Kompiuterio ligos
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2013-10-25, 12:12 PM | Žinutė # 136 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
| Quote nerida ( ) pratryniau aš tą šriftą visai,tai dabar automatiškai meta Georgia,bent jau normaliai įskaitomas ir lietuviškas nustatymuose yra pakeistas šriftas todėl ir mėtė tą šriftą na kitaip sakant tu ištrynei kurie buvo nustatyti ir kai programa neberado jų tai todėl ir metė iš eilės kažkokį pasirinkus šiaip tai pati gali nusistatyti kokį šriftą tau pastoviai turėtų išmesti kai atsidarai wordus
facebook
|
|
| |
nerida | Data: Penktadienis, 2013-11-22, 10:07 AM | Žinutė # 137 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| kokie šriftai kažin turi būti kad man rodytų č raidę,nes dabar tai nerodo pvz.mamyčių forumas č nėra štai kokie nustatyti.kituose tinklalapiuose tai rodo tvarkingai viską,o šiam ne
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
Message edited by nerida - Penktadienis, 2013-11-22, 10:11 AM |
|
| |
nerida | Data: Penktadienis, 2013-11-22, 10:59 AM | Žinutė # 138 |
forumo senbuvė
| jau susitvarkiau
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
marketingskelbimam | Data: Trečiadienis, 2015-03-25, 9:25 AM | Žinutė # 139 |
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 12
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 0
| Pas mane namie yra du kompiuteriai , abiejuose yra antivirusinės programos ir einant į kai kurias forumo temas mane iš jų išmeta, nes ten galimas virusas, kaip man tai sutvarkyti, kad galėčiau paskaityti man aktualias temas? :)
|
|
| |
Vijolė | Data: Trečiadienis, 2015-03-25, 11:48 AM | Žinutė # 140 |
forumo numylėtinė
| marketingskelbimam, kaip supratau nevisose temose meta virusą? viena iš priežasčių gali būti tai kad toje temoje yra įkeltas paveiksliukas kuris yra skenuojamas kaip virusas, nes ir man teko kažkada kažkuriam forume susidurti su tokia problema. kita priežastis jei kompai skirtingai nurodo temas dėl viruso tai manau tada gali būti kaltos pačios antivirusės
facebook
|
|
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2015-03-25, 7:37 PM | Žinutė # 141 |
forumo senbuvė
| Vijolė, marketingskelbimam, čia tik reklamas mėto nepastebėjai? žodį kompiuteriai paspaudus meta į reklamos puslapį priviso tokios ale reklamos .
|
|
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2015-03-26, 11:51 AM | Žinutė # 142 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote nerida ( ) čia tik reklamas mėto nepastebėjai? žodį kompiuteriai paspaudus meta į reklamos puslapį kai kas taip uždarbiauja ...
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
Vijolė | Data: Ketvirtadienis, 2015-03-26, 4:24 PM | Žinutė # 143 |
forumo numylėtinė
| nekreipiu aš dėmesio į tai
facebook