Sportas
| |
Incius | Data: Antradienis, 2011-05-03, 2:17 PM | Žinutė # 16 |
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 5
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
| O as lankau sporto kluba, saunumelis tiesiog:) Ir riebaliukai tirpsta ir nuotaika buna gera:) Tiesiog atsipalaiduoji, lengvesne jautiesis
|
|
| |
Ernestuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-19, 1:45 PM | Žinutė # 17 |
forumo draugė
Žinutės: 1353
Apdovanojimai: 3
Reputacija: 1
| o as vasara kartas nuo karto pabegioju
|
|
| |
MEINARDAS | Data: Antradienis, 2011-07-05, 8:16 PM | Žinutė # 18 |
naujokė
Žinutės: 52
Reputacija: 2
| As vis ruosiuos pradet vaiksciot rytais,jau ir kompanija susiorganizavau,bet kad mano kompanione tokia pat kaip as,vis gal nuo kitos savaicikes... Bet zinokit tiesa pasakius nebelieka man sportui laiko,labai noreciau,nes kiek zinau tikrai efektyvu,deja nebeturiu jegu,ryte tingiu keltis,o vakare krentu i lova kai vaikai uzmiega lyg negyva...
|
|
| |
diaamante | Data: Pirmadienis, 2011-07-18, 12:44 PM | Žinutė # 19 |
naujokė
Žinutės: 371
Apdovanojimai: 3
| As kiekviena vakara darau atsilenkimus su treniruokliu. padarau 500 anksciau ir as buvau sugalvojus begioti, bet man nepatiko, beto labai tingedavosi,o dabar kai turiu treniruoli namuose tai kazkaip ipratau ir paciai noras yra o siaip dar gerai numesti svori yra nevalgyti po sesiu, as taip stengiuosi daryti, arba vakare labai nedaug pavalgyti
|
|
| |
Astukas | Data: Antradienis, 2011-08-30, 1:58 PM | Žinutė # 20 |
naujokė
Žinutės: 3
Reputacija: 0
| prisimenu, kaip būdavo gera, kai po treniruotės visa išsunkta jausdavausi :) tada jautėsi, kad svoris tirpsta, o paskui užmečiau sportus, nes laiko neliko. nors bandysiu nuo rudens taisytis ir grįžti į kokį sporto klubą. va kaip tik dabar žiūriu šitą akciją - https://www.dyl.lt/akcija/413/20Lt-uz-80Lt-savaite-sporto-klube-aerobika-kalanetika-pilates. gal kas lankot, kaip klubas?
|
|
| |
jolitata | Data: Pirmadienis, 2011-09-05, 10:15 PM | Žinutė # 21 |
forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| Aš tai, kai vaikščiodavau į sporto klubą, tai ir netingėdavau. Labai patiko. Po sporto nueidavau į baseiną. Dabar tam laiko nėra. O prisiverst namie kokius atsilenkimus padaryt negaliu.
|
|
| |
utė | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 12:51 PM | Žinutė # 22 |
forumo draugė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 1255
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
| Mergaites, o gal kas bandet sukt lanka - HEALTH HOOP? Kazi koks jo poveikis? Vis svarstau pirkt ar ne, bet nerandu atsiliepimu apie ji Aprasymai apie ji-tai super poveikis turetu but
|
|
| |
eglute | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 4:12 PM | Žinutė # 23 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3092
Reputacija: 4
| Quote (utė) Mergaites, o gal kas bandet sukt lanka - HEALTH HOOP? Kazi koks jo poveikis? Vis svarstau pirkt ar ne, bet nerandu atsiliepimu apie ji gedaaa Aprasymai apie ji-tai super poveikis turetu but sypsena va kaip tik norejau pasidalinti savo sportu turiu lanka, kuri sukdavau, kol buvau LT, dabar nebeturiu laiko, cia gal tik pasiteisinimas toks. siaip lankas tikrai neblogas, bet beda ta, kad jei smarkiau pasuksi, o taip bus, kai priprasi, tada jau per sujungimus gali truputi pradeti skilineti ta plastmase, bet jei sukant palengva tai viskas gerai.
as pries tai keleta metu vis eidavau i sporto kluba iki gimdymo, po to taip nusitese nusitese, kol isigyjau ta lanka, dabar galvoju vel kazkaip reikes pradeti, esu lankius kvepavimo pratimus, tai isties labai efektyvu, tik va namuose kazkaip kai ne viena buni tai nelabai norisi daryti
|
|
| |
utė | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 6:10 PM | Žinutė # 24 |
forumo draugė
| Na va,as uzsiminiau vyrui, tai jis man nupirko, isvada viena.... Eglute, o tai sukant lanka reikia specialaus kvepavimo? koks jis? Ir koki tu turejei? ju yra keliu rusiu,pagal sudetingumo lygi
|
|
| |
eglute | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 6:44 PM | Žinutė # 25 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3092
Reputacija: 4
| Quote (utė) reikia specialaus kvepavimo ne ne nereikia, as atskirai lankiau tokius kvepavimo pratimus
|
|
| |
utė | Data: Ketvirtadienis, 2011-09-22, 11:51 AM | Žinutė # 26 |
forumo draugė
| Eglute, sakyk, o kaip atrode tavo pilvukas po keletos lanko sukimu? Mano visi sonai melyni (nors skaiciau, kad taip turi atrodyti, tik nezinau ar tiek ilgai). As suku lanka jau 5 dienas ir tos melynes niekur nedingsta, o vis daugiau ju randas. Gal nebesukt-isgydyt jas? Bet bijau, kad vel pradejus sukt, vel ju atsiras. Ka daryt?
|
|
| |
rasa85 | Data: Ketvirtadienis, 2011-09-22, 4:09 PM | Žinutė # 27 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
| mano draugei ir tas pats buvo po lanklo sukimo nepergyvenk praeis..
|
|
| |
jolitata | Data: Penktadienis, 2011-09-23, 12:13 PM | Žinutė # 28 |
forumo gerbėja
| Quote (utė) Eglute, sakyk, o kaip atrode tavo pilvukas po keletos lanko sukimu? gedaaa Mano visi sonai melyni (nors skaiciau, kad taip turi atrodyti, tik nezinau ar tiek ilgai). As suku lanka jau 5 dienas ir tos melynes niekur nedingsta, o vis daugiau ju randas. Gal nebesukt-isgydyt jas? Bet bijau, kad vel pradejus sukt, vel ju atsiras. Ka daryt? utė, žinok su lanko sukimu taip ir bus. Jei jau pasirinkai tokį sportavimo būdą, tai teks prisitaikyt prie mėlynių.
|
|
| |
utė | Data: Penktadienis, 2011-09-23, 3:03 PM | Žinutė # 29 |
forumo draugė
| Nuraminot, mergaites, aciu As tu melyniu nebijau-lai jos buna, tik kad nedingsta, o vis daugeja. O dar vyras gasdina-sako "Pudai mesa" tai ir sunerimau. Ka gi, sportuosiu toliau
|
|
| |
jolitata | Data: Penktadienis, 2011-09-23, 4:47 PM | Žinutė # 30 |
forumo gerbėja
| Quote (utė) O dar vyras gasdina-sako "Pudai mesa" Oi, tie vyrai.
|
|
| |
|