rūbai ,nauji pirkiniai ir t.t)
greituteData: Antradienis, 2010-05-04, 9:33 PM | Žinutė # 31
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
2010 metų pavasario mada: iškarpyti rūbai

Demonstruojama daug nuogo kūno, 2010 metų pavasario podiūmo pasirodymuose. Pažiūrėkite naują iškarpytų rūbų tendenciją, garsių dizainerių pavasario kolekcijose.

 
greituteData: Antradienis, 2010-05-04, 9:35 PM | Žinutė # 32
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Pavasario/ vasaros mados tendencijos 2010

Kiekvienos mada besidominčios merginos galvoje prieš prasidedant naujam sezonui galvoje kirba tas pats klausimas: o kas dabar bus madinga? Naujų kolekcijų jūroje sunku nepasiklysti ir išsirinkti kažką, ką tikrai nešiosime, o ne paliksime dulkėti spintoje. Taigi, kas bus madinga šių metų šiltuoju sezonu? Ogi štai kas:

Švara, tvarka, tobulos proporcijos bei taisyklė less is more yra pagrindinės šio sezono idėjos, leidžiančios drąsiai bei užtikrintai naująją dekadą pradėti tuo, su kuo suklysti tiesiog neįmanoma – minimalizmu. Dizaineriai pagaliau atsigręžė į drabužio funkcionalumą, tačiau nusprendė nesekti dešimtojo dešimtmečio pėdsakais ir minimalizmo tendencijos nepaversti unisex atributu. Jis šį sezoną itin tyras ir švarus, tačiau moteriškai proporcingas, aiškių, tačiau figūrą maloniai apgaubiančių formų, švelnių ir šiltų smėlinių bei rudų atspalvių. Šiai tendencijai paklūsta tiek kuklūs marškinių/sijonų/šortų deriniai (Celine, YSL), tiek architektūriškos, tačiau akinamai baltos suknelės (Calvin Klein).
Mada neapsiriboja iš Olimpinių žaidynių sporto šakų atneštu įkvėpimu ir kuria naujas taisykles. Šiam pavasario/vasaros sezonui daugelis mados namų siūlo ne tik stilingus, bet ir visiškai netikėtus sportinę aprangą primenančius derinius. Kelnės guminiu liemeniu, raišteliais puošti aukštakulniai, plaukų juostos bei sportinės striukės dar niekada neatrodė taip stilingai. Net nesvarbu, ar pasirinksite modernios banglentininkės įvaizdį (Proenza Schouler) ar amerikietiškojo futbolo gerbėjų gretas (Alexander Wang). Pasirinkimų galybė, tereikia juos įnešti į savo spintą.
Mados aukos, laisvai! Nesijaudinkite, tikrai nesiūlau Jums pirkti chaki spalvos kombinezono ir senelių spintoje ieškoti antpečių, nes šio sezono karininkė gerokai elegantiškesnė nei matyta filmuose apie Žaną d‘Ark. Ji podiumu žengia didoką ir gerokai padėvėtą švarką derindama su blizgiomis siaurutėmis kelnėmis, o it iš atlenktų kariškų kelnių pasiūtus atspurusius šortus dekoruoja auksiniais žvyneliais. Jei manote, kad ši tendencija šiek tiek per rizikinga, prisiminkite slaptą kodą model off duty ir drąsiai kopijuokite atsainų, bet efektingą stilių. Gali rinktis tiek įspūdingai apsiūtą karišką švarką prailginta nugara (Balmain), tiek visą griežtos formos lietpaltį (Marc Jacobs).Taigi ruoškite savo amuniciją bei pirmyn į gatves.
Kaimo motyvai - ne juokingi, o madingi. Marijos Antuanetės Le Petit Trianon ūkio merginas bei žaviąją Lolitą primenančios modernios svajotojos nemano, kad aukštakulnių bei metalo amžiuje dėvėti varpelio formos sijoną ar languotą prikyštę yra vaikiška. Taigi kodėl nepabandžius bent dienai sugrįžti į vaikystės pievas bei neapsirinkus romantiškos languotos suknelės (Christopher Kane) ar riebaus pieno spalvos pūsto sijonėlio (Chanel)? Šis sezonas Jums tą leidžia, tad graužtis neteks.
Nuo jų skauda akis, tačiau atsižiūrėti negali. Kas? Žinoma, kad podiumų variacijos raštų bei ornamentų tema. Jei prieš porą metų dizaineriai dar gana baugščiai stebėjo po truputį populiarėti imančius raštus bei žaidė saugiais etniniais motyvais, tai šį sezoną neliko nei limito, nei saiko. Kompiuterinė grafika, gamtos motyvai (Dries Van Noten), meniški štrichai (Balenciaga), Picasso darbus primenantys kubai, akyse mirguliuojantys ornamentai (Givenchy)… Nepasiklysti bus sunku.
Nėriniai ir permatomi audiniai. Moteriškos paslaptys bei už devynerių durų saugomas slaptas bei vos ne šventu kasdieniu ritualu tampantis buduaras pagaliau išlįs į dienos šviesą? Na, ne visai. Tiksliau būtų teigti, kad bus palikta nemažai vietos fantazijai, tačiau pagrindiniu uždaviniu taps noras kuo mažiau apsinuoginant parodyti kuo daugiau. Taip ir gimė buduaro detalių tendencija, leidžianti į kasdienę aprangą nėrinių bei šilko pagalba įnešti šiek tiek žaismingumo, permatomumo, „nei nuoga, nei apsirengusi“ efekto. Taigi drąsiai pirkite nėrinių palaidines (Dolce & Gabbana), šiek tiek permatomas ir apatinukus primenančias sukneles (Christian Dior) bei… svajonių apatinius, iki šiol kukliai laukusius savo progos pasirodyti.

 
greituteData: Antradienis, 2010-05-04, 9:42 PM | Žinutė # 33
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Madinga:

* Asimetrija - griežtų geometrinių linijų, bet netaisyklingų proporcijų modeliai - ir rafinuotas minimalizmas įgauna vis didesnį pagreitį.

* Laukinės gamtos pėdsakais: plėšrūnų ir egzotiškų gyvūnų odos bei kailio imitacijos puošia įvairius audinius. Ypač efektingai atrodo iš jų kurti aksesuarai.

* Sporto klasė: įvairios sportinės aprangos detalės yra neabejotinos naujojo sezono favoritės.

* Šortai ir kelnės niekada neišeina iš mados. Šįkart įsigykite tokius, kurių juosmens linija paaukštinta. Vis dar populiarus šortų ar kelnių ir švarko duetas.

* Raukiniai: daugybė draperijų, raukinių, kaspinų atrodo itin moteriškai ir romantiškai.

* Bohema: hipiški, laisvi, gėlių motyvais marginti drabužiai puikiai dera prie konservatyvių, klasikinių.

* Rytų motyvai: ryškėja marokietiškų motyvų įtaka, pirmuoju smuiku ima groti rytietiško stiliaus kelnės.

* Langeliai ir taškeliai - vis dar „ant bangos".

* Apyrankės ir diržai - jau kelintą sezoną tarp aksesuarų favoritų. Masyvios apyrankės šį pavasarį - top'inis aksesuaras.

* Švarkeliai: striuki, paraitytomis rankovėmis, išryškinantys figūrą.

* Citrusinių vaisių tonai: geltonos karštinė praūžė, atplūdo apelsinų, žaliųjų citrinų (laimų) atspalviai.

 
greituteData: Antradienis, 2010-05-04, 9:43 PM | Žinutė # 34
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Nemadinga:

* Maksi: žemę šluojančius sijonus šluoja mini.

* Liemenės: jos karaliavo jau du sezonus - pakanka.

* Megztiniai: stambių raštų trikotažinių megztinių jau netraukite iš lentynų, paslėpkite - gal pravers rudenį.

* Ryškios pėdkelnės ir tamprės (leginsai): šį pavasarį jas mūvinčiosios jau bus apkaltintos iš mados išėjusia ekstravagancija.

* Dryželiai: šiemet jie jau nebe tokie madingi kaip pernai, todėl geriau keiskite juos kitais raštais.

* Juoda spalva: nors ir niekada neišeina iš mados, bet šį pavasarį populiaresnė amžina jos konkurentė - balta. Pasilikite juodus drabužius šaltąjam sezonui.

 
greituteData: Antradienis, 2010-05-04, 9:46 PM | Žinutė # 35
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
1. Raudona spalva.

Šį pavasarį madingi visi raudonos spalvos deriniai, tačiau topu laikoma – kraujo raudonio spalva. Jūs tiesiog privalote įsigyti raudona suknelę! Raudona – aistros, meilės spalva. Beje labai dažnai ši spalva pagyvina visą garderobą. Puiku, kad ji madinga šį sezoną!

2. Grafika.

Griežti juoda-balta deriniai žada būti tikra šio pavasario sensacija. Atrodo, spalvos visiškai nepavasariškos, tačiau tai klasika, kuri turi atsirasti vietą ir jūsų garderobe. Pasirinkdamos šiuos derinius atminkite, kad jie šiek tiek įpareigoja. Prie jų tinka tik vienas ryškus akcentas, pavyzdžiui, raudonai nulakuoti nagai ar lakinė piniginė.

 
greituteData: Antradienis, 2010-05-04, 9:50 PM | Žinutė # 36
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
3. Raukiniai.

Švelni ir moteriška – tokia šio pavasario moteris. Baltiniai su raukiniais suteikia romantiškumo ir lengvumo įspūdį. Kuo daugiau tokių raukinių, tuo jūs būsite madingesnė. Platus tokių palaidinių pasirinkimas naujausioje Stella McCartney kolekcijoje.

4. Oda.

Pavasarį dizaineriai nesiūlo mums atsisakyti odos. Ji turi būti ypatingai minkšta ir plona. Modeliai turėtų būti kuo paprastesni, be detalių.

 
greituteData: Antradienis, 2010-05-04, 9:53 PM | Žinutė # 37
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
5. Žaismas.

Susiliejusios spalvos, kurios šiek tiek primena hipių laikus, atspalvių žaismas – tai madinga šį pavasarį. Su tokiomis suknelėmis Jūs atrodysite žaismingai, viliojančiai ir labai patogiai.

6. Militarizmas.

Militaristinis stilius puikiai įsiliejo į šiandieninę madą, sumodernėjo, įgavo formą. Šį pavasarį nevenkite militaristinių drabužių. Su trumpute militaristine suknele atrodysite tikrai labai seksualiai!

 
greituteData: Antradienis, 2010-05-04, 9:55 PM | Žinutė # 38
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
7. Džinsas.

Džinsiniai drabužiai šį pavasarį „ant bangos“. Jie madingi tiek plėšyti, tiek siuvinėti, tiek marginti! Džinso šį pavasarį negali būti per daug.

8. Gėlės.

Kartu su pašarinėmis gėlėmis pražyskite ir Jūs! Gėlėta suknelė, palaidinė – kas gali būti romantiškiau? Gėlės gali būti didelės, mažos, pačių įvairiausių spalvų. Nebijokite derinti gėlėto sijonėlio ir gėlėtos palaidinės. Juk pavasaris!

 
greituteData: Antradienis, 2010-05-04, 9:57 PM | Žinutė # 39
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
9. Balta spalva.

Balta spalva tinka visoms. Ji atgaivina ir puikiai pabrėžia jūsų įdegį. Žinoma, tai nėra praktiška spalva, tačiau nors vieną baltą drabužį Jūs tiesiog privalote įsigyti. Pavyzdžiui, kad ir baltą švarkelį, kuris puikiai tiks visoms progoms.



10. Kūno spalvos apranga.

Šį pavasarį kūno spalvos drabužiai ypač populiarūs. „Naf Naf“ ir „Lanvin“ siūlo rinktis būtent tokios spalvos drabužius. Pasirinkite Jums tinkamą dizainą, pasiuvimą ir pirmyn!

 
lagūnaData: Penktadienis, 2010-05-28, 2:20 PM | Žinutė # 40
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 475
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs


 
lagūnaData: Penktadienis, 2010-05-28, 2:41 PM | Žinutė # 41
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 475
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
Christian Dior





Message edited by lagūna - Penktadienis, 2010-05-28, 2:43 PM
 
greituteData: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 7:41 PM | Žinutė # 42
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
10 mados tendencijų stilingai 2010 metų žiemai

Pernai Paryžiaus ir Niujorko mados dizaineriai, pristatydami šaltojo sezono drabužių kolekcijas, tikino, kad 2010 metų žiema bus tikrai nenuobodi. Nepaisant pasaulį pakirtusių ekonominių negandų, gripo pandemijos ar visuotinės depresijos, mados pasaulis šalčiausius šios žiemos mėnesius sutinka kaip niekad puošniai, solidžiai ir seksualiai, teigia mados žinovai portalui fashionising.com. Atskleidžiame tau 10 stiliaus paslapčių, kuriomis vadovaudamasi 2010 metų žiemą atrodysi kaip ką tik nuo podiumo nulipusi gražuolė.

Auliniai batai aukščiau kelių

Batai, siekiantys šlaunis, - viena tų stilingų aprangos detalių, kurias privalai turėti šią žiemą. Kalbame ne šiaip apie ilgaaulius, tačiau apie itin ilgus batus, primenančius žvejo ar medžiotojo avalynę. Minimalistiniai zomšiniai arba futuristiniai blizgios odos, dermantino, guminiai, tvido, flanelės, megztu aulu, dekoruoti metalu, kailiu, siuvinėti - svarbiausia, aukštakulniai. Štai tokius ilgaaulius šiai žiemai siūlo Antonio Berardi, Marco Jacobso,„Hermes, & Isabel Marant“ mados namai.

Gobtuvai, mantijos ir puspalčiai

Gobtuvai ir mantijos madingi nuo neatmenamų laikų. Gobtuvai buvo pagrindinis išorinis drabužis Viduramžių laikais, pusilgės mantijos saugodavo keliautojus ir dvariškius nuo XVI amžiaus audrų ir pūgų. Šią žiemą privalai prisiminti istoriją ir puoštis XIV-XVI a. stiliaus apsiaustais. 1940 metų militaristiniai švarkai ir puspalčiai, galvos dangalai, skraistės, kailinės šerpė, prabangūs bua ir 60-tųjų ponchai – šią žiemą antram gyvenimui prikeltos mados gudrybės.

Odiniai drabužiai

Tikriausiai kyla klausimas, kas be odinio švarko, madingo ištisus dešimtmečius, dar gali būti stilinga šiais metais. Ogi viskas! Anot dizainerių, atėjo ne Metalinio tigro, bet Blizgios odos metai. Viskas pradedant blauzdinėmis, timpomis, liemenėmis, rankinėmis, triko, baigiant lietpalčiais suknelėmis ir kombinezonais – madinga. Dar daugiau oda - absoliutus 2010 metų mados topas.

 
greituteData: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 7:43 PM | Žinutė # 43
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Feminizmo triumfas

Šiais metais madinga viskas, ką gali rasti savo vyro spintoje. Nesistebėk, maskulinistinė mada įsibėgėja būtent šią žiemą. Griežtų linijų švarkai ir kelnės, skrybėlės, kaklajuostės, plačiapečiai puspalčiai, lietpalčiai, grubios detalės: laikrodžiai, medaliai, sagtys, sasagos, aukštos apykaklės derinamos net prie kokteilinės suknelės. Tokį stilių šiai žiemai siūlo Beau Brummell ir Coco Chanel mados namai.

Mezginiai

Stambių siūlų mezginiai madingi jau antrą sezoną, tačiau minkštų megztinių kerai nesisklaido. Ryškių spalvų golfai, džemperiai, nertiniai, gobtuvai, kepurės, ilgi šalikai, net suknelės, prisegamos rankovės ar blauzdinės – stulbinančius naujus mezginių pavyzdžius savo kolekcijose pristatė Missoni ir Julien MacDonald's mados namų dizaineriai.

 
greituteData: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 7:44 PM | Žinutė # 44
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Atvirumas

Šventinį vakarą neteks dangstytis megztiniais ar odiniais triko. Kiek atviresnių ir seksualesnių drabužių šiai žiemai siūlo Lela Rose, Marcas Jacobsas, Wenlan ir kiti mados namai. Pastelinių spalvų šilkiniai deriniai, primenantys 1990-tųjų vasaros stilių, šią žiemą privers pasijusti išskirtinai. Svarbiausia, nepamiršti aksesuarų: galvos dangalų, diržų, masyvių apyrankių, karolių, akinių ar drugelio formos delniukų. Jei romantiškas stilius tau jau įgriso, rinkis 1990-tųjų „hardcore“ paukštytės įvaizdį. Sluoksniuok lengvų tekstūrų darbužius, pastelines slavas derink su ryškiomis, o tamsius tonus su blizgiomis detalėmis.

Asimetrinė pečių linija

Jau tikriausiai pastebėjai, kad drabužiai, dengiantys vieną petį, dominuoja parduotuvių lentynose. Neapsirikai. Ši retro detalė tapo nepakeičiama šio sezono mados tendencija. Tai elegantiška, seksualu ir labai patogu. Suknelės, palaidinės, marškinėliai, topai, bikiniai, sarafanai – dėvėti drabužius su simetriška pečių linija siūlo „Balmain“, „Balenciaga“, „Lanvin“ ir Sophia Kokosalaki mados namai.

 
greituteData: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 7:49 PM | Žinutė # 45
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Suplėšyti džinsai

Kai jau atrodė, kad juos dėvi tik maištaujantys paaugliai, jie vėl grįžo ant podiumų... Sudraskyti džinsai – vienas didžiausių šio sezono mados nusivylimų ir banalybių. Tačiau neverta raukytis. Sudraskyti džinsai puikiai tinka išvykoms, vilkėti kasdien ar į vakarėlį. Suderinus su palaidine ant vienos petnešėlės, trauksi kiekvieno madai neabejingo vaikino dėmesį...

Turkio spalva

2010 metų spalva – turkio. Jei turi šios įmantrios ir netradicinės spalvos drabužių – trauk juos iš spintos ir dėvėk. Viskas, kas blizga turkiu – be išimčių madinga: interjero detalės, aksesuarai, indai, baldai, makiažo atspalvis, net nagų lakas. Turkio spalva turi atsidurti tavo spintoje.


 
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » MADA IR STILIUS » Mūsų spinta(mėgstamiausi rūbai ,nauji pirkiniai ir t.t) (plepaliukai ir galerija)
Search:


Copyright MyCorp © 2024