Užsakymų priėmimas
| |
Atile | Data: Antradienis, 2010-02-09, 1:19 PM | Žinutė # 1 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
| Darbelius galite užsisakinėti TIK iš esamų darbelių galerijose. Parašykite darbelio Nr. (pvz 1-1, 5-7, 8 -12) ir mes įrėminsime jūsų įkeltą nuotraukėlę. Jei ant darbelio reikia parašyti tekstą, perspėkite iš anksto. Jei galerijose nėra patinkančio darbelio, prie užsakymo parašykite tiksliai ko norėtumėte, nurodykite foną, paveikslėlius ir reikiamus užrašus, kad mums nereikėtų klausinėti ir nesigaištų laikas. Užsakymą padarysime nemokamai, 2 savaičių bėgyje TIK aktyviems forumo nariams surinkusiems ne mažiau 100 žinučių.
Išsisaugant darbelį, paspauskite ant jo, kai jis užsikraus naujame lange (radikal.ru), išsisaugokite (file-save). Nesaugokite tiesiogiai iš forumo, nes darbelis bus nepilno dydžio ir atsispausdins blogai.
|
|
| |
Atile | Data: Šeštadienis, 2010-09-18, 7:36 PM | Žinutė # 151 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (kuge) net ir nežinau kaip atsidėkoti nu jo, aš šį kart patylėsiu....
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2010-09-18, 8:13 PM | Žinutė # 152 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| tiesa,kuge jei spausdinsi mano tai reikia perkelti ant a4 lapo.dabar einu migdyt mazes tai velaiu jei nebus pervelu tai sukelsiu,arba jei moki pati susikelk
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
kuge | Data: Šeštadienis, 2010-09-18, 8:15 PM | Žinutė # 153 |
forumo tauškutė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
| Quote (nerida) tiesa,kuge jei spausdinsi mano tai reikia perkelti ant a4 lapo.dabar einu migdyt mazes tai velaiu jei nebus pervelu tai sukelsiu,arba jei moki pati susikelk Tai jau tiek tai sugebėsiu Dar kartą ačiūūūūūūūūūūūūūūū
|
|
| |
Aime | Data: Šeštadienis, 2010-09-18, 8:36 PM | Žinutė # 154 |
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1677
Apdovanojimai: 13
Reputacija: 2
| Quote (nerida) ir klaideliu persiziurekit ar nepadariau, Padarei vieną klaidelę pataisyk ADMINISTRAVIMO...o dabar adnininstarvimo yra
Girdžiu spintoj kažkas vaikšto...Atidarau duris...Žiūriu suknelės iš mados eina...
|
|
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2010-09-18, 8:56 PM | Žinutė # 155 |
forumo senbuvė
| Quote (Aime) Padarei vieną klaidelę mirkt pataisyk ADMINISTRAVIMO...o dabar adnininstarvimo yra ot gerai kad pastebejai einu taisyt
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2010-09-18, 9:00 PM | Žinutė # 156 |
forumo senbuvė
| ot ziopla
|
|
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2010-09-18, 9:01 PM | Žinutė # 157 |
forumo senbuvė
| kazin kuge dar neprispausdino kvietimu su klaidom jei kuri turit jos skaipa gal parasytumet kad nespausdintu
Message edited by nerida - Šeštadienis, 2010-09-18, 9:01 PM |
|
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2010-09-18, 9:02 PM | Žinutė # 158 |
forumo senbuvė
|
Message edited by nerida - Šeštadienis, 2010-09-18, 9:04 PM |
|
| |
Aime | Data: Šeštadienis, 2010-09-18, 9:45 PM | Žinutė # 159 |
forumo draugė
| Quote (nerida) ot gerai kad pastebejai einu taisyt Nesijaudink tu taip juk visoms pasitaiko tos nelemtos klaidelės Quote (nerida) kazin kuge dar neprispausdino kvietimu su klaidom jei kuri turit jos skaipa gal parasytumet kad nespausdintu Na tikėkimės,kad nebus dar spausdinus
Girdžiu spintoj kažkas vaikšto...Atidarau duris...Žiūriu suknelės iš mados eina...
|
|
| |
kuge | Data: Šeštadienis, 2010-09-18, 10:08 PM | Žinutė # 160 |
forumo tauškutė
| Quote (Aime) Padarei vieną klaidelę pataisyk ADMINISTRAVIMO...o dabar adnininstarvimo yra O aš ir nemačiau lygtais ir žiūrėjau
|
|
| |
kuge | Data: Šeštadienis, 2010-09-18, 10:10 PM | Žinutė # 161 |
forumo tauškutė
| Quote (Aime) Na tikėkimės,kad nebus dar spausdinus Nespauzdinau - aš dar su dėžutėm žaidžiu, spausdinsiu vėliau, o tiksliau rytoj - kai kvietimukai turės namučius
|
|
| |
Aime | Data: Šeštadienis, 2010-09-18, 10:11 PM | Žinutė # 162 |
forumo draugė
| Quote (kuge) O aš ir nemačiau lygtais ir žiūrėjau tokia jau aš,baisiai kitų klaidas gerai matau tik kartais savų nebe pastebiu
|
|
| |
kuge | Data: Šeštadienis, 2010-09-18, 10:20 PM | Žinutė # 163 |
forumo tauškutė
| Quote (Aime) tik kartais savų nebe pastebiu ir man taip būna ir gan dažnai
|
|
| |
nerida | Data: Sekmadienis, 2010-09-19, 9:42 AM | Žinutė # 164 |
forumo senbuvė
| Quote (Aime) Nesijaudink tu taip buckiukas juk visoms pasitaiko tos nelemtos klaidelės Quote (Aime) tokia jau aš,baisiai kitų klaidas gerai matau gerai kad tokiu patabiu zmoniu yra Quote (kuge) Nespauzdinau - aš dar su dėžutėm žaidžiu, spausdinsiu vėliau, o tiksliau rytoj - kai kvietimukai turės namučius tada viskas gerai
|
|
| |
nerida | Data: Sekmadienis, 2010-09-19, 10:01 AM | Žinutė # 165 |
forumo senbuvė
| dar siek tiek taisiau kad ta knyga tokia balta nebutu,gal labiau taip patiks,ikeliu
|
|
| |
|