PLEPALAI APIE FOTOŠOPĄ
| |
Vijolė | Data: Trečiadienis, 2013-01-09, 12:27 PM | Žinutė # 1 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
| Nori išmokti dirbti su Photoshop programa? Junkis prie mūsų. Būtinai padėsime. Drąsiai klausk kas neaišku šiame forume. Jei norėsi papulti į pamokėlių skyrelį, rašyk man. Klausimai, patarimai, diskusijos apie photoshop - viskas čia. Aktyvūs fotošopo skyrelio nariai gauna priėjimą prie mūsų kurtų darbų, kurių šiuo metu nematote. Tam reikia bendrauti, rodyti savo darbus ir dalintis viskuo kas tinka fotošopui. Viską reikia kelti į tam skirtas temas. :)
jei kam reikia patarimo galite kreiptis skypu vijole123vijole
S4H- šios raidės reiškia, kad jūs galite daryti rėmelius ir imti už juos pinigus (kitaip sakant pardavinėti, bet nedideliais kiekiais)
PU-šios raidės reiškia, kad rinkinukas skirtas tik asmeniniam naudojimui
СU- šios raidės reškia, kas jus galite naudoti elementus ir kurti savo komercinius projektus ar scrap rinkinukus
facebook
|
|
| |
linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2013-08-22, 10:01 PM | Žinutė # 421 |
forumo tauškutė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 3444
Apdovanojimai: 19
Reputacija: 5
| Quote (nerida) linuciuxxxx, kur prapuolusi nerida, sveikute kaip ir neprapuolus ,tik paskutiniu metu labai mazai sedejau prie kompo,vis laiko maza ,bet manau kad jau pasitaisysiu ir rodysiuos vis dazniau
|
|
| |
nerida | Data: Penktadienis, 2013-08-23, 11:52 AM | Žinutė # 422 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| Quote (linuciuxxxx) erida, sveikute mirkt kaip ir neprapuolus ,tik paskutiniu metu labai mazai sedejau prie kompo,vis laiko maza gedaaa ,bet manau kad jau pasitaisysiu ir rodysiuos vis dazniau mirkt
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-08-26, 9:45 PM | Žinutė # 423 |
forumo pleputė
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| sveikos mergyčkos, žiūriu vaikus mokyklai apipirkinėjat Ps skyriui
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2013-08-26, 9:47 PM | Žinutė # 424 |
forumo senbuvė
| Quote (virginijak) sveikos mergyčkos, žiūriu vaikus mokyklai apipirkinėjat Ps skyriui 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 jo,čia universalus skyrius
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-08-26, 9:48 PM | Žinutė # 425 |
forumo pleputė
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Aš tai ir užsiėmus - mano pirmokė bus, tai visko reik... dirbu ir su Ps bet laiko sukelt darbelius trūksta... Nieko greit grįšiu...
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2013-08-26, 9:53 PM | Žinutė # 426 |
forumo senbuvė
| Quote (virginijak) Aš tai ir užsiėmus - mano pirmokė bus, tai visko reik... sakau čia universalus skyrius
Quote (virginijak) . Nieko greit grįšiu... taksi vietoj
|
|
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2013-08-26, 10:19 PM | Žinutė # 427 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| Quote (virginijak) sveikos mergyčkos, žiūriu vaikus mokyklai apipirkinėjat Ps skyriui gerai, kad ne prie popierinių darbelių apipirkinėjam Quote (nerida) sakau čia universalus skyrius tai kad plepsių nėra tik fotošopininkės tai mes čia ir sėdim
facebook
|
|
| | |
Krla | Data: Pirmadienis, 2013-09-02, 3:42 PM | Žinutė # 429 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (katcia) oj isleidau saviski i darzeli, o pati likau su dviem leliais kazkaip keista kai vyresnelio nera zinau ta jausma...nieko,po keliu sav dziaugsies kad ramu
Quote (katcia) Krla, nu sauniai pasidarbavai gerai atrodo tas rinkinukas su meskiukais, taip mielai ir jaukiai aciu,dabar jau ikeliau klientes nuotrauka kaip atrode.toks labai minimalistinis,neapkrautas,pirma karta toki dariau,istikruju patiko ieskoti ir derinti prie jau turimu darbu
Quote (katcia) o su seskiukais ant torto, tai cia jau tikriausiai augintinis?... matyt,man kai atsiunte nuotraukas,parasiau,sakau gal suklydot,nes seskus gavau sako ne,nori su jais kliento noras man isakymas
|
|
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2013-09-04, 1:32 PM | Žinutė # 430 |
forumo senbuvė
| Quote (Krla) pirma karta toki dariau,istikruju patiko ieskoti ir derinti prie jau turimu darbu puikiai pasidarbavai
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2013-09-04, 4:12 PM | Žinutė # 431 |
forumo senbuvė
| Quote (nerida) puikiai pasidarbavai dekui
|
|
| |
nerida | Data: Penktadienis, 2013-09-06, 12:29 PM | Žinutė # 432 |
forumo senbuvė
| kaip sekasi fotošopininkėms
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2013-09-10, 11:14 AM | Žinutė # 433 |
forumo senbuvė
| MERGAITES,KAS DAROT RUSISKA ATRIBUTIKA? VISOMS PARASIAU FB,NE VIENOS PAGAUT NEGALIU
|
|
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2013-09-10, 11:17 AM | Žinutė # 434 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3444
Apdovanojimai: 19
Reputacija: 5
| Krla, smurfiniai saldainiukai
Quote (Krla) MERGAITES,KAS DAROT RUSISKA ATRIBUTIKA? VISOMS PARASIAU FB,NE VIENOS PAGAUT NEGALIU 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 man neteko daryt rusiškos ,tad negaliu niekuom padėt
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2013-09-10, 11:38 AM | Žinutė # 435 |
forumo senbuvė
| Quote (linuciuxxxx) Krla, smurfiniai saldainiukai aciu
Quote (linuciuxxxx) man neteko daryt rusiškos ,tad negaliu niekuom padėt nieko,jau sandrule pagavau ji apsieme padaryti
|
|
| |
|